Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-09, 03:42   #541
Corvette
Zadomowienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Dobry Wieczór lub Dzień Dobry Wszystkim

Cytat:
Napisane przez Makrofonek Pokaż wiadomość
witam was drogie panie i znow na jakis czas was opuscilam no coz mam internet jak jestem u kogos i moge na chwile wpasc a tu kicha zebym swojego nie miala bo mieszkam w takim miejscu gdzie las zaslania mi zasieg i nie mozemy miec internetu albo ludziom sie nie chce np. telekomunikacji polskiej zalozyc bo za duzo roboty i tak od roku kombinujemy i nic az mnie to juz powoli wkurza to moje miejsce za przeproszeniem w zadupiu wczesnie nie narzekalam na brak netu ale jak jest wiecij do zalatwienia albo cos waznego sprawdzic to mam rece odjete...
nie dziwie sie innym jak mi wszyscy mowia ze nie przezyli bez netu albo nie da sie funkcjonowac bez tego ale coz przypomnijmy ze kiedys radzilismy bez tego i ja wlasnie jakos musze ale powiem ze nie latwo. naszczescie mam tel bo bym bez tego zwiarowala hehehe
Ja może bym "przeżyła" gdyby stała się jakaś katastrofa (Wizaż uzależnia) ale ciężej by mi było bez radia. A tak to Cię rozumię. Kiedyś, mieszkajaąc na zadupiu, mieliśmy tylko opcję talerza saltelitarnego (kablówka niedostępna). Pięknie brzmiało, ale gdy pogoda była brzydka lub pochmurnie, to nici z internetu
Puki co, możesz robić tyle na ile masz dostęp

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
ja tez bo nam kuchenka nie dziala a tak bym cos zjadla uwielbiam ciasta i moge cale zjesc
slodkie ja lubie jak wstaje widziec karteczke albo rysunek od mezusia
To takie miłe
co do dzwonka to zalozylismy jak mieszkalismy w kamienicy, masakra ciagle ktos dzwonil do sasiadow a przeciez bylo nazwisko i to nie moja wina, ze oni nie maja dzwonka cieszylam sie jak sie zepsul
Dobre

przypomnial mi sie watek na intymnym
serio mezowi tez sie to nie podobalo bo mialam taki turban na glowie, ze nie moglam nia ruszac pozatym rano mialam czarna szyje i czolo

Mój by pewnie po karetkę zadzwonił

nie cierpie remontow i przeprowadzek Kiedyś i to nie przeszkadzało, ale to już ostatni raz.

wrocilam od dentystki mialam sobie wymienic od razu 2 plomby a wymienila jedna bo tak sie krew lala, szyla to troche a znieczulenie wbila mi w nos(ale ciesze sie, ze je wzielam bo sie wahalam) oddychalam jedna strona, a tak liczylam na ostatnia wizyte
Oj, to Ci współczuję. Ale znieczulenie w nos? (Kurcze, mnie by taki się przydał w 4-ry litery)

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w kinie, a wieczorem mieliśmy piżama party (w 2). Uważam, że niektóre filmy powinny być tylko dla dorosłych. Przedział wiekowy od 15 lat, to za mało. Nie chodzi mi o erotykę, gorsze jest przesłanie jakie film niesie (zakończenie).
Zabrzmiało sexy. Ja na filmie nie byłam, ale u mnie po 11-stej wieczorem lecą w TV lecą same xxx, na tym samym kanale co zwykłe filmy (Na moje szczęście mój chodzi spać o 9-tej)

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Cześć

Kolejny dzień i znów piękna pogoda.Wczoraj było 23 stopnie Dzisiaj jeszcze niewiem ile jest,bo niesprawdzałam I wczoraj sobie sandałki kupiłam.Jedne z tych,co Wam w klubie pokazałam

agusia,a na czym byłam w kinie?
No to ja chyba przeoczyłam te sandałki bo żadnej fotki nie widzę

Cytat:
Nie słyszałam o tym filmie.

Swoą drogą,coś Wam opowiem.Mój mąż,znany jest tego,że jak coś go w nocy pytam to odpowiada ale co innego.Wczoraj pytałam się go coś:

Mąż:meszki
ja: nie zrozumiałam i odpowiedziałam myszki??
Mąż: Meszki,nie myszki
Ja: i co z tymi myszkami
Mąz: chodziły mi po głowie i wchodziły mi do nosa

Kiedyś przes sen,albo w półsnie mówił o jakiś rurach do wymiany.
Hi..hi..hi..Dobre

Cytat:
Ten film dopiero co wszedł do kin

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Kupiliśmy firanki, lampę do przedpokoju.

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Transport kanapy przesunięty o kilka dni Będzie w tym samym czasie, co goście będą. Będę musiała obiad podać w kuchni i jeść na raty.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Kukurydza konserwowa świetnie pasuje do lecza.
Lecza nigdy nie jadłam, więc wypowiem się że miałaś udane zakupy?
A jedzenie na raty to tylko przejściowe

Cytat:
Byłam dziś u fryzjera, namówiła mnie na jedwab do włosów. Przez telefon mężuś się pytał: obcięta tylko grzywka? Mówię, że końcówki trochę jeszcze. Dopytywał się. To powiedziałam, tak 2 cm. Mówił mi, że mam więcej nie obcinać.
Może głupie pytanie, ale co to znaczy na jedwab do włosów?

Cytat:
moj maz jest taki sam mam wloski po tylek a meza boli kazdy cm obciety zgadza sie tak samo jak Twoj tylko na grzywke

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

zmykam na obiadek i ciasto ktore kupil maz
No to Ci ogromnie zazdroszczę takich długich włosów. Moje są do "brody", i są zbyt cienkie żeby zapuścić.

U mnie podłogi prawie skończone. Wczoraj zawiozłam pieska do spa. Przywiozłam pachnącego i tak pięknie wyczesanego...Uwielbiam wsadzić całą swoją twarz w jego futro i wdychać jego zapach....Ma szlaban do dolnej części domu bo kurzu wszędzie pełno...ale jeszcze 2 dni i będzie koniec.
Wczoraj, młody sam zrobił obiad. Spagetti. Sam wymieszał mięso, porobił "pulpety", upiekł w piecu z sosem i ugotował makaron. Kochane "dziecko".
A dzisiaj zrobiliśmy sobie małą przerwę. Pojechaliśmy na aukcję samochodów. Nie żeby coś kupić. To jest jednyne miejsce w którym 2 razy w roku można zobaczyć super auta, od egzotycznych do dość starych. Lepsze niż muzeum. A że my mamy małego fioła na tym punkcie...to nas ciągnie. Ale, choćby i dla rozrywki, jest na czym oko powiesić...
Dołączam parę fotek, i życzę Wam miłego dnia Idę zjeść trochę pierogów z kapusty (mama mi podrzuciła)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ferrari 355 Spyder.jpg (15,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mercedes-Benz.jpg (18,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Buick.jpg (20,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Corvette ZR1.jpg (18,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ferrari GTS 308.jpg (17,2 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Car Auction -Custom.jpg (97,3 KB, 0 załadowań)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 06:51   #542
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość

Może głupie pytanie, ale co to znaczy na jedwab do włosów?

http://forum.szafa.pl/4/1492852/jedw...w-biosilk.html
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 09:12   #543
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry Wieczór lub Dzień Dobry Wszystkim

Ja może bym "przeżyła" gdyby stała się jakaś katastrofa (Wizaż uzależnia) ale ciężej by mi było bez radia. A tak to Cię rozumię. Kiedyś, mieszkajaąc na zadupiu, mieliśmy tylko opcję talerza saltelitarnego (kablówka niedostępna). Pięknie brzmiało, ale gdy pogoda była brzydka lub pochmurnie, to nici z internetu
Puki co, możesz robić tyle na ile masz dostęp

Oj, to Ci współczuję. Ale znieczulenie w nos? (Kurcze, mnie by taki się przydał w 4-ry litery)

No to Ci ogromnie zazdroszczę takich długich włosów. Moje są do "brody", i są zbyt cienkie żeby zapuścić.

U mnie podłogi prawie skończone. Wczoraj zawiozłam pieska do spa. Przywiozłam pachnącego i tak pięknie wyczesanego...Uwielbiam wsadzić całą swoją twarz w jego futro i wdychać jego zapach....Ma szlaban do dolnej części domu bo kurzu wszędzie pełno...ale jeszcze 2 dni i będzie koniec.
Wczoraj, młody sam zrobił obiad. Spagetti. Sam wymieszał mięso, porobił "pulpety", upiekł w piecu z sosem i ugotował makaron. Kochane "dziecko".
A dzisiaj zrobiliśmy sobie małą przerwę. Pojechaliśmy na aukcję samochodów. Nie żeby coś kupić. To jest jednyne miejsce w którym 2 razy w roku można zobaczyć super auta, od egzotycznych do dość starych. Lepsze niż muzeum. A że my mamy małego fioła na tym punkcie...to nas ciągnie. Ale, choćby i dla rozrywki, jest na czym oko powiesić...
Dołączam parę fotek, i życzę Wam miłego dnia Idę zjeść trochę pierogów z kapusty (mama mi podrzuciła)
wymienilam plombe na 1(miala z 8 lat) i znieczulenie wbila jak juz sie zaczynal nos i poczulam w niego uklucie oddychalam potem jedna strona
mniej juz bolalo przebicie nosa
a czemu w tylek?
dziekuje ale niestety rok temu zapragnelem byc blondynka(moj naturalny to ciemny braz) i czekam az calkiem odrosna wiec czesciej je podcinam(maz sie cieszy bo lubi gdy mam rowne wloski nie cieniowane nic, choc placze nad kazdym cm) kiedys mialam dluzsze, kusi mnie ciagle zafarbowac reszte ale jakos daje rade...
fajnie masz jak Ci teraz syn moze podac obiad, odciazyc...
fajne autka, sama bym chciala takie cos zobaczyc
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 14:29   #544
agusiowata
Zakorzenienie

Fryzjerka fatalnie obcięła mi grzywkę, dziś sama poprawiałam.
Stary 2011-04-09, 16:49   #545
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Fryzjerka fatalnie obcięła mi grzywkę, dziś sama poprawiałam.
pamietam jak kiedys chcialam grzywke na skos a dostalam asymetryczna teraz tez sama ja podcinam
Stary 2011-04-10, 10:03   #546
agusiowata
Zakorzenienie

Planujecie już wakacje?
Stary 2011-04-10, 10:11   #547
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Planujecie już wakacje?
mezowi nigdy nie dadza wolnego w wakacje dadza mu pozna jesieniajak zawsze jedyne co to moze uda nam sie pojechac nad soline na weekend, do zoo itd ale to takie krotkie przejazdzki...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 10:49   #548
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Planujecie już wakacje?
nie, bo nigdy nie wyjeżdzamy

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:35   #549
evelineau
Zakorzenienie

karinio co u Ciebie? cos chyba ostatnio Cie nie ma
Stary 2011-04-10, 14:40   #550
agusiowata
Zakorzenienie

Gdzie macie ubezpieczone autko? Mamy ważne do 12.04. Chcemy teraz tylko OC najtańsze. Słyszałam, że na poczcie Polskiej jest tanio.
Stary 2011-04-10, 14:57   #551
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
karinio co u Ciebie? cos chyba ostatnio Cie nie ma
Dziękuje,że pytasz. Właśnie weszłam przed chwilą na wątek.
U mnie wszystko wporządku,mąż ma ostatni dzień wolny,bo urlop mu się kończy,więc wykorzystujemy dalej jego wolne i pogode. Dlatego,rzadko pisze ale wchodze i czytam
Noi w związku z tym,że jestem bo obiad się robi ( udka pieczone,ziemniaczki i mizeria ) to nadrobie i podpisuje.

Cytat:
Planujecie już wakacje?
Planujemy wyjazd w sierpniu ( w klubie napisze,swoją drogą dawno tam mnie nie było ),aczkolwiek zobaczymy jak to będzie z urlopami.

No Klub w miare nadrobiłam. Teraz tu jeszcze nadrobie i git majonez

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-10 o 15:08
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 16:32   #552
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Wam fajnie, że masz ogródek. Nam się marzy, ale niestety tylko na tym się skończy. Nawet był okres, co szukaliśmy. Było wtedy więcej ofert kupna niż sprzedaży. Teraz nie mamy na to pieniążków. Remont kosztuje nas trochę więcej, niż planowaliśmy (zrobiliśmy, wymieniliśmy więcej). Trzeba zostawić jeszcze na wesela, wakacje. Pozostajemy na łasce znajomych.
No widzisz Wam się marzy,ale my póki mamy to wykorzystujemy,a cd napisze w Klubie.
No tak,remont pochłonąl Wam kaski troszke,noi ma się też inne wydatki.No,ale jeszcze przyjdzie taki czas to zakupicie działeczke.

Cytat:
zazdroszcze ja caly dzien latalam po miescie, znowu zanioslam obiadek mezowi ucieszyl sie z grochowki(nienawidze tej zupy ale maz kocha) za grubo sie ubralam i gotowalam sie

u mnie teraz tez , wiatr tez przerazliwie wieje
No prosze jaka dobra żonka,tak trzymać. To fakt,faceci lubią takie grochówy tylko później pod kołdrą będzie koncert Taka pogoda zdradliwa.

Cytat:
Byłam dziś u fryzjera, namówiła mnie na jedwab do włosów. Przez telefon mężuś się pytał: obcięta tylko grzywka? Mówię, że końcówki trochę jeszcze. Dopytywał się. To powiedziałam, tak 2 cm. Mówił mi, że mam więcej nie obcinać.
Eh Ci faceci.Mają swoje upodobania

Cytat:
To fakt.Ja bez tv przeżyje,ale bez neta chyba nie

Cytat:
Zabrzmiało sexy. Ja na filmie nie byłam, ale u mnie po 11-stej wieczorem lecą w TV lecą same xxx, na tym samym kanale co zwykłe filmy(Na moje szczęście mój chodzi spać o 9-tej)
I co oglądasz takie filmiki.

Cytat:
No to ja chyba przeoczyłam te sandałki bo żadnej fotki nie widzę
W Klubie są linki i tam są moje sandałki

Cytat:
Za remont i pieska Idzie Wam ten remont jak trza

Cytat:
Wczoraj, młody sam zrobił obiad. Spagetti. Sam wymieszał mięso, porobił "pulpety", upiekł w piecu z sosem i ugotował makaron. Kochane "dziecko"
Super,więc brawa dla Młodego

Cytat:
Fajne autka Poprosze jednego Mniami pierogi
Ja również życze milego dnia.
My po obiadku wybieramy się na zaś na spacer
Stary 2011-04-11, 03:30   #553
Corvette
Zadomowienie

Dziękuję. Połapałam w czym rzecz.
Cytat:
wymienilam plombe na 1(miala z 8 lat) i znieczulenie wbila jak juz sie zaczynal nos i poczulam w niego uklucie oddychalam potem jedna strona
mniej juz bolalo przebicie nosa
a czemu w tylek?

Bo mnie boli od kucania i przybijania
dziekuje ale niestety rok temu zapragnelem byc blondynka(moj naturalny to ciemny braz) i czekam az calkiem odrosna wiec czesciej je podcinam(maz sie cieszy bo lubi gdy mam rowne wloski nie cieniowane nic, choc placze nad kazdym cm) kiedys mialam dluzsze, kusi mnie ciagle zafarbowac reszte ale jakos daje rade...
fajnie masz jak Ci teraz syn moze podac obiad, odciazyc...
fajne autka, sama bym chciala takie cos zobaczyc
A zamiast farby, może balejaż? teraz jest taki wybór w różnach odcieniach. Ja mam 3 odcienie blond. Gdy jestem na słońcu to kolory się zmieniają, i jakoś ładnie tak wygląda. Przedtem, orginalny kolor włosów miałam brudny blond, potem pojawiły się rude pasemka, i zciemniały same od siebie. Nie podobały mi się, więc od lat fryzjer robi pasemka w 3 odcieniach blond. Nawet nie wiem czy są gdzieś siwe
Cytat:
mezowi nigdy nie dadza wolnego w wakacje dadza mu pozna jesieniajak zawsze jedyne co to moze uda nam sie pojechac nad soline na weekend, do zoo itd ale to takie krotkie przejazdzki...
To co robicie jesienią jeżeli można zapytać?
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
nie, bo nigdy nie wyjeżdzamy
Nie zabieracie nigdzie pieska ze sobą na parę dni? No chyba że mi się coś pomyliło, bo myślałam że macie tylko pieska?
Cytat:
No widzisz Wam się marzy,ale my póki mamy to wykorzystujemy,a cd napisze w Klubie.
No tak,remont pochłonąl Wam kaski troszke,noi ma się też inne wydatki.No,ale jeszcze przyjdzie taki czas to zakupicie działeczke.

No prosze jaka dobra żonka,tak trzymać. To fakt,faceci lubią takie grochówy tylko później Hi..hi..hi.. Taka pogoda zdradliwa.

I co oglądasz takie filmiki.
śmiej się śmiej. Dopiero mi się oczy otwarły i nie tylko
W Klubie są linki i tam są moje sandałki
To podpatrzę

Za remont i pieska Idzie Wam ten remont jak trza
Już prawie koniec.
Super,więc brawa dla Młodego

Fajne autka Poprosze jednego Mniami pierogi
Ja również życze milego dnia.
My po obiadku wybieramy się na zaś na spacer
Dziękuję . No to przyleć. Może sobie jakieś wybierzesz. Następna aukcja w jesieni

Obecnie siedzę na dworze, popijam kieliszek Cinzano i rozkoszuję się cieplutką nocą. Dzisiaj było plus 23 ciepła, aż miło. Okna nareszcie pootwierane na oścież...żyć nie umierać Ale nie cieszę się za bardzo bo pewnie znowu spadnie śnieg i zapomnę jak to jest gdy jest ciepło
Mężulek przygotował mi kąpiel z bąbelkami (sam poszedł kimać bo ma dyżur), poczytałam trochę mocząc się w wannie z dobrą godzinę...ech..oby tak dalej.
Jutro malowanie futryn i okien, ale to już drobnostka. Tak się cieszę że więkrzość już zrobiona.
Dobranoc kobietki, życzę Wam wszytkim miłego dnia

A tak dla humorku, to czuję się lepiej niż facet na zdjęciu (ja bym chyba nie wydoliła gdy by mnie takie leżenie spotkało!!!!)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1300573013290_63086[2].jpg (24,7 KB, 4 załadowań)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 07:26   #554
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Witam
Ostatnio trochę Was zaniedbałam, ale jakoś tak nie mam na nic czasu. Pomału robię porządki przed świętami no i tak jakoś lecą mi dni. Może po świętach będę miała więcej czasu. Chociaż jak przyjdą ciepłe dni to na pewno nie będę siedziała w domu z Bartusiem. Zresztą my i tak codziennie wychodzimy przynajmniej na pół godz. jak nie jest za ciekawie, a w domu siedzimy jak już jest naprawdę brzydko na dworze. Teraz przez te ciepłe dni to siedzieliśmy na dworze po 3 godz. Chciałabym Was nadrobić, ale Bartuś zasnął i mam chwilę, żeby coś posprzątać więc mykam. Miłego dnia.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 07:46   #555
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Nie zabieracie nigdzie pieska ze sobą na parę dni? No chyba że mi się coś pomyliło, bo myślałam że macie tylko pieska?
Psiaka to byśmy wzieli,ale mamy więcej zwierzaków zresztą chodzi też o kase, bo cięzko idzie nam odłożenie czegoś.
W weekend majowy jedziemy na wystawę

u mnie takie wiatry były ze prawie 24h bez prądu byłam cały weekend wiało i ani nigdzie wyjść ani nic. Dopiero wieczorem przestało

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-11, 13:14   #556
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

No prosze jaka dobra żonka,tak trzymać. To fakt,faceci lubią takie grochówy tylko później pod kołdrą będzie koncert Taka pogoda zdradliwa.
obylo sie bez koncertu
Cytat:
Dziękuję. Połapałam w czym rzecz.

A zamiast farby, może balejaż? teraz jest taki wybór w różnach odcieniach. Ja mam 3 odcienie blond. Gdy jestem na słońcu to kolory się zmieniają, i jakoś ładnie tak wygląda. Przedtem, orginalny kolor włosów miałam brudny blond, potem pojawiły się rude pasemka, i zciemniały same od siebie. Nie podobały mi się, więc od lat fryzjer robi pasemka w 3 odcieniach blond. Nawet nie wiem czy są gdzieś siwe

To co robicie jesienią jeżeli można zapytać?

Obecnie siedzę na dworze, popijam kieliszek Cinzano i rozkoszuję się cieplutką nocą. Dzisiaj było plus 23 ciepła, aż miło. Okna nareszcie pootwierane na oścież...żyć nie umierać Ale nie cieszę się za bardzo bo pewnie znowu spadnie śnieg i zapomnę jak to jest gdy jest ciepło
Mężulek przygotował mi kąpiel z bąbelkami (sam poszedł kimać bo ma dyżur), poczytałam trochę mocząc się w wannie z dobrą godzinę...ech..oby tak dalej.
Jutro malowanie futryn i okien, ale to już drobnostka. Tak się cieszę że więkrzość już zrobiona.
Dobranoc kobietki, życzę Wam wszytkim miłego dnia

A tak dla humorku, to czuję się lepiej niż facet na zdjęciu (ja bym chyba nie wydoliła gdy by mnie takie leżenie spotkało!!!!)
nie chce juz farbowac chce swoje ciemne wloski , najpierw mialam wlasnie pasemka i zamiast przy tym zostac to zafarbowalam i nie musze mowic jak wygladalam w blondzie skoro zaluje jestem bardzo blada i myslalam, ze dobrze mi bedzie ale sie mylilam, najlepiej mi w moich ciemnych wloskach
kilka razy bylismy w Zakopanym(mamy sentyment do tego miejsca tam pojechalismy po slubie i tam byl nasz pierwszy raz wtedy itd) i na Słowacji... nie wiem co robimy w tym roku bo maz nie dowiaduje sie duzo wczesniej o wolnym w tamtym roku maz wspominal o 3 dniach pod namiotem ale nie pamietam miejsca, wazne, ze ryby tam sa chyba nie wytrzymalabym tyle na rybach po jakims czasie wygladalabym tak:
a u mnie ostatnio bardzo wietrznie i zimno
Stary 2011-04-11, 13:57   #557
Karinio
Zakorzenienie

Cześc.

Tylko się zamelduje i nadrobie później,bo się obecnie źle coś czuje. :/
Stary 2011-04-11, 14:07   #558
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Cześc.

Tylko się zamelduje i nadrobie później,bo się obecnie źle coś czuje. :/

rozchorowalas sie?
Stary 2011-04-11, 14:09   #559
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:

rozchorowalas sie?
Wypluj to słowo Dziękuje Napisałam w klubie.
Stary 2011-04-11, 14:18   #560
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Wypluj to słowo Dziękuje Napisałam w klubie.
wyplulam
Stary 2011-04-11, 15:13   #561
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
wyplulam
No to dobrze

Noi mi przeszło,przeleżałam chwilke i mam nadzieje że będzie ok.
Mąż dzwonił z pracy i jeszcze jedna rozmowa mnie ucieszyła,ale to napisze w Klubie.Ja ciągle ten Klub,klub a potem zapominam co miałam napisac,więc ide odrazu poki pamiętam

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
u mnie takie wiatry były ze prawie 24h bez prądu byłam cały weekend wiało i ani nigdzie wyjść ani nic. Dopiero wieczorem przestało
U mnie jakoś pochmurno i chłodny wiatr.

Cytat:
obylo sie bez koncertu
To dobrze,że obyło się bez koncertu
Co do farbowania mi się marzy pofarbować na rudo Z tym,że właśnie jest jedno ale niewiem czy będe dobrze w takim kolorze wyglądać.
Noi właśnie,miałam to pytanie dawno zadać.Znacie jakas fajną stronke,gdzie można wrzucić zdjęcia i dopasowywać kolor fryzury?

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Dziękuję . No to przyleć. Może sobie jakieś wybierzesz. Następna aukcja w jesieni
Podwijam kiece i lece

Cytat:
O,jaką też masz piękną pogode.Masz racje wykorzystuj ją na maxa.
To wypluj te słowa,albo odpukaj w niemalowane drewno

Cytat:

Kochany mężulek,brawa dla niego. Nie ma to jak relaks,co??

Cytat:
To super,że macie prawie koniec remontu

Cytat:
O kurcze,kiepsko. :/
Stary 2011-04-11, 15:18   #562
agusiowata
Zakorzenienie

Byłyście może w Bułgarii na wczasach? Konkretnie hotel Elwira.
Stary 2011-04-11, 15:25   #563
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
No to dobrze

Noi mi przeszło,przeleżałam chwilke i mam nadzieje że będzie ok.
Mąż dzwonił z pracy i jeszcze jedna rozmowa mnie ucieszyła,ale to napisze w Klubie.Ja ciągle ten Klub,klub a potem zapominam co miałam napisac,więc ide odrazu poki pamiętam

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

U mnie jakoś pochmurno i chłodny wiatr.

To dobrze,że obyło się bez koncertu
Co do farbowania mi się marzy pofarbować na rudo Z tym,że właśnie jest jedno ale niewiem czy będe dobrze w takim kolorze wyglądać.
Noi właśnie,miałam to pytanie dawno zadać.Znacie jakas fajną stronke,gdzie można wrzucić zdjęcia i dopasowywać kolor fryzury?

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------
tez bylam ruda miedzy czasie ale kasztanowy braz(ciemny taki bardziej brazowy) podoba mi sie na tej stronie:http://ikf.styl.fm/kdf/wirtualny-fryzjer jest wirtualny fryzjer ale platne smsem 4zł
Stary 2011-04-11, 15:33   #564
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Byłyście może w Bułgarii na wczasach? Konkretnie hotel Elwira.
Ja nie byłam,więc nie pomoge

Cytat:
tez bylam ruda miedzy czasie ale kasztanowy braz(ciemny taki bardziej brazowy) podoba mi sie na tej stronie:http://ikf.styl.fm/kdf/wirtualny-fryzjer jest wirtualny fryzjer ale platne smsem 4zł
O widzisz,byłaś rudzielcem Mysle też nie tylko o radykalnej zmianie kolorou włosow,ale fryzury też.Dzięki za stronke ,zerkne tam.
Płatna hm...

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-11 o 15:35
Stary 2011-04-11, 15:44   #565
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie byłam,więc nie pomoge

O widzisz,byłaś rudzielcem Mysle też nie tylko o radykalnej zmianie kolorou włosow,ale fryzury też.Dzięki za stronke ,zerkne tam.
Płatna hm...
tu sa fryzury bezplatne: http://www.moje-fryzury.pl/wirtualny_fryzjer,2,0.html jakas ruda moze tez bedzie
bylam ale bardzo krotko tak samo jak blondynka(ktora bylam moze 2 dni)
Stary 2011-04-11, 16:43   #566
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
tu sa fryzury bezplatne: http://www.moje-fryzury.pl/wirtualny_fryzjer,2,0.html jakas ruda moze tez bedzie
bylam ale bardzo krotko tak samo jak blondynka(ktora bylam moze 2 dni)
Dziękuje ponownie za stronke ,bo własnie szukałam w google.
Musze sobie teraz mej twarzy zrobić.
To tak samo jak u mnie z balejażem,też krótko go miałam

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Kawy dziś niepilam i zamulam tak że najchętniej poszłabym się zdrzemnąc.No,ale nie pójde bo w nocy będe mieć problemy z zaśnięciem.
Stary 2011-04-11, 17:27   #567
motylek1007
Zakorzenienie

piękna pogoda, 1,5h bylismy na spacerku

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 17:45   #568
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
piękna pogoda, 1,5h bylismy na spacerku
Lubie to A tak na poważnie,to super
Stary 2011-04-11, 19:47   #569
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Hello, melduję się.

U mnie strasznie jestem już po diecie, kilka razy już ją robiłam, ale ta ostatnia to był dla mnie koszmar nie mogę dosłownie patrzeć na żarcie, ale 6,5 kg w dół, teraz jak się zrobi ciepło zacznę się więcej z córą ruszać na powietrzu i będzie super, bo tak z 2,50 jeszcze by mi się przydało... Przez dwa poprzednie lata regularnie z córką chodziłam na szkółkę pływacką to miałam regularną wyćwikę, a w tym roku mi sie finansowo nie złozyło...

W pracy mam koszmar zakończenie kwartału, siedzę po 12 godzin i nic się nie zgadza, masakra...
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:10   #570
Karinio
Zakorzenienie

Cześc Despa
Ulala,tak się dietujesz ostro,to zaciskam kciuki za owocną poprawe.
O matko 12 h nieźle.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości