|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Będę mieszkać
![]() ![]() ![]()
#542 |
Zakorzenienie
|
Można do was dołączyć dziewczyny?
![]() Moja waga to 102kg chciałabym osiągnąć 60. Także do stracenia 42kg ![]() Od 10go, czyli od wypłaty, chcę wykupić sobie dietkę na jednym z portali internetowych. Do tego chcę zacząć ćwiczyć i stosować jakieś tabletki wspomagające np Linea Detox. Do tego balsamy na ciałko... Od nowego roku odstawiłam słodycze, kawy praktycznie nie pijam, za do dużo wody i zielonej herbaty ![]() W maju 2012 roku mój w tej chwili już narzeczony, oświadczył mi się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() a co do tych tabletek - nie warto wydawac kasy na g... Zdrowa dieta i cwiczenia powinny zdziałać wiele a tabletki?po co się truc? ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Decyzja podjęta więc do dziela ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może teraz też się przyda ![]() A chciałam zapytać, jak ćwiczycie? Myślałam nad ćwiczeniami z Chodakowską. Oraz rowerek stacjonarny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
królikoholiczka
|
Ja rowerek stacjonarny, biegam (a przynajmniej się staram), krece hula hop, a dziewczyny to i rowerek i orbitrek i inne cwiczenia
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- A Chodakowskiej nie trawie, nie mogę na nia patrzec ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Teraz w sumie mam przerwe od ćwiczeń bo jestem chora
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Ja robie trening siłowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
króliczek witaj
![]() ![]() ja właśnie zaliczyłam rowerek 80 min , 30 km, 1300 kcal 70 brzuszków plus piłka jakies 10 min. troszke późno no ale wcześneij się nie dało ![]() Marinka wracając do tych kalorii to sprawdziłam z ciekawości, osoba ważąca 110 kg , jeżdząca intensywnie przez 80 minut może spalić ok 1617 kcal wiec mój licznik pokazuje dobrze ![]() spokojnych snów robaczki ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-04 o 23:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A rowerek pokazuje na 10 km - 128 kalorii ![]() Właśnie wstałam.Zrobiłam się na bóstwo ![]() I jadę po wagę xd Nasza mnie ochota na makaron.. mmm.. ![]() Wiec też sobie kupię ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#549 | |||||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Dziś sobie pospałam ale zaraz muszę gnać na rynek po pieczarki. Robię odchudzony bigos (kapusta kiszona, pieczarki, pierś z kurczaka, śliwki suszone). Także już będę miała co jeść w weekend ![]() Menu na dziś: I kiwi + wiśnie mrożone + jogurt naturalny 1 % + otręby pszenne + śliwki suszone + żurawina suszona + orzechy włoskie + pestki słonecznika II jeszcze nie wiem III ziemniaki gotowane na parze + zawijki ![]() IV bigos V bigos Cytat:
![]() ![]() Na mnie teraz prawie wszystkie buty są za duże, noga mi strasznie lata i nie jest stabilna. Tak właśnie byłam zdziwiona bo ja jestem fanatyczka kupowania butów na potęgę. I jak przytyłam to się okazało raptem, że wszystkie za krótkie. Byłam zdziwiona, że noga mi urosła i powyrzucałam te buty, teraz pewnie byłyby dobre. Najbardziej mi szkoda dwóch par martensów co kupiłam w zeszłym roku, bo to są takie modele na wysokiej koturnie i noga tak bardzo w nich lata, że nie da się stabilnie chodzić ![]() Cytat:
Nom, idziemy jak burza ![]() ![]() ![]() ![]() Hejka krooliczek ![]() ![]() Ja tak jak Emila nie stawiałabym na żadne tabletki ale jak Ci kiedyś pomogły to spoko ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Skąd ma rowerek wiedzieć ile taka Karolcia waży ![]() Nie wkurzaj się tak tylko posprawdzaj podłączenie licznika bo naprawdę coś może być nie tak ![]() Zresztą nie istotne, licza się i tak efekty ale Ty lubisz prowadzić notatki z cyferkami więc warto poprawnie ![]() Poza tym wystarczy jak spojrzysz jakie wyniki osiągasz na orbim, na którym wiadomo, że więcej kalorii leci. Więc już odpowiedź masz ![]() Cytat:
71 minut ---- 28 km ---- 410 kcal obciążenie 7 (skala do 8), jazda z prędkością ok. 25 km/h Miłego Dnia ![]()
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-01-05 o 07:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
Witam!
Niedawno wstałam, już po śniadaniu, kawę dopiję, pieskowi jedzenie zrobię, umyje się i spadam do szkoły na 11:20, choć mi się nie chce, po takiej długiej przerwie ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek laseczki
Marinka napisałąm tylko ile może wyciągnąc ososba ważąća tyle i tyle w takim czasie . u mnei w kilojulach nei podaje tylko w kaloriach , wiec może Ty za wolno jeżdziłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wstałąm niedawno , i biore sie za śniadanko Miłego dzionka laseczki ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-05 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Te tabletki o których mówię to wydatek jakichś 20-30zł. Także nie majątek
![]() Właśnie się zastanawiam co będę potrzebowała. Przydałaby się jakaś nowa waga, bo mam taką starą ze wskazówką ;/ Ale czy wy dziewczyny ufacie tym nowym elektronicznym wagom? Ja kiedyś kupiłam i pokazywała mi za każdym razem inny wynik ;/ Więc oddałam ją do sklepu ;/ I jeszcze muszę zaopatrzyć się w patelnię teflonową i oliwę z oliwek ![]() ![]() Chciałabym już zacząć dietę, ale nie mam pieniążków ![]() ![]() A teraz leżę z grypą i w sumie może dobrze że zacznę tego 10go. I tak nie mam siły na chodzenie po sklepach za składnikami ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
królikoholiczka
|
Dzien dobry kobitki
![]()
![]() |
#554 |
Wtajemniczenie
|
w takim razie stawiałabym jednak ze pokazuje w kilojulach. czyli podzielić przez 4.19 i będzie dobry winik
![]() ![]() ![]() lete sprzatać ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-05 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() 2. Ja też mam wagę ze wskazówką i jest ona wyjątkowo rzetelna, zawsze na niej sprawdzam bagaż na lotnisko i jego waga jest dokladnie taka sama jak na lotniskowej wadze. 3. Jak chcesz piec bez tłuszczu, to po co oliwa z oliwek ![]() 4. Wcale nie musisz zaczynać diety z pieniędzmi, wystarczy, że wykorzystasz to co masz w domu, do chociażby oczyszczenia organizmu. Na bank masz jakieś jajka na jajecznice, zamrozony kawalek ryby albo kurczaka, poza tym ogranicz już od dzisiaj ilosc spozywanych pokarmow i zwieksz ich czestotliwosc, to dobry wstęp do diety, patelnia nie jest ci aż tak niezbędna ![]() 5. witaj w gronie ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Właśnie wpadła kasza manna z siemieniem, tata skutecznie odciągnął mnie od mysli, że zjem rano tosty z serem zoltym, bo zjadl chleb tostowy ![]()
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o wodę i zieloną herbatę to pijam je namiętnie od kiedy pamiętam ![]() A o zmniejszenie posiłków to już pisałam że od nowego roku odpuściłam sobie słodycze i inne "niezdrowe" żarełko ![]() ![]() A chciałam sobie wykupić dietę na Vitalia. pl. znajoma mojej mamy korzysta i schudła już 9kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
Kupiłam wagę i aż się załamałam
![]() Moja waga to 122 kg ![]() Ale po chwili uświadomiłam sobie,że lepiej że zaczęłam dietę późno niż wcale.Bo za rok pewnie było by 150 kg ![]() Mój cel pierwszy waga dwu cyfrowa.Chociażby 99kg ![]() Wydaje mi się,że po okresie wagą spadnie bo czuję się strasznie wielka..jak to przed okresem .. ![]() Śniadanie zjadłam o 7.30 - serek wiejski + ogórek kiszony+kromka chleba ciemnego. Drugie śniadanie 10.oo -2 mandarynki. ![]()
#558 |
Zakorzenienie
|
No wilczyca życzę powodzenia, niemały orzech do zgryzienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Wilczyca przeczytałam nową notkę na blogu i stąd pytanie.. co myślicie o zastąpieniu soli kuchennej solą morską? W Irlandii stało się to bardzo popularne, bo jest zdrowsza itp itd i mniej jej potrzeba, zeby potrawa była doprawiona. W moim odczuciu samodzielnie smakuje dośc.. dziwnie, ale w jedzeniu nie czuć różnicy.
#559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Nie przejmuj się czasem, bo czas i tak upłynie a Ty możesz albo za kilka miesięcy być w drodze do sukcesu albo być tu gdzie jesteś teraz. Wybierz, co wolisz." To takie mądre słowa ![]() Nie mały orzech do zgryzienia,ale dam radę! W końcu chce ładną sukienkę ![]() Małymi krokami a do przodu. To jest waga zbliżeniowa.Przed okresem po śniadaniu ![]() Ale liczę,że będzie spadała w dół ![]()
![]() |
#560 |
królikoholiczka
|
Gorzala ja ciągle używam soli morskiej, mi nawet lepiej smakuje
![]()
![]() |
#561 |
Rozeznanie
|
No wreszcie doczytałam do końca, aż zapomniałam wstawić obiadu, ale zaraz szybko to nadrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio babka w tramwaju mnie zdołowała na maksa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
trza sie bylo usmiechnac, usiasc i powiedziec do siebie ze ludzie nie widza cie otyłej tylko w ciazy
![]()
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Wilczyca,
może wadze coś się pokręciło? A kiedy ostatnio się ważyłaś oprócz dziś? Nie chce mi się wierzyć, że ze 100 skoczyłaś na 122...Chyba, że dawno się ważyłaś, a wagę 100 kg dałaś w podpisie orientacyjnie, na oko ![]() Ale nie martw się, ja miałam kiedyś 121 kg, ale spokojnie zeszłam do obecnie 114 (przed świętami było już 112 ![]() Nie martwimy się, ćwiczymy, jemy zdrowo i racjonalnie a wszystko w swoim czasie wróci do normy ![]() ![]() Ja dziś mam full motywację, wolę walki i co tylko ![]() ![]() ![]() Chyba mam owulację i stąd to moje ładne wyglądanie i dobry humor ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie...Czemu dzisiaj się wszyscy tak na mnie gapili? Mój odwieczny dylemat: czy wyglądam aż tak źle czy aż tak dobrze? ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-05 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Była to waga podawana "na oko". Właśnie też kupiłam wagę w Biedronce dziś ![]() Dam radę schudnąć bo tym razem mocno chce ![]() Powoli a do przodu ![]() Za chwilę pojadę do sklepu po jakieś warzywka i owoce ![]() Mój chłopak jest przekonany,że ważę 90 kg ![]() Ahh faceci ![]() ![]() Kolejny raz stanę na wagę po okresie ![]() Chyba,że szybciej nie wytrzymam ![]()
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "Codziennie budzę się piękniejsza, ale dziś to kur** przesadziłam" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje ważenie to sprawa nader osobliwa ![]() Chociaż nie ukrywam, że chciałabym mieć już te dwie cyferki, choćby 99 ale niech by były ![]() za często nie wchodźmy na wagę...raz na tydzień max ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.