|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
no to ja się speszyłam przy pytaniu o używki - bo wiedziałam że TŻ miał z tym problem i nie wiedziałam co zrobić, powiedzieć
ale TŻ powiedział, że on owszem miał problem z używkami, ksiądz zapytał mnie czy wiedziałam o tym, odpowiedziałam że tak, na to ksiądz "no to jesteście przygotowani do ślubu skoro rozmawialiście na krępujące was tematy" a i o pytanie o dzieci - powiedzieliśmy że planujemy dwoje i mamy nadzieje że Boże weźmie nasze plany pod uwagę na co ksiądz skomentował jako rozsądne podejście i dodał że wiele par mówi, ile Bóg da, a to mało rozsądne bo Bóg jest bardzo choiny w tym zakresie ![]()
#543 |
Copyraptor
|
Cieszę się, że zdjęcia ziemniaczków wywołały zbiorowy ślinotok
![]() To jeszcze wam przedpremierowo udostępnię mój dzisiejszy obiad, i nagrodę za ładnie napisany egzamin - pizzę ![]() Dziś był fajny dzień - ploty ze znajomą, kupiłam sobie fajny portfel za...19.90 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#545 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Marcia wydaje mi się, że Tobie też by było ładnie w blondzie, ale ciepłym np. jakimś miodowym odcieniu ![]() Jeśli o fryzjera chodzi to ja chodzę raz na 3 miesiące, płacę 120zł za balejaż, cięcie, modelowanie i saunę z ampułką regenerującą ![]() ![]() Oliwka właśnie miałam Ciebie pytać i inne dziewczyny jak tam Wasze hulanie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam luty! ![]() jak ja nie cierpię początku miesiąca i robienia analiz i raportów sprzedażowych dla klientów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
kashmirka ja tak krótko kręcę bo mi się poprostu nudzi no chyba, że jakiś ciekawy film leci czy wiadomości to wtedy dłużej ale nie zdarzyło mi się kręcić więcej niż 25 minut. Ale ostatnio wieczorem jeszcze staram się zrobić ze 30 przysiadów i jak w łazience stoje i myję zęby to cos tam też albo przysiady porobię, albo wymachy nogami coś tam jeszcze te 5 minut poćwiczę. No ale w kręceniu przestałam być regularna poprstu nie mam siły ;/ jest tyle zajęć w domku że później albo mi się nie chce albo nie mam czasu najzwyczajniej w świecie
![]() A ja muszę zrobbić jedną rzecz w pracy i nie mogę się zebrać od miesiąca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nadrabianie czas zacząć. ![]()
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wstałam i nadrobiłam was a teraz myślę nad śniadniem, potem musze akwarium umyć i na basen ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Wtajemniczenie
|
Witam, na wstępie
Haniula super ci w blondzie, pasuje ci ten kolorek i mnie samej sie tez podoba, chociaz ja ostatnio mam faze na miodowy blond, ale to oznacza ściaganie koloru itp więc odpada, może kiedys jak się wzbogace. Co do ceny, ja jak robiłam sobie 2 kolory pasemek ciemny i blond płaciłam 70 zł. Ja jestem wypompowana, za oknem szaro, masakra. My wczoraj wybralismy sie do znajomych na piwko. To był taki spontan, bo Tż i tak by musiał do nich jechac oddać pendriva, a ja wpadłam na pomysł, żeby iśc sie do nich odchamić. Fajnie było, o dziwo sie nie pokłócili. W domu bylismy koło 1. wypiłam tylko 2 piwa , aczuje sie tragicznie. No i 30 zł poszło, na piwa, karte do kom Tż, i papierosy. Ale raz nie zawsze. Tak wogóle żeby nie dopuścic do sytuacji co ostatnio, że zostałam bez kasy, włozyłam 50 zł w koperte i schowałam na dno szafy. Będzie jak znalazł gdy zabraknie do wypłaty
#550 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta - witam w mroźny, lutowy poranek!
Mimo porannej rozgrzewki w postaci skrobania szyb i gimnastyki mającej na celu otrzepywanie auta ze śniegu nadal jest mi ziiiimno. Rozgrzewam się cieplutką kawką z pianką ![]() Haniula pięknie Ci w takich włosach. Ja za fryzjera co miesiąc płacę 160 zł i to nie w dużym mieście, a w takim 40 tysięcznym - u moich rodziców. Zawsze robię wtedy rozjaśnianie odrostów, farbowanie całości na blond, podcinanie i saunę nawilżającą. Kiedyś robiła mi to koleżanka (fryzjerka) w domu i wychodziło zdecydowanie taniej, ale stosowała mocne rozjaśniacze i włosy mi zaczęły ostro wypadać, więc przerzuciłam się na salon. Wczoraj była rozmowa na temat spędzania wolnego czasu we dwoje: my często wspólnie oglądamy filmy, w każdy ciepły weekend jeździmy gdzieś pochodzić: Szklarska Poręba, Karpacz, Polanica Zdrój - byle ciepło by było. A w zimie? Hmm kino, bo "Tanie Wtorki w Heliosie", basen i sauna raz w tygodniu. Ale bardzo często jest tak, że po powrocie z pracy leżymy sobie przed tv, bo sił nam na cokolwiek brak ![]() ![]()
#551 |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek Wszystkim
![]() Ja leżę w łóżeczku i grzecznie się kuruję,gorączka trochę spadła więc nie jest zle. Haniula ślicznie Ci w tym kolorku ![]() Co do protokołu my wspominamy go miło. Pierwsze ksiądz przepytywał nas we dwójkę o takie podstawy,ślub,przygotowan ia itp. Potem wyprosił tż i mnie pytał: ile się znamy jak długo jesteśmy narzeczeństwem Czy ślub bierzemy z wlasnej woli czy nasi rodzice się poznali czy chcemy mieć dzieci czy mielismy do czynienia z problemem alkoholowym w rodzinie więcej nie pamiętam. Jak odpowiedziałam na pytania to wyprosił mnie i poprosił do siebie tż i jego przepytywał,wszystkie nasze odpowiedzi zapisywał na koniec pogratulował bo wszystkie odpowiedzi mieliśmy zgodne.
#552 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też. Znów mi się odmienia. ![]() ![]() Tylko ciemne teraz mam dość mocno, więc będzie problem. Tak czy siak chcę coś jaśniejszego na wiosnę/lato. Może jakiś ładny miód. ![]() Cytat:
Ja co prawda płacę ok 40 zł, ale jeśli chodzi o fryzjera korzystam tylko z cięcia i modelowania - farbuję się sama. Cytat:
Ostatnio nawet wpadliśmy na pomysł, żeby razem z TŻ pochodzić - musimy więc poszukać, może znajdzie się coś tańszego. W ogóle, przybyłam do pracy spóźniona o 15 minut, bo.. UWAGA! wsadziłam sobie rano tusz w oko. ![]() Nie wiem do tej pory jak to zrobiłam, czy mi ręka drgnęła czy oko mrugnęło, w każdym razie szczoteczka znalazła się pod moją powieką. Wyobrażacie sobie zapewne jak wyglądałam. ![]() Za nim więc przestało mi oko płakać i mogłam przestać tym samym wyglądać jak panda, minęło 15 minut i tym sposobem wyszłam później. ![]() ![]() Dziewczyny mam pytanie: Czy bierze którą z Was jakieś witaminy? Wspomagacze? Zastanawiam się nad czymś, bo chyba brakuje mi dobrych składników. Przemęczona jestem, nie mam energii, mimo że ciężkiej pracy fizycznej przecież nie wykonuję. Najchętniej to bym przesypiała pół dnia i robiła wielkie NIC! W ogóle w pracy znów u mnie zawirowania! Zaczynam mieć dość - co chwila jakiś nowy kwiatek! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#553 | ||||
Zadomowienie
|
hej laseczki
![]() ![]() rozleniwilam się troszkę, ale co tam ![]() Haniula bardzo mi się podoba Twoja nowy fryzurka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Ale dziś zimno z rana było
![]() ![]() Zmarzłam i do teraz nie mogę się rozgrzać i marzy mi się ciepłe łóżeczko. Wczoraj nabyliśmy tą stację co pokazywałam, jak na razie działa. Wreszcie prawie po dwóch latach mieszkania dorobiliśmy się termometru ![]() Chyba czas napić sie kawy bo usypiam ![]() Ja na początku zimy łykałam tabletki z żeń szeniem (razem czy osobno?) na wzmocnienie ale nazwy nie pamiętam. Wydaje mi sie że w domu mam gdzieś opakowanie, ale musiałabym sprawdzić.
#555 |
Zakorzenienie
|
A jakby tego było mało, to zapomniałam powiedzieć, że mam jeszcze STRASZNĄ ochotę ściąć włosy! Bardzooooooooo, bardzoooooo mocną i bardzoooooo radykalnie najlepiej.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
Ijaa ja się ostatnio napaliłam na tabletki z żeń szeniem bo sie naczytałam, że sa bardzo dobre na zmęczenie i brak energii. ale wiadomo jak to jest zawsze mam cos innego do kupienia, albo nie mam kasy, ale planuje na wiosne je sobie kupić
Jabiore się zaraz za odkurzacz. Musiała bym przejść sie po ziemniaki, ale nie chce mi się, pójdę jutro, a dziś na obiad dla Tż zrobie skrzydełka z pomysłu na, a sobie ryz z warzywami. Jutro sie przejde do intermarche po płyn do higieny, ryż, przecier szczawiowy i pyrki. Dzisiaj mam ochote na maślanke, ale nie chce mi się ruszać z domu.
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem zmiana jest jak najbardziej wskazana. Ja jestem akurat w fazie zapuszczania. A długie masz włosy?
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Haniula, ładne włoski
![]() ![]() Dziś na obiad jajko sadzone ze szpinakiem. Dla tżta makaron w sosie śmietanowo-pieczarkowym i jajko sadzone. Bezmięsno bo i czasu brak. dziś błękitne niebo. Na dworze zimno, ale takie niebo - zawsze coś! Miłego dnia SPD ![]()
#559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja wspomagam się w jesienno-zimowym okresie tabletkami z żeń szeniem Bodymax - naprawdę działają na mnie, mam więcej sił i ochoty do życia Brak mi pomysłów na dobre jedzonko, które mogę przynosić do pracy ![]()
... bo zanim zgasną resztki dnia,zanim anioły się przyśnią,zanim nasze ciała błysną ... powtórzymy wszystko Edytowane przez tygrysekak Czas edycji: 2011-02-01 o 08:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Mam dość serków wiejskich, jogurtów naturalnych, pomarańczy. Ostatnio robiłam sobie sałatkę pieczarkową kilka razy. Próbowałam tez sałatki z mozarellą albo fetą, ale ja zawsze przygotowuję sobie jedzenie wieczorem - wolę dłużej pospać i one po nocy jakieś takie rozciapciane są. Odrzuca mnie od nich. Potrzebuję pomysły na jakieś fajne sałatki.
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Ijaa, u mnie takie niebo szare i ponure plus mgła było wczoraj - przywiało do Ciebie
![]() I już podnieśli nam czynsz ![]() Na szczęście nie jest to drastyczna podwyżka. Dziś wieczór spędzam w łóżku z notatkami. Milusio. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Sałatka - tuńczyk, por, jogurt naturalny ![]() ![]() Lub Marchew z pomarańczą ![]()
#562 |
Zakorzenienie
|
Marchwi nie trawię, natomiast pierwsza fajna - wypróbuję. Tylko właśnie bardziej kolacyjnie, bo nie lubię "zapachowych" śniadań jeść w pracy. Nie czuję się później komfortowo, np. na jakimś spotkaniu.
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
właśnie dzwonił pan kurier i moja przesyłka będzie o 14
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Nurek a jak paseczki ? Bo z tego co pamiętam to wygrałaś ?
Ja dziś mam ostatnie na rano. I powiem, efekty są. Ale jestem troszkę zawiedziona bo spodziewałam się chyba cudu i śnieżno białego uśmiechu ![]()
#565 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja to do pracy zawsze biorę kanapki i jakieś warzywko, czasem sałatki. Ale ogólnie do pracy co się nie weźmie, to szybko się znudzi ![]() Haniula wysłałam Ci zaproszenie, aby Cię obejrzeć ![]() Dopiero 10, jeszcze 5h... |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
Właśnie marzy mi sie taki miodowy blond
![]() ![]() Ciekawe czy zdaze przed chrzcinami. TŻ jest na nie, ale jak zobaczy jak cudownie bede wygladac to oszaleje z milosci jeszcze bardziej ![]() Snow poprostu wpisuje w you tube kurs tańca, ale teraz jakoś nie mogę znaleźć tego, który ostatnio przerabialiśmy(chociaż z nas kiepscy tancerze, więc naprawdę ogarniamy podstawy ![]() Cholerko śledzę Twoj blog w oczekiwaniu na przepis, bo TZ lubi wlasnie taka pizze. Tylko ciekawe czy mi się też uda ![]() Proszę o kciuki o 12, bo idę na ten wstrętny egzamin.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie też sloneczko śliczne świeci ![]() Mnie też już nudzą wieśniaki, ale jak narazie nie jest źle. Mam sporo super przepisow dukanowych, które idealnie nadają się na kolacje czy śniadanko ![]() Dziś mierzyłam się w talii i załamka ![]() ![]() Tż zrobił jajecznicę na śniadanie. Na obiad chyba będę grzeszyć plackami ziemniaczanymi, bo tak strasznie je uwielbiam ! A że tyle nagadałyście to mam ogromną ochotę. Z kefirkiem i dużą ilościa czosnku i cebulki nie będą takie złe ![]() Też marzy mi się basen, a raczej aquaerobic. Niestety u mnie basen powiększają i muszę czekać. A tak marzy mi się szczupły brzuszek, zero boczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.