|
|
#541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
![]() A co do noclegow dla gosci, to raczej trzeba im to zorganizowac, a przynajmniej umozliwic, z tym ze dziewczyny pisaly ze raczej wypada zaplacic za te noclegi..... hmm ja tak do konca nie jestem przekonana. Bylam ostatnio na 2 weselach gdzie mlodzi pytali czy chcielibysmy nocleg za jakas tam kwote, bo musza wczesniej zarezerwowac. Nie byly to duze kwoty wiec uwazam, ze ok ![]() My tez robimy wesele jakies 60km od domu z poprawinami. Planuje dwie opcje: bus dla tych ktorzy chca wrocic do domu lub mozliwosc noclegu. Mysle ze zaplacimy za pokoje osob z rodziny, ktora mieszka poza moim miejscem zamieszkania, bo dla nich nie bedzie dowozu, no a dla reszty do wyboru-moga wrocic busem do domu albo zostac i wtedy oplacaja sami. Mysle ze to ok.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
CO maja na srodku??? wygladaja jakby byly przezroczyste... Cudne
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam te kartonowe, mysle ze nie przemokną, chociaz nigdy nie wiadomo z czego są wykonane, zawsze np.mozna papier sniadaniowy na spód połozyc, ale wydaja mi sie takie troche nie poręczne jak np.te plastikowe. Chociaz sama nie wiem, my tez bedziemy dawac ciasto na odchodne i na pewno którąs z tych opcji wykorzystam tylko pyt.którą.
|
|
|
|
#543 |
|
Zadomowienie
|
Kartonowe są ładne,ale wydaje mi się,że plastikowe będą bardziej wytrzymałe.Poza tym na wierzch pudełka można nakleić naklejkę i też będzie super
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie, plastikowę sa bardziej praktyczne.
|
|
|
|
#545 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 21:25 |
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny byłam dziś na przymiarce sukni. pochwale sie wam
![]() ![]() ![]() ![]() powiedzcie co sadzicie mimo że decyzja już zapadła
|
#547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny jakie wybrałyście utwory na pierwszy Taniec..Kurcze ja nie mam pojęcia co wybrać..Pomocy. Edytowane przez ania2631 Czas edycji: 2010-06-14 o 17:09 |
|
|
|
|
#548 |
|
Raczkowanie
|
[
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 21:25 |
|
|
|
#549 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Nawet sobie schowałam je :P bo się nie wybrudziło zbytnio i stwierdziłam, że może kiedyś się przydać na potrzeby domowe, w stylu bratowej zapakować kawałek ciacha ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
Jestem na tak ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
|
|
#550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słuchajcie jak u was jest z jedzeniem po weselu??u nas kucharka po poprawinach zostawia gary i sami rządzimy jedzeniem.Ona nam na prośbę wekuje jedzenie,np. bigos i flaki w słoiki.Ciasto sami rozdajemy.Jak byłam u przyjaciółki na weselu to popadłam w szok Kelnerki siatami wynosiły...
|
|
#551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękujemy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kampasiula my mamy firmę, ale całe jedzenie nam zostawiają.
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2010-06-14 o 18:10 |
||||
|
|
|
#552 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ładnie będą wyglądać Cytat:
![]() kasiualka ślicznie wyglądasz za nami rozdana częśc zaproszeń, także rodzinka Tż już jest obskoczona jeszzce tylko moja i kilku znajomych i będzie z głowy ![]() byliśmy odebrac u ksiedza skrocony akt chrztu Tż i ksiądz nie wziął nic kasy, mimo iż mu podsunełam 20 zł ![]() Pokazuje kilka zdjęć zaproszen, butków (takie jak chciałam
|
|
#553 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my mamy na pierwszy taniec Krzysztofa Krawczyka- To co w życiu ważne ![]() zakochałam sie w tej piosence od kiedy ja pierwszy raz usłyszałam ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
|
|
#554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo mi sie podoba
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Super
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 21:26 |
|
|
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
dzieki
![]() u nas jest tak, ze wszytsko co zostanie ze stołów i z kuchni także, bierzemy sobie do domu
|
#558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 21:26 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
gwiazdeczka obrączki sa z bialego i zoltego zlota. To w srodku to biale zloto w wygrawerowanym wzorkiem. Jak tylko je zobaczylam, od razu sie w nich zakochalam
![]() My tez planujemy rozdac gosciom ciasto. Raczej kupimy plastikowe opakowania i na to naklejki np. takie http://www.allegro.pl/item1072366571_naklejki_e tykiety_na_ciasto_z_imion mi_i_data_32_sz.html |
|
|
|
#561 |
|
Rozeznanie
|
no tak, ale jeżeli protokół i zapowiedzi w tym samym kościele?
|
|
|
|
#562 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
My bedziemy tanczyc do ''Why you are so beutifull'' R. Froger, tzn, najpierw TZ bedzie spiewal (musial troche zmienic tekst, bo nam nie pasowal), a potem bedziemy tanczyc do refrenu, planujemy tez zrobic cos szalonego. Juz cwiczymy nasz uklad ![]() Wiecie co, tak czytam sobie to co piszecie i sie ciesze, ze mnie wiekszosc takich problemow omija. Nasi goscie przyjezdzaja z USA, Holandii, Niemiec i Polski, mamy najwiecej z Wielkiej Brytanii, ale mieszkaja od nas jakies 500km. Kazdy sobie zapewnia sam nocleg. Tzn moja kolezanka z chlopakiem (z Polski)i TZ swiadek (USA) spia u nas, ale reszta zarezerwowala sobie hotel.
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... Edytowane przez sylwunia3009 Czas edycji: 2010-06-14 o 19:56 |
||
|
|
|
#563 |
|
Wtajemniczenie
|
Atila wszystko super!
My przebrnęliśmy przez 1wsze spotkanie w poradni- nie było źle Okazało się, że ten "dziwny pan" (takie wrażenie zrobił przez tel), to mój katecheta chyba z 3 kl podstawówki :P hehe... taki trochę śmieszny. 2gie spotkanie mamy dopiero po 4tym sierpnia, a 3cie po ślubie :P Ale obiecaliśmy, że przyjdziemy
|
#564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie Dziewczyny dawno tu nie było, ale po usunięciu zęba dostałam zapalenia zębodołu
. Koszmar, ból straszny i tydzień wyjęty z życia. Wracam do żywych, muszę nadrobić wątek ![]() Jedyne co nam się udało w ciągu tygodnia to rozdanie 3 zaproszeń, jeszcze tylko 2 i koniec
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
Odebraliśmy obraczki dzisiaj
najchetniej to juz bym ja nosila
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne
To samo miałam jak nasze odebraliśmy , ale Tż kazał schować i już troche mi przeszło
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
Kahunia i Ewa sliczne obraczki, ewa masz takie jak moj kuzyn, identyczne
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie tak, ze my umywamy rece. Inny kraj inne zwyczaje, Tutaj to jest normalne. Nie placimy za alkohol, goscie sami placa za hotel, na wieczor panienski ida osoby, ktorych nie bedzie na slubie. Po prostu inaczej wszytko sie tu odbiera. Jak bysmy brali slub w Polsce to pewnie wszystko by sie inaczej obywalo. jak juz pisalam, z jednej strony zal mi, ze nie bede miec typowego polskiego wesela, ale z drugiej stony jak czytam niektore psoty ciesze sie, ze mnie omijaja niektore problemy. My nasze obraczki juz mamy prawie rok w domu, TZ je schowal, bo co chwila je wyciagalam i sie na nie patrzylam. Musze swoja zabrac do jubilera, trzeba ja troche zmniejszyc, bo troszke jest za duza.
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... Edytowane przez sylwunia3009 Czas edycji: 2010-06-14 o 22:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

Ja mało co nie padłam jak zobaczyłam moją (Emmi Mariage). 

Kelnerki siatami wynosiły...

. Koszmar, ból straszny i tydzień wyjęty z życia. Wracam do żywych, muszę nadrobić wątek
Czekamy na Ciebie fasolko