|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie od 28.12, zapraszam! Bądźmy zgrabne do wiosny!!
Tez sie dolaczam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Zadomowienie
|
witam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- moze na poczatek moja historia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Dawno mnie tu nie było. Sesja, moje drogie, sesja!
Ale juz po wszystkim ![]() ![]() Do roboty!!! Szkoda mi troche, ze straciłam ten czas. Czytam Wasze wypowiedzi i widze, ze dietkowanie od niecałego miesiąca przynosi efekty. Cieszy mnie to i gratuluje dziewczynki drogie! ![]() No to teraz kolej na mnie! Witam wszystkie nowe dziewczyny! ![]()
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
taka mała odskocznia od diety ;-)
http://toaleta-publiczna.blog.onet.p...,ID419953435,n
![]() |
#547 |
BAN stały
|
Suszna uwaga..
Jak sobie pomysle ile czasu zostalo zmarnowanego, jak wiele moglby by byc za mna a jest dopiero przed.. ![]() Tragedia.. Szkoda czasu na przemyslenia, zaczynam od dzisiaj! ![]() Emilius u mnie tez po sesji, dochodze do siebie z trudem, dzisiaj przykladowo ledwo glowe z poduszki podnioslam, wykonczona jestem, ale pora na zmiany ![]() Edytowane przez mirkaaa Czas edycji: 2011-01-25 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ekpii ty nie jesteś czasami za chuda na odchudzanie ? ty wiesz jakie jest zdrowe bmi dla ciebie? żebyś nie wpadła w jakieś chorubsko ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
BAN stały
|
Cytat:
elpii 163cm wzrostu i chcesz wazyc 48kg? Chyba powinnas to przemyslec.. Albo poprostu cwiczenia moja droga a nie odchudzanie. Trening ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
no niby się z Wami zgadzam dziewczyny co do wagi elpii, jest mojego wzrostu a ja bym własnie chciała wazyć tyle co ona, z tym ze kiedyś ważyłam 52 kilo i też chciałam byc szczuplejsza...
Moje BMI też jest ok, ale ja, widziałyscie zdjecie na poprzedniej stronie, wcale ok nie wygladałam i nadal nie wygladam. Nieraz więc BMI sobie a nasz wygląd sobie. W każdym razie dobra nasza rada by nie przesadzic... A co do mnie, moja waga bez zmian, wiec trwam.... jako tako :P nieraz już mi się nie chce dietować ale zaraz przypominam sobie ze przecież warto, a po co wracać do tego co było miesiac temu... he he... tak sobie pomyślałam... walentynki sie zblizają, fajnie byłoby wskoczyc w sexi bielizne... ale... chyba jeszcze to nie czas.... poczekam do rocznicy ślubu... ech ech... żeby tylko osiągnać zamierzony cel do tego czasu.... (późna wiosna) Trzymajcie sie dziewczyny, ja idę po therm line forte, bo mnie kusi...
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aga8603 Czas edycji: 2011-01-25 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
BAN stały
|
Skoro juz o tym mowa ja w czasach licealnych, przy wzroscie 170cm wazylam 50kg..
Nie bylam za szczupla wcale, dobrze sie czulam naprawde dobrze to wspominam lecz wszystko co dobre szybko sie konczy.. Teraz moim marzeniem jest dobic do 60kg.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- dziewczyny wiem ze w "zdrowym" odchudzaniu to nie jest wskazane... ale znacie moze jakies leki...herbatki.. specyfiki pomagajace odchudzaniu?? ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
mi therm line pomaga ograniczyć chęć na jedzenie. A jak ssie to jak na tratwie, wiec sie trzeba łapać tego co pomaga..
![]() mam nadzieję, ze elpii sie na nas nie pogniewa za te dobre rady....
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
kasiula to są tzw.schabiki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- mam dziś kiepski dzień, praktycznie "bezdietowy".. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
a słyszałyście o tej diecie?
http://radkowiecki.is.evil.pl/dieta.html wydaje sie być prostsza w realizacji niż dukan muszę zacząć walczyć też z cellulitem. jest duuuuzy jak nigdy wcześniej... ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- bo wiecie, I faza na dukanie nie była zła, tylko brak utraty wagi i oddzielanie dni warzywnych od czystoproteinowych w II fazie dały efekt zakończenia tej diety. A teraz to liczenie kalorii chyba zgubne dla mnie jest. A bo wafelek ma 47 kcal wiec mogę zjeść, a potem jeszcze jeden. I cóż że dzień kończy sie z dwoma wafelkami na koncie, przychodzi przecież nastepny.... na dukanie nie miałam ochoty na słodycze, a teraz w weekend pozwoliłam sobie na kilka kawałków ciasta.... bez wiekszych wyrzutów sumienia. Tylko problem ze zdobyciem niektórych fajnych składników jest...
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ja dziś weszłam na wagę i.............1,2 kg mniej może i nie dużo ale bardzo motywujące
![]() dlatego dziś śmigam na zumbę i dalej dietka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
no ładnie letja! gratuluję utraty wagi i tego zapału! A Ty na Dukanie jesteś o ile pamietam..
![]() |
#560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() od poniedziałku się trzymam i efekty są, ja w kwietniu byłam na Dukanie i przez 1,5 miesiąca straciłam 9 kg inna sprawa, że później zaczęłam się objadać i kg częściowo wróciły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
jesteś jeszcze na I fazie czy już na drugiej?
Dziewczyny moze mozecie polecić jakieś fajne produkty light itp. z realu, tesco.. a najlepiej biedronki... a można w biedronce kupić słodzik? nigdy nie wpadł mi w oko
![]() |
#562 | |
Raczkowanie
|
jestem na I fazie do czwartku i później 3 dni warzywa i 4 dni samo białko tak żeby warzywa zawsze były na weekend wtedy jest łatwiej ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
w biedronce wydaje mi się, że jest mało takich rzeczy - ja mam koło siebie Biedronkę i Lidla i większość zakupów light robię w lidlu - np serek homogenizowany 3%, który mieszam z jogurtem i ziołami, dodaję go praktycznie do wszystkiego - substytut majonezu, który uwielbiam; wędzona pierś z indyka - robię z niej sałatkę z serkiem i ogórkiem konserwowym w biedronce czasami kupuję mięso mielone z szynki 7% tłuszczu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
no własnie ja do tego lidla trafić nie mogę...
![]() a co do biedronki mam podobne wrazenie ze mało tam takich produktów, kupiłam ostatnio tam tuńczyka w sosie własnym, ale po raz kolejny przekonałam się ze go nie lubię, smakuje jak drewno. ja już nie wiem jaką strategię przyjac. Chyba do końca tygodnia będę kombinować jak się da żeby przynajmiej słodycze omijac. A potem moze coś wymyślę. czemu niektóre diety wykluczają jogurty, kefiry?
![]() |
#564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- ja na razie trzymam się Dukana i muszę przyznać, że bardzo na niego liczę ![]() na szczęście ja nie mam problemu ze słodyczami, bo po prostu ich nie lubię, ale wiem, że koleżanka która bez słodyczy żyć nie mogła robiła sobie koktajle białkowe takie gotowe do zrobienia dodaje się tam tylko mleko i były dość słodkie za to mój mały grzeszek - cukier do herbaty - słodyczy nie lubię, ale do herbaty daję 2,5 łyżeczki cukru |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
ja już herbaty nie słodzę ponad 10 lat, ale za to słodycze lubię. Dziecko je jada więc są na codzień... i są problemem.. więc muszę troszkę przypomnieć sobie swój cel..
jakoś nie pomyslałam o dodatkach do tuńczyka.... ale pomieszać go z serkiem chyba bym się nie odważyła. ja dziś zjadłam; paprykarz mały ( w sumie zrobiłam to z załamki ale mi na złosć robienie sobie samej tak średnio wyszło, bo sprawdziłam potem i to było jakieś 100 kcal) i ze 3 kromki lekkiego pieczywa jogurt mały naturalny placuszki dukanowe jakieś 1/4 kiwi ![]() nie jest źle.... ale czeka mnie kolacja u teściów.... ![]() wiec będzie źle....
![]() |
#566 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja nie jestem nierozsadna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
zmieniam podpis... nieznacznie ale... zawsze coś!
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
Wczoraj byłam na Zumbie - ale zabawa
od przyszłej środy kupuję karnet - szkoda że mogę chodzić tylko raz w tygodniu, ale to i tak postęp zważywszy na to, że ostatnio sport oglądałam tylko w telewizji ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- teraz muszę męża namówić, żeby dał mi wychodne ![]() może to w połączeniu z dietą przyniesie szybsze efekty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
czuję luzik w spodniach, ale na efekty wzrokowe jeszcze poczekam... przydałoby się zeszczuplić uda.... oj duuuuużo pracy
wiecie czego sie obawiam, ze schudne i będę jak elpii ważyc te 51 kg a fałdy na brzuchu zostaną i cellulit..
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aga8603 Czas edycji: 2011-01-27 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Rozeznanie
|
Hej dziwczynki pisze z kliniki bo maja tu siec
![]() jak wasze postepy ,zaraz was poczytam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.