40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 21:19   #541
gorzala
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

Cytat:
Napisane przez _Willczyca_ Pokaż wiadomość
Mieszkasz w Irlandii ?
Mój tato tam mieszka
Będę mieszkać Po licencjacie Póki co jestem tam doraźnie
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:21   #542
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Można do was dołączyć dziewczyny?
Moja waga to 102kg chciałabym osiągnąć 60. Także do stracenia 42kg
Od 10go, czyli od wypłaty, chcę wykupić sobie dietkę na jednym z portali internetowych. Do tego chcę zacząć ćwiczyć i stosować jakieś tabletki wspomagające np Linea Detox. Do tego balsamy na ciałko...
Od nowego roku odstawiłam słodycze, kawy praktycznie nie pijam, za do dużo wody i zielonej herbaty
W maju 2012 roku mój w tej chwili już narzeczony, oświadczył mi się Planujemy ślub za półtorej roku, stąd moja decyzja że MUSZĘ coś ze sobą zrobić

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:30   #543
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Moja waga to 102kg chciałabym osiągnąć 60. Także do stracenia 42kg
Od 10go, czyli od wypłaty, chcę wykupić sobie dietkę na jednym z portali internetowych. Do tego chcę zacząć ćwiczyć i stosować jakieś tabletki wspomagające np Linea Detox. Do tego balsamy na ciałko...
Od nowego roku odstawiłam słodycze, kawy praktycznie nie pijam, za do dużo wody i zielonej herbaty
W maju 2012 roku mój w tej chwili już narzeczony, oświadczył mi się Planujemy ślub za półtorej roku, stąd moja decyzja że MUSZĘ coś ze sobą zrobić
witamy i zapraszamy
a co do tych tabletek - nie warto wydawac kasy na g... Zdrowa dieta i cwiczenia powinny zdziałać wiele a tabletki?po co się truc?

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Decyzja podjęta więc do dziela

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:31   #544
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
witamy i zapraszamy
a co do tych tabletek - nie warto wydawac kasy na g... Zdrowa dieta i cwiczenia powinny zdziałać wiele a tabletki?po co się truc?
Kiedyś brałam tą Lineę właśnie i trochę oczyściła mój organizm. O 3-4kg.
Może teraz też się przyda
A chciałam zapytać, jak ćwiczycie?
Myślałam nad ćwiczeniami z Chodakowską. Oraz rowerek stacjonarny

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-01-04, 22:36   #545
emilia0508
królikoholiczka

Ja rowerek stacjonarny, biegam (a przynajmniej się staram), krece hula hop, a dziewczyny to i rowerek i orbitrek i inne cwiczenia

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

A Chodakowskiej nie trawie, nie mogę na nia patrzec

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Teraz w sumie mam przerwe od ćwiczeń bo jestem chora

Stary 2013-01-04, 23:00   #546
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja robie trening siłowy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 23:40   #547
karolinadobra
Wtajemniczenie

króliczek witaj zapraszamy.
ja właśnie zaliczyłam rowerek 80 min , 30 km, 1300 kcal
70 brzuszków plus piłka jakies 10 min. troszke późno no ale wcześneij się nie dało
Marinka wracając do tych kalorii to sprawdziłam z ciekawości, osoba ważąca 110 kg , jeżdząca intensywnie przez 80 minut może spalić ok 1617 kcal wiec mój licznik pokazuje dobrze ,
spokojnych snów robaczki

Edytowane przez karolinadobra
Czas edycji: 2013-01-04 o 23:54
karolinadobra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 06:29   #548
_Willczyca_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
70 brzuszków plus piłka jakies 10 min. troszke późno no ale wcześneij się nie dało
Marinka wracając do tych kalorii to sprawdziłam z ciekawości, osoba ważąca 110 kg , jeżdząca intensywnie przez 80 minut może spalić ok 1617 kcal wiec mój licznik pokazuje dobrze ,
spokojnych snów robaczki
No właśnie też to wczoraj sprawdzałam
A rowerek pokazuje na 10 km - 128 kalorii

Właśnie wstałam.Zrobiłam się na bóstwo
I jadę po wagę xd
Nasza mnie ochota na makaron.. mmm..
Wiec też sobie kupię

Miłego dnia!

Bloguje !!

http://stoprocent-piekna.blogspot.com/

_Willczyca_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 07:08   #549
Marina__
Zakorzenienie

Hejka

Dziś sobie pospałam ale zaraz muszę gnać na rynek po pieczarki. Robię odchudzony bigos (kapusta kiszona, pieczarki, pierś z kurczaka, śliwki suszone). Także już będę miała co jeść w weekend

Menu na dziś:

I kiwi + wiśnie mrożone + jogurt naturalny 1 % + otręby pszenne + śliwki suszone + żurawina suszona + orzechy włoskie + pestki słonecznika
II jeszcze nie wiem
III ziemniaki gotowane na parze + zawijki + surówka z pora i jabłka
IV bigos
V bigos

Cytat:
Napisane przez gorzala Pokaż wiadomość
Wyobrażacie sobie jakby noga rosła jak tyjemy i malała jak szczuplejemy?[/B] To by dopiero był ubaw.. 'Kupie sobie mniejsze buty bo te juz sa za duze!'
Apropo obuwia... to stopa też nam chudnie na szerokość i na długość Wiadomo, że na długość nie będzie to jakaś kolosalna różnica centymetra czy dwóch ale jakieś pół numeru na pewno. Odtłuszczają się palce jak i pięta, stąd ta różnica. Przy paru kilogramach różnicy nie będzie ale przy kilkunastu czy kilkudziesięciu na pewno.
Na mnie teraz prawie wszystkie buty są za duże, noga mi strasznie lata i nie jest stabilna. Tak właśnie byłam zdziwiona bo ja jestem fanatyczka kupowania butów na potęgę. I jak przytyłam to się okazało raptem, że wszystkie za krótkie. Byłam zdziwiona, że noga mi urosła i powyrzucałam te buty, teraz pewnie byłyby dobre.
Najbardziej mi szkoda dwóch par martensów co kupiłam w zeszłym roku, bo to są takie modele na wysokiej koturnie i noga tak bardzo w nich lata, że nie da się stabilnie chodzić Muszę kupić trochę mniejsze.

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Dopiero zaczelysmy nowy wątek a tu już ponad 500postow, nim sie obejrzymy będzie 4część

Nom, idziemy jak burza Ciekawe kto wątek założy.... gorzala mówiła, że po raz czwarty nie założy a przecież dopiero dwa zakładała hihi

Cytat:
Hejka krooliczek Miło Cię gościć na naszym forum
Ja tak jak Emila nie stawiałabym na żadne tabletki ale jak Ci kiedyś pomogły to spoko Ja brałam wszystko co się pojawiało na rynku z 10 lat temu, leki receptowe i tylko kieszeń mi chudła Jak się dietą i ćwiczeniami nie zmobilizuję to i efektów brak bo suplementach.

Cytat:
A chciałam zapytać, jak ćwiczycie?
Myślałam nad ćwiczeniami z Chodakowską. Oraz rowerek stacjonarny
Ja rowerek w maju i czerwcu, teraz w sumie tylko aerobic i zaczynam trochę z siłownią.

Cytat:
spokojnych snów robaczki
Tak, jasne ale czy masz opcję ustawiania wagi w rowerku ?? No chyba, że masz wbudowany mechanizm wagi hehe
Skąd ma rowerek wiedzieć ile taka Karolcia waży Jest zaprogramowany zawsze po prostu dla przeciętnej wagi osoby.
Nie wkurzaj się tak tylko posprawdzaj podłączenie licznika bo naprawdę coś może być nie tak Tym bardziej, że jak pisałaś jechałaś na najniższym obciążeniu. Może po prostu spisałaś nie z tego miejsca wynik.
Zresztą nie istotne, licza się i tak efekty ale Ty lubisz prowadzić notatki z cyferkami więc warto poprawnie

Poza tym wystarczy jak spojrzysz jakie wyniki osiągasz na orbim, na którym wiadomo, że więcej kalorii leci. Więc już odpowiedź masz

Cytat:
No właśnie też to wczoraj sprawdzałam
A rowerek pokazuje na 10 km - 128 kalorii
A ja sprawdziłam w zeszycie i mam tak:

71 minut ---- 28 km ---- 410 kcal obciążenie 7 (skala do 8), jazda z prędkością ok. 25 km/h

Miłego Dnia

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80

Edytowane przez Marina__
Czas edycji: 2013-01-05 o 07:26
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 07:54   #550
mysiunia85g
Zadomowienie

Witam!
Niedawno wstałam, już po śniadaniu, kawę dopiję, pieskowi jedzenie zrobię, umyje się i spadam do szkoły na 11:20, choć mi się nie chce, po takiej długiej przerwie

Miłego dnia
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 08:33   #551
karolinadobra
Wtajemniczenie

dzieńdoberek laseczki
Marinka napisałąm tylko ile może wyciągnąc ososba ważąća tyle i tyle w takim czasie .
u mnei w kilojulach nei podaje tylko w kaloriach , wiec może Ty za wolno jeżdziłaś albo ja za szybko albo komputerek zgupiał ehhe ,albo jest zepsuty. w kżdym razie takei mi dane podaje , a odczytuję dobrze , nie bede pisac kalorii w takim razie żeby nie było że coś ściemniam bo widze że Cie to trapi , ale nei bede sobei tym głowy już zawracać bo nie o to tu chodzi
wstałąm niedawno , i biore sie za śniadanko
Miłego dzionka laseczki , u mnie pada od wczoraj

Czas edycji: 2013-01-05 o 08:52

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 08:37   #552
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Te tabletki o których mówię to wydatek jakichś 20-30zł. Także nie majątek
Właśnie się zastanawiam co będę potrzebowała. Przydałaby się jakaś nowa waga, bo mam taką starą ze wskazówką ;/ Ale czy wy dziewczyny ufacie tym nowym elektronicznym wagom? Ja kiedyś kupiłam i pokazywała mi za każdym razem inny wynik ;/ Więc oddałam ją do sklepu ;/
I jeszcze muszę zaopatrzyć się w patelnię teflonową i oliwę z oliwek Żeby móc smażyć bez tłuszczu
Chciałabym już zacząć dietę, ale nie mam pieniążków Trzeba czekać do wypłaty
A teraz leżę z grypą i w sumie może dobrze że zacznę tego 10go. I tak nie mam siły na chodzenie po sklepach za składnikami

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
spokojnych snów robaczki
Mój rowerek pokazuje coś mniej więcej jak Twój, ale chodziłam kiedyś przez 3 miesiące na siłownię i tam mnie instruktorki informowały że spala się ok 300kcal na godzinę... Że muszę mieć zły licznik czy coś. I faktycznie na ich rowerkach w zależności od obciążenia (a było znacznie większe niż w moim rowerku) spalałam od 300-420kcal na godzinę.

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-01-05, 08:38   #553
emilia0508
królikoholiczka

Dzien dobry kobitki ja zauwazylam że jeżdżąc tym samym tempem na roznych rowerkach kazdy inaczej pokazuje kalorie spalone, ale nigdy nie było to w sumie1000kalorii, więc Karola musi być coś tam nie tak... Zresztą nie wiem...

Stary 2013-01-05, 08:52   #554
karolinadobra
Wtajemniczenie

w takim razie stawiałabym jednak ze pokazuje w kilojulach. czyli podzielić przez 4.19 i będzie dobry winik 1300:4.19= 310 , hehe słabiutko coś , musze szybciej pędzić , narazie jeżdże na 2
lete sprzatać i zaapalić

Czas edycji: 2013-01-05 o 08:59
Stary 2013-01-05, 09:04   #555
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość
Apropo obuwia... to stopa też nam chudnie na szerokość i na długość Wiadomo, że na długość nie będzie to jakaś kolosalna różnica centymetra czy dwóch ale jakieś pół numeru na pewno. Odtłuszczają się palce jak i pięta, stąd ta różnica. Przy paru kilogramach różnicy nie będzie ale przy kilkunastu czy kilkudziesięciu na pewno.
Na mnie teraz prawie wszystkie buty są za duże, noga mi strasznie lata i nie jest stabilna. Tak właśnie byłam zdziwiona bo ja jestem fanatyczka kupowania butów na potęgę. I jak przytyłam to się okazało raptem, że wszystkie za krótkie. Byłam zdziwiona, że noga mi urosła i powyrzucałam te buty, teraz pewnie byłyby dobre.
Najbardziej mi szkoda dwóch par martensów co kupiłam w zeszłym roku, bo to są takie modele na wysokiej koturnie i noga tak bardzo w nich lata, że nie da się stabilnie chodzić Muszę kupić trochę mniejsze.
moze nie chudnie, ale stopa troszke szczupleje, wydaje sie, ze na dlugosc tez ale to tylko zludzenie ja wazac 84kg tez porozchodzilam sobie buty tak, ze teraz jak ubrałam te same zimowki na koturnie to czasami ciezko bylo zlapac rownowage, takie byly luzne.. teraz sie nadadzą tylko na porządną zimę.. do dwóch par skarpet

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
I faktycznie na ich rowerkach w zależności od obciążenia (a było znacznie większe niż w moim rowerku) spalałam od 300-420kcal na godzinę.
Na moim też tak jest ale ja mam dłuższy dystans niż dziewczyny zawsze i 400kcal wychodzi mi w 47 minut jak krece powoli to mam 350kcal na godzine

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Te tabletki o których mówię to wydatek jakichś 20-30zł. Także nie majątek
Właśnie się zastanawiam co będę potrzebowała. Przydałaby się jakaś nowa waga, bo mam taką starą ze wskazówką ;/ Ale czy wy dziewczyny ufacie tym nowym elektronicznym wagom? Ja kiedyś kupiłam i pokazywała mi za każdym razem inny wynik ;/ Więc oddałam ją do sklepu ;/
I jeszcze muszę zaopatrzyć się w patelnię teflonową i oliwę z oliwek Żeby móc smażyć bez tłuszczu
Chciałabym już zacząć dietę, ale nie mam pieniążków Trzeba czekać do wypłaty
A teraz leżę z grypą i w sumie może dobrze że zacznę tego 10go. I tak nie mam siły na chodzenie po sklepach za składnikami [COLOR="Silver"]
1. tabletki są ci niepotrzebne, jak zaczniesz diete, organizm smam się oczyści.. wystarczy woda i herbata.. ale skoro wierzysz w ich mocy.. proszę bardzo
2. Ja też mam wagę ze wskazówką i jest ona wyjątkowo rzetelna, zawsze na niej sprawdzam bagaż na lotnisko i jego waga jest dokladnie taka sama jak na lotniskowej wadze.
3. Jak chcesz piec bez tłuszczu, to po co oliwa z oliwek haha żartuję, tylko pamiętaj, że z nią tez nie można przeginać.. mi osobiście nie smakuje. Wolę dodać łyzkę normalnego oleju :P
4. Wcale nie musisz zaczynać diety z pieniędzmi, wystarczy, że wykorzystasz to co masz w domu, do chociażby oczyszczenia organizmu. Na bank masz jakieś jajka na jajecznice, zamrozony kawalek ryby albo kurczaka, poza tym ogranicz już od dzisiaj ilosc spozywanych pokarmow i zwieksz ich czestotliwosc, to dobry wstęp do diety, patelnia nie jest ci aż tak niezbędna

5. witaj w gronie

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Właśnie wpadła kasza manna z siemieniem, tata skutecznie odciągnął mnie od mysli, że zjem rano tosty z serem zoltym, bo zjadl chleb tostowy
Stary 2013-01-05, 09:10   #556
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
moze nie chudnie, ale stopa troszke szczupleje, wydaje sie, ze na dlugosc tez ale to tylko zludzenie ja wazac 84kg tez porozchodzilam sobie buty tak, ze teraz jak ubrałam te same zimowki na koturnie to czasami ciezko bylo zlapac rownowage, takie byly luzne.. teraz sie nadadzą tylko na porządną zimę.. do dwóch par skarpet

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Na moim też tak jest ale ja mam dłuższy dystans niż dziewczyny zawsze i 400kcal wychodzi mi w 47 minut jak krece powoli to mam 350kcal na godzine

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

1. tabletki są ci niepotrzebne, jak zaczniesz diete, organizm smam się oczyści.. wystarczy woda i herbata.. ale skoro wierzysz w ich mocy.. proszę bardzo
2. Ja też mam wagę ze wskazówką i jest ona wyjątkowo rzetelna, zawsze na niej sprawdzam bagaż na lotnisko i jego waga jest dokladnie taka sama jak na lotniskowej wadze.
3. Jak chcesz piec bez tłuszczu, to po co oliwa z oliwek haha żartuję, tylko pamiętaj, że z nią tez nie można przeginać.. mi osobiście nie smakuje. Wolę dodać łyzkę normalnego oleju :P
4. Wcale nie musisz zaczynać diety z pieniędzmi, wystarczy, że wykorzystasz to co masz w domu, do chociażby oczyszczenia organizmu. Na bank masz jakieś jajka na jajecznice, zamrozony kawalek ryby albo kurczaka, poza tym ogranicz już od dzisiaj ilosc spozywanych pokarmow i zwieksz ich czestotliwosc, to dobry wstęp do diety, patelnia nie jest ci aż tak niezbędna

5. witaj w gronie

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Właśnie wpadła kasza manna z siemieniem, tata skutecznie odciągnął mnie od mysli, że zjem rano tosty z serem zoltym, bo zjadl chleb tostowy
Oliwę z oliwek często dodaje się do sałatek jakiś albo surówek ;]
A jeśli chodzi o wodę i zieloną herbatę to pijam je namiętnie od kiedy pamiętam
A o zmniejszenie posiłków to już pisałam że od nowego roku odpuściłam sobie słodycze i inne "niezdrowe" żarełko

A chciałam sobie wykupić dietę na Vitalia. pl. znajoma mojej mamy korzysta i schudła już 9kg Także może działa

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-01-05, 09:23   #557
_Willczyca_
Raczkowanie

Kupiłam wagę i aż się załamałam
Moja waga to 122 kg
Ale po chwili uświadomiłam sobie,że lepiej że zaczęłam dietę późno niż wcale.Bo za rok pewnie było by 150 kg
Mój cel pierwszy waga dwu cyfrowa.Chociażby 99kg

Wydaje mi się,że po okresie wagą spadnie bo czuję się strasznie wielka..jak to przed okresem ..

Śniadanie zjadłam o 7.30 - serek wiejski + ogórek kiszony+kromka chleba ciemnego.
Drugie śniadanie 10.oo -2 mandarynki.

Bloguje !!

Stary 2013-01-05, 10:40   #558
gorzala
Zakorzenienie

No wilczyca życzę powodzenia, niemały orzech do zgryzienia Nie wiem czy to jakies pocieszenie, ale pomyśl,że zanim zaczęłaśm,usiałaś ważyć jesio wiecej, wiec co nieco juz schudlas I do konca nie ufaj wadze, ja to waze sie z rana na czczo najlepiej po porannej toalecie a wtrakcie okresu to omijac wage szerokim lukiem zważę się jutro tak btw.. zaczne to robic w niedziele zamiast w poniedzialki

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Wilczyca przeczytałam nową notkę na blogu i stąd pytanie.. co myślicie o zastąpieniu soli kuchennej solą morską? W Irlandii stało się to bardzo popularne, bo jest zdrowsza itp itd i mniej jej potrzeba, zeby potrawa była doprawiona. W moim odczuciu samodzielnie smakuje dośc.. dziwnie, ale w jedzeniu nie czuć różnicy.
Stary 2013-01-05, 10:52   #559
_Willczyca_
Raczkowanie

Cytat:
No wilczyca życzę powodzenia, niemały orzech do zgryzienia Nie wiem czy to jakies pocieszenie, ale pomyśl,że zanim zaczęłaśm,usiałaś ważyć jesio wiecej, wiec co nieco juz schudlas I do konca nie ufaj wadze, ja to waze sie z rana na czczo najlepiej po porannej toalecie a wtrakcie okresu to omijac wage szerokim lukiem zważę się jutro tak btw.. zaczne to robic w niedziele zamiast w poniedzialki

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Wilczyca przeczytałam nową notkę na blogu i stąd pytanie.. co myślicie o zastąpieniu soli kuchennej solą morską? W Irlandii stało się to bardzo popularne, bo jest zdrowsza itp itd i mniej jej potrzeba, zeby potrawa była doprawiona. W moim odczuciu samodzielnie smakuje dośc.. dziwnie, ale w jedzeniu nie czuć różnicy.

"Nie przejmuj się czasem, bo czas i tak upłynie a Ty możesz albo za kilka miesięcy być w drodze do sukcesu albo być tu gdzie jesteś teraz. Wybierz, co wolisz."
To takie mądre słowa

Nie mały orzech do zgryzienia,ale dam radę!
W końcu chce ładną sukienkę
Małymi krokami a do przodu.
To jest waga zbliżeniowa.Przed okresem po śniadaniu
Ale liczę,że będzie spadała w dół

Bloguje !!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 11:09   #560
emilia0508
królikoholiczka

Gorzala ja ciągle używam soli morskiej, mi nawet lepiej smakuje

Stary 2013-01-05, 11:18   #561
pancia_h
Rozeznanie

No wreszcie doczytałam do końca, aż zapomniałam wstawić obiadu, ale zaraz szybko to nadrobię
pancia_h jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:30   #562
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez pancia_h Pokaż wiadomość
No wreszcie doczytałam do końca, aż zapomniałam wstawić obiadu, ale zaraz szybko to nadrobię
Noo bo lecimy z tymi postami

Stary 2013-01-05, 11:36   #563
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ostatnio babka w tramwaju mnie zdołowała na maksa Młoda dziewczyna jechała z chłopakiem, i wygnała go z siedzenia, bo "stoi pani w ciąży"... To o mnie Jak mi się przykro zrobiło ;/ Dziewczyna chciałą dobrze, tylko skąd mogła wiedzieć że mój brzuch to nie ciąża ;/

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-01-05, 11:46   #564
gorzala
Zakorzenienie

trza sie bylo usmiechnac, usiasc i powiedziec do siebie ze ludzie nie widza cie otyłej tylko w ciazy
Stary 2013-01-05, 12:02   #565
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
trza sie bylo usmiechnac, usiasc i powiedziec do siebie ze ludzie nie widza cie otyłej tylko w ciazy
Żebyś wiedziała że tak wyglądam ;/ Bo nogi mi nie przytyły tylko sam brzuch ostatnio ;/ I jak jestem np w leginsach i jakiejś tunice to można tak pomyśleć

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-01-05, 12:12   #566
ogolnie
Zakorzenienie

Wilczyca,
może wadze coś się pokręciło? A kiedy ostatnio się ważyłaś oprócz dziś?
Nie chce mi się wierzyć, że ze 100 skoczyłaś na 122...Chyba, że dawno się ważyłaś, a wagę 100 kg dałaś w podpisie orientacyjnie, na oko
Ale nie martw się, ja miałam kiedyś 121 kg, ale spokojnie zeszłam do obecnie 114 (przed świętami było już 112 ). Dziś też kupiłam sobie wagę, w Biedronce.
Nie martwimy się, ćwiczymy, jemy zdrowo i racjonalnie a wszystko w swoim czasie wróci do normy

Ja dziś mam full motywację, wolę walki i co tylko Dawno takiego dobrego humoru nie miałam, w zasadzie gęba mi się cieszy nie wiadomo z czego Może z tej wróżki, co mi podrzuciła pieniążki albo z zakupów... W sumie nie, bo już od rana banan na buzi
Chyba mam owulację i stąd to moje ładne wyglądanie i dobry humor Żebym przyciągała kandydatów na zapłodnienie
No właśnie...Czemu dzisiaj się wszyscy tak na mnie gapili?
Mój odwieczny dylemat: czy wyglądam aż tak źle czy aż tak dobrze?

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-01-05 o 12:14
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:22   #567
_Willczyca_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Wilczyca,
Nie chce mi się wierzyć, że ze 100 skoczyłaś na 122...Chyba, że dawno się ważyłaś, a wagę 100 kg dałaś w podpisie orientacyjnie, na oko
Ale nie martw się, ja miałam kiedyś 121 kg, ale spokojnie zeszłam do obecnie 114 (przed świętami było już 112 ). Dziś też kupiłam sobie wagę, w Biedronce.
Nie martwimy się, ćwiczymy, jemy zdrowo i racjonalnie a wszystko w swoim czasie wróci do normy

Ja dziś mam full motywację, wolę walki i co tylko Dawno takiego dobrego humoru nie miałam, w zasadzie gęba mi się cieszy nie wiadomo z czego Może z tej wróżki, co mi podrzuciła pieniążki albo z zakupów... W sumie nie, bo już od rana banan na buzi
Chyba mam owulację i stąd to moje ładne wyglądanie i dobry humor Żebym przyciągała kandydatów na zapłodnienie

Była to waga podawana "na oko". Właśnie też kupiłam wagę w Biedronce dziś
Dam radę schudnąć bo tym razem mocno chce
Powoli a do przodu
Za chwilę pojadę do sklepu po jakieś warzywka i owoce

Mój chłopak jest przekonany,że ważę 90 kg
Ahh faceci

Kolejny raz stanę na wagę po okresie
Chyba,że szybciej nie wytrzymam

Bloguje !!

Stary 2013-01-05, 12:23   #568
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Wilczyca,

Rozbraja mnie podpis jednej z wizażanek, tak że aż go zapamiętałam Teraz nie pamiętam której
"Codziennie budzę się piękniejsza, ale dziś to kur** przesadziłam"

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-01-05, 12:32   #569
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Była to waga podawana "na oko". Właśnie też kupiłam wagę w Biedronce dziś
Dam radę schudnąć bo tym razem mocno chce
Powoli a do przodu
Za chwilę pojadę do sklepu po jakieś warzywka i owoce

Mój chłopak jest przekonany,że ważę 90 kg
Ahh faceci

Kolejny raz stanę na wagę po okresie
Chyba,że szybciej nie wytrzymam
Ludzie w moim otoczeniu też są przekonani, że moja waga jest dwucyfrowa Nie wyprowadzam ich z błędu, bo po co
Moje ważenie to sprawa nader osobliwa
Chociaż nie ukrywam, że chciałabym mieć już te dwie cyferki, choćby 99 ale niech by były

za często nie wchodźmy na wagę...raz na tydzień max
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:34   #570
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Ostatnio babka w tramwaju mnie zdołowała na maksa Młoda dziewczyna jechała z chłopakiem, i wygnała go z siedzenia, bo "stoi pani w ciąży"... To o mnie Jak mi się przykro zrobiło ;/ Dziewczyna chciałą dobrze, tylko skąd mogła wiedzieć że mój brzuch to nie ciąża ;/
Jakieś 4lata temu wracalam obladowana siatami z dziecmi mojej siostry (a ma ich 4) i stojąc w autobusie jedna baba do drugiej że już mam czwórkę a piąte se zrobilam(wygladalam jakbym naprawdę w ciąży była) a dzieciaki miały taki okres że gdzie nir poszliśmy to mówili do mnie mamo w żartach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości