![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]() Ja postanowiłam się nie przejadać w święta jak to zwykle miałam w zwyczaju. Nie nadążało się trawić ![]() Rozhulałaś się ![]() ![]() ![]() (ja cały czas mam wrażenie, że nadal nie chudnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jest lipa ogolnie, ze nie masz wagi ![]() ![]() i byla tylko na waflach ryzowych, zero pieczywa xD dlatego sie dziwie, ze tak tu negujecie xd a odchudzała sie dieta grup krwi pod okiem specjalisty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej,hej
![]() Ja dziś umieram ![]() ![]() ![]() Obiad był dziś bardzo mało dietetyczny i ogólnie tylko 3 posiłki...zwalam winę na @ bo cały dzień na proszkach przeciwbólowych jestem. ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
cze dziewczyny
![]() Ja dziś od 6 nie śpię, bo strasznie głowa boli ![]() ![]() Sen miałam miły, ale przywołujący wspomnienia...Ech... Brzuch poboluje, @ pewnie dziś albo jutro przyjdzie... Chyba dziś nie wstanę z łóżka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Wtajemniczenie
|
Ja co prawda wstałam pół godz temu, ale noc miałam straszną
![]()
#546 |
Zakorzenienie
|
Biedne dziewczynki z @
![]() ![]() A ja wstałam, zważyłam sie i jest 78,4 - czyli wróciłam do wagi sprzed ostatniego weekendu - czyli krok do przodu dwa do tyłu i tak w kółko ... W dodatku nie zasłużylam na spadke bo wczoraj przyszalałam - a zaczeło się grzecznie -michą salatki (polecam pół sałaty lodowej, 2 pomidory, 4 jajka na twardo, 2 łychy jog nat jedna łyżeczka majonezu odchudzonego, 2 ząbki czosnku wyciśnietego, pieprz, sól)... Naprawdę da się zjeść i syci (dwie osoby nasyciło ![]() ![]() ![]() A dziś wstac cięzko -dobudzam sie ... Przede mną pakowanie, sprzątanie i do PL. Ja chyba będę się ważyć - żeby nie stracić tego co schudłam ... Boje się że stracę kontrolę i po dwóch tygodniach będzie 82... albo gorzej |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Joanna XL, ja również mam obawy, że stracę nad sobą kontrolę...Zresztą, ja w ogóle będę bała się jeść w święta ![]() Ciekawe co brat powie na mój minimalistycznie (póki co) odchudzony image ![]() ![]() Wczoraj spotkałam znajomą z mojej byłej pracy i mówi do mnie: "heeej, jak Ty zeszczuplałaś...! Ciekawe czego to przyczyna? Poznałaś kogoś? Przyznaj się! A jak wyładniałaś...Niesamowite ." Motywujące słowa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to wczoraj sie nie popisalas, tak jak i ja ;( ale tobie chociaz cos spadlo... ja sie nie wazylam, bp sie boje ;p moze jutro ![]() ![]() a ja walcze nie tylko z nadwaga, a jeszcze z przywroceniem laktacji ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj w sumie dzień średnio dietetyczny, dzisiaj staram się trzymać. Jeszcze tyle do zrobienia, a ja najchętniej to bym w łóżku spędziła cały dzień. Co do kontroli nad jedzeniem, to też się boję, że popłynę i w styczniu zobaczę 80... Ja przez te święta to nie chcę tylko przytyć. Nie ważyłam się wczoraj bo bałam się co zobaczę ![]() Dalej noszę się z zakupem rowerka albo orbitreka, mam trochę kasy odłożonej a resztę może tata by dopłacił. Ale co jest lepsze i mniej obciąża kręgosłup? Ja po prostu muszę schudnąć po nowym roku bo chyba dostanę załamania nerwowego ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Tak kot jedzie na urlop
![]() Beatagr - schudniesz bo 2013 to będzie bardzo chudy rok dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
Dzis oglaszam MOJE URODZINY!!! Dzis zaczelam owsianka, na lunch planuje salatke z tunczyka, jajka i pomidorkow, a po poludniu niestety zasiadam do mojego urodzinowego prezentu, ktory sama sobie sprawilam - butla dobrego czerwonego, ser manchego i ossau iraty - moje dwa ulubione zolte i troszke jamon serrano
![]() ![]() ![]() ![]() Wspolczuje Wam kartorg z @ ja tego problemu nie mam od 1,5 roku od kiedy zyje z implantem. Mysle jednak od odejsciu zupelnie od hormonow i zamienienie ich na miedziana wkladke domaciczna, co oznacza ze bede miala jeszcze gorsze @ ![]() Ogolnie, u mnie jest na odwrot, jak bylam singlem - co bylo 5 lat temu, to o siebie bardziej dbalam. Chudzinka nigdy nie bylam, moja waga oscylowala w 70-73. No ale w tych granicach sie trzymalam. Mialam lepsza cere, zawsze ulozone wlosy, ladniejsze ubrania. A od kad jestem z TZ niestety spoczelam na laurach... glupio mi, bo powinnam bardziej dbac o siebie, wlasnie dla niego, no ale jakos tak wyszlo... ![]() Joanno szerokiej i bezpiecznej drogi do domu. Zazdroszcze, tez bym chciala byc w PL na swieta. Carla nie chcesz sie w tym bolu troche porozciagac??? Mi to najbardziej pomagalo
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2012-12-22 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sto latek i szybkiej utraty wagi priorytetowo ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dbam o siebie niezależnie czy jestem singlem czy z kimś ![]() ![]() ![]() Mimo że o siebie dbam i tak nikt za mną nie patrzy, ani na mnie ![]() ![]() Joanna XL ćwiczysz Mel B? Ja znalazłam kilka ćwiczeń właśnie i mam pytanie, chyba mogę spokojnie robić ćwiczenia z leżeniem na plecach? Chodzi o to aby odc. lędźwiowy kręgosłupa był cały czas na podłożu. Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2012-12-22 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Przyczajenie
|
Odchudzanie w święta ani w okresie przygotowań u mnie nie istnieje
![]() zaczęło się wczoraj od piernika, a dziś pierniczki i jest katastrofa, a czasu na ćwiczenie,żeby to spalić brak. Mam tylko nadzieję, że nie przytyję. A co do postanowień na ten okres to mam w planach jeść tylko wtedy jak będę głodna, a nie dlatego, że jest. Jutro rano wyjeżdżam do rodziców, a oni nie mają internetu więc wszystkim życzę WESOŁYCH ŚWIĄT wrócę dopiero po świętach ![]() sss7 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja już pisałam... w świeta planuje jeść WSZYSTKO, ale w godzinach posiłków ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sss7 Wszystkiego co najlepsze. Duzo zdrówka, szczęścia, jeszcze więcej miłości. Spełnienia marzeń tych głeboko ukrytych i oczywiści, życzę Ci wytrwałości w dążeniu do celu z waga. Buziaczki ![]() ![]() ![]() Dziewczyny przebrnelam przez 4 strony, widze, ze produkujecie ostro ![]() ![]() ![]() Oczywiscie gratuluje spadkow, ja narazie sie niewaze, bo nie mam swojej wagi ![]() ![]() Gdybym juz nie miala czasu wejsc na laptoka to: Życzę wszystkim wesołych i pogodnych Świąt, serdeczności od bliskich, mile spędzonego czasu, zdrówka, spełnienia marzeń i odpoczynku od codzienności. Bawcie się dobrze i odłóżcie zmartwienia na bok. Pozdrawiam Milena ![]()
![]() |
#558 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja jestem u siostry i jak to w gościach nie ma czasu zeby usiąść przy kompie ![]() ![]() no niestety tak często bywa że zamiast mieć wsparcie u najbliższych to mamy z ich strony najwięej uwag ( mama , tata, brat. babcia....-bez róznicy) kobietki dbajcie o siebie dla siebie dla własnego samopoczucia i podniesienia własnej wartości ![]() ja zaraz udeżam z siostrą do wrocławia na zakupki może upoluję jakąś spódniczkę albo sukienkę ![]() ![]() ![]()
#561 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Miałam koszmarną noc...@ daje się we znaki ![]() brzuch boli, kłuje, dźga i co tylko...Nafaszerowałam się tabsami i jak mi przejdzie trochę to wstanę z łóżka, bo dziś ciasta świąteczne będę robić. Dietka ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zadomowienie
|
Wpadłam tylko na chwilę zakomunikować, że jestem z siebie dumna, bo zwlekłam zad dziś rano z łóżka i poszłam biegać z koleżanką. Wolniutkim truchtem - 20kilka minut, 2 kilometry z hakiem, ale zawsze
![]() Potem prysznic, owsianka na śniadanie i za chwilę lecę do pracy na 10h plus dojazd. W domu będę przed północą ![]() ![]() ![]() Wzięłam do pracy jabłko, kanapkę z jajkiem i pomidorem oraz gorący kubek knorr (tak, wiem, że chemia, no ale...). Także dużo dziś nie zjem, ale i tak nie mam tam więcej czasu. Jak dobrze pójdzie będę biegać jeszcze w pierwszy i drugi dzień świąt, a w czwartek wracam na zumbę ![]() kwiatuszek2 3 - zwykle jak się odchudzałam robiłam to dla siebie. Tym razem nie ukrywam, że robię to dla faceta. Nie dlatego, że on chce. On ma etap "jak ona ślicznie pluje" i nie zauważyłby jakbym przytyła z 20 kilo. Ale on jest przystojny, wysportowany i w ogóle WOW, i JA chcę dla niego wyglądać dobrze. I nie widzę w tym nic niewłaściwego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#563 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() Pocieszające jest to, że na Święta i Sylwester będzie już ok i będziemy tryskać energią i świetnym humorem ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Ja mam dzisiaj w planach wystroić choinkę,zawiesić lampki na balkonie, dokończyć moje pierniczki( robię na raty bo strasznie dużo ich jest ![]() ![]()
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
heh dziewczyny, nie wiem co was tak dziwi... chyba znacie zasady wiary katolickiej? chcecie korzystac z przywilejów bez przyjetych w danej wierze zasad? owszem wg kk nie powinno sie wspołzyc ani zyc ze soba przed slubem wiec nie wiem czemu sie oburzacie, ze nie dał rozgrzeszenia xD dodam, ze nie jestem katolem, nie mam slubu koscielnego ani ochrzczongo dziecka. Kosciol dla mnie to fikcja...
carla, to przerzuc sie na protestantyzm ;p to juz by troche lepiej do Ciebie pasowało ;p Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2012-12-23 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2012-12-23 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja nie chcialabym zyc w tym zaklamaniu(kosciele) a tymbardziej sie spowiadac itd. ksiadz to zawod, a "prawdy" glosza bo musza. A slub mialam cywilny i wesele tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Powazna dyskusja sie tutaj zapowiada, troche w srednio odpowiednim czasie, bo nawet nie ma za bardzo czasu przysiasc do kompa. Ja ze swojej strony oficjalnie z kosciola sie "wypisalam" Najpierw zwatpilam w instytucje kosciola i ta cala kasiore i panow wielemoznych, a potem zglebilam tajniki religii chrzescijanskiej, jak rowniez kilku innych i zwatpilam rowniez w to. Nie utozsamiam sie z zadna religia. Jednak nie przecze, ze istnieja jakies wyzsze sily na tym swiecie, jakas energia, jakas duchowosc. Staram sie byc poprostu dobrym czlowiekiem. Ja ze swojej strony, zycze wam spokojnych, rodzinnych swiat. Nie obrzerajmy sie! ![]()
#568 |
Rozeznanie
|
dzień dobry kochane
![]() ja też nie jestem katoliczką....widzę co się dzieje na świecie i w kościele...a to na pewno nie odpowiada zasadą zapisnym w Piśmie Świętym no tak ale to wątek o odchudzaniu a nie religijny ![]() moje wczorajsze polowania po sklepach zakączyły się sukcesem. kupiłam małą czarną i uwaga weszłam w rozmiar 42 i piękny płaszczyk -grzybek z H&M kolor pomarańczowy za jedyne 75 zł. (przeceniony z 200zł) SZOK dzisiaj jeszcze idę po rajstopki siostra mówi ze w calzedonie są promocje .....no więc jadę miłego dnia buziaczki ![]()
#569 |
Zakorzenienie
|
Zdrowych i wesołych dla wszystkich!! i nie przytyc za duzo!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- jak tam dziewczyny z wszymi dietkami ![]() ja wczoraj trochę zaszalałam rano ok. owsianka z jogurtem nat. słonecznikiem i łyżką dżemu truskawkowego.....na obiad łycha bigosu.....a póżniej tarta ze szpinakiem i szynką( tarta na serze twarogowym nie na śmietanie ![]() trochę mało dietetycznie ale dzisiaj już będę się trzymać ![]() ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- no i zapomniałam o popołudniowej kawce z kawałkiem SERNIKA ![]() jedyne co mnie tłumaczy to to że był PYSZNY.....choć moim małym sukcesem jest to że od miesiąca nie jem słodyczy (chyba powoli się od nich odzwyczajam) bo po zjedzeniu tego kawałka strasznie mnie zemdliło....niby ilość cukru taka sama a jakiś dziwnie słodki wyszedł ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.