|
|
#541 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
Dot.: Piękna sylewetka do wakacji
Dziewczyny dajcie mi kopa w d *** pę,bo się troszkę zapomniałam i w efekcie waga wzrosła,niby nie dużo,ale nie tak miało być
![]() Jeszcze wczoraj wieczorem zjadłam czekoladę i Crunchipsy... wrrr!
MalinowaKate Co u Ciebie kochana,odezwij się ...
|
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Andziussska Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce Pisz Kochana o swoich efektach jak najwięcej, to wtedy się przekonam. Nie wierzę w takie cuda gdzieś tam napisane. Tutaj dziewczynom ufam najbardziej![]() S_Candall Bacik na.... Ale wagą to się aż tak nie przejmuj, bo z nią to różnie bywa. Ważne są wymiary.I od dzisiaj więcej dyscypliny w dietkowaniu ![]() Jestem po 30-minutowym treningu na rowerku i jest git . Wieczorem jeszcze 1-1,5h i narazie to musi wystarczyć z ćwiczeń.Menu: I śniadanie 7.15 - owsianka z bakaliami i kostką gorzkiej czekolady, pokrzywa, mięta II śniadanie 10.00 - twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, kromka razowca, zielona herbata obiad 13.30 - sałatka: brokuł, jajko, fasolka czerwona, czerwona cebula, jogurt grecki podwieczorek 16.00 - marchewka, a może dwie ![]() kubek drożdży Dużo słońca i uśmiechu na dzisiaj |
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mogę się przyłączyć?
Zapisałam się na siłownię byłam w kwietniu raptem 3 razy, a mam jeszcze 17 wejść do 28 maja... Chciałabym schudnąć tak 5-6 kg, wtedy byłabym w miarę zadowolona z mojej wagi. Niestety wieczny brak czasu i ogrom nauki nie wpływają dobrze na dietę Poza tym nie wyobrażam sobie śniadania czy kolacji bez chleba/bułki. Nie znam w ogóle potraw bez pieczywa, którymi mogę się najeść.. Poradzicie coś na mój beznadziejny przypadek ?
|
|
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
S_Candall niestety miałam identycznie, nie wytrzymałam i żarłam słodycze
wstyd mi ) własnie wrocilam ze szkoły chwile odpoczne i biore się za TurboFire ![]() Dziś niestety waga pokazała 60,3 zywieczdroj Witamy ja akurat nie wypowiadam się na temat posiłków xd bo jestem w tym beznadziejna ![]() ale koleżanki na pewno pomogą
START !!! 20.08.2014r. Początkowa waga: 71,9 kg obecna waga: 71,9 ..69..66..63..60 ..58..55???I cel: 65 kg II cel: 60 kg III cel: 55 kg Edytowane przez Andziussska Czas edycji: 2012-05-07 o 13:22 |
|
|
|
|
#545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety jedzenie pieczywa źle wpływa na redukcję wagi.Jedź więc je tylko na śniadanie,lub 2 śniadanie.A co do posiłków to popatrz wstecz na Nasze jadłospisy i coś zgap
![]() Poza tym trzymaj się 4-5 posiłków,ostatni białkowy.Ja też po 15-tej nie jem węgli (poza warzywami i owocami).
|
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
A mówiłam ze ktoś pomoże
![]() Właśnie skończyłam stretch 10 i fire 30 ! Mega ! czuje się bosko choc cała spocona xd. Nawet z jedzonkiem dziś dobrze u mnie ![]() Chyba mnie zmotywowało to że zamiast waga w dół to przybyło! Ale to pierwszy i ostatni raz!! Tylko nie mam pomysłu na kolacje, mam ochotę na jajko ale nie wiem z czym je zjeść xd A jak tam u Was? ![]()
|
|
#547 |
|
Raczkowanie
|
Andziussska
Brawo,brawo
za ćwiczenia,tak 3-maj!Ja też bym chciała,ale nie mogę ćwiczyć.Dziewczyny mam prośbę.Całe życie jestem blondynką i chciałabym zaszaleć i zmienić kolor włosów... Myślicie,że w takim kolorze będzie mi pasować?I jaką kupić farbę żeby uzyskać taki efekt???Z góry dziękuję za podpowiedzi
|
|
|
#548 |
|
Raczkowanie
|
ah... nie mam pojecia wlasnie mam ten sam "problem"
chce wlasnie pocianiowac wlosy +zrocic grzywke i chce zafarbowac na ruuudy ;D tylko nie wiem wlansie czy bedzie mi pasować . Zastanawiam sie nad tymi dwoma kolorami, 2e_500x640.jpgrudy.jpg
|
|
#549 |
|
Raczkowanie
|
Mój johny
gg.jpg xD a co pochwalę się xd tak mi się nudzi
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
Już prawie 20 dziewczyny ;D nie ważymy się dziś?:d bo nie wiem czy mam tabelke robić
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
Ale ja głupia ;D
pytam się Was czy będzie mi pasować xd a Wy przeciez nawet nie wiecie jaki kolor włosów mam ![]() Coś takiego ffff.jpg
|
|
#552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko mój to baranek-miniaturka.Nazywa się aiver Co do włosów to trudno powiedzieć,ale mi się zawsze podobał rudy kolor-ale u kogoś.Z rudym to zawsze najwięcej roboty-prawie zawsze widać odrost,no chyba że ktoś ma naturiś rudy,lub bardzo jasny blond.No i szybko się wypłukuje.Ja często farbuje komuś włosy,więc o rudych farbach powiem Ci wszytsko
|
|
|
|
#553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rewelka te ćwiczenia...wczoraj machnęłam TF ez 45 i do tego ABS i strecz 10 - dałam czadu - polecam dziewczyny.andziusska Ty ślicznotko- chcecie żebym się całkiem załamała dziewczyny Ja myślę, S_Candall i andziusska , że obu Wam będzie cudownie i miedzianych i rudych i blond włoskach ![]() zywieczdroj tylko nie fast foody: to świństwo i chemia Zamień białe pieczywo na pełnoziarniste na dobry początek
|
|
|
#554 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś zjadłam ryż (niestety biały) z kurczakiem i fixem Knorra - wiem, że te Fixy to pewnie też świństwo, ale chyba lepsze niż fast food co ? ![]() Dostałam od mamy upieczone w folii przyprawione piersi z kurczaka, myślicie, że mogę je jeszcze raz wrzucić na patelnie żeby podgrzać i zrobić np. z warzywami? P.S. Skąd bierzcie te Wasze ćwiczenia? ![]() Dzięki za pomoc i odzew |
|||
|
|
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
S_Candall
aiver Ty masz chyba ciemny blond?Bo na zdjęciu tak wygląda... tak tak ;D nie dość że blondynka to jeszcze ciemna ze mnie Nom kurde mi tak się właśnie podoba strasznie rudy taki płomienisty że szok tylko strasznie się boje ze coś nie wyjdzie xdwiec może najpierw szamponetką zrobię czy coś takiego będzie dobre ![]() primavery Oj już tak nie słodź bo tylko z grzeczności tak mówisz xd a to takie dziwne jakieś krzywe zdjęcie, ale ważne że włosy widać Zależy jakie ćwiczenia bo chyba każda z osobna wykonuje swoje xd Ja na przykład z primavery robimy turboFire i jest Mega ![]() To jest właśnie TurboFire: http://www.youtube.com/watch?v=oRGTuvoEgdA jeżeli Ci się spodoba mogę dać linka gdzie ściągniesz całą paczkę ćwiczeń na torrencie ![]() A ja dzisiaj na odwrót, rano zjadłam wieśniaka i teraz jestem głodna i chce mi się kanapki ![]() Ja też tak często mam ;D wiec najlepiej jest planować co zjesz i kiedy ![]() Dziś zjadłam ryż (niestety biały) z kurczakiem i fixem Knorra - wiem, że te Fixy to pewnie też świństwo, ale chyba lepsze niż fast food co ? oj nie ładnie nie ładnie proszę wymienić ryż xd ( choć ja nigdy nie jadłam brązowego) . Wiadomo że lepiej xd Zauważyłam że masz podobnie jak ja ![]() Haha ja to samo xd nieraz zjem np tosta z serem, ale nie załamuje się bo przecież lepiej to niż ziemniaki z tłustym mięsem i sosem xd ![]() Haaa ![]() Dostałam od mamy upieczone w folii przyprawione piersi z kurczaka, myślicie, że mogę je jeszcze raz wrzucić na patelnie żeby podgrzać i zrobić np. z warzywami? Nom raczej możesz Choć na przyszłość fajnie by było dostać od mamy pierś z kurczaka i zjeść ją xd bez dodatkowego podgrzewania w dodatku na patelni takie są najlepsze dla nas ![]() +(kurczak bez skóry ) choć ja zawsze kochałam przypieczoną skórkę z kurczaka
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam wagi znów tu..
proszę o przepisanie mi moich okrągłych 60kg
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zależy, żeby zrzucić 5-6 kg, głównie z brzucha i ud. Poproszę o linka jeśli takiego posiadasz A czy kanapki z bułką z ziarenkami i serkiem topionym na śniadanie są ok? Słodzę też herbatę - 2 łyżeczki cukru i przez cały dzień wypijam jej ok. 3 szklanki, myślicie, że to też może mieć duży negatywny wpływ na moją dietę? Piję też ok. 2 szklanki czerwonej herbaty Pu-Erh dziennie. Ja jadłam brązowy, ale jest tak twardy, nawet jak długo gotuję.... No i jakoś nienajedzona po nim jestem Wiem wiem, że bez podgrzewania najlepiej, ale mam tych piersi aż 4 Nie chcę ich jeść na zimno do obiadu. Piersi oczywiście są bez skóry tylko z przyprawami ![]() Dziewczyny, kiedy się tu ważycie? |
|
|
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Pogoda w końcu raczyła się poprawić, więc popołudniu wznawiam marszo-biegi (rano nie dałam rady, bo haniebnie zaspałam). Widzę, że nikt się nie ważył? U mnie to samo- wczoraj było 59,7 a dziś nawet więcej- generalnie puchnę przed @ i czuję się niezgrabna i ociężała a pojutrze zdjęcia , o którym jak widzę też mowa. Może jak bym mieszkała sama, byłoby mi łatwiej; a tak, to ciągle ktoś coś kupuje pysznego, tj. tfu- tuczącego. np. świeże bagietki, albo piecze szarlotkę i mnie perfidnie podpuszcza ![]() dziś na śnd: pomarańczka, krm. chleba razowego z masłem orzechowym bez cukru i soli; kawa z mlekiem; mały kawałek szarlotki (takiej prawie bez cukru i tłuszczu, ale zawsze )Mam wielką chęć wrócić do diety, którą kiedyś przepisał mi trener, ale trochę się boję, bo to w sumie prawie jak dukan.. w sensie, przewaga białka + warzywa + zdrowe tłuszcze przez większość tygodnia, a raz w tygodniu na jednej posiłek można jeść co się chce, zwłaszcza węgle, to tzw. doładowanie węgli. Faktycznie miałam efekty, więc się tak zastanawiam... hmm,, już sama nie wiem Widzę oftopy o włosach. Dziewczyny: ładnemu we wszystkim ładnie, więc farbujcie śmiało Ja farbowałam w liceum na czarno, na szczęście zmywalną farbą; na pierwszym roku studiów przestałam i przez całe studia nie farbowałam; Teraz mam znowu własny kolor (brązowo-kasztanowy) i bardzo to sobie chwalę, bo farbowanie długich włosów (mam prawie do bioder), to udręka. Czasem jak chcę im dodać blasku, nakładam hennę (znalazłam dokładnie w moim kolorze włosów) i jest super A serio, czasem mnie korci żeby coś zmienić, ale szkoda mi włosów. Nawet najlepsza farba strasznie niszczy, a że włosy są martwe to chyba nie sposób je trwale zregenerować.
|
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
fleur_deLys
Włosy do bioder
U mnie dzisiaj nawet,nawet: -mała grahamka z ogórkiem,filetem i serem. -1 oreo. -filet z warzywami. -jogurt -100g.łosoś i pomidor z cebulką. Andziussska Radzę Ci na pierwszy raz wypróbować Loreal Casting "Bursztyn" albo Joanna "Jesienny liść" na początku ma czerwoną poświatę,ale po 2 myciach ładnie się zmywa do rudego.Najlepsza jest Loreal Feria "Mango" ale to farba wyjątkowo trwała,więc musisz być pewna na 100% że chesz być "Anią z Zielonego Wzgórza" bo bardzo ciężko ją potem wytępić.Reszta min.Palette,Wella,Garnier z dobrego serca i doświadczenia-odradzam
Edytowane przez S_Candall Czas edycji: 2012-05-08 o 18:56 |
|
|
|
|
#560 |
|
Rozeznanie
|
Cześć wam
![]() Nie chciałam zakładać nowego tematu i tak postanowiłam nieśmiało dołączyć do dyskusji. Mam 175cm wzrostu i ważę 67kg. Moim celem jest 58kg. Gdy zaczynałam się odchudzać ważyłam 85 Co robić by wyszczuplić uda? Jazda na rolkach pomogłaby? |
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahhh te kobiece przypadłości... Mnie najgorzej kusi mój TŻ. Jest strasznym łasuchem i mnie zabiera na obiady do Sphinxa, na pizzę, kupuje słodycze i weź tu się odchudzaj z takim |
|
|
|
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
zywieczdrój
Skąd ja to znam.Mój mąż też mnie strasznie kusi... dzisiaj kupił mi ciastko WZ a nie mogę mu powiedzieć,że nie zjem bo jestem na diecie,bo znowu będę miała wykład,że po co mi dieta...itd.itp.Farbuje włosy
![]()
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
Poszalałam, teraz nóg nie czuję - zasuwałam jak Korzeniowski
przez ponad godzinę; wypiłam ocean wody i pokrzywy- liczę że coś to da i trochę wody ze mnie zejdzie.Zbyt zmęczona żeby grzeszyć zjadłam grzecznie: po treningu- koktajl z kefiru 0% z porzeczkami i malinami, kapką słodzika i 1 łyżką masła orzechowego bez cukru i soli; obiad: fasola czerwona w pomidorach z krm. razowego chleba i kawałkiem niedużym żółtego sera light (3% tłuszczu) na kolację postaram się zjeść coś lekkiego i białkowego, możliwe że też koktajl i np. kawałek twarogu na chlebku pełnoziarnistym. S_Candall to trzymam kciuki! a długie włosy fajna sprawa, tylko niekiedy kłopotliwa np. problemy z upinaniem na noc Nie dziwię się, że kobiety w czasach wiktoriańskich spały w upiętych warkoczach - zwykły koczek to za mało, żeby je utrzymać przez noc w ryzach![]() Żywieczdrój dwie czekoladki w sensie pralinki, czy tabliczki czekolady? bo jak pralinki, to jeszcze nie tragedia. Pokrzywę piję dlatego, że działa drenująco i moczopędnie - a to najszybszy sposób na pozbycie się nadmiaru wody jak sądzę. A wody to piję zawsze mnóstwo (2l lub więcej), niestety przed @, nadmiernie ją zatrzymuję i czuję się jak balon z wodą Bycie kobietą daje niekiedy w kość![]() Spoilerom dietowym mówimy won! Mnie też ktoś nieustannie kusi czymś słodkim, a już najbardziej wkurzają mnie duuużo pełniejsze koleżanki, twierdzące że nie mam z czego chudnąć i że od kawałka ciasta/ czy czego tam innego się nie utyje i podtykające mi pod nos słodycze lub inne rzeczy... |
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dzisiaj TŻ przyjechał i znów to samo
|
|
|
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
heja heja ;D o mój boże własnie skonczyłam cwiczyć
ciężko bylo, ale warto ;D primavery ćwiczyłaś już HIIT 15?? miazga!! a wydaje sie "dość spokojne" xd S_Candall wypróbuje wypróbuje ;D ale jak na pierwszy raz wole ta zmywalną ![]() thailand6 witam Cie baaardzo serdecznie oj z tymi TŻ'ami naszymi tylko kuszą i kuszą ![]() zywieczdroj z reguły w każdy poniedziałek tylko teraz zastój był jakiś ![]() dobra ja lecę się wykąpać
|
|
#566 |
|
BAN stały
|
czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię ? kliknij i zagłosuj na ten link. proszę o pomoc
[reebok_b]592474[/reebok_b] |
|
|
|
|
#567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie omijaj tych ćwiczeń [ stretch] one sa bardzo ważne. ja w zasadzie każdy zestaw kończę stretchem zależy ile mam sił 10 lub 40. Przy 40 można się nieżle zmachać ![]() thailand6 co zrobic żeby wyszczuplić uda? tylko ćwiczyć Turbo Fire ![]() witaj w wątku..powiedz jak to zrobiłaś, że zeszłaś tyle kg i w jakim czasie/ gratulacje bo ja walczę od 2 miesięcy i kicha straszna. dziewczyny mam problem... - wczoraj poćwiczyłam ponad 1,5 godz. i wypiłam przy tym 4 szklanki wody. ale dziś wstałam , patrzę i mam spuchnięte mocno nogi...waga tez mnie przeraziła mam o kg więcej niż ostatnio ![]() Ja juz zaczynam tracić motywację , najpierw odchudzałam się miesiąc z cateringiem- nic potem sama stosowałam metodę MŻ -prawie nic teraz ćwiczę intensywnie 8 dzien i jest nieznacznie lepiej a nawet od wczoraj krok w tył ![]() S_Candall i jak tam kolor włosków? lecę do pracy miłego dzionka
|
|
|
#568 |
|
Raczkowanie
|
primavery
oczywiście ze cwicze tez srtetch ![]() robie dokladnie jak w planie czyli w poniedzialek:stratch 10 class + fire 30 class we wtorek: HIIt 15 + stretch 10 class a dzis "środowa przerwa" jak w planie ![]() wiec wszystko tak jak trzeba tylko w ciagu dnia najpierw robie stretch ( bo to takie bardziej rozciagniecia) a pozniej reszte ( bo to juz ogień xd)S_Candall No właśnie jak tam włoski? ![]() thailand6 no wlasnie pochwal sie nam tu a nie ![]() primavery kurcze a może masz jakieś przeciwwskazania do dużego wysiłku ? No nie mam pojęcia co to może być Mam nadzieje że przejdzie i bedzie wszystko dobrze A ja dziś dzień wolny zrobiłam od szkoły muszę trochę anglika po wkuwać i jeszcze posprzątać na błysk wszystko ;**Miłego dnia
|
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze troszkę kaszlę.. ale zawsze tak mam, że po zapaleniu oskrzeli kaszel utrzymuje się kilka tygodni..
ii.. zaliczyłam wreszcie trening! ![]() yeah! powrót do biegania.. brakowało mi tego 6,11 zaliczone ![]() + rower godzinka i jestem w swoim żywiole
|
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
fliegen podziwiam za wytrwałość
![]() ... pewnie lubisz biegać? ![]() Ja to leń ! i jakoś nie lubię, wole tańczyć, pływać itd ![]() ![]() dziewczyny co taka cisza ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

52,5kg. 51 50 49 

Pisz Kochana o swoich efektach jak najwięcej, to wtedy się przekonam. Nie wierzę w takie cuda gdzieś tam napisane. Tutaj dziewczynom ufam najbardziej
. Wieczorem jeszcze 1-1,5h i narazie to musi wystarczyć z ćwiczeń.
Zapisałam się na siłownię byłam w kwietniu raptem 3 razy, a mam jeszcze 17 wejść do 28 maja...
Chciałabym schudnąć tak 5-6 kg, wtedy byłabym w miarę zadowolona z mojej wagi. Niestety wieczny brak czasu i ogrom nauki nie wpływają dobrze na dietę
Poza tym nie wyobrażam sobie śniadania czy kolacji bez chleba/bułki. Nie znam w ogóle potraw bez pieczywa, którymi mogę się najeść.. Poradzicie coś na mój beznadziejny przypadek ?
wstyd mi 
za ćwiczenia,tak 3-maj!Ja też bym chciała,ale nie mogę ćwiczyć.

, o którym jak widzę też mowa.