|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Aleście się rozpisały lasencje. Mi dzisiaj minęła leniwa niedziela
Wieczorem się spotkaliśmy ze znajomymi, a jutro podpisujemy cyrograf-czyli kredyt! SPokojnej nocy
|
|
|
|
#512 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie oglądałyście/skąd ściągałyście ten film jak urodzić i nie zwariować? bo nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
#514 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno coś dokupię - sukienki - ze strony, którą podrzuciłaś spodobała mi się taka w skandynawskie wzorki - nordic coś tam. Lubię taki styl, do pracy elegancko nie muszę się ubierać na szczęście. Nigdy nie kupowałam ubrań w sieci - boję się, że będzie zły rozmiar, materiał jakiś taki sztuczny (nie to, że ja tylko 100%naturalnych materiałów - po prostu jest pewna granica materiału w dotyku powyżej, której mam strasznie niemiłe uczucie ).Cytat:
Ale za to w remika i kanastę grywałam namiętnie... z babcią![]() My mamy towarzystwo do grania w "Osadników z Catanu" - strategiczna planszówka. Mamy rozszerzenia wersji podstawowej, rozszerzenie do większej liczby graczy... jak się spotykaliśmy z przyjaciółmi to w weekendy tak od 16 do 4-5 w nocy ciupaliśmy... najgorzej na wyjazdach gdzieś poza miasto - tak czas nam leciał... ale jak ktoś nie wygra to jest rządny rewanżu i grało się partię za partią w kółko ![]() Znajomi mają jeszcze inne gry planszowe, w które grywamy choć nasi Osadnicy są jednak najlepsi ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2012-09-23 o 21:04 |
|||
|
|
|
#515 | ||
|
Zadomowienie
|
nie bij
nie chciałam pomidorówka też dobra ![]() Cytat:
![]() strippi na pewno wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za wasze zdrówko22Paula22 co za ludzie wyobrażam sobie jak się musiałaś czuć i tak długo tam wytrzymałaś a Twój TZ powinien o Ciebie zadbać. Na jego miejscu widząc, że tak się tam męczysz sama bym Cię wysłała do domu Cytat:
nie wiedziałam, że ktoś to wydaje. muszę poszukać. W wersji komputerowej polecam gierkę World Mosaics - szczególnie ostatnie części
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcie arbuza na życzenie :P
Sukienka ma 15 lat, po pierwszej ciąży :P Kupiłam wczoraj spodnie ciążowe, XL... w nich bardziej widać.
|
#517 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też mam właśnie takich kilka odcinanych kupowanych jakoś przy okazji, aczkolwiek z powodu rozrostu cycków w część tą powyżej odcięcia już się nie wciskam A kupować on line nie lubię też, nieraz jak mierzę w sklepach niby te same rozmiary, to się nadziwić nie mogę.. no i materiał... hmm no ale w nie wiem gdzie jeszcze mogę pójść czegoś poszukać u nas w krk poza właśnie tymi trzema sklepami, które mają działy ciążowe lub w ogóle są wyspecjalizowane.. ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- bmma nooo ładny brzuszek, widać ciążę !! ale sukienka mnie rozczuliła
|
|
#518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeśli chodzi o teściów - to naprawdę -jak sama napisałaś-patologia! ale twój Tż ..... przepraszam za taki post-długi i atakujący...ale normalnie jak słyszę o takim zachowaniu - i to coraz częściej.... facet stawiający się w pozycji biednego,wystraszonego chłopca ,który jest przerażony bo od czasu ciąży jego życie się zmieni.... i postawa"nie ja jestem w ciąży więc nic się nie zmieni..." A my -kobiety- od razu rodzimy się z możliwością poświęcenia,odpowiedzialn ości,braku obaw .... przecież to nas trzeba przede wszystkim wspierać w tym okresie,w miarę możliwości niwelować nasze troski i obawy, i kochać,kochać ,kochać.....!!! Cytat:
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
brzuszek super!
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupuję po 15
|
|
|
|
|
#520 |
|
Kniaginia
|
bmma, nooo, idealna piłeczka
![]() Niedobrze mi. Nowość, hehe. Nie jem, to mnie ssie, zjem, to niedobrze. |
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny arbuzik no to co pora spać
|
|
#522 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ogólnie to nie chodzę w legginsach
, aż się do konta zalogowałam bo mnie zafrapowałaś te kosztowały jednak 39,90 ZŁ, pomyliło mi się z bluzkami, z bawełny ekologicznej, jak dla mnie może być ![]() dopisek: do konta, a potem sprawdziłam on line ceny, śpiąca jestem i bredzę już ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- nestelle dobrze mówi
Dziedzic Edytowane przez ObserwujeCie Czas edycji: 2012-09-23 o 22:14 |
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
ja chodzę, ale do dłuższych tunik/sukienek, nie przepadam za czymś krótkim + legginsy + tyłek na wierzchu.
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie same płaskie brzuchy
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie film "Jesteś Bogiem" mi się podobał. Wkońcu polska produkcja inna niż komedie romantyczne. Nie jestem fanką hip hopu, nigdy nie byłam i w tym temacie jestem laikiem, ale pomimo tego film był dla mnie zrozumiały i mnie zaciekawił. Ogólnie polecam!
![]() jest na stronce "zalukaj"
|
#526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() witam z samego rana miłego dnia wszystkim
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
hej
witam sie i ja po weekendzie, dziś jestem w domu bo musze z JUlką pójść do lekarza coś mi sie pochorowała katar nie ustaje eh już bym wolała ja mieć ten katar a żeby ona zdrowa była![]() mam troche zaległości bo aż od soboty ale może nadrobie Narazie jemy śniadanko i na 9.30 do lekarzaco robicie dziś na obiad?
|
#529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) w czasach obecnych się dość często słyszy teraz, że kredyt mieszkaniowy wiąże bardziej niż ślub eh... Cytat:
serio jak arbuz i to taki duuużyyyy )) ale jaki okrągły ładny!!!Malpka - ja mam na obiad rosół, ulubiona zupa TŻ. Ja nie bardzo ale zjem bo nie chce mi się coś innego gotować. U mnie brzuch chyba przeszedł. Wypiłam na noc mocne kakao. Mam nadzieję, że pomoże. Niedziela typowo leniwa. Dzień w łóżku i oglądanie filmów. Nadrobiłam trochę m.in. Faceci w czerni 3 - nawet spoko ![]() Michasia wczoraj skakała cały dzień w brzuchu, aż się zdziwiłam bo jeszcze rano pisałam, że czuje ją tylko rano i wieczorem chyba się obraziła i dawała znaki przez cały dzień. Czasami czułam aż pod ręką jak skacze! niestety wtedy kiedy TŻ rękę kład to się uspokajała. Mała wredota
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2012-09-24 o 08:34 |
||
|
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mi się dłuży ten tydzień..............
|
|
#531 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jest najlepiej ja z Julką jak nie byłam świadomo tych problemów,poronień to jak już była w ciąży to byłąm pewna że będzie dobrze i już a teraz tyle problemów na około że człowiek wszystkim sie zamartwia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a my tez po weselu było fajnie tż nie pił bo ja po nocy 90 km bałąm sie wracać teraz kiedy śpioch mnie szybko łapie i wszyscy to na szczęscie rozumieli. Bawiłam sie super potańczyłam nawet sporo wyszliśmy zaraz po oczepinach dobra biegniemy z Julą do lekarza ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
kochane, jak robicie kluski śląskie: z jakiem czy bez?
|
#533 | |||
|
Zadomowienie
|
witam po weekendzie
![]() u mnie był dośc intesywny w koncu mamy skończoną hudraulike ale za to wczoraj poranek był leniwy, a popołudniu pojechaliśmy z małżkiem i tesciową na rowery było super tylko dzis mnie zatoki bola, a miałam myć okna teraz dopiero sroda czwartek bedzie pogodaCytat:
przedewszystkim musicie się nawzajem wspieracCytat:
Cytat:
ja mam dzis kurczaka z ryżem i sosem pomidorowo pieczarkowym i do tego rosołek
|
|
#534 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;36687494]Hej . Miło i was poznaćW tym roku byłam zapisana do wątku na marzec/kwiecień 2012 i okazało się,że powinnam dopisać się teraz do Was . Nie wiem czy ktoś był w podobnej sytuacji (właściwie zahaczam wątki tych samych miesięcy tylko rok po roku). Wszyscy u Mnie w Rodzinie mówią,że będziemy mieć "prawie" bliźniaki. W tym roku rodziłam pod koniec marca,a na 2013 mam termin na połowę kwietnia -na bank będzie ciężko, powoli zaczyna być(bo opiekuje się niespełna półroczniakiem i mam mega mdłości ), ale mimo to jestem mega szczęśliwa.[/QUOTE]witaj.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej dziewczyny.. ja weekend miałam bez komputera i zaskutkowało to opóźnieniem.. zostały mi 3 str do nadrobienia, ale to później, teraz wstaję i na miasto wybywam.. przynajmniej zamierzam..także do później..
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na obiad hm... albo krokiety (kupione) albo trzeba iść po jakieś mięso do sklepu witam się i ja tż w pracy więc w końcu swobodny dostęp do kompa
|
|
#536 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem, że dopiero się zaczął - to podkreśla tragizm sytuacji
ja robię z jajeczkiem ![]() mmm... klaski śląski, jakiś sosik i kapusta czerwona - MNIAM! Ja na dzisiaj mam w planach puplepty albo klopsy... a do tego buraczki od mamusi (tydzień temu dostałam 4 słoiczki)
|
|
#537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teściowa wczoraj zadzwoniła stwierdziła że była strasznie zakręcona imprezą a jak na spokojnie przemyslala zobaczyla na nagraniu z kamery jak co chwile ktoś do mnie z wódką podchodzi to sie nie dziwi że wyszłam i przeprosiła że nie zareagowala. Tż wrocił do domu zaczął przepraszać ale usprawiedliwiać się faktem iż był po % troszku mnie poniosło i go ochrzaniłam bo fakt tłumaczenia się alkoholem jeszcze bardziej mnie zezłościł, on oczywiście przeczekał chwile moich nerwów przytulil mnie, długo i spokojnie rozamawialiśmy o tym czego się obawiamy co się zmienia i jeszcze bardziej zmieni bezpośrednio w naszych relacjach i bardzo mnie (myśle że jego też) to rozmowa uspokoiła. Oczywiscie zaznaczam że on pije tylko na imprezach i to zawsze z umiarem a ten wyskok byl spowodowany nerwami związanymi z jego pracą bo mimo iż do tej pory była dobra teraz zalegają im z wypłatami.
Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy |
|
|
|
|
#538 |
|
Wtajemniczenie
|
mój bąbel ma 3 cm
serducho bije 172 razy na minutę, pani dr coś mówiła ze mam nisko kosmówkę ale że podobno ma się czas jeszcze podnieść a tak to wszystko super. gdzieś za 2 tyg tuptam na genetyczne będę dziś dzwonić do Pana dr. także oficjalnie mogę mówić że jestem w ciązy także zaraz piszę do stripii kartę ciąży też mam
|
|
|
|
#539 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
.Czytając wasze opinie: Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
za wizytę!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

Wieczorem się spotkaliśmy ze znajomymi, a jutro podpisujemy cyrograf-czyli kredyt!
SPokojnej nocy

).
Ale za to w remika i kanastę grywałam namiętnie... z babcią
nie chciałam 
trzymam kciuki za wasze zdrówko

twierdząc że dziecku kilka kieliszków niezaszkodzi 
coś mi sie pochorowała katar nie ustaje eh już bym wolała ja mieć ten katar a żeby ona zdrowa była
05.07.2008 

-na bank będzie ciężko, powoli zaczyna być(bo opiekuje się niespełna półroczniakiem i mam mega mdłości