![]() |
#541 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny jak to jest z ta kartą ciązy zabierają ją w szpitalu i nie oddaja??
Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak tam strippi ? kiedy ta wizyta? ja się wybieram właśnie do sklepu po mięsko a więc zadecydowałam dzisiaj schab w sosiku jutro krokiety w srode zapiekanka makaronowa z miesem mielonem w sosie beszamelowym ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-09-24 o 09:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- ...też zastanawiam się co ze strippi,co jej lekarz powie?Ale ona chyba najpierw zalicza dentystę ...(?)
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Witam,
ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy - póki co jest ok. Czuję się zaskakująco dobrze. Ciąża to niezła schiza - bo już mnie to niepokoi. ![]() Strippi - daj znać.
#545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś sobie wziełam wolne ![]() ![]()
Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Rano nie mogłam wstać, boli mnie gardło, jestem cała jakby połamana, ledwo się ruszam. Zastanawiałam się nad dniem wolnym, ale i tak o 13.30 mam kardiologa, więc teraz jeszcze siedzę w pracy i cierpię. Dziewczyny, rzućcie jakiś pomysł na obiad! ![]() ![]() Myślę nad kupnem czegoś gotowego - jakieś pierogi czy krokiety... Nie wiem ![]()
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Byliśmy w sobote na urodzinach i TŻ wypił pare kielonów i spadl na mate ![]() No i jak go probowałam podniesc to stwierdzilam że jest za ciężki i troche mnie pachwina zabolała więc się zestresowałam. Wczoraj zapomniałam zjeść acardu więc wogole dziś już mam mega wkrętki... pół nocy nie spałam i wstałam przed 5 ![]() Powiedzieliśmy paru kolegom, bardzo się cieszyli ![]() ![]() ale ja tak jak Monika, chociaz ja nie mam powodow, ale mam wrazenie jakby mi gratulowali za wczesnie ![]() najwiekszy szok to mieli na slowo "4 miesiąc" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 | ||||
Zakorzenienie
|
tez mi w oko wpadla... kilka mi wpadlo. ale to nie moja rozmiarowka, choc tz krzyczy zebym brala
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam leczo z wczoraj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
my nie robimy klasycznego tylko 'na winie'. wszystkie warzywa z lodowki laduja w garze ![]() Bylam u doktorka. Wszystko u Torresiatka OK ![]() lozysko na szczescie sie podnosi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#551 | ||
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, witam po weekendzie
![]() ![]() Chyba dopiero jak pójdę na L4 to będę miała czas, żeby się więcej udzielać. ja mam dzisiaj gołąbki ![]() ![]() ![]() ![]() Ja co prawda nie robię, ale moja mama ZAWSZE bez jajka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam mocno kciuki. A o której ma mieć tę wizytę? A mi chyba coś leży na żołądku dzisiaj ![]() Czytałam, że w piątek część dziewczyn miała płaczliwy dzień - muszę przyznać, że mi tez nerwy puściły. I to chyba totalnie bez sensu. Ale stwierdziłam, że od czasu do czasu człowiek po prostu musi się wypłakać, bo potem było mi jakoś lepiej. Co do ciuchów - ostatnio kupiłam sobie taką jakby sukienkę-golf - nie ciążowa, ale myślę, że będzie się świetnie zachowywała na brzuszku. Jak znajdę fotkę, to Wam wkleję ![]() Ach i w ogóle zaczynam 18 tydzień ![]() Edytowane przez angel-b Czas edycji: 2012-09-24 o 10:48 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja sobie kupiłam kiełbaskę lisiecką i własnie idę robić drugą kanapeczkę bo taka dobra ![]()
![]() |
#553 | |||
Zakorzenienie
|
ja z jajkiem
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki za pomysły na obiad ![]() ![]() ![]()
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#555 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do ubrań jeszcze sie mieszcze w stare ale pomału chyba musze zaczac myslec bo spodnie zapinam juz na gumke ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
Ptaszysko - fajnie że człowieczek już taaki duży
![]() Strippi - trzymam kciuki - oby wszystko było ok ![]() ja po weselnym weekendzie - powracam powoli do rzeczywistości. Nadrobię wieczorkiem i odezwę się do Was ![]()
#557 |
Zadomowienie
|
białe z jajkiem, szare bez(: a ją zamiast pracować czytam Was na telefonie...
#558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje 18! Pełnoletnia ciąża ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
Witam w poniedziałek, właśnie nadrobiłam weekendowe zaległości w czytaniu tego co tak skrzętnie produkowałyście.
U mnie na weekend była szwagierka z rodzinką. Tak więc chata pełna. Odpocznę sobie dopiero dzisiaj po pracy (pod warunkiem że mi córka z jakimś dziwnym wypracwaniem ze szkoły nie wyskoczy) ![]() Wybrałam się też na zakupy na giełde odzieżową, ale udało mi się kupić tylko 3 bluzki (a raczej worki), ale żeby jakiś płaszczyk czy kurtke dostać to już masakra, na giełdzie 300 boksów i ani jednego z odzieżą ciążową, nawet spodni, chyba podrzuce krawcowej jakieś zwykłe spodnie i przerobie na ciążowe. Dziś zaczynam 17 tydzień, a w czwartek wizyta, może uda się dowiedzieć jaka płeć, ale pewnie sznase małe bo ja do szczupłych nie należę, więc trzeba się przez tłuszczyk przebić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
no ładnie to sie nazywa uzależnienie
![]() a ja oglądam Ostry Dyżur ![]()
#562 |
Zadomowienie
|
aj tam(: nie chce mi się po prostu(; no ale trzeba się wziąć za pracę bo się nie wyrobie(; jeszcze tylko 3 i pół h(;
#563 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() za 18 tc Co do ubrań, to ja nie planuję kupować jakiś ciążowych, bo uważam że są za drogie, a tylko na chwilę. Nie chodzę już do pracy więc nie muszę mieć pełnej szafy... Moim głównym strojem będą tuniki, sweterki i legginsy. Jedyne co to siostra która ma sklep odzieżowy zaopatrzyła mnie w jedne spodnie jeansowe na gumce, ale nie są to spodnie ciążowe, więc nie wiem na ile mi się przydadzą. Narazie jeszcze ich nie zakładam bo za duże i mieszcze się w swoje normalne spodnie. Jak mi brzuch podrośnie to postanowiłam przeznaczyć jedną dwie pary swoich starych spodni na przerobienie na ciążowe, a że mama coś tam szyć potrafi to myśle że nie będzie z tym większego problemu. A u mnie na obiad dziś zupa serowa (tż właśnie pichci, bo ma dziś wolne) i mięsko od mamusi. Kłuje Was czasem coś w brzuchu?? Bo ja dziś tak od godziny się ruszyć nie moge, tak mnie coś kłuje nad lewym jajnikiem, nie wiem czy to jakieś ruchy maleństwa, a ja jeszcze tego nie rozróżniam czy co... Możecie coś powiedzieć na ten temat... Milego dnia!!!
30.06.2011 --> dwie kreseczki 1.03.2013 --> tp 7.03.2013 --> KSAWERY ![]() Edytowane przez Chanel_Coco Czas edycji: 2012-09-24 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do kłucia - raz na jakiś czas też mnie coś zaczyna kłuć. Ale tłumaczę to sobie tym, że przecież wciąż się tam wszystko rozciąga. Chociaż pewnie gdyby ból trwał długo, to spytałabym lekarza.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja sobotę i niedzielę spędziłam praktycznie w łóżku wygrzewając się grając na ps vita i śpiąc. Mam pozaznaczane wasze wypowiedzi ale to w domku w wolnej chwili odpowiem. Strippi mam nadzieję kochana, że wszystko dobrze i po wizycie u lekarza ![]() Ja mam kolejną schizę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do obiadku Któraś z Was pisała o schabowym ja wczoraj robiłam na obiad i kompletnie mi nie smakował obiad masakra jakaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
Mnie tak czasami kluje też...i jak np za dużo po sklepie pochodze to mnie ciągnie tak jak na okres...ale zauważyłam ze po lewej stronie mnie boli zawsze : a) jak zjem coś cieżko strawnego i mi zalega w jelitach b) jak wc sie zbliża hehe
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Sunshine833 też dziś myślę nad plackami ziemniaczanym dla mnie bo tż pojechał z gościem na obiad to ja sobie do resztki pomidorówki placki i ewentualnie pierogi ruskie w sam raz dla mnie. A miałam robić gołąbki ale to może jutro ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Sunshine833, Oliwka - ale mi robicie smaka na takie pyszne chrupiące placuszki... mniam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
angel-b ja też ze śmietaną 18% plus cukier
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.