Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-26, 13:44   #541
Olusiaa_
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Dziewczyny, czy macie może linka do wyprawki dla malucha??
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 13:46   #542
*kaalinaa*
Zadomowienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

dzień dobry

Dopadłam kompa , gratuluję dziewczynom które znają płeć

Ale mi się chce do domu bo coś bym oszamała

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 13:47   #543
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanko... jak się czujecie jak znajomi albo prawie obce osoby dotykaja Waszego powiększającego się brzuszka.?
Mnie to jakoś krępuje. Co innego Mąż albo moi Rodzice. Kiedy TŻ smaruje kremem albo gada do Malutkiej, to sprawia mi to ogromną przyjemność, ale sąsiadka dotykająca mojego brzucha w windzie albo jakaś koleżanka na ulicy-już mi tej przyjemności nie sprawia. Spinam się jakoś i to uczucie wręcz mnie irytuje. Chyba poprostu nie lubię jak osoby z poza mojego najbliższego otoczenia naruszają moją "nietykalność fizyczną". A jak jest z Wami i Waszymi brzuszkami?
Ja tylko mężowi pozwalam brzuszka dotykac, nie wyobrażam sobie żeby ktoś inny, a tym bardziej nie z najbliższej rodziny miał mi rękę na brzuchu kłaść Nei dziwię się, że Cie to irytuje.

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
laseczka Śliczne te ciiuszki.Ja dzis byłam w tesco ,była70% owa obniżka na dziecinne ciuszki,kupiłam bluze na56cm za 10 zł i i ogrodniczki z bluzeczka za 14zł,.Nie mogłam sie pohamować aby nie kupic.

ooo a do kiedy ta promocja?? i ciekawe czy we wszystkich tesco jest? Musze chyba wybrać się po pracy.

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Trzymaj sie dzielnie kobieto...mam nadzieje, ze Ci szybko przejdzie!
Kurcze dziewczyny, dobrze, ze mi powiedzialyscie o tym masowaniu, bo ja wieczorkami jak ogladam film to lubie sobie pomasowac brzusio
Też o tym nie wiedziałam Musze lekarza o to zapytać, a póki co rezygnuje z masowania.

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 13:48   #544
monikal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Dzięki za kciuki i przepraszam że wczoraj nie dałam znać Więc...od najważniejszego...na 95% (bo to dopiero 17tc) będzie DZIEWCZYNKA Jestem w szoku i boję się nawet cieszyć. Czekam jeszcze 2 tygodnie na wyjazd do Łodzi i potwierdzenie, dopiero wtedy zacznę szaleć Z malutką (?) wszystko ok, ma już 10cm (bez nóżek) i gin stwierdził że jest bardzo proporcjonalna Gorzej ze mną...od kilku dni napina mi się macica, skurcze są dłuuugie, brzuch twardy jak kamień i trzyma o wiele za długo. To może oczywiście grozić skracaniem szyjki i przedwczesnym porodem. Ale szyjka jak na razie jest taka jak poprzednio, twarda i ładnie trzyma więc wierzę w to że wytrzyma Nie wracam do pracy, mam duzo wypoczywać i nie forsować się, no i oczywiście brać buscopan rozkurczowo. Na szczęscie wycofali Kaprogest bo gin najchętniej zafundowałby mi zastrzyki w brzuch, brrr. No i na razie tyle
gratulację czekamy potwierdzenia będzie dobrze tylko się oszczędzaj wiem że to trudne ale nieuniknione...

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
najchętniej wzięłambym ibuprom od bólu. Nospa nie działa małż w pracy. Czuje się jakbym miała okres, boli...
Muszę wyjść jeszcze po jajka bo mi brakło do obiadu, rety
blackrose4u ibuprofen nie w 1 i 3 trymestrze ponieważ może wywoływać powikłania i mieć niekorzystny wpływ na noworodka i zalecane tylko przy kontroli lekarza i wg jego zaleceń. Trzymaj się dzielnie wytrzymasz, będzie dobrze

Cytat:
Kurcze dziewczyny, dobrze, ze mi powiedzialyscie o tym masowaniu, bo ja wieczorkami jak ogladam film to lubie sobie pomasowac brzusio
ja też delikatnie głaszcze brzunio jak mówię do Oseska

monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 13:49   #545
prunelle
Wtajemniczenie

tola, gratuluję chłopaka, a gosikk dziewczynki!!!

blackrose, trzymaj się dzielnie, oby przeszło!

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Ja tam czasem jak dzidzia zapuka czy mnie pobolewa brzusio to podotykam brzuszek, troszke pomasuje jak leze czy potrzymam i przechodzi...... a jak krem sie wmasowuje w brzuch na rozstepy czasem razem 2 razy dziennie to tez nie wolno????? trzeba klepac czy jak ????
właśnie ja też się zastanawiam, kremu nie wmasowuję mocno jakoś, a lubię się pogłaskać po brzuszku takim wystającym:brzy dal: ale delikatne głaskanie to nie jakiś mocny masaż, więc może nie powinno szkodzić? spytam się gin dziś, dobrze że do niej idę

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanko... jak się czujecie jak znajomi albo prawie obce osoby dotykaja Waszego powiększającego się brzuszka.?
Mnie to jakoś krępuje. Co innego Mąż albo moi Rodzice. Kiedy TŻ smaruje kremem albo gada do Malutkiej, to sprawia mi to ogromną przyjemność, ale sąsiadka dotykająca mojego brzucha w windzie albo jakaś koleżanka na ulicy-już mi tej przyjemności nie sprawia. Spinam się jakoś i to uczucie wręcz mnie irytuje. Chyba poprostu nie lubię jak osoby z poza mojego najbliższego otoczenia naruszają moją "nietykalność fizyczną". A jak jest z Wami i Waszymi brzuszkami?
uch, też tego nie znoszę, raz jak byłam u znajomych dopiero co poznany chłopak przystawił mi do brzucha głowę! no nie wiem co on tam usłyszał, burczenie co najwyżej, ale wkurzyło mnie to strasznie... chociaż nic mu nie powiedziałam

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Ja mam takie same odczucie nie lubie jak ktos obcy kladzie mi reke na brzusiu wiem ze to przez ubranie ale jednak tego nie lubie...ostatnio kolega dotknal nawet mnie o zdanie nie zapytal tylko podszedl i ciap lape na moje brzusio okropienstwo !!!!!!Bylam zla i powiedzialam zeby wiecej tego nie robil bez pytania bo tego nie lubie troszke sie zmieszal ale powiedzial ze wiecej tak nie zrobi!!!!!!!!Mam taka nadzieje!!!!
no właśnie, jeśli coś takiego się powtórzy u mnie, to powinnam zacząć reagować jak Ty, bardzo słusznie!

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 13:52   #546
mora103
Raczkowanie

Dziewczynki a oto mój brzuchol w 13 tyg i ciuszki które dziś kupiłam
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 13:53   #547
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
fajny brzunio

ja mam podobny w 21 tygodniu... ale doktorka na usg mówiła, że jest wszystko w porządku więc się nie martwię.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 13:56   #548
mora103
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Ja tylko mężowi pozwalam brzuszka dotykac, nie wyobrażam sobie żeby ktoś inny, a tym bardziej nie z najbliższej rodziny miał mi rękę na brzuchu kłaść Nei dziwię się, że Cie to irytuje.

ooo a do kiedy ta promocja?? i ciekawe czy we wszystkich tesco jest? Musze chyba wybrać się po pracy.

Też o tym nie wiedziałam Musze lekarza o to zapytać, a póki co rezygnuje z masowania.
Przypadkowo dziś trafiłam do tesco i szczerze powiedziawszy nie mam zielonego pojecia do kiedy bedzie trwac ta promocja
Stary 2010-10-26, 13:58   #549
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Jaki sliczny brzusiooooo....

Apropo dotykania brzucha to jak moje psiapsiolki byly w ciazy to nie moglam sie powstrzymac zeby sobie nie dotknac...oczywiscie kazdej z osobna zapytalam sie czy im to nie przeszkadza...a jak daly pozwolenie...to dotykalam..poprostu brzusie ciazowe sa takie fajniutkie, ale nigdy nie pozwolilabym sobie oczywiscie zeby dotknac brzucha sasiadki, kobiecie ktorej nie znam etc...
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 14:18   #550
Olusiaa_
Zakorzenienie

Tak się zastanawiam co się ubiera dziecku do body? Jak np. jest z krótkim rękawkiem....
Stary 2010-10-26, 14:20   #551
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
fajne ciuszki i brzusio .
Ja też mam podobny w 16 tc .
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 14:23   #552
mora103
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy macie może linka do wyprawki dla malucha??
na stronie maluchy pl jest cała wyprawka
Stary 2010-10-26, 14:32   #553
gosikk_s
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki

Szara Myszka, w życiu obca osoba nie dotknęła mi brzucha i nawet nie wyobrażam sobie tego Tylko rodzina i koleżanki, ale to normalne, choć np ja też nigdy nie dotykam, to dla mnie naruszenie granicy prywatności.

Iizabelaa, to trzymam kciuki żeby nam obu się potwierdziła płeć

Mora, duży brzusio i śliczne ciuszki

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 14:37   #554
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
a ja zwijam się z bólu rwie mnie jak przy okresie, dzwoniłam do gina i mam wziąść nospe a jutro koniecznie do niego, jak nie przejdzie po tabletce to do szpitala. Ide leżeć bo bół się nasila zamiast maleć po tej tabletce. Boje się, że macica robi mi skurcze
to leż i nie ruszaj się lepiej, może przejdzie szybko

Cytat:
Hej Dzięki za kciuki i przepraszam że wczoraj nie dałam znać Więc...od najważniejszego...na 95% (bo to dopiero 17tc) będzie DZIEWCZYNKA Jestem w szoku i boję się nawet cieszyć. Czekam jeszcze 2 tygodnie na wyjazd do Łodzi i potwierdzenie, dopiero wtedy zacznę szaleć Z malutką (?) wszystko ok, ma już 10cm (bez nóżek) i gin stwierdził że jest bardzo proporcjonalna Gorzej ze mną...od kilku dni napina mi się macica, skurcze są dłuuugie, brzuch twardy jak kamień i trzyma o wiele za długo. To może oczywiście grozić skracaniem szyjki i przedwczesnym porodem. Ale szyjka jak na razie jest taka jak poprzednio, twarda i ładnie trzyma więc wierzę w to że wytrzyma Nie wracam do pracy, mam duzo wypoczywać i nie forsować się, no i oczywiście brać buscopan rozkurczowo. Na szczęscie wycofali Kaprogest bo gin najchętniej zafundowałby mi zastrzyki w brzuch, brrr. No i na razie tyle
gratulacje córci!
i też uważaj na siebie z tym brzusiem, poleż lepiej i powypoczywaj

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam co się ubiera dziecku do body? Jak np. jest z krótkim rękawkiem....
na przykład spodenki takie półśpioszki + kaftanik
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 14:43   #555
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęscie wycofali Kaprogest bo gin najchętniej zafundowałby mi zastrzyki w brzuch, brrr. No i na razie tyle
Gratulacje córy

Wycofali super, ale ja dostawałam w tyłek a nie w brzuch, ale i tak bolał

Cytat:
Ale cyrki dziewczyny dd poszlabym do pracy bez MAJTEK !!!!!!!! ja spie w pidzmce bez majtusiow i zaczelam powoli sie szykowac do pracy ......zalozylam legginsy i chodze po domu ale czuje ze cos nie tak...ja tu patrze miedzy nogi i ZONKnie ma majciorow......ale jazda hahahaahah

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 14:44   #556
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monikal Pokaż wiadomość
też mam w tą sobotę wesele, ale zastanawiam się jak ja będę kicać...
no ja tez się zastanawiam, moj Tz tydz po zabiegu na przepuklinę, więc my to już w ogole dwie kaleki
jakies przytulance sie potanczy

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
castia aż się oplułam mąż się aż pyta co mi się stało że się tak śmieję dopiero się uspokoiłam masakra wyszło ci to
noooohaha
Cytat:
U mnie szkola rodzenia jest za darmo i w tym czasie maz jesli ma ochote pojsc ma wolne w pracy. Przy porodzie moge sobie wziasc jedna osobe i to jest obojetne czy bedzie to mama, maz, przyjaciolka czy siostra i jest to za darmo. Znieczulenie tez za darmo do wyboru. Mozna wziasc gaz ( na bazie azotu), zastrzyki albo znieczulenie do kregoslupa.ja jeszcze nie wiem jakie znieczulenie wziasc, wszystkie moje kolezanki braly te do kregoslupa i mowily ze nic nie czuly, ale jakis mam taki strach, ze nigdy juz mi nie wroci czucie w nogach etc.....
ale jeszcze mam troche czasu wiec zobaczymy
Z piersi jeszcze narazie nic mi nie leci, narazie sa wieksze, niesamowice zylaste i powiekszyly mi sie odrobine brodawki.
kochana zazdroszczę!!!! gdzie taki szpital jest??na pewno nie w polsce

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość

No, ale niestety... albo stety... u nas będzie CHŁOPAK. No i będę miała drugiego chłopaka, z moim małżem licząc to już trójka. I co? Chłopy z chłopami, a mamusia sama... Nie no żartuję, bardzo się cieszę, tylko właśnie teraz powstaje problem imienia, bo tak jak już pisałam w klubie cały świat sprzeciwił się przeciwko mnie. No, ale zobaczymy. Ja na złość wszystkim mówię do brzuszka właśnie tak jak sobie wymyśliłam. O!!
gratulujęno ale jaką ochronę będziesz miała w postaci 3 męzczyzn
zawsze można probowac z trzecim dzieciaczkiem a noz sie uda

Cytat:
widze że z tym sexem to urok ciąży hehe że są takie wahania.

Dziewczyny śliczne ciuszki, ten malutki rozmiar dodaje im uroku

a ja zwijam się z bólu rwie mnie jak przy okresie, dzwoniłam do gina i mam wziąść nospe a jutro koniecznie do niego, jak nie przejdzie po tabletce to do szpitala. Ide leżeć bo bół się nasila zamiast maleć po tej tabletce. Boje się, że macica robi mi skurcze
kochana a czy czujesz ze pod brzuchem ciagle jest tam wszystko napiętebo ja dokladnie mam takie same objawy jak ty. i juz skurcze??
chyba tez dzwonie.....
ale brzucha nie mam twardego, tylko ciagle boli i wszystko mam tam napiete okropnie

Cytat:
superasnie i jest pareczka!!!!!!! cieszę się bardzo Gosiu.
no a z tymi skurczami tak jak pisze wyzej tez cos u mnie nie teges buuu
chyba naprawde dzwonie albo jade na izbe przyjec.
wezme jeszcze nospe i zobacze

Cytat:
Ale cyrki dziewczyny dd poszlabym do pracy bez MAJTEK !!!!!!!! ja spie w pidzmce bez majtusiow i zaczelam powoli sie szykowac do pracy ......zalozylam legginsy i chodze po domu ale czuje ze cos nie tak...ja tu patrze miedzy nogi i ZONKnie ma majciorow......ale jazda hahahaahah
hahano niezla jestes!!!
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 14:46   #557
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

hej dziewczyny, ja pisze na forum - mamy majowo-czerwcowe...ale termin mam na kwiecien 26. ostatnia @ 20 lipca. mam pytanko do tych co sa w 4 misiacu- brzuszki wam wyskoczyly??? mdlosci minely??? ja jestem w 14 tyg.
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 14:52   #558
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, ja pisze na forum - mamy majowo-czerwcowe...ale termin mam na kwiecien 26. ostatnia @ 20 lipca. mam pytanko do tych co sa w 4 misiacu- brzuszki wam wyskoczyly??? mdlosci minely??? ja jestem w 14 tyg.
Kasiu mnie brzuszek wyskoczył dopiero w 15 tygodniu, wcześniej nic zupełnie nie było widać. A z mdłościami to w ogóle miałam spokój, bo tylko do 8 do 10 tyg były niewielkie.

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 14:52   #559
mora103
Raczkowanie

Cytat:
Ja jestem na poczatku4 miesiaca ,wszystko mi minelo i brzuch mi wyskoczył wkleiłam dziś nawet jest olbrzymi jak dla mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 14:57   #560
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
mam pytanko do tych co sa w 4 misiacu- brzuszki wam wyskoczyly??? mdlosci minely??? ja jestem w 14 tyg.
u mnie zaczął się zaokrąglać po 13 tygodniu mdłości minęły też jakoś ok. 13-14 tygodnia
aktualnie czuję się super, ale na wadze wciąż 0. Nic nie przytyłam...
Stary 2010-10-26, 14:58   #561
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
hej
ja obecnie jestem w 16 tc ale brzuszek juz mam spory chociaz przytylam tylko 3 kg od poczatku ciazy i zastanawiam sie ze chyba te 3 kg to w brzuch poszły i piersi
a odnośnie mdłości to należałam do tej grupy przyszłych mam co mdłości nie miała wcale (tylko 1 raz zwymiotowałam )
Stary 2010-10-26, 14:59   #562
wikakika
Rozeznanie

Mi wyskoczyl brzusio w 14 tygodniu..a mdlosci tez mialam do 14 tygodnia...Teraz jestem w 17 tyg i 4 dni i naprawde swietnie sie czuje...matko...jestem caly czas glodna!!!!Wy tez tak macie???
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 15:11   #563
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Dziękuję

Cytat:
A oto pierwsze foty maleństwa,buźka z bliska i maleństwo w 13 tyg
Superaśne

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
n
GRATULACJE Ego terea czekam na dobre wiesci po USG
Dziękuję, na Ciebie też czekamy, ja do połówkowego to jeszcze m-c

[QUOTE=coralady;22882705
Po pierwsze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!
To super,że zbanowali tą oszustkę!Chyba na innym wątku czytałam,że laska opiekowała się bliźniakami(byla ich nianią)i wystawiała ich zdjęcia na wątku twierdząc,że to jej własne dzieci.Później wymysliła,że jedno z nich miało wypadek i nie przeżyło Nie wiem ile w tym prawdy,ale laska jest chyba psychicznie chora Sama z nią pisałam jeszcze niedawno i byłam pewna,że straciła dwie poprzednie ciążę Szok!
[/QUOTE]

Dziękuję

Cytat:
ego-ego gratuluje i zycze ci wszystkiego naj...naj...na nowej drodze zycia!!
Dzięki

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
Super i te ciuszki fajoskie
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 15:33   #564
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=monika267;22886638]Oj szalejecie dziewczynki z zakupami .....ja jakos nie moge sie do tego zebrac caly czas czekam na polowkowe bo nie chce nic w ciemno kupowac choc i tak mam przeczucie ze CHLOPAK bedzie...

Ja do brzusia mowie Aleks zdrabniam Aluś a Tż-ecik Nadia i jak ja mowie to mnie lekko kopie a jak małż to olewka .....wiec tlumacze mu zeby nie nazywal naszego synusia babskim imieniem bo sie gniewa i nie bedzie kopal a on swoje

hehehe masz rację dzidzia się gniewa....ja na początku też miałam nic nie kupować, ale nie dalam rady i kupywałam ciuszki uniwersalne, pomarańczowe, niebieskie, białe - pasuje i dla dziewuszki i dla chlopaczka ale za to teraz jak się dowiedziałam że będzie cora to na raz kupiłam kilka rózwych aż moja babcia się ze mnie śmiała

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
iweczkaa sliczny ten komplecik rozowy z owieczka, doslownie zakochalam sie
laseczka ty to tez niezle cuda wynajdujesz w tym swoim lumpeksie..nono...klask i:
to jak ja go zobaczyłam w sklepie nie było siły - musialam wziąć , ale męzuś powiedział "jaK Ci sie podoba to kupuj"
za tro on kupił czapeczke "I love DAD" to nic ze wyglada jak chlopięcva, ale musielismy ją kupić

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
black nie mam takich atrakcji więc nie pomogę, pewnie siara już zaczyna lecieć, chyba czas kupić sobie wkładki laktacyjne

ja tez byłam dziś na badaniu krwi i prawie zemdlałam, ponoc przez bardzo niskie ciśnienie, jedyna osoba na którą mogłam liczyć to pielęgniarka która przez przypadek zauważyła że siedzę blada z głową w dól nikt inny się nie zapytał czemu nagle się zachwiałam siadłam i włożyłam głowę między nogi pewnie nikt mnie w kolejkę nie chciał wpuścić

chociaż pielęgniarka była pomocna to i tak wkuła mi się w rękę jakby pierwszy raz to robiła, ręka mi spuchła i mam wielkiego siniaka w miejscu ukłucia

wcześnie będę u ginekologa a ostatnia zdam relacje bo potem do teściowej jadę, a ty nie stresuj się bo wszystko będzie ok

super ten pamiętnik

monika super brzuszek

hihi nas też wczoraj wzięło na amory a ja czułam dyskomfort jak mąż był na gorze wole inne pozycje chociaż u nas z sexem krucho bo więcej mi się nie chce niż chce no i jak mi się już zachce to szybko mi przechodzi ale lituje się nad tym moim biedulkiem

a w jakich rozmiarach 56 i 62 no i po ile ciuszków kupujesz ? ja na razie mam wielki misz masz ze wszystkiego po trochu teraz po wypłacie chce kupić kocyk i ręczniki no i jakiś zestaw ciuszków z allegro już mam nawet upatrzony

iweczka
jakie słodkie ciuszki normalnie się zakochałam, pochwal się gdzie kupiłaś

tola nie pamiętam czy gratulowałam w klubie więc jeszcze raz gratuluje synka

laseczka fajne i tanie u was ciuszki u nas za taką cenę same badziewie

monika właśnie nie mogłam sobie przypomnieć która chciała dać takie same imienia jak ja, a to ty :P ja tez mówiłam do brzucha Aleks ale się okazało że siedzi tam mała Nadia chyba że jej coś urosło przez te 4 tyg przekonam się w czwartek
No dobra uchyle rąbka tajemnicy
sukieneczke kupiłam w Smyku, dresik z owieczką w h&m, a błekitny pajacyk z tygryskiem w moim miejskim lumpeksie - ale uwaga, byl z metką a zaplacilam za niego całe 4 zl więc stwierdziłam że biore zanim ktoś mi go zgarnie

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
widze że z tym sexem to urok ciąży hehe że są takie wahania.

Dziewczyny śliczne ciuszki, ten malutki rozmiar dodaje im uroku

ojjjj blackrose - to szybciutko do łózka i dbaj o siebie, nic sie nie ruszaj tylko wypoczywaj, a jutro do gina niech on lepiej sprawdzi o co chodzi!!!!
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 15:37   #565
diatoma
Zadomowienie

Cytat:
ja ost @ miałam 1 lipca, teraz jestem w 17 tygodniu i jestem płaska jak byłam, wyczuwam lekką górkę , tż jak się przyjrzy to też widzi, ale wszyscy się pytają gdzie ten brzuch. w piątek zaczynam 18 tydzień i liczę że w tym tempie pojawi się ok.20 tygodniaa mdłości mineły w 14 tygodniu.

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 15:40   #566
Milena87
Raczkowanie

szukam kołysanek dla mojej dzidzi i znalazłam śliczną ale na smutaski mi sie zebrało

http://www.youtube.com/watch?v=6AGMD...eature=related
Stary 2010-10-26, 15:43   #567
Harrods
Zadomowienie

Witajcie, wczoraj się dowiedziałam że w moim brzuszku siedzi chłopiec. Muszę przyznać, że trochę byłam w szoku, bo zawsze chciałam mieć dziewczynkę... Ale nie ma co się zastanawiać, bo jest chłopcem. Jak wracałam od lekarza, to weszłam do Smyka i kupiłam trzy ciuszki dla małego i od razu humor mi się poprawił. Ja mam skończony 17 tydzień i jeszcze nie czuję ruchów małego i fakt, że dowiedziałam się że jest chłopcem zrobił na mnie ogromne wrażenie. Wszystko stało się jeszcze bardziej realne.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 16:09   #568
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Harrods Gratuluje synusia
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 16:33   #569
Montii
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ja wróciłam z uczelni i chyba trzeba mi dać zapałki do oczu bo ledwo co widzę, eeee gały same mi się zamykają a jutro mam kolokwium. Także nadrobiłam piąte przez dziesiąte

wszystkie mamy które znają płeć proszę o wiadomość PRIV to uzupełnię bo wtedy mam wszystko jak na dłoni a zerkając na forum mogę przeoczyć, także wiadomość proszę

gratuluję mamuśkom które znają płeć

ja kupiłam dzisiaj kolejną rzecz dla mego synka tż mnie zabije ehh zdaje sobie sprawę z tego,że wiele rzeczy nie założy

[LEFT]

Edytowane przez Montii
Czas edycji: 2010-10-26 o 16:45
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 16:40   #570
laseczkaa
Zadomowienie

hej
zrobiłam zdjęcia kilku ciuszków które posiadam resztę zrobię rano bo słabe zdjęcia wychodzą .

pierwsze zdjęcie to czapeczki oraz skarpeteczki i buciki.
kolejne zdjęcia to majteczki i zbiór śliniaczków.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości