|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pojedzie dzis na trening i mam nadzieję ze sie wyrobie z tym
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Polecam pomysł na żeberka. Jest taka soczysta. Polubiłam żeberka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | ||
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() Motylek,karpatke robi-sz,też dobre ![]() Same pysznośći ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem świeżo po ślubie, więc już nie te klimaty. Taki to prędzej przed ślubem. Mój mężuś przed ślubem i świeżo po, aby się przyzwyczaić mówił do mnie: żonka. Teraz jestem: skarbik, aniołek. Tekst mojego męża, np. jak ma nockę, pisze: Czy leżę w łóżeczku, ja odpisuję nie, to piszę, że aniołki wszystkie śpią o tej porze, tylko aniołek agusiowaty jest niegrzeczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest jeszcze druga piosenka-mężu mój ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Co za paskudna pogoda dzisiaj,fe :/ Kawe sobie treba zrobic. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |||||||
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Wszystkim
![]() Cytat:
No to fajnie. Bardzo lubię ogniska. W poprzednim miejscu zamieszkania robiliśmy sobie takie cały rok na okrągło. W zimie gwiazdy wydawały się bliższe, niebo takie czyściejsze, powietrze świeże...żal mi tego bo w miasteczku nie wolno palić ognisk. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz, mieszkając w miasteczku, spódniczki, buciki, sukienki widzą światło dzienne. O ciało dbam w miarę swoich możliwości. Makijaż odpada bo nie mam cirpliwości, tam bardziej że zawsze coś mi po takim wyskakiwało na kufie, to dopóściłam. Szminka na codzień i czasami tusz to tyle na co mogę się zdobyć. ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2614645 8] Co do dbania o siebie to fakt po urodzeniu dziecka się zaniedbałam troszku ale w pewnym momencie zaczęło mi to przeszkadzać i wzięłam się za siebie, dieta która mi bardzo pomogła, balsamy, maseczki itp. Kobiety powinny dbać o siebie nie tylko dla facetów ale przedewszystkim dla siebie .[/QUOTE] Ja tego trochę nie rozumię. Ciąża i noworodek mają swoje prawa. Nie nazwała bym tego zaniedbaniem. W końcu to powoduje duże zmiany. Co innego gdy by mowa była o zupełnym "zaflejtowaniu" się, gdzie baba na codzień chodzi w powyciąganych szmatach, niedomyta, rozczochrana i wiecznie narzekająca ![]() Ale, żeby było sprawiedliwie, to raczej faceci przestają dbać o siebie chociaż ciąż i okresów nie przechodzą?! Rosną bembale, parodniowy zarost na gębie itp. To tylko moje spostrzeżenia poniektórych małżeństw. Na moje szczęście męż jest zawsze pachnący, dokładnie umyty (włącznie u uszami) i wogóle przyjemny obyciu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomyśl ile jest takich kobiet do których Luby zwraca się tylko z krw---mi albo jeszcze gorzej! Przypomniało mi się z dzwonkiem do drzwi...my też od niedawna mamy nowy. Melodia brzmi jak w starym zegarze. Tak nam się spodobało że wyczerpaliśmy pierwsze baterie, a biedny pies dostawał przysłowiowego "kota" biegajac do drzwi. Przeszło nam (niby tacy "starzy" a tacy durni ![]() No nic. Tyle na dzisiaj, idę w poszukiwaniu mojego tyłka bo chyba nadal gdzieś tam siedzi na podłodze ![]() ![]() życzę Wam miłego dnia ![]() P.S Co do "jaj" muszę się rozglądnęć za jakimiś zmywalnymi flamastrami bo ....nie daj bosze w razie do lekarza....jak by się mąż tłumaczył ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
Paula a ćwiczysz też czy tylko tą diete stosujesz?
![]() |
#521 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziń dybry,wieczór
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Przyczajenie
|
Witajcie!
Jestem mężatką i studentką 5 roku psychologii i realizuję ścieżkę seksuologiczna. Piszę pracę magisterską na temat co wpływa na satysfakcję seksualną uzyskiwaną przez kobiet w małżeństwie. Postanowiłam umieścić propozycje wzięcia udziału w badaniu na tym forum, bo widzę że tutaj piszą otwarte kobiety, a mam małą trudność w znalezieniu osób do grupy badawczej-nie wiem dlaczego, ale kobiety wstydzą się seksu z mężem. Kwestionariusz jest całkowicie ANONIMOWY i przesyłasz go do mnie korzystając ze specjalnie stworzonego na tą okazję konta na gmailu- ale szczegóły i instrukcje jak to zrobić znajdziesz już bezpośrednio w liście dołączonym do kwestionariusza jeżeli zdecydujesz się wziąć udział w badaniu i mi tym BARDZO pomóc. Wypełnienie kwestionariuszy trwa ok 10 minut, oto link do ściągniecia pliku: www.coozay.republika.pl/kwestionariusze.doc Jeżeli chcesz, prześlij tą prośbę też przyjaciółką, mamą, sąsiadką- każdy głos mężatki w każdym wieku JEST WAŻNY. Z góry dziękuję za pomoc! Martyna |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
witam was drogie panie i znow na jakis czas was opuscilam no coz mam internet jak jestem u kogos i moge na chwile wpasc a tu kicha zebym swojego nie miala bo mieszkam w takim miejscu gdzie las zaslania mi zasieg i nie mozemy miec internetu albo ludziom sie nie chce np. telekomunikacji polskiej zalozyc bo za duzo roboty i tak od roku kombinujemy i nic az mnie to juz powoli wkurza to moje miejsce za przeproszeniem w zadupiu
![]() nie dziwie sie innym jak mi wszyscy mowia ze nie przezyli bez netu albo nie da sie funkcjonowac bez tego ale coz przypomnijmy ze kiedys radzilismy bez tego ![]() ![]()
#524 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do dzwonka to zalozylismy jak mieszkalismy w kamienicy, masakra ciagle ktos dzwonil do sasiadow ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() serio ![]() ![]() ![]() nie cierpie remontow i przeprowadzek ![]() ![]() ![]() ![]() wrocilam od dentystki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak myślicie mogę jutro dodać kukurydzę do lecza? Dziś robiłam, ale wyszło mi trochę ostre. Chciałabym złagodzić smak. Bałam się tego lecza, pierwszy raz robiłam, bo byłam przekonana, że mój mąż nie lubi cukinii. Okazało się, że w moim wykonaniu jest bardzo dobre, pyszne.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
witaj makrofonek ponownie.To fakt,net to takie okno na świat-wirtualny świat oczywiście.Swoją drogą fajny nick
![]() agusia i jak masz pomysł co dodać do lecza?Kukurydze możesz dodać. |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w kinie, a wieczorem mieliśmy piżama party (w 2). Uważam, że niektóre filmy powinny być tylko dla dorosłych. Przedział wiekowy od 15 lat, to za mało. Nie chodzi mi o erotykę, gorsze jest przesłanie jakie film niesie (zakończenie).
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Kolejny dzień i znów piękna pogoda.Wczoraj było 23 stopnie ![]() ![]() ![]() agusia,a na czym byłam w kinie? |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam o tym filmie.
![]() Swoą drogą,coś Wam opowiem.Mój mąż,znany jest tego,że jak coś go w nocy ![]() Mąż:meszki ja: nie zrozumiałam i odpowiedziałam myszki?? Mąż: Meszki,nie myszki Ja: i co z tymi myszkami Mąz: chodziły mi po głowie i wchodziły mi do nosa ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś przes sen,albo w półsnie mówił o jakiś rurach do wymiany. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Ten film dopiero co wszedł do kin
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Kupiliśmy firanki, lampę do przedpokoju. ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Transport kanapy przesunięty o kilka dni ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Kukurydza konserwowa świetnie pasuje do lecza. |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
U mnie 27 stopni,lato
![]() ![]() Cudownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
A dopiero do kin wchodzi ten film.Rozuumiem
![]() Uuu,to moge posłać do Was słońce,ładną pogode. ![]() ![]() ![]() Wróciliśmy do domku z ogródka,ale pójdziemy jeszcze na spacer. ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-07 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Ja Wam fajnie, że masz ogródek. Nam się marzy, ale niestety tylko na tym się skończy. Nawet był okres, co szukaliśmy. Było wtedy więcej ofert kupna niż sprzedaży. Teraz nie mamy na to pieniążków. Remont kosztuje nas trochę więcej, niż planowaliśmy (zrobiliśmy, wymieniliśmy więcej). Trzeba zostawić jeszcze na wesela, wakacje. Pozostajemy na łasce znajomych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
zazdroszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie teraz tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2622716 9]Tylko tą dietę, leniwa jestem więc nie ćwiczę
![]() [/QUOTE] jak to cudownie brzmi, chyba sie w nią wczytam ![]()
#539 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś u fryzjera, namówiła mnie na jedwab do włosów. Przez telefon mężuś się pytał: obcięta tylko grzywka? Mówię, że końcówki trochę jeszcze. Dopytywał się. To powiedziałam, tak 2 cm. Mówił mi, że mam więcej nie obcinać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- zmykam na obiadek i ciasto ktore kupil maz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.