|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
jak Tż usłyszał cenę, to mi swoją wiązankę przez tel. puścił ![]() Taki zamówiłam |
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Ładny
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Ci , że ja swojego mam już rok i jestem bardzo zadowolona koleżanka ma swojego już 3 lata i również jest ciągle sprawny a robi ona więcej fot niż ja i nie narzeka ( jedynie co to jej już obiektyw powoli traci na ostrości, ale ona ten aparat za dobrze nie szanuje więc nie ma co się dziwić ) a no i ![]() Witam kupiłam sobie dziś buty ale oczywiście nie takie jak chciała ... TŻ chyba wyrzuci mnie z domu z tymi wszystkimi butami już a no i kupiłam sobie jeszcze taki fajny czarny sweter zapinany ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- ale za to jaki ładny bukiet ! |
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz? Też masz D3000? nie wiem, kiedy się pojawił na rynku jeszcze próbowałam zweryfikować swoją decyzję, ale jednak zostanę przy tym, z dostępnych dla mnie jest najlepszy
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
mówię
D3000 pojawił się właśnie jakieś 3 lata temu ( wiem bo właśnie ta koleżanka kupiła go zaraz po wyjściu na rynek ) Ja przy kupnie zastanawiałam się jeszcze nad d5000 jest troszkę lepszy ale niestety trochę wyszło ich wadliwych więc bałam się, że mi się trafi wadliwy i wybrałam d3000. Od razu dokupiłam sobie torbę i niedawno filtr ochronny żeby nie porysować szkiełka od obiektywu Bateria bardzo długo mi trzyma z 10 tys fot zrobiłam już spokojnie może nawet więcej. Tak jak go naładuję i od czasu do czasu jakieś foty zrobię to spokojnie nawet z miesiąc może dwa mi trzyma bateria . Bez lamy zrobię spokojnie z 1000 zdjęć z lampą może z 700. Trochę krótki obiektyw jest ale jak na razie jest to hobby moje więc spokojnie mi starcza i jestem bardzo zadowolona z aparatu . a zdjęcia później pokaże butów takie normalne bez szałowe są
|
|
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super, skoro tak mówisz, to tym bardziej jestem zadowolona, że się zdecydowałam
|
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oo przypomniałyście mi, że miałam wam buty pokazać ![]() Zdjęcie robione tel. więc szału nie ma, to srebrne na paskach to zameczki ![]() Buty kupione w Rzeszowie, za całe 39 zł
|
||
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Mam niusa odnośnie przetargu. Napiszę później w klubie.
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia ładny bukiet i buty
swego czasu czaiłam się na takie, ale ceny były zabójcze, a teraz to już się nie opłaca na miesiąc noszenia
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dobrze, przynajmniej mogę być o nie spokojna Nie wiedziałam tylko, że też nosisz 35 :PO rany, a ja tak kciuki od rana trzymam
|
|
|
|
|
#552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do ceny bukietu - masakra...ale wygląda przepięknie, więc mam nadzieję, że trwałość i jakość wykonania będą proporcjonalne do ceny ![]() Cytat:
![]() nałożyłam sobie maseczkę z glinki, wyglądam cudnie
|
|
#553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki i pozdrawiam z Opola ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- dubstep brzmi jakby sie plyta zacinala - dla mnie nie do sluchania kompletnie...
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie przemiłe komentarze! Bisiu - takie ceny bukietów niestety nas bukiet mój, bukiet świadkowe, butonierki dla PMa i świadka oraz przybranie samochodu razem wyszło 350zł... więc nie tak źle ![]() gdzie carmelova???
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Może już jej wystarczy
![]() Frezi, jak ja uwielbiam Twoje fotki z poślubnej
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie tż stwierdził, że mam "giry miekkie jak petitki lubisie" i to chyba był komplement
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam powiedzieć, że od wtorku idę na ang. i nie spocznę dopóki się nie nauczę na tyle, żeby się tego nie wstydzić i zajęcia będą z native speakerką Nataszą, jak wczoraj się mnie o coś pytała to się napociłam jak nie wiem próbując wydukać odpowiedź i było to napewno widać, bo się tylko pytała "are you scared?" a potem (na żarty) "you should" - ehe ![]() U mnie w pracy trwa teraz rekrutacja na to samo stanowisko co moje. Jak patrzę ile ludzi wysyła aplikacje, z jakim doświadczeniem, z jakim wykształceniem, to się za głowę łapię nie ma pracy dziewczyny NIGDZIE |
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio załapałam doła, bo byłam na rozmowie w piątek i już we wtorek koleś znowu dodał ogłoszenie, czyli nie znalazł nikogo interesującego nie dość, że nie ma pracy, to pracodawcy też nieźle wybrzydzają...
|
|
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Claris, wlaśnie o pracę w branży administracyjnej jest najciężej..najłatwiej w IT, bo mało jest specjalistów z tej dziedziny.. niby tyle firm otwierają, a masakra z pracą..
|
|
|
|
|
#561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba trochę dziwnie wyglądałyby do sukni ale są mega wygodne Ja dostałam dziś drugą propozycję pracy Jutro idę dowiedzieć się szczegółów
|
||
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maja, ale to było ogłoszenie na gumtree, to tam chyba tak nie działa? |
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na gumtree to nie wiem.. ![]() myslałam, że na jakimś pracuj, pracagazeta czy cuś w tym stylu
|
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#566 |
|
Wtajemniczenie
|
Biska bukiet sliczny
picz ale Ci pojechal ![]()
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady, chodź się przytul ![]() |
|
|
|
|
#568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() teraz to nie ważne czy ambitna, czy nie ambitna, ważne że jest. smutne to. ja dopiero zaczynam praktycznie, więc jakoś to mogę zrozumieć, ale jeżeli ludzie kończą studia, mają doświadczenie, a nie mogą znaleźć pracy, ewentualnie muszą pracować w mcdonaldzie, to jest masakra Lady normalnie nie mogę uwierzyć, że ta sytuacja do tej pory nie została wyjaśniona...
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-07-28 o 19:33 |
||
|
|
|
#569 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gra ktoś w kalambury? Pożarłam się z Tż i siedzę w domu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

jak Tż usłyszał cenę, to mi swoją wiązankę przez tel. puścił 

przejrzałam allegro, obskoczyłam Media Markt, przemyślałam, podpytałam, podjęłam decyzję i jutro jadę kupić Nikona D3000

emowsiur jestem 

jakieś umc umc i rytmy latynoskie?
nas bukiet mój, bukiet świadkowe, butonierki dla PMa i świadka oraz przybranie samochodu razem wyszło 350zł... więc nie tak źle

nie ma pracy dziewczyny NIGDZIE
01.08.2013