![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Arrakis Zdjęcia świetne.
![]()
#422 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Na wstępie Pozdrawiam Was serdecznie i prosze o porade. Jestem z Tż 4 lata, około 4-5 miesięcy temu ni stąd ni z owąd zapytał : a może byśmy się zaręczyli? Przyznam, że byłam zaskoczona tak bardzo, że nie wiedziałam , co odpowiedzieć. Powiedziałam tylko, że chciałabym żeby to była niespodzianka. Później stwierdził, że może za młodzi jesteśmy (21) i temat się urwał. Nie chciałam rozpoczynać tematu ja. Po tym około 3 miesiące temu kiedy pisaliśmy zapytałam czy myśli o mnie poważnie, powiedział, że myśli o mnie przyszłościowo i między innymi dlatego ze mną jest, ja napisałam coś w stylu, ze fajnie byłoby nie być dla siebie już tylko chłopakiem/dziewczyną. Powiedział wtedy, że fajnie byłoby się zaręczyć, ale chyba za młodzi jeszcze jesteśmy i wszystko przyjdzie z czasem, że musimy być ustabilizowani finansowo i od tego momentu temat się urwał. Zapytałam tylko ostatnio czy wie na pewno, że jestem tą osobą z którą chce być do konca powiedzial, że tak. Dziewczyny czy myślicie, że kiedykolwiek się doczekam tej cudownej chwili? Nie zależy mi na żadnym pierścionku z brylantami i diamentami, nie interesuje mnie cena. Nie jesteśmy razem rok czy półtora, znamy się bardzo dobrze. Ja nie wyobrażam sobie żeby ten temat wyszedł ode mnie (może jestem staroświecka, ale moim zdaniem to jest działka 100% mężczyzny). Ostatnio ściągnął mi pierścionek i sobie go wkładał na palca - oczywiście od razu mi się włączyło myślenie: może chce zmierzyć jaki rozmiar ![]() Prosze, wypowiedzcie się, co sądzicie. Myślę, że on myśli bardzo rozwaznie i odpowiedzialnie, ale ja w srodku cały czas sobie o tym myślę i każdy znak (tak jak to, co napisałam wyżej) odbieram, że może akurat to ma związek z tym, ze to już niedługo |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma reguły . Ale im mniej nabitych fot tym lepiej. Jeszcze zależy czy to zwykła cyfrówka czy coś lepszego jakaś lustrzanka . Myślę, że tak 50 tys zrobionych fot to bardzo dużo i aparat zacznie tracić ostrość chodź nie koniecznie tak musi być . Mojej koleżance po 10 tys zrobionych fot aparat zaczął tracić ostrość ale to już wina raczej obiektywu . Wszystko zależy ile czasu osoba miała dany aparat i ile fot nabiła w tym czasie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
No cześć
![]() Wolałabym najpierw nadrobić, ale zanim to bym zrobiła to nie miałabym już czasu na pisanie. Hawwa, wszystkiego najlepszego z okazji ślubu!!! Ja sobie ostatnio wymyśliłam, że robię balejarz z blondem. Jak już zrobię (jakoś w sierpniu to pokażę efekty). Dlaczego jak ja jestem to znowu nikogo nie ma ![]() I piłam nowe Frugo. Moim zdaniem jest lepsze niż stare, oprócz czarnego. I niestety zapomnieli o białym, ale może jeszcze wyprodukuję. Pogoda piękna, aż chce się żyć:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Polka Ogarniaczka
|
Co tu tak cicho?
![]() ![]()
#426 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Arrakis, super te zdjęcia, wyglądasz ślicznie ![]() ![]() Frezi - wspaniałe fotki Was jako narzeczonych, ach, kiedy to było... ![]() Jestem padnięta po dwóch dniach intensywnego szkolenia... Powiem Wam, że trochę żałuję i nie żałuję, że zaproponowałam rozważanie pewnej konkretnej sytuacji, no ale chyba lepiej, że o tym powiedziałam, mimo konsekwencji, jakie to może za sobą pociągnąć. Jestem naprawdę padnięta, nie mam siły na nic... Uff, dobrze, że już po. Dziewczyny, chyba mi stanik nie przyjdzie zbyt szybko (o ile w ogóle), bo ciągle nie zaksięgowano mi tej wpłaty... mimo że robiłam później przelew (przez płacę z Allegro) i go zaksięgowano bez problemu. A ten mi "wisi" trzy dni z informacją "Blokada własna" (w sensie banku, jak mniemam). Wysłałam zapytanie do sklepu stanikowego i do PKO. zobaczymy, o co kaman. ale zeźliło mnie to. nyzcęraz ęchc myt azop |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Arrakis, Frezi, Motylek ![]() ![]() Naj, ale to chyba dobrze, że aktywnie uczestniczyłaś w szkoleniu..nikt nie powinien żadnych konsekwencji wyciągać ( w sumie nie wiem o co chodzi, ale tak myślę ![]() co do ostatniego to ja też ![]() ![]() poza tym zabrałam się za zakupy na all..na razie zakupiłam 8 ręczników i 3 komplety pościeli..czaję się na serwis obiadowo-kawowy, zestaw noży, pojemniczki na przyprawy, kosz na bieliznę i milion innych "niezbednych" rzeczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Demot, który zrobił mi wieczór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu wstyd? to dobrze, że o tym myślisz ![]() ale faaaaaaaaajnie ![]() ![]() no, coby urozmaicić. wszak normalne pisanie tego przeze mnie zrobiło się nudne jakiś rok temu ![]() co do szkolenia jeszcze - myślę, że dużo mi dało. Cieszę się, bo chyba bardziej świadomie będę w pewnych momentach się komunikować i korzystać z asertywności itp. Dobrze jest wiedzieć, co robić, by być dobrze zrozumianym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Polka Ogarniaczka
|
looooool
![]()
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem śpiąca
![]() i chcę już 7.08 i wyjazd ![]()
#434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstyd, bo nie ma na to widoków ![]() ja też uwielbiam kupowac rzeczy do domu..gorzej jak trzeba za nie zapłacić ![]() myślicie, że taki stojak będzie praktyczny? https://www.pomocnicykuchenni.pl/prz...1230,2376.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Aaa mi nawet na meila nie raczyli odpisac...
#437 |
Zakorzenienie
|
sprawdź czy konto dobrze wpisałaś i wszystkie dane, które są niezbędne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
cześć piękne
![]() U mnie w porządku ale zawsze mogłoby być lepiej; nie wiem czy wam mówiłam ale znalazłam pracę. Ych, na kasie w Realu, 6 zł na rękę za godzinę więc gorzej niż tragedia. Ale oczywiście lepiej niż siedzieć w domu i nie zarabiać nic. Chociaż sobie odłożę na jakieś przyjemności i ciuchy. Więc siedziałam dziś 6 godzin a jutro od 17 do 22 :/ postaram się więcej takiej późnej godziny nie brać Mateusz u mnie wczoraj nocował, był bardzo kochany i oglądnęliśmy dwa filmy, niemiłosiernie się obżerając. w piątek idę na spotkanie z moimi poznaniankami więc się cieszę, rozerwę się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mama mi coś podobnego kupiła ![]() ![]() nie wpisywałam konta ani żadnych danych. Płaciłam przez Płatności.pl - to samo wszystko wpisuje, a ja tylko wpisuję kod z karty kodów do przelewu. Antii, ciekawe, czy mi odpiszą ![]() Ilsa, gratuluję pracy!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
yyy...ja też
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rain, bambusa się tylko zalewa dużą ilością wody ? W Biedronce był lucky bamboo za 2,49 za tyczkę 40 cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie większość rzeczy nabyłam w ikei, ale takich słoiczków tam jak na lekarstwo więc może faktycznie przez neta ![]() hmm..to ciekawe, bo wychodzi na to, że to problem po stronie banku,a nie sklepu..bo to tak jakby przelew od Ciebie w ogóle nie mógł wyjść.. Ilsa, gratuluję pracy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- capri.. no jak to po co? nas będzie docelowo trójka: ja, Cz i mój brat..muszę mieć też ręcznik do rąk, awaryjny dla gości, a poza tym jakiś na zmianę..biorąc pod uwagę ręczniki, które już mam to myślę, że około dwunastu to optymalna liczba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Ty się nie liczysz, bo u Ciebie to kwestia dni
![]() ![]() Cytat:
![]() a może nie przyjrzałam się uważnie i powinnam była coś wpisać jeszcze po przekierowaniu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Polka Ogarniaczka
|
isla gratuluję pracy
![]() ![]()
#446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
ej no! Przestań bo się wkręcę znowu i jak nic z tego nie będzie to załapię doła znów....
![]() ![]() ![]()
#448 |
Zakorzenienie
|
Capri, ok, nie będę już
![]() Idę się kąpać i spać, bo konam ze zmęczenia... w piątek się chyba przejdę do banku dowiedzieć wtf. dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Hi ja tylko na chwile, w nowym mieszkaniu została mi do umycia tylko nowa łazienka okno w pokoju zgoniow i podlogi w calym mieszkani (120m2 - łatwo nie bedzie :d )
a poza tym od wczoraj zostałam hodowcą zioła ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-07-27 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Bank i Peach Field już mi odpisali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.