![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
Próbuje ustalić, czy Emilia miała dni płodne. Taki śluz wpływa na plemniki i wydłuża ich żywotność. Powiem Ci że dziwi mnie fakt, ze go nie miałaś, ale może taka jest Twoja natura. Ja bacznie się obserwowałam i dokładnie wiedziałam kiedy mam dni płodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
apropo sałatki ![]() ![]() se wkroiłam arbuza i posypałam fetą i było meeeeeega dobre ![]() ![]() jezu jak smakowała wtrabiłam cały talerz na kolacje ktosiu jak nocka??? u nas zaskakująco dobrze natalia zasneła bez jakiegokolwiek marudzenia co jej sie ostatnio nie zdarzało co wieczór płaczki przy zasypianiu spała do 2 potem 5 i 7 iw stałysmy o 9 ![]() apropo wózków wczora pod kosciołem sie zorienatowłam ze mam kapcia:/ w sensie maz zauwazył nawet szwagier nic nie poznał jak pchał wózek do koscioła mowił potem tylko jakos tak ciezko i sciagało na lewo ![]() no i trza naprawiac i tym sposobem jak w koncu jest ładnie to nie mam wózka kliwus sliczny wozek tylko kolka mi nie podchodzą u mnei by nie dały rady ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |||||||
Zakorzenienie
|
nadrabiam...
Cytat:
Cytat:
Fakt, mają najmniej hormonów, zaraz po plastrach. Ale może właśnie plastry są lepszym rozwiązaniem? Cytat:
Przykro mi, że TŻ się nie dogadał z nimi. Tak wszystko pięknie szło! Nie mógł powiedzieć przed podpisaniem umowy, że zaszła pomyłka? A zadowolony jest z zarobków mimo wszystko czy nie spełniają jego oczekiwań? Cytat:
![]() Bo Ty moim guru jesteś! ![]() Cytat:
![]() Ja też chcę nam wyrobić paszporty po wakacjach (bo już mamy nie ważne) i będę męża namawiać ![]() Cytat:
A patryk widzę w siódmym niebie! Prezenty, prezenty wszystkie jego! Super znajomi pomyśleli z tym torcikiem. Ekstra. I kochana, dlaczego krówka jest grażynką? Padłam! ![]() Cytat:
![]() Żabcia, oczywiście Twoje posty mi uciekły...wrrr! Ale cieszę się, ze z dziewczynkami zostałaś. A jeśli chodzi o muzę, to klimaty zdecydowanie mojej przyjacióły też Karoliny zresztą ![]() No i daj znać jak tam wieści z tej szkoły. No a co do badań. To wiesz, każdy robi jakie uważa. Ja wiem, że będę musiała zbadać tarczycę (no ale u mnie to normalne) do tego będę chciała zrobić tokso. Dlatego, że mam kota i choć nie jadam jej kuwety, to dla własnego spokoju zrobię przed ciążą) ![]() Aniczko, Ktosiu, przykro mi, że Wasze córeczki się tak wycierpiały. Mam nadzieje, że dzisiaj znowu będą szczęśliwymi dziećmi ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-07-28 o 09:21 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
jest u mnie słonko
![]() Anika ja tez ostatnio złpałam gume, M. kupił w sklepie takie łatki+klej za całe 5 zł. Naprawa trwała 5 minut + jeden dzien mojego gledzenia, zeby sie z to wziął |
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a widzę u ciebie się fałszerstwo szerzy ![]() Cytat:
![]() ale koleżanka jest ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do koła to też tak miałam wiec łączę się w bólu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a prezenty jego jego chyba się cieszę że tak na raty dostaje bo jakby wszystko dostał w dniu urodzin to by nie wiedział w co ręce wsadzić, za rob jak już będę więcej kumał że to urodziny itd a nie super goście preznetowi to jeszcze jeszcze a w tym roku to ooo super kolejni do mnie przyszli z prezentem ![]() ![]() ![]() ![]() a krówka Grażynka bo jakoś tak wyszło jak się pytałam Pata jak się nazywa krówka to powiedziała baba - to się śmiałam że nie Krystyna po teściowej nie nazwiemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- ja wiem, ja wiem, ja byłam w twojej głowie, ja wszystko wiem - ty jesteś łobuz zbój i szachraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
no i złapałam doła ;( nasza parapetówka chyba w ogóle nie wypali
z 18tu osób zostało 5, super!! - włąnsie się dowiedziałam, ze kolejni znajomi sie nie pojawią, bo sa w szpitalu nad morzem u córki( nad morzem najechał na nia skuter wodny) mam nadzieje, ze szybko dojdzie do siebie - inny znajomi nie przyjdzie bo nie ma kasy ( ![]() - moja kumpela i kumpel(zeswatali sie na naszym weselu) nie przyjda, bo jemu nie odpowiada jeden z naszych gosci - kuzynki 2-latek sie rozchorował i przez to tez nie moze przyjechac - inni nie moga bo musza isc do pracy no i tak co chwile cos... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, ze kot Cię też nie zaatakował. Wystarczy mąż ![]() Cytat:
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() india do mnie tez na parapetowke tyle mialo przyjsc i co d.pa bylo kilka osob za to jutro robie grilla i ma byc ok 13 osob czekam na odpowiedzi pewnie zostanie z 7 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
ojeeeee nie ściemniaj nie ściemniaj.. kolejny mąż który jest super a w domu leje.. ciekawe kiedy zacznie zamykać cię do komórki jak biedną rybulkę
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
o której ta parapetówa? skrzykniemy laski i taką impre ci urządzimy że własnej chaty nie poznasz...!!!
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat kumpla z ta praca rozumiem, bo on jest DJ i pracuje na troszke innych zasadach ma jakas dziwnie skonstruowana umowe(kontrakt), jak nie zagra na imprezie to musi pokrywac jakis % tego co pub powinien zarobic czy jakos tak (wyjasnial nam to kiedys, chcielismy zeby gral na weselu , ale za pozno mu o tym powiedzielismy i nie mógł sie wycofac z umowy w klubie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
sesesesese wiedziałam
![]() ![]() ![]() no ba!! najlepsza!! ![]() ![]()
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=martucha84;28402909]ojeeeee nie ściemniaj nie ściemniaj.. kolejny mąż który jest super a w domu leje.. ciekawe kiedy zacznie zamykać cię do komórki jak biedną rybulkę
![]() ![]() ![]() ![]() ojeeee ale kalariory... boż jeszcze wytłumaczenie z dzieckiem w szpitalu rozumiem, aleeee brak kasy? nie lubie gości? porażka... mam nadzieję że jednak się uda i będzie bardzooo fajnie o której ta parapetówa? skrzykniemy laski i taką impre ci urządzimy że własnej chaty nie poznasz...!!![/QUOTE] wiedziałam, że na was zawsze można liczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny korzystałyscie z takich rekawic (lub z czegos podobnego) jestem ciekawa czy to naprawde tak fajnie działa, bo jestem skłonna kupic
![]() na allegro sa, ale w podejrzanie niskiej cenie 2.99 (wiec to na pewno podróby) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
jezu przepraszam ale sie usmialam leze i sie turlam
![]() Cytat:
![]() ![]() moje słonce siedzi w wózku..... podpartym na wiaderku i pieńku ![]() booooo mąż był i zabrał kółko do naprawy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
no ba!!!
Cytat:
hahhaha no właśnie.. koleżanki po przejściach nie oszukasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rosi, Marta, a mnie mąż siniaki na ręce robił ![]() ![]() ![]()
![]() |
#564 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takich ale jakich??
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gucia ooooo to ty też do kompletu żon zastraszanych ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
normalnie przemoc w rodzinie
![]() nasz kot tez kocha taką myszkę ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
![]() Jadę dziś się zarejetsrować i mam nadzieję skorzystać z kuroniówki... Mam się przyznać, że jestem w ciąży? Że nie będę pracować przez te pół roku bo mam zagrożoną ciążę, czy będą chcieli jakiś dokument?? ![]()
#570 | ||||
Zakorzenienie
|
India, Samba nie miałam pojęcia, ze coś takiego w ogóle jest. U nas w żadnych papierach nic takiego nie pisze i sądzę, że jeżeli u Was jest to można się od tego odwołać.
Ani rodzice, ani teście, ani szwagier... każdy "kolorował" budynek wg. jedynie swoich upodobań ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() o kurka! Trzeba było mu oddać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-07-28 o 10:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.