politechnika świętokrzyska - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja > Studia

Notka

Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-04, 11:25   #541
kuleczkaa91
Raczkowanie

Dot.: politechnika świętokrzyska

a ja mam takie pytanko. Czy ktoś był zanieść wyniki badań już? bo mi pani powiedziała, że trzeba to zanieść do dziekanatu danego wydziału, ale gdzie jest obecnie dziekanat WBiIŚ, skoro tam sa remonty, a dokumenty przyjmowali na wydziale mechatroniki i budowy maszyn?
kuleczkaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-04, 12:47   #542
niby nic
Zakorzenienie

a mozecie mi powiedziec na czym te badania polegaja? co sprawdzaja? wzrok pewnie tak? a o jakies jakies wady postawy, problemy z kregoslupem itp tez pytaja?

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-06, 19:05   #543
stokrotka0802
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kuleczkaa91 Pokaż wiadomość
a ja mam takie pytanko. Czy ktoś był zanieść wyniki badań już? bo mi pani powiedziała, że trzeba to zanieść do dziekanatu danego wydziału, ale gdzie jest obecnie dziekanat WBiIŚ, skoro tam sa remonty, a dokumenty przyjmowali na wydziale mechatroniki i budowy maszyn?
Dobre pytanie Również chciałabym wiedzieć

A i jeszcze jedno- czy ktoś z Was orientuje się jak to jest z w-fem na PŚk? CZy wybiera sięsamemu co chce się robić, itd?
stokrotka0802 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-06, 19:28   #544
kuleczkaa91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka0802 Pokaż wiadomość
A i jeszcze jedno- czy ktoś z Was orientuje się jak to jest z w-fem na PŚk? CZy wybiera sięsamemu co chce się robić, itd?
ooo, też chętnie się dowiem a Ty chętnie na wf chodzisz, czy raczej niespecjalnie ? :p
Stary 2011-08-07, 09:58   #545
stokrotka0802
BAN stały

Cytat:
ooo, też chętnie się dowiem a Ty chętnie na wf chodzisz, czy raczej niespecjalnie ? :p
Hmm, szczerze powiedziawszy jakoś nie przepadam za w-fem;p W liceum nawet lubiłam, ale dużo zależało od prowadzącej te zajęcia osoby.
A Ty?
Stary 2011-08-07, 11:01   #546
kuleczkaa91
Raczkowanie

Cytat:
Hmm, szczerze powiedziawszy jakoś nie przepadam za w-fem;p W liceum nawet lubiłam, ale dużo zależało od prowadzącej te zajęcia osoby.
A Ty?
ja miałam różnych nauczycieli, ale ostatnia pani to rewelacja miałyśmy aerobik, fitness, zajęcia taneczne :P więc było sympatycznie. Ale za to np koszykówka, siatkówka to niestety nie dla mnie, jestem za malutka na te gry :/
Stary 2011-08-07, 11:25   #547
karolina_tje
Raczkowanie

ponawiam pytanie o karte do biblioteki. wie ktos jak ją nabyć i kiedy??
karolina_tje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 12:04   #548
Andzia_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolina_tje Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie o karte do biblioteki. wie ktos jak ją nabyć i kiedy??
ja na studiach miałam obowiązkowe szkolenie biblioteczne (kilka godz słuchania jakiejs babki) i zaraz po tym dostawaliśmy pieczątkę do indeksu i wolno nam było wyrabiać kartę do biblio. Robiliśmy to w specjalnie wyznaczonym miejscu w bibliotece; może na tej politechnice będzie podobnie
Andzia_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 10:54   #549
stokrotka0802
BAN stały

Cytat:
ja miałam różnych nauczycieli, ale ostatnia pani to rewelacja miałyśmy aerobik, fitness, zajęcia taneczne :P więc było sympatycznie. Ale za to np koszykówka, siatkówka to niestety nie dla mnie, jestem za malutka na te gry :/
Ooo. Na taki w-f to i ja bym się pisała. Miałyście świetnie. Fajnie by było, gdyby tu na PŚk też tak było. Ja za grami typu siatkówka, ręczna-nie przepadam Kosza jeszcze lubię, ale mimo wszystko wzrostu mi brakuje żeby w niego grac ;p

Czy jest tu ktoś z geodezji?
Stary 2011-08-08, 21:53   #550
Andzia_91
Raczkowanie

Cytat:
Czy jest tu ktoś z geodezji?
owszem i jeżeli chodzi o wf to ja akurat nie widze świata poza siatkówką, choć w kosza tez czasem pograć mogę
Stary 2011-08-09, 11:20   #551
kuleczkaa91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzia_91 Pokaż wiadomość
owszem i jeżeli chodzi o wf to ja akurat nie widze świata poza siatkówką, choć w kosza tez czasem pograć mogę
też by się pograło, gdybym nie była jak Maleństwo z Kubusia Puchatka a tak to co, do kosza potrzebna była by drabina strażacka ;-)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 11:46   #552
ana416
Grażynka od kota

Dopiero odnalazłam temat o pśk na wizazu bo jakiegos oficjalnego forum nie ma
Nie wiecie moze czy na GiK tez trzeba miec badania?

Stokrotka ja jestem z geodezj
ana416 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-09, 12:06   #553
Andzia_91
Raczkowanie

Cytat:
też by się pograło, gdybym nie była jak Maleństwo z Kubusia Puchatka a tak to co, do kosza potrzebna była by drabina strażacka ;-)
miałam w liceum koleżankę, która miała może trochę ponad 150cm, była w szkolnej drużynie kosza i była naprawdę świetna, więc wzrost raczej nie gra aż tak dużej roli

Cytat:
Napisane przez ana416 Pokaż wiadomość
nie, nie potrzeba
Stary 2011-08-09, 12:16   #554
ana416
Grażynka od kota

http://www.tu.kielce.pl/katalog/inne/zarz_22_11.pdf
czy to oznacza ze zaczynamy 26 IX? ;O
Stary 2011-08-09, 12:58   #555
stokrotka0802
BAN stały

Cytat:
Dopiero odnalazłam temat o pśk na wizazu bo jakiegos oficjalnego forum nie ma

Stokrotka ja jestem z geodezj
No fajnie, że jesteś
Ja żadnego skierowania na badania nie dostałam, więc najwidoczniej nie potrzeba

A co do grania w kosza to kiedyś nienawidziłam, ale miałam w liceum świetną profesorkę, i to dzięki niej polubiłam.

Ana416- tak, chyba wtedy zaczynamy

Edytowane przez stokrotka0802
Czas edycji: 2011-08-09 o 13:15
Stary 2011-08-09, 14:37   #556
ana416
Grażynka od kota

Cytat:
No fajnie, że jesteś
Ja żadnego skierowania na badania nie dostałam, więc najwidoczniej nie potrzeba
a no to swietnie jak bylam złozyc teczke to tez nic nie mowili, ale znajoma z IŚ stwierdziła ze kazdy musi miec no i sie pogubilam

Cytat:
A co do grania w kosza to kiedyś nienawidziłam, ale miałam w liceum świetną profesorkę, i to dzięki niej polubiłam.
a nie wiecie moze czy jest możliwość jakiegos zaliczania wf`u na plywalni, bo to jedyny typ sportu jaki toleruje

Cytat:
Ana416- tak, chyba wtedy zaczynamy
boje sie
Stary 2011-08-10, 09:45   #557
Andzia_91
Raczkowanie

Cytat:
a nie wiecie moze czy jest możliwość jakiegos zaliczania wf`u na plywalni, bo to jedyny typ sportu jaki toleruje
Z tego co jest napisane na stronie pśk wynika, że mamy do wyboru takie zajęcia jak: piłka siatkowa, piłka koszykowa, piłka nożna, kulturystyka, aerobik, tenis stołowy.
Więc z basenu raczej nici...
Stary 2011-08-10, 11:16   #558
karolina_tje
Raczkowanie

a ja mam głupie pytanie. jak wyglada to cale rozpoczecie? znaczy co gdzie jak i kiedy mamy się podziać?
karolina_tje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 11:21   #559
ana416
Grażynka od kota

Cytat:
Napisane przez Andzia_91 Pokaż wiadomość
Z tego co jest napisane na stronie pśk wynika, że mamy do wyboru takie zajęcia jak: piłka siatkowa, piłka koszykowa, piłka nożna, kulturystyka, aerobik, tenis stołowy.
Więc z basenu raczej nici...
dzieki za odpowiedz cała strone chyba przeszukałam a nie znalazłam tego ja to chyba aerobik wybiore

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez karolina_tje Pokaż wiadomość
a ja mam głupie pytanie. jak wyglada to cale rozpoczecie? znaczy co gdzie jak i kiedy mamy się podziać?
tego chyba nikt nie wie wg mnie to całe rozpoczecie chyba bedzie na tej nowej auli, a jakies wieksze info na ten temat pewnie blizej rozpoczecia pojawi sie na stronie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 11:15   #560
Andzia_91
Raczkowanie

Cytat:
tego chyba nikt nie wie wg mnie to całe rozpoczecie chyba bedzie na tej nowej auli, a jakies wieksze info na ten temat pewnie blizej rozpoczecia pojawi sie na stronie
zwykle uczelnia wysyła do domów cały plan rozpoczęcia
Stary 2011-08-11, 23:32   #561
ana416
Grażynka od kota

pfffy po tym co dzisiaj przezylam w dziekanacie bede miala skrzywienie do konca zycia... i jak nic nam nie powiedza jak ta cala inauguracja ma wygladac to w ogole nie bede zdziwiona :O
Stary 2011-08-12, 11:36   #562
roshar
Przyczajenie

Cytat:
pfffy po tym co dzisiaj przezylam w dziekanacie bede miala skrzywienie do konca zycia... i jak nic nam nie powiedza jak ta cala inauguracja ma wygladac to w ogole nie bede zdziwiona :O
No w sumie z paniami z dziekanatu nie jest zbyt różowo We wtorek byłem na tych badaniach, to pomyślałem że razem z podaniem o akademik, podrzucę to zaświadczenie... 10 minut przepraszałem szanowne panie, za to że przyszedłem, a one tam nie miały mojej teczki... Masakra jakaś
roshar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-12, 12:10   #563
stokrotka0802
BAN stały

Cytat:
a co się stało? ;p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-12, 13:23   #564
kuleczkaa91
Raczkowanie

Cytat:
yyy mówisz o dziekanacie WBiIŚ ? a co takiego się stało? to powiedz tez od razu, w którym budynku jest dziekanat?
Stary 2011-08-12, 15:06   #565
ana416
Grażynka od kota

Cytat:
yyy mówisz o dziekanacie WBiIŚ ? a co takiego się stało? to powiedz tez od razu, w którym budynku jest dziekanat?
tak o tym dziekanacie mowie. `Uprzejma` pani bardzo milusio mnie potraktowała ladnie prosząc o zaswiadczenie o tym ze dostalam sie/ bede uczesczac na uczelnie, pani odpowiedziala ze ja to NIE INTERESUJE, JĄ NIC NIE INTERESUJE, a to ze ten papierek jest mi bardzo potrzebny w tym momencie ja dosłownie gówno obchodzi. Po tych ogromnych krzykach mialam takiego mindfucka ze okolo godziny dochodzilam do siebie. Nigdy w zyciu nie spotkałam sie z takim chamstwem w stosunku do drugiej osoby.

dziekanat jest w budynku B. Wchodzisz, idziesz w prawo i po lewej stronie pokój numerek powyzej 10, nie pamietam ile... 11 czy 12? a moze i 10... tam pisze.

Pan na portierni mi powiedzial w przeciwienstwie do sekretary :| pan stróż bardzo zyczliwie mi wytlumaczył.
Stary 2011-08-12, 18:48   #566
kuleczkaa91
Raczkowanie

Cytat:
tak o tym dziekanacie mowie. `Uprzejma` pani bardzo milusio mnie potraktowała ladnie prosząc o zaswiadczenie o tym ze dostalam sie/ bede uczesczac na uczelnie, pani odpowiedziala ze ja to NIE INTERESUJE, JĄ NIC NIE INTERESUJE, a to ze ten papierek jest mi bardzo potrzebny w tym momencie ja dosłownie gówno obchodzi. Po tych ogromnych krzykach mialam takiego mindfucka ze okolo godziny dochodzilam do siebie. Nigdy w zyciu nie spotkałam sie z takim chamstwem w stosunku do drugiej osoby.

dziekanat jest w budynku B. Wchodzisz, idziesz w prawo i po lewej stronie pokój numerek powyzej 10, nie pamietam ile... 11 czy 12? a moze i 10... tam pisze.

Pan na portierni mi powiedzial w przeciwienstwie do sekretary :| pan stróż bardzo zyczliwie mi wytlumaczył.
w rezultacie nie dostałaś tego papierka??? mi taki też potrzebny, no ale aż się boje pojechać i zapytać, bo z tego co piszesz można się pochlastać.. no ale moze ta pani przechodzi cięzkie dni, zespół napięcia przed. po. lub w trakcie
a pan stróż nie ma takich dni i życzliwy był . Nie denerwuj się, bo na studiach to właśnie cięzko bywa z załatwianiem takich papierków. Ale trza być twardym, jak wyganiają Cie drzwiami, to wchodź oknem, nie dziś, to jutro- słowa mojego brata, który notabene przeszedł przez 5 lat na PŚk więc ma już doświadczenie.
Stary 2011-08-13, 12:52   #567
ana416
Grażynka od kota

Cytat:
w rezultacie nie dostałaś tego papierka??? mi taki też potrzebny, no ale aż się boje pojechać i zapytać, bo z tego co piszesz można się pochlastać.. no ale moze ta pani przechodzi cięzkie dni, zespół napięcia przed. po. lub w trakcie
a pan stróż nie ma takich dni i życzliwy był . Nie denerwuj się, bo na studiach to właśnie cięzko bywa z załatwianiem takich papierków. Ale trza być twardym, jak wyganiają Cie drzwiami, to wchodź oknem, nie dziś, to jutro- słowa mojego brata, który notabene przeszedł przez 5 lat na PŚk więc ma już doświadczenie.
szczerze Ci powiem ze wydaje mi sie ze owa pani dni przed wtrakcie i po ma juz dawno za sobą i tego typu dolegliwosci juz nie ma zaszczytu przezywac od jakis dobrych kilku lat.
Oczywiscie ze nie dostałam po co mi? przecież ja to nie interesuje... chamstwo chamstwo chamstwo... powinna sie normalnie zachowywac. Jesli nie lubi swojej pracy i to ze musi w dziekanacie posiedziec 2 h (oczywiscie niecodziennie bo dziakanat jest w srody nie czynny... w jakis dzien jeszcze ale nie pamietam w jaki. Ja bylam w czwartek to w czwartki napewno czynny) to moze sie zwolnic :brzyda l: o taki potwór z niej!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-14, 08:27   #568
AlloY25
Przyczajenie

Wiecie może coś na temat stypendiów ??
AlloY25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-14, 10:23   #569
Andzia_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AlloY25 Pokaż wiadomość
Wiecie może coś na temat stypendiów ??
gdzieś na stronie pśk jest podany komplet dokumentów, które trzeba złożyć i zwykle czekają na te papiery do połowy października
Stary 2011-08-14, 15:46   #570
ana416
Grażynka od kota

a ktos wie moze jakie warunki panuja w akademikach? jak wyglada tam zycie?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Studia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości