|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
miałam sie nie przyznawac ale czekam na baty... zjadłam kawałek czekolady przed obiadem, normalnie jak jakis nałogowiec to był impuls i bieg do szafki;/
![]() juz rozkminiłam kiedy mam ochote na czekolade, kiedy spada mi poziom cukru:P proste a jakie genialne ![]() co tu tak cicho?
"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it " Edytowane przez antidotum89 Czas edycji: 2010-12-16 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Cytat:
![]() ![]() ![]() no ładnie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem właśnie co tu tak cicho ![]() ![]() Igunia jak tam? dzieci żyjommm?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie odmowie sobie okazji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja wlasnie wsunełam kolacje kromke ciemnego chlebka z pasta z tunczyka jajka i łyzeczki majonezu<nie bijcie, ale bez niego smakowało jak siano:P>
"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it " Edytowane przez antidotum89 Czas edycji: 2010-12-16 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yes przepraszam, że dopiero teraz odp na ta wiadomośc. Ja powiem tak: TO MA SENS!! i waroto próbowac!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Wtajemniczenie
|
dooobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zjadłam śniadanko, wypiłam kawusię, zmykam do pracy. Będę chyba wieczorkiem ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem w trakcie sprzatanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() laski co za szopke odstawiacie, gdzie zescie wszystkie poszły??!!!
"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it " Edytowane przez antidotum89 Czas edycji: 2010-12-17 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | ||||
Żona Idealna :)
|
Cytat:
piękna historyja i jak dla mnie ma sens. Przeznaczenia nie da się oszukać, więc jeśli macie być razem, to będziecie...mimo wszystko ![]() Cytat:
leżę i kwiczę ![]() Cytat:
ja też tak chcę ![]() Cytat:
heloł, my się chyba nie znamy ![]() ja jestem Asia, mam 22 lata.. 3 tygodnie temu wróciłam do rodzinnego domciu i mieszkam tu z rodzinką i narzeczonym ![]() ![]() a tak w ogóle to witam Was moje Gwiazdy ![]() sytuacja moja sama się w zasadzie rozwiązała.. powiem jedno faceci to świnie i nigdy się nie zmieniają.. dobrze, że podjęłam dobrą decyzję. Wczoraj z Laskami z grupy zrobiłyśmy sobie babski wieczor :d poszłyśmy na piwko do pubu na starym w Pozku ![]() ![]() ![]() buziolki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
Hejooo kochane
![]() Assia, to mówisz że zaszalałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yess, jaka piękna historia ![]() ![]() ![]() honey, dziękuję za poprawianie humoru tymi superowymi żartami ![]() ![]() ![]() igunia , biedne te dzieci ![]() ![]() ![]() anti, szczęściaro, wolne się już ma ![]() ![]() ![]() Malenka ![]() Weekend! Jakie to dla mnie dziwne, że nie muszę zakuwać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz uroczyście oświadczam, że jutro z rana ładnie się zmierzę i od nowa zaczynam walkę, z moją już pomniejszoną o kilkanaście cm, figurą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kooocham Was! ![]()
#550 |
Wtajemniczenie
|
siema siema
![]() Asiu: dobrze, ze sobie tak pobalowałas, na pewno Ci sie to przydało ![]() Myss: Ty masz wolne od nauki, a Jess zakuwa ![]() własnie pisze chreję (plan wystąpienia publicznego na temat"czy słusznie zniesiono w Polsce kare śmierci?") sama se taki zryty temat wymysliłam i teraz szukam o tym info na necie, heh. i obiecałam se, ze od jutra, przez 23 dni które bd w domku bede ćwiczyc codziennie tak., jak w wakacje ![]() ![]() buziam Was ![]()
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
Yesss , Ty na pewno dasz radę, bo zdolna jesteś
![]() ![]() Trzymam kciuki za ćwiczonkaa ![]() ja zmykam poczytać coś lekkiego i spaaać ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Mysteriness Czas edycji: 2010-12-17 o 20:12 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
Halo halo!
![]() O jaka ja zmęczona po pracy... ![]() Cały miesiąc studia-praca-studia-praca... I tak jeszcze 4 dni, a potem do domku! ![]() i wreszcie będę mieć święta ![]() Co u Was?
![]() |
#554 |
Wtajemniczenie
|
Jak tu cichutko, ani mru mru...
Miłego dnia wszystkim! ![]()
![]() |
#555 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry śpiochy
![]() ![]() Praan ![]() ![]() ![]() u mnie baardzo fajnie ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
#556 |
Wtajemniczenie
|
co tu tak cicho???
ja wkuwam "Zasady pisowni słownictwa religijnego" ![]() ach... byle do wieczora, aż W. wejdzie na gg ![]() dzwonił dzis rano do mnie ![]() za jakaś godzinek e sobie poćwicze, a co!
![]() |
#557 |
Zadomowienie
|
yess, yyy że co wkuwasz??
![]() ![]() na co to? ![]() kurcze, ale fajniee, jak tak dzwoni, no nie? ![]() ![]() ![]()
#558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W. właśnie wszedł na gg(jest w pracy, ale ma mało do roboty, wiec na tel wszedł, popisalismy chwile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak myślicie: powinnam go zaprosic na swój półmetek, który mam pod koniec lutego czy jednak nie?? sama nie wiem..
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
yhyy, takie buty
![]() Heh, czuję w Twoich wypowiedziach o Nim jakiś dreszcz emocji ![]() ![]() ![]() aa no ja bym Go zaprosiła na Twoim miejscu, ale ja czasami zbytnio ufam swoim emocjom, więc niech lepiej dziewczyny się wypowiedzą, bo starsze i mądrzejsze ode mnie ![]() ![]() no właśnie a gdzie Wy wszyscy jesteście?? ![]() ![]()
#560 |
Wtajemniczenie
|
a wiecie dziewczatka, ze Yess dzisiaj poćwiczyła 15 minutek? jak na początek chyba nienajgorzej i moje mięśnie mają się całkiem nieźle
![]() gdzie żeśta są??? ![]()
![]() |
#561 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ![]() ale za to narazie siedze nad jogurtem i zastanawiam sie czy go zjesc ![]() ![]() dzis dzien bez cwiczen, moje miesnie brzucha(tak! te dolne w koncu!!) daja o sobie znac juz 3 dzien, trzeba dac im spokoj na troszke ![]()
#562 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() już nie pamiętam kiedy byłam na takim babskim wieczorze ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za walkę z centymetrami ![]() Cytat:
![]() Zakochani są wśród Nas, nananananana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() daj mięśniom troszkę odpocząć ![]() Kochane ja muszę się przyznać do czegoś strasznego ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiejsze jedzonko: śniadanie: cukierki ![]() obiadek: zupa ogórkowa, ryż brązowy, pieczone udko z kurczaka, buraczki czerwone. podwieczorek: kawałek piernika ![]() kolacja: makrela |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie moje kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Czasem trzeba podpalić cały świat, by w kimś zabłysnął płomień... Edytowane przez honeyasik86 Czas edycji: 2010-12-19 o 12:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Igunia: a chcesz bacika za te cukierki? ![]() w sumie to przyznam szczerze, ze wczoraj zjadłam 3/4 czekolady o smaku Michałki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
Heej
![]() igunia dziękuję za kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anti balujesz widzę ![]() ![]() yess brawa za ćwiczonka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() honey kochana ![]() ![]() ![]() mój dzisiejszy jadłospis <wiem, że zawalam> 2 kanapki z masłem i wędliną trochę ziemniaków z burakami i mięsem z piekarnika jabłko kawa, herbata słucham Dżemu i smutno mi... Jeden chłopak tak miesza w moim życiu przez ostatnie dni, że ja już nic nie wiem ![]() ![]()
#566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
Głupie problemy głupiej nastolatki
![]() ![]() na 18 brata strasznie się do mnie przystawiał. Ale był pijany, i jego niektóre zagrania typu łapanie z kolano wcale nie były zabawne, więc wtedy go olewałam. Potem spał u nas, chciał u mnie w pokoju, ale to też śmieszne nie było. No a następnego dnia zaprosił mnie na nk do znajomych i zaczęliśmy pisać. Potem gg, tel... Widziałam jego opis na gg i pinezki na nk - niby ma 'dziewczynę' w Warszawie. Wiedziałam o tym od początku, dlatego nie chciałam się zakochać. Dopiero potem z nim gadałam i pytałam po co to wszystko, to nasze pisanie skoro on ma 'dziewczynę'. Napisał wtedy że z tamtą to już koniec. Na drugi dzień nowe zdjęcie na nk, i pinezka dla niej. Zapytałam, dlaczego , skoro niby już koniec, odp że jednak nie. Poryczałam i git. A on dalej pisał do mnie. Ja nigdy nie zaczynam, zawsze on... Spotkaliśmy się w piątek żeby sobie wszystko wyjaśnić. Skończyło się pocałunkiem i trzymaniem za rękę... Do smsów wróciły buziaczki, na gg też. Ale nie na długo. Tamta dziewczyna zaczęła go szantażować, że się zabije . Niby mówi mu żeby powiedział od razu jak kogoś ma, a za chwilę że albo ona już nie żyje albo ja. Ona pisze że go kocha itd. Wiem, że można kochać na odległość, ale On jej nie kocha. Pytałam go o to. Ale mimo to woli Ją niż mnie, bo wierzy jej że ona się zabije... Byłabym w stanie to wszystko zrozumieć, tylko że on nadal do mnie pisze, mimo że napisał że chyba nic z tego nie będzie i za bardzo się pospieszyliśmy... A ja już nie wiem, co o tym wszystkiem myśleć i nie wiem, ćzy napisać mu żeby już do mnie nie pisał.... I tak sobie myślę że gdyby ona naprawdę go kochała, to pozwoliłaby mu odejść. Bo teraz zachiwuje się jak jakaś egoistka i wcale nie myśli o jego szczęściu... Moim zdaniem nie wolno nikogo tak szantażować...
#568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jednak jak na mój gust on chce lecieć na dwa fronty. Nie ufaj mu mimo wszystko, mimo jego zapewnień. jesli czujesz ze to nie jest jeszcze nic powaznego, to olej go. dzięki temu możesz uniknąć wielu problemów, rozterek i oszczędzić sobie nerwów. uwierz mi, nie warto dla takiego palanta. oczywiście zrobisz jak chcesz,a le juz teraz czuje, ze to kosztuje cie wiele nerwów, a potem nie bedzie lepiej skoro tak jak piszesz tamta dziewczyna to taka histeryczka, moze chciec sie zemścic czy cos i to w dodatku na Tobie ![]() owszem, jakby go kochała naprawde to dałaby mu spokój, ale może to dotrze do niej z czasem. Teraz jest rozgoryzcona. tak naprawde, to on was obie oszukał. nie daj mu tej satysfakcji i nie wiąż się z nim. zrobisz Kotek jak uważasz, ale ja mam takie zdanie tym bardziej, ze ostatnio bądz co bądz przeszłam cos podobnego, tyle ze byłam tak jakby tamta dziewczyna. i do tej pory śmieje sie z obecnej dziewczyny swojego ex, ze dałą sie nabrac na jego gierki i mimo, ze oszukiwał tak samo ją jak i mnie, to jest z nim i dała sie omamic...
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zadomowienie
|
Yess, dziękuję
![]() Ehh, nie wiem co zrobię... Nie chcę myśleć o nim jak o palancie, bo w sumie to był ze mną szczery... Napisał , że nie chce krzywdzić ani mnie, ani jej, dlatego wybiera ją, bo ja sobie kogoś znajdę , a ona się zabije... Tylko po co, do cholery pisze do mnie dalej? Kurdee, chciałabym tak zrobić, jak wszyscy mi doradzają, TY, przyjaciółka... Ale nie wiem, czy umiem go olać tak po prostu i teraz... Ona się nie zabije, gdyby rzeczywiście miała zamiar to zrobić, to nie pisałaby o tym w komentarzach na nk :| Czemu on tego nie widzi? A miałam się już nigdy tak beznadziejnie nie zakochać ![]() ![]() ![]()
#570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Myss, ile masz lat?? Bo zapomniało mi sie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.