![]() |
#541 |
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
Dot.: Piękna sylewetka do wakacji
Dziewczyny dajcie mi kopa w d *** pę,bo się troszkę zapomniałam i w efekcie waga wzrosła,niby nie dużo,ale nie tak miało być
![]() Jeszcze wczoraj wieczorem zjadłam czekoladę i Crunchipsy... wrrr!
MalinowaKate Co u Ciebie kochana,odezwij się ...
![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Andziussska Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce ![]() ![]() ![]() S_Candall Bacik na.... ![]() ![]() I od dzisiaj więcej dyscypliny w dietkowaniu ![]() Jestem po 30-minutowym treningu na rowerku i jest git ![]() Menu: I śniadanie 7.15 - owsianka z bakaliami i kostką gorzkiej czekolady, pokrzywa, mięta II śniadanie 10.00 - twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, kromka razowca, zielona herbata obiad 13.30 - sałatka: brokuł, jajko, fasolka czerwona, czerwona cebula, jogurt grecki podwieczorek 16.00 - marchewka, a może dwie ![]() kubek drożdży Dużo słońca i uśmiechu na dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Hej, mogę się przyłączyć?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
S_Candall niestety miałam identycznie, nie wytrzymałam i żarłam słodycze
![]() ![]() ![]() własnie wrocilam ze szkoły chwile odpoczne i biore się za TurboFire ![]() Dziś niestety waga pokazała 60,3 ![]() zywieczdroj Witamy ![]() ja akurat nie wypowiadam się na temat posiłków xd bo jestem w tym beznadziejna ![]() ale koleżanki na pewno pomogą ![]()
START !!! 20.08.2014r. Początkowa waga: 71,9 kg ![]() obecna waga: 71,9 ![]() I cel: 65 kg II cel: 60 kg III cel: 55 kg Edytowane przez Andziussska Czas edycji: 2012-05-07 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety jedzenie pieczywa źle wpływa na redukcję wagi.Jedź więc je tylko na śniadanie,lub 2 śniadanie.A co do posiłków to popatrz wstecz na Nasze jadłospisy i coś zgap
![]() Poza tym trzymaj się 4-5 posiłków,ostatni białkowy.Ja też po 15-tej nie jem węgli (poza warzywami i owocami).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
A mówiłam ze ktoś pomoże
![]() Właśnie skończyłam stretch 10 i fire 30 ! Mega ! ![]() ![]() ![]() Chyba mnie zmotywowało to że zamiast waga w dół to przybyło! Ale to pierwszy i ostatni raz!! ![]() Tylko nie mam pomysłu na kolacje, mam ochotę na jajko ale nie wiem z czym je zjeść xd A jak tam u Was? ![]() ![]()
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
Andziussska
Brawo,brawo
![]() Dziewczyny mam prośbę.Całe życie jestem blondynką i chciałabym zaszaleć i zmienić kolor włosów... Myślicie,że w takim kolorze będzie mi pasować?I jaką kupić farbę żeby uzyskać taki efekt???Z góry dziękuję za podpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
ah... nie mam pojecia wlasnie mam ten sam "problem"
chce wlasnie pocianiowac wlosy +zrocic grzywke i chce zafarbowac na ruuudy ;D tylko nie wiem wlansie czy bedzie mi pasować ![]() 2e_500x640.jpgrudy.jpg
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
Mój johny
![]() gg.jpg xD a co pochwalę się xd tak mi się nudzi ![]()
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
Już prawie 20 dziewczyny ;D nie ważymy się dziś?:d bo nie wiem czy mam tabelke robić
![]()
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
Ale ja głupia ;D
![]() pytam się Was czy będzie mi pasować xd a Wy przeciez nawet nie wiecie jaki kolor włosów mam ![]() Coś takiego ffff.jpg
![]() |
#552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do włosów to trudno powiedzieć,ale mi się zawsze podobał rudy kolor-ale u kogoś.Z rudym to zawsze najwięcej roboty-prawie zawsze widać odrost,no chyba że ktoś ma naturiś rudy,lub bardzo jasny blond.No i szybko się wypłukuje.Ja często farbuje komuś włosy,więc o rudych farbach powiem Ci wszytsko
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() andziusska Ty ślicznotko- chcecie żebym się całkiem załamała dziewczyny ![]() Ja myślę, S_Candall i andziusska , że obu Wam będzie cudownie i miedzianych i rudych i blond włoskach ![]() zywieczdroj tylko nie fast foody: to świństwo i chemia ![]() Zamień białe pieczywo na pełnoziarniste na dobry początek ![]()
![]() |
![]() |
#554 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś zjadłam ryż (niestety biały) z kurczakiem i fixem Knorra - wiem, że te Fixy to pewnie też świństwo, ale chyba lepsze niż fast food co ? ![]() Dostałam od mamy upieczone w folii przyprawione piersi z kurczaka, myślicie, że mogę je jeszcze raz wrzucić na patelnie żeby podgrzać i zrobić np. z warzywami? P.S. Skąd bierzcie te Wasze ćwiczenia? ![]() Dzięki za pomoc i odzew ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
S_Candall
aiver ![]() Ty masz chyba ciemny blond?Bo na zdjęciu tak wygląda... tak tak ;D nie dość że blondynka to jeszcze ciemna ze mnie ![]() Nom kurde mi tak się właśnie podoba strasznie rudy taki płomienisty że szok ![]() wiec może najpierw szamponetką zrobię czy coś takiego będzie dobre ![]() primavery Oj już tak nie słodź bo tylko z grzeczności tak mówisz xd a to takie dziwne jakieś krzywe zdjęcie, ale ważne że włosy widać ![]() Zależy jakie ćwiczenia bo chyba każda z osobna wykonuje swoje xd Ja na przykład z primavery robimy turboFire i jest Mega ![]() To jest właśnie TurboFire: http://www.youtube.com/watch?v=oRGTuvoEgdA jeżeli Ci się spodoba mogę dać linka gdzie ściągniesz całą paczkę ćwiczeń na torrencie ![]() A ja dzisiaj na odwrót, rano zjadłam wieśniaka i teraz jestem głodna i chce mi się kanapki ![]() Ja też tak często mam ;D wiec najlepiej jest planować co zjesz i kiedy ![]() Dziś zjadłam ryż (niestety biały) z kurczakiem i fixem Knorra - wiem, że te Fixy to pewnie też świństwo, ale chyba lepsze niż fast food co ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haha ja to samo xd nieraz zjem np tosta z serem, ale nie załamuje się bo przecież lepiej to niż ziemniaki z tłustym mięsem i sosem xd ![]() Haaa ![]() Dostałam od mamy upieczone w folii przyprawione piersi z kurczaka, myślicie, że mogę je jeszcze raz wrzucić na patelnie żeby podgrzać i zrobić np. z warzywami? Nom raczej możesz ![]() ![]() ![]() ![]() +(kurczak bez skóry ![]() ![]()
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Nie mam wagi znów tu..
proszę o przepisanie mi moich okrągłych 60kg ![]()
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A czy kanapki z bułką z ziarenkami i serkiem topionym na śniadanie są ok? Słodzę też herbatę - 2 łyżeczki cukru i przez cały dzień wypijam jej ok. 3 szklanki, myślicie, że to też może mieć duży negatywny wpływ na moją dietę? Piję też ok. 2 szklanki czerwonej herbaty Pu-Erh dziennie. Ja jadłam brązowy, ale jest tak twardy, nawet jak długo gotuję.... No i jakoś nienajedzona po nim jestem ![]() Wiem wiem, że bez podgrzewania najlepiej, ale mam tych piersi aż 4 ![]() ![]() Dziewczyny, kiedy się tu ważycie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Hej!
Pogoda w końcu raczyła się poprawić, więc popołudniu wznawiam marszo-biegi (rano nie dałam rady, bo haniebnie zaspałam). Widzę, że nikt się nie ważył? U mnie to samo- wczoraj było 59,7 a dziś nawet więcej- generalnie puchnę przed @ i czuję się niezgrabna i ociężała ![]() ![]() ![]() Może jak bym mieszkała sama, byłoby mi łatwiej; a tak, to ciągle ktoś coś kupuje pysznego, tj. tfu- tuczącego. np. świeże bagietki, albo piecze szarlotkę i mnie perfidnie podpuszcza ![]() dziś na śnd: pomarańczka, krm. chleba razowego z masłem orzechowym bez cukru i soli; kawa z mlekiem; mały kawałek szarlotki ![]() ![]() Mam wielką chęć wrócić do diety, którą kiedyś przepisał mi trener, ale trochę się boję, bo to w sumie prawie jak dukan.. w sensie, przewaga białka + warzywa + zdrowe tłuszcze przez większość tygodnia, a raz w tygodniu na jednej posiłek można jeść co się chce, zwłaszcza węgle, to tzw. doładowanie węgli. Faktycznie miałam efekty, więc się tak zastanawiam... hmm,, już sama nie wiem ![]() Widzę oftopy o włosach. Dziewczyny: ładnemu we wszystkim ładnie, więc farbujcie śmiało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
fleur_deLys
Włosy do bioder
![]() U mnie dzisiaj nawet,nawet: -mała grahamka z ogórkiem,filetem i serem. -1 oreo. -filet z warzywami. -jogurt -100g.łosoś i pomidor z cebulką. Andziussska Radzę Ci na pierwszy raz wypróbować Loreal Casting "Bursztyn" albo Joanna "Jesienny liść" na początku ma czerwoną poświatę,ale po 2 myciach ładnie się zmywa do rudego.Najlepsza jest Loreal Feria "Mango" ale to farba wyjątkowo trwała,więc musisz być pewna na 100% że chesz być "Anią z Zielonego Wzgórza" ![]() ![]()
![]() Edytowane przez S_Candall Czas edycji: 2012-05-08 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
Cześć wam
![]() Nie chciałam zakładać nowego tematu i tak postanowiłam nieśmiało dołączyć do dyskusji. Mam 175cm wzrostu i ważę 67kg. Moim celem jest 58kg. Gdy zaczynałam się odchudzać ważyłam 85 ![]() Co robić by wyszczuplić uda? Jazda na rolkach pomogłaby? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie najgorzej kusi mój TŻ. Jest strasznym łasuchem i mnie zabiera na obiady do Sphinxa, na pizzę, kupuje słodycze i weź tu się odchudzaj z takim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
zywieczdrój
Skąd ja to znam.Mój mąż też mnie strasznie kusi... dzisiaj kupił mi ciastko WZ ![]() Farbuje włosy
![]()
![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Poszalałam, teraz nóg nie czuję - zasuwałam jak Korzeniowski
![]() Zbyt zmęczona żeby grzeszyć zjadłam grzecznie: po treningu- koktajl z kefiru 0% z porzeczkami i malinami, kapką słodzika i 1 łyżką masła orzechowego bez cukru i soli; obiad: fasola czerwona w pomidorach z krm. razowego chleba i kawałkiem niedużym żółtego sera light (3% tłuszczu) na kolację postaram się zjeść coś lekkiego i białkowego, możliwe że też koktajl i np. kawałek twarogu na chlebku pełnoziarnistym. S_Candall to trzymam kciuki! a długie włosy fajna sprawa, tylko niekiedy kłopotliwa np. problemy z upinaniem na noc ![]() ![]() Żywieczdrój dwie czekoladki w sensie pralinki, czy tabliczki czekolady? bo jak pralinki, to jeszcze nie tragedia. Pokrzywę piję dlatego, że działa drenująco i moczopędnie - a to najszybszy sposób na pozbycie się nadmiaru wody jak sądzę. A wody to piję zawsze mnóstwo (2l lub więcej), niestety przed @, nadmiernie ją zatrzymuję i czuję się jak balon z wodą ![]() ![]() Spoilerom dietowym mówimy won! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
heja heja ;D o mój boże własnie skonczyłam cwiczyć
![]() ![]() primavery ćwiczyłaś już HIIT 15?? miazga!! a wydaje sie "dość spokojne" xd S_Candall wypróbuje wypróbuje ;D ale jak na pierwszy raz wole ta zmywalną ![]() thailand6 witam Cie baaardzo serdecznie oj z tymi TŻ'ami naszymi tylko kuszą i kuszą ![]() zywieczdroj z reguły w każdy poniedziałek ![]() ![]() dobra ja lecę się wykąpać ![]()
![]() |
#566 |
BAN stały
|
czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię ? kliknij i zagłosuj na ten link. proszę o pomoc
[reebok_b]592474[/reebok_b] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie omijaj tych ćwiczeń [ stretch] one sa bardzo ważne. ja w zasadzie każdy zestaw kończę stretchem zależy ile mam sił 10 lub 40. Przy 40 można się nieżle zmachać ![]() thailand6 co zrobic żeby wyszczuplić uda? tylko ćwiczyć Turbo Fire ![]() witaj w wątku..powiedz jak to zrobiłaś, że zeszłaś tyle kg i w jakim czasie/ gratulacje bo ja walczę od 2 miesięcy i kicha straszna. dziewczyny mam problem... - wczoraj poćwiczyłam ponad 1,5 godz. i wypiłam przy tym 4 szklanki wody. ale dziś wstałam , patrzę i mam spuchnięte mocno nogi...waga tez mnie przeraziła mam o kg więcej niż ostatnio ![]() Ja juz zaczynam tracić motywację , najpierw odchudzałam się miesiąc z cateringiem- nic potem sama stosowałam metodę MŻ -prawie nic teraz ćwiczę intensywnie 8 dzien i jest nieznacznie lepiej a nawet od wczoraj krok w tył ![]() S_Candall i jak tam kolor włosków? lecę do pracy miłego dzionka ![]()
![]() |
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
primavery
oczywiście ze cwicze tez srtetch ![]() robie dokladnie jak w planie ![]() stratch 10 class + fire 30 class we wtorek: HIIt 15 + stretch 10 class a dzis "środowa przerwa" jak w planie ![]() wiec wszystko tak jak trzeba ![]() S_Candall No właśnie jak tam włoski? ![]() thailand6 no wlasnie pochwal sie nam tu a nie ![]() primavery kurcze ![]() ![]() ![]() A ja dziś dzień wolny zrobiłam od szkoły ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Jeszcze troszkę kaszlę.. ale zawsze tak mam, że po zapaleniu oskrzeli kaszel utrzymuje się kilka tygodni..
ii.. zaliczyłam wreszcie trening! ![]() ![]() yeah! powrót do biegania.. brakowało mi tego 6,11 zaliczone ![]() + rower godzinka i jestem w swoim żywiole ![]() ![]()
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
fliegen podziwiam za wytrwałość
![]() ... pewnie lubisz biegać? ![]() Ja to leń ! i jakoś nie lubię, wole tańczyć, pływać itd ![]() ![]() dziewczyny co taka cisza ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.