Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 15:35   #541
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Poobiednia drzemka
Sarunieczka też cicho siedzisz na pasku
długo czytałam i długo odpisywałam
dobra,lecę bo wyłysieję
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 15:37   #542
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
dobra,lecę bo wyłysieję
czekam na relację
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 16:03   #543
Sarunieczka

Cytat:
czekam na relację
No już,wysuszyłam i żyję więc tak,minimalnie mi przyciemniły się włosy,ale nadal mam widoczne pasemka,tylko że zrobiły się takie bardziej...hmm...jakby różowawe w sumie zrobilam fotki przed i po to wrzucę za chwilę
Stary 2011-09-07, 16:06   #544
sheryl
szeryfcio

Cytat:
z tym słodkim to mi lekarka nie mówiła tylko kazała dawać elektrolity, one są słone i dzieciak nawet na odległość nie chciał na to spojrzeć oglądałam kiedyś na ddtvn akurat Wellmanowa prowadziła na temat bólu głowy( a że mnie często boli to mnie zaciekaiwiło) i mówili, że czasem, jak boli głowa od ciśnienia to wystarczy nawodnić organizm, ale picie hektolitrów wody nic nie daje, bo ona przeleci, a żeby nawodnić to potrzebne są kalorie, które przetransportują wodę do komórek i najprostszą metodą jest osłodzić picie, na mnie to działa bo jak mnie głowa zaiwania to nie biorę tabletki tylko robie sobię dużą (400ml) herbatę, porządnie osłodzoną i przechodzi, więc tak samo poiłam dziecko i jakoś się nie odwodniła i nie musiałayśmy do szpitala jechać
Tak, w elektrolitach są sole i cukier .
Co do reszty ciekawe, a wiesz, ze ja z kolei w którymś programie słyszałam, że woda podnosi ciśnienie? Że jak ktoś ma niskie i mu słabo, to trzeba spożyć jakieś płyny, bo one podnoszą ciśnienie.

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Tu jest dawkowanie Do 6 rż 1 tabl co 6godzin
[url]http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1543[/url
O, dziękuję

Cytat:

:a róż na policzki jest obowiązkowy! pieknie modeluje twarz,trzeba tylko dobrać do koloru szminki
:
A co jak ktoś ma ich 30?
Stary 2011-09-07, 16:18   #545
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

A co jak ktoś ma ich 30?
hmmm 3 podstawowe róże do nich się dobierze,różowy,brzoswkin iowy i ceglasty

a to moje fotki przed i po,coś zdj.po nie chciało ostro wyjść w każdym razie pasemka z żółtawych zrobiły sięjakby kasztanowe

lecem do tża i teściówki wieczorewm wpadam do Was na kawę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1130196.jpg (215,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1130199.jpg (98,0 KB, 43 załadowań)
Stary 2011-09-07, 16:30   #546
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam tego top coata z essence na all tylko się rypłam i zaznaczyłam przesyłkę ekonomiczną i już zapłaciłam no trudno najwyżej dłużej poczekam
No i super

Oktawiaaa, gratuluję! Jutro też będę trzymać

Cytat:
Ciąg dalszy przemiany mojej teściowej...zadzwoniła właśnie czy przyjść Oli popilnować jak będę szła po Anię do szkoły...bo pada...kurczaki żeby tylko nie poszła do psychiatry i nie wyleczyła tej "nagłej życzliwości"...
Kryzys wieku średniego? A może umiera?

Jolka Radek

Cytat:
słodkie nawadnia? A nie słone ma zatrzymywać wodę? Natomiast o słodkim czytałam, że jest potrzebnym przy wymiotach, bo jak go nie ma to przy tym kwasie żołądkowym jeszcze bardziej się chce.. ale cholercik nie pamiętam szczegółów tej teorii... Co za gamoń ze mnie
Gorzka herbata lepiej działa na rozstrojony żołądek. Posłodzone ze względu na cukier daje kopa energii, żeby organizm pracował i nie musiał za bardzo nadszarpnąć rezerwy
Elektrolity są po to, żeby wyrównać to co wypłukało się z organizmu podczas biegunki czy wymiotów. Warto je też pić jak ma się kaca

Kupiłam sweterek na bazarze z długim przodem za 30zł Mamuśka mówi, że to bukla czy coś W każdym razie z innego materiału niż ten, który Wam pokazywałam, ale jestem zadowolona Były fajne bluzki (imitacja swetra) z łatami na łokciach, ale ten materiał mi się nie widzi
Mamuśce się udało zapisać na wizytę na 22 września
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 16:43   #547
selulita
Raczkowanie

Cytat:
Ale dużo nasmarowałyście stron
A ja nie wytrzymałam....siedzę z Avonowym ciemnym blondem na głowie niestety nie będzie mnie stać w najbliższym czasie na kolejną dekoloryzację,a odrosty się już zrobiły i w kilka sekund się zdecydowałam i nałożyłam,za 10 min zobaczę jak zmyję co będę mieć na głowie

Pewnie że Cię pamietamy mój "latynoski cellulicie" co u Ciebie słychać? pisz częściej do nas
Bardzo mi miło hehe.
No sama ciekawa jestem rezultatów, bo też zastanawiam się nad rozjasnieniem wlosow, wolalabym cos szybszego niz czerwone pasemka/
U mnie wszystko w porzadku, bylam teraz w anglii u kuzynki na slubie. Nigdy nie krecila mnie anglia, ale teraz jestem prawie pewna, ze znalazlam swoje miejsce na ziemi heheeh

Mam nadzieje, ze bede miala wiecej czasu teraz na kompa i nie bede musiala omijac stron

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Ha oglądaj,to cudowny rodzinny sympatyczny serial,uwielbiam role Adamczyka i Ostaszewskiej
Też uwielbiam ostaszewską i żabcię super serial
selulita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 16:53   #548
sheryl
szeryfcio

Cytat:

:
Żartowałam . No wiadomo, trzeba mieć przynajmniej ze dwa odcienie, chłodny i zimny... ja to mam tego od groma, ale nie mam nawyku i nie chce mi się. Właściwie to nie mam motywacji, nie mam gdzie się tapetować

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Gorzka herbata lepiej działa na rozstrojony żołądek. Posłodzone ze względu na cukier daje kopa energii, żeby organizm pracował i nie musiał za bardzo nadszarpnąć rezerwy
Elektrolity są po to, żeby wyrównać to co wypłukało się z organizmu podczas biegunki czy wymiotów. Warto je też pić jak ma się kaca
:
Tak, z elektrolitami to wiem. Dziwiłam się z herbatą przy małym dziecku, bo małym dzieciom się jej nie podaje... no ale to pewnie jako lek... chociaż z drugiej strony raczej nie słyszałam, żeby pediatrzy to zalecali...
Stary 2011-09-07, 17:25   #549
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
dzien dobry aniołki :

Ja jeszcze nie całe dwie h w pracy i dwa dni wolnego

Co do Tomka jeszcze , złożył wczoraj skargę do Dyrektora - na tą babę co tak słuchawką rzuca , ba powiem wiecej (osobiście w to nie wierze ) ale dyrektor powiedział że on nie wie o tym że na umowach jest tylko 220 zł , obiecał ze się tym zainteresuje , ale jak każdy wie gowno z tym zrobi bo z pewnością wie jakie cuda się dzieją , każdy teraz tam debila udaje .

a Tomasz dzisiaj się zwalnia , i zatrudniam go u siebie .
Jutro poprzeglądam wszystkie umowy pracowników , jeżeli u nas jest też tak jak było u Tomka , dam każdemu umowe o pracę na czas określony , tylko tym co są jeszcze na próbę zostawie zlecenie .
Niech sie w tym solidzie rolują ile chcą , ale ja swoich pracowników nie bede robiła w ciu** .

p.s widzę że wy tutaj też przeżywałyście ten mecz cały

Z seriali to ja teraz studiuje na ipla - "Ja wam pokażę " superrrr
dobrze robisz

Cytat:
wiesz jak to się nazywa ? zakupoholizm maleńka ale pociesz się połowa z nas tutaj ma to samo
ja jestem w tej drugiej połowie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kolokwium zaliczone, jutro idę na egzamin!!!
Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Chyba jednak trzymałyście kciuki, że się udało...

A jutro Dziewczyny ze zdwojoną siłą trzymajcie!
trzymałyśmy i będziemy trzymać.

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
no ja właśnie mam dylemat bo pisałam Wam, że te ciuchy co licytowałam to ta jedna bluzka zamiast XL przyszła XS? no niestety ale za Chiny się do niej nie wcisnę i pisałam o tym sprzedawcy to mi kazał zrobić zwrot, tylko że ja nie mam aktualnie auta i dla mnie "wyjscie" na pocztę z małym dzieckiem, gdzie mieszkam na wsi a poczta jest w miescie to jest mega wyprawa no i po zatym dlaczego mam ponosić dodatkowe koszty i zapytałam czy skoro to ich pomyłka a nie moja (bo to nie ze mi się odwidziało tylko dostałam to czego nie licytowałąm) to nie mogą wysłać kuriera i zrobimy wymianę? ja im dam tą za małą XS-kę a oni mi wyślą tamtą XL? no i od tej pory (już jakieś 5 dni) ten sprzedawca sie do mnie nie odzywa, a tak to szybko odpisywali bo też sie pytałam kiedy wysłali paczkę i wogóle...
Nie wiem co z tym zrobić, bo nie warto się wykłócać bo tą bluzkę wylicytowałam za 1zl no i plus przesyłka ale nie chcę wystawiać negatywa...

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

no a mi ten doktorek kazał dawać gorzką...i kleik. Przepisał smectę, lacidofil, nifuroksazyd richter i panadol w syropie na gorączkę...
Uważaj na siebie bo to cholerstwo zaraźliwe, ja co prawda dopiero za drugim razem złapałam od mojego dziecka, ale myślałam że umrę

Cytat:
dobra,lecę bo wyłysieję
no czekam na fotkę

Cytat:
Napisane przez selulita Pokaż wiadomość
Bardzo mi miło hehe.
No sama ciekawa jestem rezultatów, bo też zastanawiam się nad rozjasnieniem wlosow, wolalabym cos szybszego niz czerwone pasemka/
U mnie wszystko w porzadku, bylam teraz w anglii u kuzynki na slubie. Nigdy nie krecila mnie anglia, ale teraz jestem prawie pewna, ze znalazlam swoje miejsce na ziemi heheeh

Mam nadzieje, ze bede miala wiecej czasu teraz na kompa i nie bede musiala omijac stron

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Adamczyk i Ostaszewska są boscy
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 17:32   #550
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
czesc dziewczyny, zaraz Was nadrobię ale póki co muszę Wam powiedzieć, że moje maleństwo jest chore, ma straszną biegunkę kilka dni temu byłam z nią u lekarza bo ta wysypka i katar, katar ma do tej pory, wysypka schodzi ale ma gorączkę no a ta biegunka to sorka, że tak obrazowo Wam opiszę ale to jest tryskająca zielonkawa woda z dużą iloscią śluzu! zaczęłam ją przebierać, odwróciłam się po pieluchę, patrzę a ona leży w tej nibykupie po pachy! cały sweterek wszystko brudne-Boże kiedy ona to zrobiła?! postawiłam ją na nogi żeby to wytrzeć a ona na stojąco dosłownie tryskała tą kupą- ja całe spodnie brudne, koc, jej spodnie, kapało po nogach do bucików, dywan! Boze masakra! wołałam po teściową bo nie wiedziałam co robić najpierw...
zadzwoniłam do przychodni- pediatra na urlopie, jest dwóch rodzinnych lekarzy-jeden przygłuchy, drugi nie cieszy sie dobrą sławą! no nic zapisałam ją do tego ktory będzie prędzej czyli tego drugiego. Jadę z małą na złamanie karku (jeszcze dzwoniłam po teścia żeby nas zawiozl a byl w lesie, dobrze, że wziął ze sobą tel). A w przychodni ludzi full a doktora niema! Mała widzę, że nadal wali te wodniste coś, męczy sie i krzyczy, że ją boli! Boooli! boooli! no kurka, gdzie jest ten lekarz?! poszłam, się spytać do okienka gdzie on jest bo pacjenci widzieli jak gdzieś wychodził, w okienku mi powiedzieli, że wyszedł na wizytę domową i nie wiadomo kiedy wróci! ojj ale się we mnie zagotowało! bo on często wychodzi na takie "wizyty". Nie widziałam co robić, może jechać gdzieś prywatnie do lekarza ale nawet nie wiem gdzie taki przyjmuje, wiem w którym mieście ale nie wiem gdzie dokładnie jak tam dojechać... ale w końcu doktorek przyszedł. No podobno to jakiś wirus, dostała receptę, dałam jej leki i teraz śpi bidulka cała spocona
ja bym pojechała na pogotowie ...
przy kolejnej takie akcji nawet się nie zastanawiaj ...

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 18:17   #551
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

a to moje fotki przed i po,coś zdj.po nie chciało ostro wyjść w każdym razie pasemka z żółtawych zrobiły sięjakby kasztanowe

boskie Ci te włoski wychodzą kochana

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
T

A co jak ktoś ma ich 30?
co ty gadasz ?

strawberry - co z twoją fotką ? nagle umilkłaś

despa - serio uważasz że dobrze robie ?

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...stytutke_.html - to już przeskoczyło moją wyobraźnię !!

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-09-07 o 18:22
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 18:40   #552
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez selulita Pokaż wiadomość
Nigdy nie krecila mnie anglia, ale teraz jestem prawie pewna, ze znalazlam swoje miejsce na ziemi heheeh

No to gratuluję, Anglia to wspaniały kraj
A ta parka w serialu jest boska
Stary 2011-09-07, 18:51   #553
Sarunieczka

Cytat:
Kupiłam sweterek na bazarze z długim przodem za 30zł Mamuśka mówi, że to bukla czy coś W każdym razie z innego materiału niż ten, który Wam pokazywałam
zawsze lubiłam bukle takie ma niby pętelki podobne do frote prawda?

Cytat:

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...stytutke_.html - to już przeskoczyło moją wyobraźnię !!
psychiatryk dla głupich matek

tak patrzyłam teraz w łazience na moje włosy i dość ciemne mam,ale podobają mi się,mają taki złocisty jakby połysk ale się będą darły na mnie juutro w pracy jak zauważą

3 kawka,tyum razem cappuccino rumowe co dziś oglądamy w tv? Bo ja o 21.35 zamierzam zobaczyć na jedynce "Rezydencję" pierwszy odcinek tyle ze jednocześnie będzie tap madl,ale to drugie może w necie jest,zaraz looknę
Stary 2011-09-07, 18:53   #554
katniewojt
Zakorzenienie

Sprzedawca odpisał mi, że nie ma już czarnego sweterka Kupuję inny
http://allegro.pl/setin-hit-sezonu-p...790367657.html -> grafit Mam nadzieję, że nie będzie szorstki w dotyku
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 19:07   #555
jolkag78
Zakorzenienie

A ja wlaśnie przedłuzyłam umowę z plusem... i wzięłam nokię c5, mimo, ze nie chciałam dotykowego telefonu
Stary 2011-09-07, 19:19   #556
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

a ja oglądnęłam właśnie 'przepis na życie' ten niedzielny odcinek - uwielbiam ten serial

majka dzięki za linka

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

idę już lulu

rano jadę na badania okresowe, więc z kawą Was nie przywitam, alejak tylko dotrę do pracy to się przywitam

papa i miłych snów

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 19:35   #557
Sarunieczka

Cytat:
Sprzedawca odpisał mi, że nie ma już czarnego sweterka Kupuję inny
http://allegro.pl/setin-hit-sezonu-p...790367657.html -> grafit Mam nadzieję, że nie będzie szorstki w dotyku
Bardzo ładny,choć widzę tam inny który bardziej mi się podobuje

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
A ja wlaśnie przedłuzyłam umowę z plusem... i wzięłam nokię c5, mimo, ze nie chciałam dotykowego telefonu
nie lubisz dotykowców? miałaś już?

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a ja oglądnęłam właśnie 'przepis na życie' ten niedzielny odcinek - uwielbiam ten serial

majka dzięki za linka
Prosz aaaa kurczę przecież skoro wczoraj leciał w tv to znaczy że 2 odc.jest już w necie
Stary 2011-09-07, 19:57   #558
zalotnica83
Zakorzenienie

Hej Padam na twarz...cały dzień w biegu, a zebranie prawie 2 godziny trwalo...obliczyłam że jeszcze we wrześniu ze 300zł trzeba skombinować...mąż chyba poleci na 2 etaty żeby ogarnąć zerówkę...
Sarunieczko Wieczorek w Świecie Kobiety jest, a wiem czemu Ci sie podoba...nie jest super piękny, ale ma coś takiego meskiego w sobie...ach ależ się rozmarzyłam..
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 20:23   #559
Sarunieczka

Cytat:
Hej Padam na twarz...cały dzień w biegu, a zebranie prawie 2 godziny trwalo...obliczyłam że jeszcze we wrześniu ze 300zł trzeba skombinować...mąż chyba poleci na 2 etaty żeby ogarnąć zerówkę...
Sarunieczko Wieczorek w Świecie Kobiety jest, a wiem czemu Ci sie podoba...nie jest super piękny, ale ma coś takiego meskiego w sobie...ach ależ się rozmarzyłam..

oo super,Świat Kobiety zwykle kupuję,muszę jutro iść do kiosku
obejrzałam 2 odc.Przepisu na życie,uśmiałam się super odcinek
Stary 2011-09-07, 20:26   #560
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:

nie lubisz dotykowców? miałaś już?
Teraz mam lg viewty i denerwuje mnie jak w słoneczny dzien jestem bez okularów i nie widzę ekranu;(
Stary 2011-09-07, 20:47   #561
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
boskie Ci te włoski wychodzą kochana

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

co ty gadasz ?

strawberry - co z twoją fotką ? nagle umilkłaś

despa - serio uważasz że dobrze robie ?

Tak. Musi mieć stabilną pracę i stabilne dochody jak Ty bedziesz w domu z Kropkiem. Bo duże wydatki Was czekają, a że będą gadać, trudno zawsze tak jest- jeśli będziesz od niego wymagać tyle samo ( a nawet więcej) niż od innych to z czasem ucichną).
Zresztą jeśli góra nie ma nic do tego, to dlaczego nie.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 20:59   #562
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Witam Was z cukierasami w torebce

Dziękuję Myszko za zdjecia
Jeszcze 4 godziny i uciekam
Jamapi nie tylko Ty nie masz parasola dobrze, że chociaż mam moją a'la skórzaną kurteczkę i okulary przeciwsłoneczne
i co Tygrysku skusisz się i na ten róż-rozświetlacz??

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
bardzo fajniutkie zakupy - sukienka ekstra

Cytat:
Mnie się kończy róż, a w którym katalogu go znajdę? Bo chyba przegapiłam?
nie chcę wprowadzić Cię w błąd ale chyba w 12 lub 13 . nie mam pod ręką katalogu by zajrzeć
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 21:11   #563
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dziewczyny miałam wam zrobić foteczki marynarki, ale aparat mi gdzieś się zapodział, a z komórki nie wychodzi za dobrze.

Marynarka jest bombowa, jak za tą cenę to opłaca się kupić. Porządne wykonanie, 100% bawełny, nie jest to taki typowy dresowy materiał.
Marynarka posiada poduszki i nie ma podszewki.

Jak tylko odnajdę aparat to zrobię wam fotki.
Kupowałam na allegro u sprzedawcy mojefeeri, wszystko ok, kontakt, tylko straszny czas realizacji, bo oni to sami szyją.
Jak coś to polecam, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość
Stary 2011-09-07, 21:21   #564
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny miałam wam zrobić foteczki marynarki, ale aparat mi gdzieś się zapodział, a z komórki nie wychodzi za dobrze.

Marynarka jest bombowa, jak za tą cenę to opłaca się kupić. Porządne wykonanie, 100% bawełny, nie jest to taki typowy dresowy materiał.
Marynarka posiada poduszki i nie ma podszewki.

Jak tylko odnajdę aparat to zrobię wam fotki.
Kupowałam na allegro u sprzedawcy mojefeeri, wszystko ok, kontakt, tylko straszny czas realizacji, bo oni to sami szyją.
Jak coś to polecam, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość
dziekuję a ile czekałaś na swoje zamówienie?
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 21:26   #565
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
dziekuję a ile czekałaś na swoje zamówienie?
Kupiłam 18.08, pieniądze zaksięgowali na drugi dzień i dopiero dzisiaj otrzymałam je. Czekałam ok2,5 tygodnia.

Powiem, że na pewno skuszę się na jakieś jeszcze ciuszki od nich.
Stary 2011-09-07, 21:31   #566
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam 18.08, pieniądze zaksięgowali na drugi dzień i dopiero dzisiaj otrzymałam je. Czekałam ok2,5 tygodnia.

Powiem, że na pewno skuszę się na jakieś jeszcze ciuszki od nich.
Okej dziękuję, zamówię sobie ten koralowy żakiet
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 21:37   #567
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

fajne, a jakie masz odrosty tzn. jak ci złapało na odrostach
Cytat:
zawsze lubiłam bukle takie ma niby pętelki podobne do frote prawda?

psychiatryk dla głupich matek

tak patrzyłam teraz w łazience na moje włosy i dość ciemne mam,ale podobają mi się,mają taki złocisty jakby połysk ale się będą darły na mnie juutro w pracy jak zauważą

3 kawka,tyum razem cappuccino rumowe co dziś oglądamy w tv? Bo ja o 21.35 zamierzam zobaczyć na jedynce "Rezydencję" pierwszy odcinek tyle ze jednocześnie będzie tap madl,ale to drugie może w necie jest,zaraz looknę
ja oglądam top model, wlaśnie się zaczyna na tvn+1, bo na zwykłym tvn nie zdążyłam dopiero skończyłam robotę jeszcze muszę koleżance zamówienie puścić

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

jutro do południa mam zamiar pooglądać zaległe/nowe seriale
Stary 2011-09-07, 21:57   #568
Sarunieczka

Cytat:
fajne, a jakie masz odrosty tzn. jak ci złapało na odrostach

ja oglądam top model, wlaśnie się zaczyna na tvn+1, bo na zwykłym tvn nie zdążyłam dopiero skończyłam robotę jeszcze muszę koleżance zamówienie puścić

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

jutro do południa mam zamiar pooglądać zaległe/nowe seriale
na odrostach wyszło mi tak samo jak na opakowaniu,taki jasny ciepły brązik,zalatujący bursztynowym kolorem(jak ktoś nie pamieta jak wygląda,daję w załączniku)

Oglądałam troszkę TapMadl,widziałaś dziewczyne po operacji zmiany pł
ci? fajna nawet była

Wiecie co,miałam dziś złożyć zamówienie z 13,wchodzę na strefę a tam pisze ze dziś do północy jeszcze obowiązuje kat.12,więc zrezygnowałam,a przeciez z 13 też już można składać mimo to głupia Sarunieczka

Jak będziecie oglądać Przepis na zycie odc.2 to się tam na początku uśmiałam jak mama głównej bohaterki poszła do apteki po pampersy i aptekarz myślał że dla niej a ładne oczy miał ten pan
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg avon-advance-techniques-professional-hair-colour-7_0-dark-blonde.jpg (46,0 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-09-07 o 22:30
Stary 2011-09-07, 21:58   #569
Oja 84
Zadomowienie

jestem już
cały dzień mała nie chciała jesc, jedynie pic, także nic nie jadła a lekarstwa musiałam jej podać, gorączka cały dzień się utrzymuje nawet na wieczór jeszcze wyzsza pomimo podawania leku na jej zbicie.
Pieluch to chyba zużyłam więcej niż Musso a przebierać to ją już kilka razy przebierałam całą bo jak nie polaciało bokami to syropkami się pooblewała bo oczywiście tego też nie chce a jak zliczyć wszystko do kupy to razem wszystkich leków podawanych łyżeczką wychodzi 10 dawek...

a tak w ogole to nadal mam tą dziwną czcionkę, tzn u mnie wszystkie teraz macie taką jakby pogrubioną, może to i faktycznie jest zmaksymalizowane ale powiedzcie mi jak to zminimalizować?
Cytat:
Żartowałam . No wiadomo, trzeba mieć przynajmniej ze dwa odcienie, chłodny i zimny... ja to mam tego od groma, ale nie mam nawyku i nie chce mi się. Właściwie to nie mam motywacji, nie mam gdzie się tapetować

Tak, z elektrolitami to wiem. Dziwiłam się z herbatą przy małym dziecku, bo małym dzieciom się jej nie podaje... no ale to pewnie jako lek... chociaż z drugiej strony raczej nie słyszałam, żeby pediatrzy to zalecali...
moja lubi bardzo herbatkę z cytryną....ale dlaczego nie wolno dzieciom jej podawać?
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja bym pojechała na pogotowie ...
przy kolejnej takie akcji nawet się nie zastanawiaj ...
tylko wiesz...najbliższe pogotowie jest w Koninie-czyli 30 km od nas

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-09-07 o 21:59
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 22:08   #570
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
moja lubi bardzo herbatkę z cytryną....ale dlaczego nie wolno dzieciom jej podawać?
bo dzieciom się nie daje czarnej herbaty, jest niezdrowa ja swojej daję herbatkę bobovita dla małych dzieci

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
na odrostach wyszło mi tak samo jak na opakowaniu,taki jasny ciepły brązik,zalatujący bursztynowym kolorem(jak ktoś nie pamieta jak wygląda,daję w załączniku)

Oglądałam troszkę TapMadl,widziałaś dziewczyne po operacji zmiany pł
ci? fajna nawet była

Wiecie co,miałam dziś złożyć zamówienie z 13,wchodzę na strefę a tam pisze ze dziś do północy jeszcze obowiązuje kat.12,więc zrezygnowałam,a przeciez z 13 też już można składać mimo to głupia Sarunieczka

Jak będziecie oglądać Przepis na zycie odc.2 to się tam na początku uśmiałam jak mama głównej bohaterki poszła do apteki po pampersy i aptekarz myślał że dla niej a ładne oczy miał ten pan
i co, będziesz robić tym kolorem dalej, czy na czarne znowu

nie widziałam jeszcze tej co płeć zmieniła, albo przegapiłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości