Piękna sylewetka do wakacji - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-07, 07:00   #541
S_Candall
Raczkowanie

Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
Dot.: Piękna sylewetka do wakacji

Dziewczyny dajcie mi kopa w d *** pę,bo się troszkę zapomniałam i w efekcie waga wzrosła,niby nie dużo,ale nie tak miało być
Jeszcze wczoraj wieczorem zjadłam czekoladę i Crunchipsy... wrrr!
MalinowaKate
Co u Ciebie kochana,odezwij się ...
Stary 2012-05-07, 07:24   #542
ista89
Raczkowanie

Cześć!

Andziussska Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce Chłosta, przepalanie i klęczenie na grochu nie pomoże Pisz Kochana o swoich efektach jak najwięcej, to wtedy się przekonam. Nie wierzę w takie cuda gdzieś tam napisane. Tutaj dziewczynom ufam najbardziej

S_Candall Bacik na.... za weekendowe folgowanie Ale wagą to się aż tak nie przejmuj, bo z nią to różnie bywa. Ważne są wymiary.
I od dzisiaj więcej dyscypliny w dietkowaniu

Jestem po 30-minutowym treningu na rowerku i jest git. Wieczorem jeszcze 1-1,5h i narazie to musi wystarczyć z ćwiczeń.

Menu:
I śniadanie 7.15 - owsianka z bakaliami i kostką gorzkiej czekolady, pokrzywa, mięta
II śniadanie 10.00 - twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, kromka razowca, zielona herbata
obiad 13.30 - sałatka: brokuł, jajko, fasolka czerwona, czerwona cebula, jogurt grecki
podwieczorek 16.00 - marchewka, a może dwie
kubek drożdży

Dużo słońca i uśmiechu na dzisiaj
ista89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-07, 08:00   #543
zywieczdroj
Zakorzenienie

Hej, mogę się przyłączyć? Ciągle się odchudzam i ciągle bez rezultatów. Gubią mnie te paskudne fast foody, które z lenistwa kupuję albo z braku czasu. Niestety studiuję 2 kierunki i czasu mam nie wiele. Mieszkam w akademiku, więc i piekarnika i mikrofali brak :/ Ale dla chcącego nic trudnego podobno Zapisałam się na siłownię byłam w kwietniu raptem 3 razy, a mam jeszcze 17 wejść do 28 maja... Chciałabym schudnąć tak 5-6 kg, wtedy byłabym w miarę zadowolona z mojej wagi. Niestety wieczny brak czasu i ogrom nauki nie wpływają dobrze na dietę Poza tym nie wyobrażam sobie śniadania czy kolacji bez chleba/bułki. Nie znam w ogóle potraw bez pieczywa, którymi mogę się najeść.. Poradzicie coś na mój beznadziejny przypadek ?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-07, 12:21   #544
Andziussska
Raczkowanie

S_Candall niestety miałam identycznie, nie wytrzymałam i żarłam słodycze wstyd mi ale już sie poprawiam )
własnie wrocilam ze szkoły chwile odpoczne i biore się za TurboFire
Dziś niestety waga pokazała 60,3 czyli 0,3 przyszło...

zywieczdroj Witamy
ja akurat nie wypowiadam się na temat posiłków xd bo jestem w tym beznadziejna
ale koleżanki na pewno pomogą

obecna waga: 71,9..69..66..63..60 ..58..55???
I cel: 65 kg
II cel: 60 kg
III cel: 55 kg

Edytowane przez Andziussska
Czas edycji: 2012-05-07 o 12:22
Andziussska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-07, 14:21   #545
S_Candall
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Hej, mogę się przyłączyć? Ciągle się odchudzam i ciągle bez rezultatów. Gubią mnie te paskudne fast foody, które z lenistwa kupuję albo z braku czasu. Niestety studiuję 2 kierunki i czasu mam nie wiele. Mieszkam w akademiku, więc i piekarnika i mikrofali brak :/ Ale dla chcącego nic trudnego podobno Zapisałam się na siłownię byłam w kwietniu raptem 3 razy, a mam jeszcze 17 wejść do 28 maja... Chciałabym schudnąć tak 5-6 kg, wtedy byłabym w miarę zadowolona z mojej wagi. Niestety wieczny brak czasu i ogrom nauki nie wpływają dobrze na dietę Poza tym nie wyobrażam sobie śniadania czy kolacji bez chleba/bułki. Nie znam w ogóle potraw bez pieczywa, którymi mogę się najeść.. Poradzicie coś na mój beznadziejny przypadek ?
Witaj
Niestety jedzenie pieczywa źle wpływa na redukcję wagi.Jedź więc je tylko na śniadanie,lub 2 śniadanie.A co do posiłków to popatrz wstecz na Nasze jadłospisy i coś zgap
Poza tym trzymaj się 4-5 posiłków,ostatni białkowy.Ja też po 15-tej nie jem węgli (poza warzywami i owocami).
Stary 2012-05-07, 15:33   #546
Andziussska
Raczkowanie

A mówiłam ze ktoś pomoże
Właśnie skończyłam stretch 10 i fire 30 ! Mega ! czuje się bosko choc cała spocona xd. Nawet z jedzonkiem dziś dobrze u mnie

Chyba mnie zmotywowało to że zamiast waga w dół to przybyło! Ale to pierwszy i ostatni raz!!

Tylko nie mam pomysłu na kolacje, mam ochotę na jajko ale nie wiem z czym je zjeść xd

A jak tam u Was?

Stary 2012-05-07, 16:54   #547
S_Candall
Raczkowanie

Andziussska
Brawo,brawo za ćwiczenia,tak 3-maj!Ja też bym chciała,ale nie mogę ćwiczyć.
Dziewczyny mam prośbę.Całe życie jestem blondynką i chciałabym zaszaleć i zmienić kolor włosów... Myślicie,że w takim kolorze będzie mi pasować?I jaką kupić farbę żeby uzyskać taki efekt???Z góry dziękuję za podpowiedzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21068_m_950_600_0_0_0_0_0_0_0_af003332529c15924499efcb026f0cdb.jpg (19,3 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-05-07, 17:24   #548
Andziussska
Raczkowanie

ah... nie mam pojecia wlasnie mam ten sam "problem"
chce wlasnie pocianiowac wlosy +zrocic grzywke i chce zafarbowac na ruuudy ;D tylko nie wiem wlansie czy bedzie mi pasować . Zastanawiam sie nad tymi dwoma kolorami,
2e_500x640.jpgrudy.jpg

Stary 2012-05-07, 18:47   #549
Andziussska
Raczkowanie

Mój johny
gg.jpg
xD a co pochwalę się xd
tak mi się nudzi

Stary 2012-05-07, 18:48   #550
Andziussska
Raczkowanie

Już prawie 20 dziewczyny ;D nie ważymy się dziś?:d bo nie wiem czy mam tabelke robić

Stary 2012-05-07, 19:02   #551
Andziussska
Raczkowanie

Ale ja głupia ;D
pytam się Was czy będzie mi pasować xd a Wy przeciez nawet nie wiecie jaki kolor włosów mam
Coś takiego
ffff.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-07, 19:59   #552
S_Candall
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andziussska Pokaż wiadomość
Mój johny
Załącznik 4661144
xD a co pochwalę się xd
tak mi się nudzi
Jeee ja też mam takiego Tylko mój to baranek-miniaturka.Nazywa się aiver
Co do włosów to trudno powiedzieć,ale mi się zawsze podobał rudy kolor-ale u kogoś.Z rudym to zawsze najwięcej roboty-prawie zawsze widać odrost,no chyba że ktoś ma naturiś rudy,lub bardzo jasny blond.No i szybko się wypłukuje.Ja często farbuje komuś włosy,więc o rudych farbach powiem Ci wszytsko Ty masz chyba ciemny blond?Bo na zdjęciu tak wygląda...
Stary 2012-05-07, 20:07   #553
primavery
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie skończyłam stretch 10 i fire 30 ! Mega ! czuje się bosko choc cała spocona xd
andziusska moje słowa rewelka te ćwiczenia...wczoraj machnęłam TF ez 45 i do tego ABS i strecz 10 - dałam czadu - polecam dziewczyny.

andziusska Ty ślicznotko- chcecie żebym się całkiem załamała dziewczyny

Ja myślę, S_Candall i andziusska , że obu Wam będzie cudownie i miedzianych i rudych i blond włoskach

zywieczdroj tylko nie fast foody: to świństwo i chemia

Zamień białe pieczywo na pełnoziarniste na dobry początek

TURBO FIRE- DAJĘ RADĘ od 1 V
primavery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-07, 20:46   #554
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

zywieczdroj Witamy
ja akurat nie wypowiadam się na temat posiłków xd bo jestem w tym beznadziejna
ale koleżanki na pewno pomogą
Hej hej

Cytat:
Napisane przez S_Candall Pokaż wiadomość
Witaj
Niestety jedzenie pieczywa źle wpływa na redukcję wagi.Jedź więc je tylko na śniadanie,lub 2 śniadanie.A co do posiłków to popatrz wstecz na Nasze jadłospisy i coś zgap
Poza tym trzymaj się 4-5 posiłków,ostatni białkowy.Ja też po 15-tej nie jem węgli (poza warzywami i owocami).
A ja dzisiaj na odwrót, rano zjadłam wieśniaka i teraz jestem głodna i chce mi się kanapki

Cytat:
Napisane przez primavery Pokaż wiadomość
zywieczdroj tylko nie fast foody: to świństwo i chemia

Zamień białe pieczywo na pełnoziarniste na dobry początek
Białego pieczywa nie jadam w ogóle (wyjątkiem są bułki, ale i tak wybieram te ciemniejsze z ziarenkami czy czymś w tym rodzaju

Dziś zjadłam ryż (niestety biały) z kurczakiem i fixem Knorra - wiem, że te Fixy to pewnie też świństwo, ale chyba lepsze niż fast food co ?

Dostałam od mamy upieczone w folii przyprawione piersi z kurczaka, myślicie, że mogę je jeszcze raz wrzucić na patelnie żeby podgrzać i zrobić np. z warzywami?

P.S. Skąd bierzcie te Wasze ćwiczenia?

Dzięki za pomoc i odzew
Stary 2012-05-08, 05:59   #555
Andziussska
Raczkowanie

S_Candall

aiver
fajnie, tak niepowtarzalnie
Ty masz chyba ciemny blond?Bo na zdjęciu tak wygląda...
tak tak ;D nie dość że blondynka to jeszcze ciemna ze mnie
Nom kurde mi tak się właśnie podoba strasznie rudy taki płomienisty że szok tylko strasznie się boje ze coś nie wyjdzie xd
wiec może najpierw szamponetką zrobię czy coś takiego będzie dobre

primavery

Oj już tak nie słodź bo tylko z grzeczności tak mówisz xd a to takie dziwne jakieś krzywe zdjęcie, ale ważne że włosy widać
Zależy jakie ćwiczenia bo chyba każda z osobna wykonuje swoje xd
Ja na przykład z primavery robimy turboFire i jest Mega
To jest właśnie TurboFire:
http://www.youtube.com/watch?v=oRGTuvoEgdA

jeżeli Ci się spodoba mogę dać linka gdzie ściągniesz całą paczkę ćwiczeń na torrencie

A ja dzisiaj na odwrót, rano zjadłam wieśniaka i teraz jestem głodna i chce mi się kanapki
Ja też tak często mam ;D wiec najlepiej jest planować co zjesz i kiedy

Dziś zjadłam ryż (niestety biały) z kurczakiem i fixem Knorra - wiem, że te Fixy to pewnie też świństwo, ale chyba lepsze niż fast food co ? oj nie ładnie nie ładnie proszę wymienić ryż xd ( choć ja nigdy nie jadłam brązowego) . Wiadomo że lepiej xd Zauważyłam że masz podobnie jak ja że jesz coś troszeczkę niedozwolonego jak właśnie np. biały ryż, ale mogło być gorzej xd i mówisz sobie tak
Haha ja to samo xd nieraz zjem np tosta z serem, ale nie załamuje się bo przecież lepiej to niż ziemniaki z tłustym mięsem i sosem xd
Haaa

Dostałam od mamy upieczone w folii przyprawione piersi z kurczaka, myślicie, że mogę je jeszcze raz wrzucić na patelnie żeby podgrzać i zrobić np. z warzywami?
Nom raczej możesz Choć na przyszłość fajnie by było dostać od mamy pierś z kurczaka i zjeść ją xd bez dodatkowego podgrzewania w dodatku na patelni Bo właśnie mięsa powinnyśmy jeść: gotowane, grillowane lub właśnie pieczone w folii takie są najlepsze dla nas
+(kurczak bez skóry) choć ja zawsze kochałam przypieczoną skórkę z kurczaka

Stary 2012-05-08, 07:50   #556
fliegen
Raczkowanie

Nie mam wagi znów tu..
proszę o przepisanie mi moich okrągłych 60kg
Stary 2012-05-08, 08:39   #557
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy jakie ćwiczenia bo chyba każda z osobna wykonuje swoje xd
Ja na przykład z primavery robimy turboFire i jest Mega
To jest właśnie TurboFire:
http://www.youtube.com/watch?v=oRGTuvoEgdA

jeżeli Ci się spodoba mogę dać linka gdzie ściągniesz całą paczkę ćwiczeń na torrencie

Ja też tak często mam ;D wiec najlepiej jest planować co zjesz i kiedy

Dziś zjadłam ryż (niestety biały) z kurczakiem i fixem Knorra - wiem, że te Fixy to pewnie też świństwo, ale chyba lepsze niż fast food co ? oj nie ładnie nie ładnie proszę wymienić ryż xd ( choć ja nigdy nie jadłam brązowego) . Wiadomo że lepiej xd Zauważyłam że masz podobnie jak ja że jesz coś troszeczkę niedozwolonego jak właśnie np. biały ryż, ale mogło być gorzej xd i mówisz sobie tak
Haha ja to samo xd nieraz zjem np tosta z serem, ale nie załamuje się bo przecież lepiej to niż ziemniaki z tłustym mięsem i sosem xd
Haaa

Nom raczej możesz Choć na przyszłość fajnie by było dostać od mamy pierś z kurczaka i zjeść ją xd bez dodatkowego podgrzewania w dodatku na patelni Bo właśnie mięsa powinnyśmy jeść: gotowane, grillowane lub właśnie pieczone w folii takie są najlepsze dla nas
+(kurczak bez skóry) choć ja zawsze kochałam przypieczoną skórkę z kurczaka
Słyszałam o Turbofire, że bardzo dobre efekty przynosi Ty jakieś zauważyłaś u siebie? Mi zależy, żeby zrzucić 5-6 kg, głównie z brzucha i ud. Poproszę o linka jeśli takiego posiadasz

A czy kanapki z bułką z ziarenkami i serkiem topionym na śniadanie są ok? Słodzę też herbatę - 2 łyżeczki cukru i przez cały dzień wypijam jej ok. 3 szklanki, myślicie, że to też może mieć duży negatywny wpływ na moją dietę? Piję też ok. 2 szklanki czerwonej herbaty Pu-Erh dziennie.

Ja jadłam brązowy, ale jest tak twardy, nawet jak długo gotuję.... No i jakoś nienajedzona po nim jestem

Wiem wiem, że bez podgrzewania najlepiej, ale mam tych piersi aż 4 Nie chcę ich jeść na zimno do obiadu. Piersi oczywiście są bez skóry tylko z przyprawami

Dziewczyny, kiedy się tu ważycie?
Stary 2012-05-08, 11:10   #558
fleur_deLys
Raczkowanie

Hej!
Pogoda w końcu raczyła się poprawić, więc popołudniu wznawiam marszo-biegi (rano nie dałam rady, bo haniebnie zaspałam). Widzę, że nikt się nie ważył? U mnie to samo- wczoraj było 59,7 a dziś nawet więcej- generalnie puchnę przed @ i czuję się niezgrabna i ociężała a pojutrze zdjęcia Może jak będę dziś i jutro pić dużo pokrzywy, to obrzęk trochę zejdzie? Jak myślicie? Ociężałość wynika też z faktu, że poszalałam ostatnio z pieczywem, o którym jak widzę też mowa.
Może jak bym mieszkała sama, byłoby mi łatwiej; a tak, to ciągle ktoś coś kupuje pysznego, tj. tfu- tuczącego. np. świeże bagietki, albo piecze szarlotkę i mnie perfidnie podpuszcza
dziś na śnd: pomarańczka, krm. chleba razowego z masłem orzechowym bez cukru i soli; kawa z mlekiem; mały kawałek szarlotki (takiej prawie bez cukru i tłuszczu, ale zawsze)

Mam wielką chęć wrócić do diety, którą kiedyś przepisał mi trener, ale trochę się boję, bo to w sumie prawie jak dukan.. w sensie, przewaga białka + warzywa + zdrowe tłuszcze przez większość tygodnia, a raz w tygodniu na jednej posiłek można jeść co się chce, zwłaszcza węgle, to tzw. doładowanie węgli. Faktycznie miałam efekty, więc się tak zastanawiam... hmm,, już sama nie wiem

Widzę oftopy o włosach. Dziewczyny: ładnemu we wszystkim ładnie, więc farbujcie śmiało Ja farbowałam w liceum na czarno, na szczęście zmywalną farbą; na pierwszym roku studiów przestałam i przez całe studia nie farbowałam; Teraz mam znowu własny kolor (brązowo-kasztanowy) i bardzo to sobie chwalę, bo farbowanie długich włosów (mam prawie do bioder), to udręka. Czasem jak chcę im dodać blasku, nakładam hennę (znalazłam dokładnie w moim kolorze włosów) i jest super Z ponownym farbowaniem poczekam aż osiwieję A serio, czasem mnie korci żeby coś zmienić, ale szkoda mi włosów. Nawet najlepsza farba strasznie niszczy, a że włosy są martwe to chyba nie sposób je trwale zregenerować.
fleur_deLys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 13:19   #559
S_Candall
Raczkowanie

fleur_deLys
Włosy do bioder super.Ja też kiedyś miałam do połowy tyłka,ale to było z 15 lat temu...
U mnie dzisiaj nawet,nawet:
-mała grahamka z ogórkiem,filetem i serem.
-1 oreo.
-filet z warzywami.
-jogurt
-100g.łosoś i pomidor z cebulką.
Andziussska
Radzę Ci na pierwszy raz wypróbować Loreal Casting "Bursztyn" albo Joanna "Jesienny liść" na początku ma czerwoną poświatę,ale po 2 myciach ładnie się zmywa do rudego.Najlepsza jest Loreal Feria "Mango" ale to farba wyjątkowo trwała,więc musisz być pewna na 100% że chesz być "Anią z Zielonego Wzgórza" bo bardzo ciężko ją potem wytępić.Reszta min.Palette,Wella,Garnier z dobrego serca i doświadczenia-odradzam

Edytowane przez S_Candall
Czas edycji: 2012-05-08 o 17:56
S_Candall jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 13:49   #560
thailand6
Rozeznanie

Cześć wam
Nie chciałam zakładać nowego tematu i tak postanowiłam nieśmiało dołączyć do dyskusji.
Mam 175cm wzrostu i ważę 67kg. Moim celem jest 58kg. Gdy zaczynałam się odchudzać ważyłam 85
Co robić by wyszczuplić uda? Jazda na rolkach pomogłaby?
thailand6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 14:47   #561
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fleur_deLys Pokaż wiadomość
Hej!
Pogoda w końcu raczyła się poprawić, więc popołudniu wznawiam marszo-biegi (rano nie dałam rady, bo haniebnie zaspałam). Widzę, że nikt się nie ważył? U mnie to samo- wczoraj było 59,7 a dziś nawet więcej- generalnie puchnę przed @ i czuję się niezgrabna i ociężała a pojutrze zdjęcia Może jak będę dziś i jutro pić dużo pokrzywy, to obrzęk trochę zejdzie? Jak myślicie? Ociężałość wynika też z faktu, że poszalałam ostatnio z pieczywem, o którym jak widzę też mowa.
Może jak bym mieszkała sama, byłoby mi łatwiej; a tak, to ciągle ktoś coś kupuje pysznego, tj. tfu- tuczącego. np. świeże bagietki, albo piecze szarlotkę i mnie perfidnie podpuszcza
dziś na śnd: pomarańczka, krm. chleba razowego z masłem orzechowym bez cukru i soli; kawa z mlekiem; mały kawałek szarlotki (takiej prawie bez cukru i tłuszczu, ale zawsze)

Mam wielką chęć wrócić do diety, którą kiedyś przepisał mi trener, ale trochę się boję, bo to w sumie prawie jak dukan.. w sensie, przewaga białka + warzywa + zdrowe tłuszcze przez większość tygodnia, a raz w tygodniu na jednej posiłek można jeść co się chce, zwłaszcza węgle, to tzw. doładowanie węgli. Faktycznie miałam efekty, więc się tak zastanawiam... hmm,, już sama nie wiem

Widzę oftopy o włosach. Dziewczyny: ładnemu we wszystkim ładnie, więc farbujcie śmiało Ja farbowałam w liceum na czarno, na szczęście zmywalną farbą; na pierwszym roku studiów przestałam i przez całe studia nie farbowałam; Teraz mam znowu własny kolor (brązowo-kasztanowy) i bardzo to sobie chwalę, bo farbowanie długich włosów (mam prawie do bioder), to udręka. Czasem jak chcę im dodać blasku, nakładam hennę (znalazłam dokładnie w moim kolorze włosów) i jest super Z ponownym farbowaniem poczekam aż osiwieję A serio, czasem mnie korci żeby coś zmienić, ale szkoda mi włosów. Nawet najlepsza farba strasznie niszczy, a że włosy są martwe to chyba nie sposób je trwale zregenerować.
Pokrzywy? A ogólnie gdybyś piła dużo płynów - wody, herbaty czerwonej etc. to może by pomogło? Ja będę miała okres w niedzielę lub trochę później i wczoraj zjadłam 2 czekoladki Lindta Ahhh te kobiece przypadłości...

Mnie najgorzej kusi mój TŻ. Jest strasznym łasuchem i mnie zabiera na obiady do Sphinxa, na pizzę, kupuje słodycze i weź tu się odchudzaj z takim
Stary 2012-05-08, 17:55   #562
S_Candall
Raczkowanie

zywieczdrój
Skąd ja to znam.Mój mąż też mnie strasznie kusi... dzisiaj kupił mi ciastko WZ a nie mogę mu powiedzieć,że nie zjem bo jestem na diecie,bo znowu będę miała wykład,że po co mi dieta...itd.itp.
Farbuje włosy
Stary 2012-05-08, 18:12   #563
fleur_deLys
Raczkowanie

Poszalałam, teraz nóg nie czuję - zasuwałam jak Korzeniowski przez ponad godzinę; wypiłam ocean wody i pokrzywy- liczę że coś to da i trochę wody ze mnie zejdzie.
Zbyt zmęczona żeby grzeszyć zjadłam grzecznie:
po treningu- koktajl z kefiru 0% z porzeczkami i malinami, kapką słodzika i 1 łyżką masła orzechowego bez cukru i soli;
obiad: fasola czerwona w pomidorach z krm. razowego chleba i kawałkiem niedużym żółtego sera light (3% tłuszczu)
na kolację postaram się zjeść coś lekkiego i białkowego, możliwe że też koktajl i np. kawałek twarogu na chlebku pełnoziarnistym.

S_Candall to trzymam kciuki! a długie włosy fajna sprawa, tylko niekiedy kłopotliwa np. problemy z upinaniem na noc Nie dziwię się, że kobiety w czasach wiktoriańskich spały w upiętych warkoczach - zwykły koczek to za mało, żeby je utrzymać przez noc w ryzach
Żywieczdrój dwie czekoladki w sensie pralinki, czy tabliczki czekolady? bo jak pralinki, to jeszcze nie tragedia. Pokrzywę piję dlatego, że działa drenująco i moczopędnie - a to najszybszy sposób na pozbycie się nadmiaru wody jak sądzę. A wody to piję zawsze mnóstwo (2l lub więcej), niestety przed @, nadmiernie ją zatrzymuję i czuję się jak balon z wodą Bycie kobietą daje niekiedy w kość
Spoilerom dietowym mówimy won! Mnie też ktoś nieustannie kusi czymś słodkim, a już najbardziej wkurzają mnie duuużo pełniejsze koleżanki, twierdzące że nie mam z czego chudnąć i że od kawałka ciasta/ czy czego tam innego się nie utyje i podtykające mi pod nos słodycze lub inne rzeczy...
fleur_deLys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 18:29   #564
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fleur_deLys Pokaż wiadomość
Żywieczdrój dwie czekoladki w sensie pralinki, czy tabliczki czekolady? bo jak pralinki, to jeszcze nie tragedia. Pokrzywę piję dlatego, że działa drenująco i moczopędnie - a to najszybszy sposób na pozbycie się nadmiaru wody jak sądzę. A wody to piję zawsze mnóstwo (2l lub więcej), niestety przed @, nadmiernie ją zatrzymuję i czuję się jak balon z wodą Bycie kobietą daje niekiedy w kość
Spoilerom dietowym mówimy won! Mnie też ktoś nieustannie kusi czymś słodkim, a już najbardziej wkurzają mnie duuużo pełniejsze koleżanki, twierdzące że nie mam z czego chudnąć i że od kawałka ciasta/ czy czego tam innego się nie utyje i podtykające mi pod nos słodycze lub inne rzeczy...
Nie no, 2 czekoladki w sensie, że pralinki I dzisiaj TŻ przyjechał i znów to samo Ale dzięki temu nie mam już nic słodkiego do jedzenia i nie będzie kusić, o! Wypiłam dziś już 3-cią herbatę pu-erh. Kupiłam też jogurt naturalny i serek wiejski. Na kolację zrobię sobie sałatkę z kurczakiem i warzywami
Stary 2012-05-08, 18:42   #565
Andziussska
Raczkowanie

heja heja ;D o mój boże własnie skonczyłam cwiczyć ...cała spocona i rozpalona ciężko bylo, ale warto ;D
primavery ćwiczyłaś już HIIT 15?? miazga!! a wydaje sie "dość spokojne" xd

S_Candall wypróbuje wypróbuje ;D ale jak na pierwszy raz wole ta zmywalną

thailand6 witam Cie baaardzo serdecznie

oj z tymi TŻ'ami naszymi tylko kuszą i kuszą

zywieczdroj
z reguły w każdy poniedziałek tylko teraz zastój był jakiś

dobra ja lecę się wykąpać

Stary 2012-05-08, 19:04   #566
Karolcia_88
BAN stały

czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię ? kliknij i zagłosuj na ten link. proszę o pomoc

[reebok_b]592474[/reebok_b]
Karolcia_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 09:45   #567
primavery
Raczkowanie

Cytat:
primavery ćwiczyłaś już HIIT 15
hehe nie ćwiczyłam . na razie daję classic w różnych wersjach i strectch.

Nie omijaj tych ćwiczeń [ stretch] one sa bardzo ważne. ja w zasadzie każdy zestaw kończę stretchem zależy ile mam sił 10 lub 40. Przy 40 można się nieżle zmachać

thailand6 co zrobic żeby wyszczuplić uda? tylko ćwiczyć Turbo Fire
witaj w wątku..powiedz jak to zrobiłaś, że zeszłaś tyle kg i w jakim czasie/
gratulacje bo ja walczę od 2 miesięcy i kicha straszna.

dziewczyny mam problem... - wczoraj poćwiczyłam ponad 1,5 godz. i wypiłam przy tym 4 szklanki wody.
ale dziś wstałam , patrzę i mam spuchnięte mocno nogi...waga tez mnie przeraziła mam o kg więcej niż ostatnio

Ja juz zaczynam tracić motywację , najpierw odchudzałam się miesiąc z cateringiem- nic
potem sama stosowałam metodę MŻ -prawie nic
teraz ćwiczę intensywnie 8 dzien i jest nieznacznie lepiej a nawet od wczoraj krok w tył

S_Candall i jak tam kolor włosków?

lecę do pracy miłego dzionka

TURBO FIRE- DAJĘ RADĘ od 1 V
primavery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 11:07   #568
Andziussska
Raczkowanie

primavery
oczywiście ze cwicze tez srtetch
robie dokladnie jak w planie czyli w poniedzialek:
stratch 10 class + fire 30 class
we wtorek:
HIIt 15 + stretch 10 class
a dzis "środowa przerwa" jak w planie
wiec wszystko tak jak trzeba tylko w ciagu dnia najpierw robie stretch ( bo to takie bardziej rozciagniecia) a pozniej reszte ( bo to juz ogień xd)

S_Candall No właśnie jak tam włoski?

thailand6 no wlasnie pochwal sie nam tu a nie

primavery kurcze a może masz jakieś przeciwwskazania do dużego wysiłku ? No nie mam pojęcia co to może być Mam nadzieje że przejdzie i bedzie wszystko dobrze

A ja dziś dzień wolny zrobiłam od szkoły muszę trochę anglika po wkuwać i jeszcze posprzątać na błysk wszystko ;**
Miłego dnia

Stary 2012-05-09, 11:43   #569
fliegen
Raczkowanie

Jeszcze troszkę kaszlę.. ale zawsze tak mam, że po zapaleniu oskrzeli kaszel utrzymuje się kilka tygodni..
ii.. zaliczyłam wreszcie trening!

yeah! powrót do biegania.. brakowało mi tego 6,11 zaliczone
+ rower godzinka i jestem w swoim żywiole
Stary 2012-05-09, 13:58   #570
Andziussska
Raczkowanie

fliegen podziwiam za wytrwałość
... pewnie lubisz biegać?
Ja to leń ! i jakoś nie lubię, wole tańczyć, pływać itd

dziewczyny co taka cisza ?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości