Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 11:53   #541
szmyrk
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią

Cytat:
Napisane przez lukrecja222 Pokaż wiadomość
Dziwią mnie ludzie, którzy nie potrafią pojąć, że ktoś nie je mięsa i za każdym razem słychać docinki " To co ty jesz??" , " Na pewno niedługo ci się znudzi i będziesz jadł normlanie" " Na pewno masz niedobory witamin, anemie"
Oj tak
Do tego uwielbiam wprost, gdy najpierw sami zacznaja rozmowe o zdrowym odzywianiu, witaminach itp., a jak tylko padnie pierwszy kontrargument, to sie zaczyna wymigiwanie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Mnie bardzo dziwi ciągłe narzekanie na brak pieniędzy u osób, które do biednych nie należą.
nowe telefony, drogie ciuchy, przyzwoite auto i zawsze pieniądze w portfelu.
O, mnie tez to dziwi.
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:08   #542
Foka29
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
A mnie tak "na dzień dobry" po zarejestrowaniu się na tym forum zdziwiło całe subforum: wizażowe wyliczanki.

Ktoś może mnie oświecić- po co tracić czas na wypowiadanie się w wątkach typu "Gdybyś była drzewem to jakim" (część druga!), "co jadłaś dziś na śniadanie", "co masz na głowie", i mój ulubieniec- "liczymy do 1 000 000" (część 33!!!).

Ja wiem, że całe forum jest w pewnym sensie plotkowe i pomaga w traceniu czasu, ale sensu istnienia takich wątków po prostu nie rozumiem...
Myślę, że to już dla ludzi kompletnie znudzonych życiem.
A może niektóre dziewczyny podniecają się wyświetlaną ilością postów i sobie nabijają w ten dziwaczny sposób?

Cytat:
Dziwią mnie ludzie, którzy nie potrafią pojąć, że ktoś nie je mięsa i za każdym razem słychać docinki " To co ty jesz??" , " Na pewno niedługo ci się znudzi i będziesz jadł normlanie" " Na pewno masz niedobory witamin, anemie"
Rozumiem...
Jestem generalnie wszystkożerna i niewybrzydzająca.
Jest jedna jedyna potrawa, której organicznie wręcz nienawidzę - rosół.
Za każdym razem jak jedziemy do rodziny męża (a jeżdżę tam regularnie 2-3 razy do roku od 10 lat) jest wielkie zdziwienie.
Jak to nie jesz rosołu? Nie lubisz? Jak można nie lubic rosołu?

Chyba muszę zapytac w odwecie jak przez ponad 10 lat mozna nie zapamiętac i ciągle na nowo się zadziwiac, że 1 potrawy nie lubię.
Zaznaczam, że nie wymagam, żeby dla mnie specjalnie coś gotowali. Chwycę kanapkę i jestem zadowolona.
Foka29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:14   #543
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Mnie bardzo dziwi ciągłe narzekanie na brak pieniędzy u osób, które do biednych nie należą.
nowe telefony, drogie ciuchy, przyzwoite auto i zawsze pieniądze w portfelu.
Taka moda chyba...

Mój kolega z pracy kiedyś się zdziwił na hasło, że kilka setek ktoś tam nie ma. Rzucił wtedy, że tysiąc to każdy ma w kieszeni zawsze.

Parę dni później słyszałam, że jego nie stać na kredyt w wysokości kilkunastu tysięcy na auto. A byłby to jedyny kredyt w jego życiu, bo wszystko ma od rodziców. Nawet u nich pracuje.

Ten typ tak ma i nic się z tym nie zrobi. Taka uroda.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
to jeszcze nic. u mnie koleżanki dostają spazmów bo mam 2 kołnierze z lisa od mamy, przepiękne. BO JAK TO NOSIĆ FUTRO. przecież nie kupuję nowego (chociaż gdybym miała kilka patyków wolnych to bym kupiła i paradowała chętnie )

a same jedzą w maku, kfc i noszą skórzane buty. ot, obłuda.
Może przeszkadza im sama obecność zwierza przy twarzy...

Ja nawet nie dotykam futra mojej matki. Nie umiem głaskać martwego stworzenia. Ona nosi, ja milczę, ale ubrać bym tego nie mogła.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:19   #544
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Dziwi mnie zachowanie moich znajomych- wegetarian, którym ciężko zrozumieć, że ja jem mięso, lubię je i dla mnie normalnym jest jedzenie mięsa Denerwują mnie też różne teksty odnośnie jedzenia padliny, zabijania niewinnych zwierząt itp.
o to to to

ja nie rozumiem, takie zachowania: siedzimy w restauracji, każdy coś zamawia. Koleżanki wegetarianki zamawiaja coś wege, reszta coś mięsnego. Kelnerka przynosi zamówienie i sie zaczyna. Biorę kawałek mięsa na widelec, cieknie mi ślinka, oblizuję się juz na samą myśl, otwieram usta, już prawie-prawie mam mięsko w ustach i nagle słyszę teatralny szept koleżanki "Ohhhh... biedne zwierzątko, na pewno strasznie sie nacierpiało, żeby trafić na wasze talerze.. Ahhh na pewno bardzo je bolało..."

mam ochotę jej wsadzić na siłę ten kawałek mięcha do gardła :/

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:20   #545
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
A mnie tak "na dzień dobry" po zarejestrowaniu się na tym forum zdziwiło całe subforum: wizażowe wyliczanki.

Ktoś może mnie oświecić- po co tracić czas na wypowiadanie się w wątkach typu "Gdybyś była drzewem to jakim" (część druga!), "co jadłaś dziś na śniadanie", "co masz na głowie", i mój ulubieniec- "liczymy do 1 000 000" (część 33!!!).

Ja wiem, że całe forum jest w pewnym sensie plotkowe i pomaga w traceniu czasu, ale sensu istnienia takich wątków po prostu nie rozumiem...

Wczoraj zaglądałam na to podforum i w większości ostatnich pozycji na pierwszych dwóch stronach widziałam jeden i ten sam nick. Jak sądzę to nuda...

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
o to to to

ja nie rozumiem, takie zachowania: siedzimy w restauracji, każdy coś zamawia. Koleżanki wegetarianki zamawiaja coś wege, reszta coś mięsnego. Kelnerka przynosi zamówienie i sie zaczyna. Biorę kawałek mięsa na widelec, cieknie mi ślinka, oblizuję się juz na samą myśl, otwieram usta, już prawie-prawie mam mięsko w ustach i nagle słyszę teatralny szept koleżanki "Ohhhh... biedne zwierzątko, na pewno strasznie sie nacierpiało, żeby trafić na wasze talerze.. Ahhh na pewno bardzo je bolało..."

Po co jadasz w takim gronie?

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:25   #546
irene adler
Raczkowanie

Cytat:
Mnie też to dziwi, a ludzie jakoś uwielbiają poruszać temat wegetarianizmu jak trafią na kogoś, kto nie je mięsa. A ja zawsze sobie myślę: co ich tak naprawdę obchodzi co ja mam na talerzu? Masa osób wszczyna gorący dyskurs, a mi się po prostu nie chce już o tym gadać bo 1. i po co?, 2. tysiąc osób wcześniej już mnie o to pytało, 3. ci ludzie chyba myślą, że to jakiś "modny" temat i koniecznie starają się mieć swoje zdanie, które chcą udowodnić
Stary 2011-02-09, 12:29   #547
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irene adler Pokaż wiadomość
Mnie też to dziwi, a ludzie jakoś uwielbiają poruszać temat wegetarianizmu jak trafią na kogoś, kto nie je mięsa. A ja zawsze sobie myślę: co ich tak naprawdę obchodzi co ja mam na talerzu? Masa osób wszczyna gorący dyskurs, a mi się po prostu nie chce już o tym gadać bo 1. i po co?, 2. tysiąc osób wcześniej już mnie o to pytało, 3. ci ludzie chyba myślą, że to jakiś "modny" temat i koniecznie starają się mieć swoje zdanie, które chcą udowodnić
No właśnie, poruszają ten temat nie mając niestety zupełnie pojęcia, że jak ktoś nie je mięsa to może być tak samo zdrowy jak ktoś, kto je. Coś tam kiedyś uslyszeli, przeczytali jakieś bzdury i teraz głosza swoje mądrości...
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:32   #548
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
no hmm. ciekawe jak to inaczej rozegrać? Ktoś rzuca hasło "Chodźmy do restauracji" a ja pytam "A bedzie tam XX? To ja nie ide" ?
nie bardzo
Ale spoko, powiedziałam jej ze śmiechem, w ramach żartu, że jeszcze jedno takie hasło i będzie jadła przy stoliku w drugim końcu sali podziałało

Stary 2011-02-09, 12:33   #549
kasia783
Przyczajenie

m
kasia783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:36   #550
irene adler
Raczkowanie

Często tak jest. Ale najgorsze dla mnie jest to, że chociaż mam powody dla których zdecydowałam się na dietę wegetariańską, to wcale nie jest ona z mojej strony manifestem wobec świata i nie muszę tłumaczyć się z niej nikomu. A ludzie zachowują się tak jakby moim największym marzeniem lub jakimś obowiązkiem było zbijanie ich argumentów i opowiadanie wszem i wobec o wszystkich aspektach swojego odżywiania.
Stary 2011-02-09, 12:44   #551
panierrka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
to jeszcze nic. u mnie koleżanki dostają spazmów bo mam 2 kołnierze z lisa od mamy, przepiękne. BO JAK TO NOSIĆ FUTRO. przecież nie kupuję nowego (chociaż gdybym miała kilka patyków wolnych to bym kupiła i paradowała chętnie )

a same jedzą w maku, kfc i noszą skórzane buty. ot, obłuda.
Skóra na buty jest ze świnki, która potem została zjedzona.
Do kfc można się przyczepić, bo biorą kurczaki od różnych dostawców i czasami linia produkcyjna nawala, ale ogólnie jest to przeprowadzane w miarę humanitarnie, w przeciwieństwie do pozyskiwania futer. W końcu najlepsze futra "powstają" poprzez zdzieranie skóry na żywca, co jest po prostu zbędne i okrutne.

Gdzie ta obłuda?

Rozsądek przede wszystkim.

Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...!
...albo chociaż się staraj - tak jak ja
panierrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:46   #552
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
o to to to

Ja nie jadam mięsa, ale nie chodzi tu o pobudki typy przedstawionego "Biedne kjutne zwierzątko, jak tak można ;( ", tylko po prostu nie smakuje mi za bardzo mięso Brzydzi mnie i w ogóle... To chyba powinnam leczyć, ale jakoś nie po drodze mi

Mi się np. ludzie dziwą dlaczego nie lubię pomidorów. NO JAK NIE MOŻNA LUBIĆ POMIDORÓW? No, nie można A jak jest kanapka z szynką i pomidorem, to musiałabym naprawdę przymierać głodem, żeby ją zjeść (albo szynkę i pomidor pod stół, a chleb z masełkiem am am ).
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:57   #553
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Subskrybowałam ten wątek, bo jest wielce pouczający

Cytat:
Napisane przez Babygia Pokaż wiadomość
TOCHE!!!!!
Nic dodac nic ujac!!!
Chapeau bas!!!!
Ktoś zrozumiał mój post A myślałam, że to niemożliwe, a w każdym razie mało prawdopodobne ;-))
Babygio
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 13:41   #554
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość

Ja nie jadam mięsa, ale nie chodzi tu o pobudki typy przedstawionego "Biedne kjutne zwierzątko, jak tak można ;( ", tylko po prostu nie smakuje mi za bardzo mięso Brzydzi mnie i w ogóle... To chyba powinnam leczyć, ale jakoś nie po drodze mi

Mi się np. ludzie dziwą dlaczego nie lubię pomidorów. NO JAK NIE MOŻNA LUBIĆ POMIDORÓW? No, nie można A jak jest kanapka z szynką i pomidorem, to musiałabym naprawdę przymierać głodem, żeby ją zjeść (albo szynkę i pomidor pod stół, a chleb z masełkiem am am ).
U mnie z kolei jest tak, że jest tylko kilka rodzajów mięsa, które mi smakuje, nie jestem wegetarianką, ale mięso jem sporadycznie, np. na kanapkach, nie przeszkadza mi jego brak w diecie. Odnośnie tego, co dziewczyny wcześniej pisały- nie rozumiem, jak można wtrącać się w to, co jedzą inni, każdy ma swoje potrzeby żywieniowe i nieważne, czy jest wegetarianinem czy smakoszem mięs nie powinien pouczać drugiego człowieka... Według mnie to brak kultury.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:18   #555
lwia paszcza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panierrka Pokaż wiadomość
Skóra na buty jest ze świnki, która potem została zjedzona.
Do kfc można się przyczepić, bo biorą kurczaki od różnych dostawców i czasami linia produkcyjna nawala, ale ogólnie jest to przeprowadzane w miarę humanitarnie, w przeciwieństwie do pozyskiwania futer. W końcu najlepsze futra "powstają" poprzez zdzieranie skóry na żywca, co jest po prostu zbędne i okrutne.

Gdzie ta obłuda?
Ja jestem osobą wszystkożerną, mogę wsunąć ze smakiem i brokuły z dipem czosnkowym, i smażonego kurczaka. Skórzane buty noszę, bo nie stać mnie, tak jak całą masę przeciętnych śmiertelników, na eko, czy jak tam zwane buty od Stelli McCartney ... Gdybym miała kasy jak lodu, nie wykluczam, że może bym takie kupiła. Za obłudnicę się nie uważam, ale za to uważam za obłudne chełpienie się posiadaniem futra, chyba z szynszyli, pogardliwe wyzywanie od "zielonych" kogoś, kto tylko zwróci na to uwagę, przy jednoczesnym unikaniu jedzenia mięsa ... W którymś wątku już o tym pisałam, do tej pory jak sobie przypominam tą osobę, o której mowa, aż mną telepie.
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:26   #556
201610310857
Konto usunięte

sytuacja sprzed tygodnia.
Stoję przed okienkiem kiosku ruchu, czekam na wydrukowanie karty doładowującej, podchodzi baba i zaczyna klepać, co ona tam potrzebuje, więc mówię, ze jest kolejka i ja też w niej stoję, na co ona: Naprawdę? Nie wiedziałam?
na co ja: Nie, na niby, nie tak sobie stoję, bo lubię tak spędzać wolny czas.

Nie pierwszy raz miałam taką sytuację, bo ludzie w aptece też myślą, że jak otworzą nowe okienko to "kto pierwszy ten lepszy".
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:21   #557
Schoko
Wtajemniczenie

A mnie dziwi i zniesmacza podejście "dlaczego jemu na się udać, skoro mi nie wychodzi? niech jemu też się nie powiedzie, niech też się pogrąży" - takie życzenie ludziom naokoło wszystkiego co najgorsze.

Schoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:34   #558
trats
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Albo 5 z ćwiczeń zwalnia z egzaminu
u mnie z niektórych egzaminów zwalniają nawet gdy masz 3. co w tym takiego dziwnego powodującego omdlenia?
dodam, że studiuję na uczelni technicznej, jednej z najlepszych w polsce.
trats jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:02   #559
muszynianka
Zakorzenienie

A mnie denerwuje wciskanie mi zdrowego trybu życia. Palę bo lubię, żrę co lubię, zdaje sobie sprawę że kotlet w mcdonaldzie to prawdopodobnie odpadki zmielone z papierem toaletowym. Ale co ja zrobię. Smakuje mi. Póki sama nie zacznę interesować się moim zdrowiem proszę by inni tego nie robili

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
to nie ankasz ma problem, tylko znajomi - z własnym wegetarianizmem.

Cytat:

ja tak samo, po babci został mi kołnierz z lisa, kiedyś się za coś przebieraliśmy. jakie było oburzenie że "zwłoki koło ryja noszę", tragedia. tak, list który ma kilkanaście lat z pewnością się ucieszy że go wyrzucę.
nie popieram tego, jest dobry trend by obrzydzać ludziom futra, ale co zrobić z tymi które już mamy? wyrzucić? bo? nie przyznawać się że to prawdziwe...

Cytat:
też nie lubię pomidorów! jem sosy napoli tylko z paczki, a keczupy tylko te tańsze które pomidorem nie smakują.

muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:05   #560
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość

Ja sobie ten post wydrukuję i powieszę w ramce!
Wszyscy od dawna powtarzają mi, że jestem JEDYNA, która nie lubi pomidorów.
Nie jestem sama! Jeeeee

(nawet jak kupuję kebaba, to "tylko bez pomidorów poproszę", jak jem jakies sałatki, to pomidor jest zawsze odsuwany no cóż

Stary 2011-02-09, 16:14   #561
ladylajla
Zakorzenienie

Spoko dziewczyny, mnówstwo ludzi nie lubi pomidorów. Ja nie tknę sałaty i to dopiero jest oburzenie: NO JAK TO??!!! A ja wolałabym wsuwać koniczynę niż liście sałaty, walory smakowe porównywalne jak dla mnie
Stary 2011-02-09, 16:16   #562
Laurelindorenan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
A mnie denerwuje wciskanie mi zdrowego trybu życia. Palę bo lubię, żrę co lubię, zdaje sobie sprawę że kotlet w mcdonaldzie to prawdopodobnie odpadki zmielone z papierem toaletowym. Ale co ja zrobię. Smakuje mi. Póki sama nie zacznę interesować się moim zdrowiem proszę by inni tego nie robili
A ten post to chyba ja sobie wydrukuję i powieszę (minus palenie, które mnie nie dotyczy )
Laurelindorenan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:17   #563
sea breeze
Raczkowanie

dziwi mnie to, że temat wegetarianizmu lub jedzenia mięsa wywołuje tyle kontrowersji wśród ludzi

sama jem mięso, ale nie ubrałabym np. futra i naturalnej skóry, więc koleżanki wegetarianki nazywają mnie hipokrytką.

z kolei one ciągle są atakowane przez "mięsożernych" znajomych: jak to, nie jesz mięsa? będziesz miała anemię bla bla bla

takie przypadki są również tu, na wizażu. zastanawia mnie, czy ludzie nie mogliby po prostu wyluzować i przestać się przejmować tym, co jedzą i noszą inni...
sea breeze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:21   #564
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez trats Pokaż wiadomość
u mnie z niektórych egzaminów zwalniają nawet gdy masz 3. co w tym takiego dziwnego powodującego omdlenia?
dodam, że studiuję na uczelni technicznej, jednej z najlepszych w polsce.
Myślę, że tu chodzi o to, że gdy ktoś studiuje Gry i Zabawy na Wyższej Szkole Lansu i Baunsu, to piątka za projekcik z ćwiczeń nie równa się wypracowanej trójce na bardzo dobrej uczelni technicznej Są oceny i oceny.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:25   #565
gryzelda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
No patrz, a mnie strasznie dziwi, że niektórzy nie rozumieją tego, że nie wszyscy są tacy jak oni... Koniecznie trzeba być ekstrawertykiem i zwierzęciem imprezowym oraz społecznym?
Nie rozumiem też tego, że ludzie nie są wstanie zrozumieć, że ktoś może odmawiać bo towarzystwo mu nie pasuje i woli inne lub nawet komputer.
Zgadzam sie , nie jestem typem imprezowiczki ludzie mnie czasami poprostu mecza i gdybym miala kazde zaproszenie przyjmowac naprawde moglo by mi zabraknac czasu na inne sprawy jak kawka, piwko i towarzycho.
gryzelda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:11   #566
muszynianka
Zakorzenienie

A ciepły pomidor to już w ogóle jest dramat
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:12   #567
Kayako
BAN stały

Ja jadam w ogóle bardzo mało rzeczy - kiedyś opowiadałam koledze, co jem, czego nie jem, albo zjem w różnych kombinacjach z czymś tam... Mogłabym z tego esej zrobić
A nie jestem szczupła, co ciekawsze Ale za to uwielbiam słodycze, więc wiecie Pomidórka nie zjem, ale czykuladkę chętnie

Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
Myślę, że tu chodzi o to, że gdy ktoś studiuje Gry i Zabawy na Wyższej Szkole Lansu i Baunsu, to piątka za projekcik z ćwiczeń nie równa się wypracowanej trójce na bardzo dobrej uczelni technicznej Są oceny i oceny.
Za to ja sobie pogrubione wydrukuję
Stary 2011-02-09, 17:25   #568
Baby14
Zakorzenienie

a mnie wkurza gadanie facetów : zależy mi na Tobie ,ale nie możemy być razem.
Albo : boję się , bo i tak wszystko spie*****.
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:33   #569
zla panienka
Zadomowienie

dziwi mnie ciągłe gadanie, ze wszyscy bogaci lub sprawujacy władzę w państwie to na pewno okradający nas żydzi i co dziwne, nie słyszałam tego tylko od starszych ludzi, ale też dużo młodszych

zla panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:38   #570
Kayako
BAN stały

Żydzi to może i nie, ale okradający to tak
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości