![]() |
#541 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() śliczna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Załaczam fotki zrobione we wtorek po szczepieniu - gdy jeszcze humorek dopisywal ![]()
![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
hej,
ale u nas pogoda brzydka..nie zaliczylismy spaceru, ja bylam w biedronce dziadek kupil pampki, a ja proszek lovella, platki i wkladki ale wkladki chyba dziwny material maja w wykonaniu nie wiem troche pomacalam jak otworze to zobacze. bylam tez u lekarza, skabo sie czuje. boli wszystko jutro ide robic wyniki .. dzis mam znowu 36,1 temperature czuje sie bardzo oslabiona ![]() Widze, ze nie tylko u mnie takie wybudzanie ze snu.. dzis znowu taki niespokojny moj synus, budzi sie, pomarudzi, zasypia...zmienie pieluche, zje, zasypia po czym spi spokojnie i sie raptownie budzi z placzem nie wiem co mu jest... brzuszek masuje niby miekki.. na raczkach teraz zasnal.. martwie sie. Czasem tak sie zachowuje.Tak bym chciala aby spokojny sen mial. ![]() ![]()
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Jak czytam o dniach spiocha to juz nie moge. Jakub na spacerze dopiero po godzinie zasnal a zaraz sie porzadnie zalatwil wybudzil i biegiem do domu. Musialam go kapac az a ciuchy brudne. Zdrzemnal sie dopiero przy cycu ze mna z godzinke i to by bylo na tyle.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |||
Zakorzenienie
|
No, my już po spacerku
![]() Przyszła dzisiaj w końcu kaska za becikowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nikoś też dzisiaj cały dzień śpi. Przed chwilą obudził się ze strasznym płaczem. Chyba jakiś koszmarek mu się przyśnił ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Chciałam się pochwalić mam zamiar zmienić przychodnię, dziś mnie nie miłopotraktowano... bardzo. No i zamierzam to zrobic, malego tez przepisac ze mna do drugiej... ta polozna srodowiskowa mnie wkur....ła ![]() Dragusia tez sie zmartwilam, moj maly czasem tak robi, wzdryga sie i tak rece do gory bierze na chwile przez sen tak robi tez czasami. Na brzuchu lezy z raczkami przy glowce ale ja sie martwie o te wlasnie rece do gory... wczesniej czesciej robil, teraz jakby zanikalo.. Martwie sie tez roznymi odglosami i takim placzem przez sen i o sporadyczne wybudzanie. Sa dni, ze jest ok a w inne nie wiem co myslec. ![]() Brawo za wage ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() Ciekawe jak moj maly zniesie szczepienie ![]() ![]() ![]() Mokka sliczny synek ![]() przesylam fotke synka w wersji cieplej ;p http://imageshack.us/photo/my-images...jcie0335q.jpg/
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2013-05-23 o 17:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio trochę się rozleniwiłam w ćwiczeniach, ale to przez moje gorsze samopoczucie wczoraj nawet zjadłam pół tabliczki czekolady jogurtowej - milka ![]() Na szczęście 3 dni na koniach spędzę więc spalę maks kalorii ![]() Cytat:
ja odkąd zaczęłam ćwiczyć z Ewą, nie mam problemów z kręgosłupem, a miałam wielki, aż płakałam z bólu! Serio spróbuj ćwiczyć, a zobaczysz efekty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() biedna Ninka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witamy sie po spacerze ![]() ![]() mialam cos napisac i zapomnialam co ;/ aa juz wiem wczoraj moj maluch spal od 20 do 3.30 ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Eluska - nie wiem czy mysle o tym samym ale Jakub czasem tak jakby wyrzuca cagle raczki najczesciej jest to reakcja na jakies nagle bodzce i to normalne u dzieci.
Bylismy u pediatry prywatnie. Mamy skierowanie do kardiologa bo jakis szmer w sercu uslyszala... do tego lista badan z krwi, mocz. No i mam dokarmiac mm. Eeh.. boje sie zeby z serduszkiem cos nie wyszlo powaznego... i tego ze jak bede codziennie dawac mm to juz calkiem przepadnie naturalne karmienie. Swoja droga nie sprecyzowala mi ta lekarka do konca jak dokarmiac. Same problemy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() genialna puenta ! witaj w klubie ![]() Cytat:
![]() w zyciu bym sie nie domysliła ze oball to oball ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a temp 36,1 wydaje mi sie ze jest ok -w koncu zdrowym tez sie wacha ale jesli czujesz ze cos jest nie tak to idz . ![]()
![]() |
![]() |
#550 |
Wtajemniczenie
|
Hej, nie mam za bardzo dzis jak nadrabiac ale z tego co pamietam to....
Dragusia - brawo za piękną wagę Florka ![]() i zapomnialam reszty haha ![]() Sąsiedzi na gorze robia remont i tak sie tlucza ze mi Miske obudzili juz raz ![]() I złozylam w koncu dokumenty o becikowe. Pani sie smiala ze troche nam to zajelo heh ale kaska dopiero bedzie w czerwcu pod koniec.
![]() |
![]() |
#551 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piekny synus - sama radosc!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#553 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Brawa za śliczne zdjęcia
![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale ja to juz przesada... nie wiem ile zyc zajmie mi zuzycie tego co mam ![]()
![]() |
![]() |
#555 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ad 2 - ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aaaaaaaaha czyli cos musi byc na rzeczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i witam sie ponownie tym razem juz pod Noc - po zakupach, lodowka pelna ( w polowie, bo druga polowa zajmuja oni ![]() ![]() ![]() ![]() po powrocie do domku - wsadzilam do lezaczka, radio zapuscialam i zaczelam gotowac - ''sposob na kurczaka w sosie smiatanowym'' - wyszlo yhmm zjadliwie, a najlepsze jest to ZE UZYLAM prawie wszytskich garnkow jakie mam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() powinnas napisac "ztego co pamietam to...nic nie pamietam " ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() eluska - ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=ZzDB70d9AUU
super mały ![]()
![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ty moze umiesz sie tym poslugiwac. bo ja - nade wszystko - lubie miec ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#559 | ||||
Wtajemniczenie
|
ślicznie
![]() no to czekamy na fotki ![]() Cytat:
![]() A Twojemu Tż należy sie porządny kopniak za to co powiedział ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To trzymam kciuki by z serduszkiem wszystko bylo ok ![]() tak było pierwsze 2 godzinki po szczepieniu... ale po spaniu to już Leoś humorek stracił... zrobił sie płaczliwy, spał jak zajaczek i co chwilę wyrywał się ze snu z płaczem i raczkami w górze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale to co masz te podklady w kazdym kolorze? a lakiery eeee nie ma tylu odcieni chyba nawet ![]()
![]() |
![]() |
#561 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na krem cc tez sie napalam ale jeszcze nie nabyłam ..... ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() no cóz wypadało by męza w łózku odwiedzic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do podkladow fludidow - nie licze, ale poszlam zerknac na dolna polke i co 4 sa nie otwarte jeszcze, a uzywam obecnie 3 - znaczy sie otwarte a i tak tylko 1 w czestym uzyciu ![]() ![]() ![]() no i co naszykowalam butle bo juz palce jadl przez sen, pociumkal 25 i SPI :P - taaa juz widze jak sie glodny zaraz obudzi - no ale lecem sie prysznicowac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
mam prośbę, może któraś z Was pomoże ![]() mam problem z pępuszkiem Ewy.. mamy już przeszło miesiąc a pępek się nie domyka ;/ tzn. raczej nie jest to przepuklina (położna potwierdza) ale po prostu jest cały czas otwarty i wychodzi z niego czasami taka mała kuleczka.. próbowałam już pudru ze srebrem do pielęgnacji pępka, specjalnego olejku, własnego mleka, wody przegotowanej.. i dalej nic.. piszę jeszcze do Was może coś poradzicie, może któraś z Was miała podobnie.. w poniedziałek wizyta u lekarza ale liczę jeszcze na wasze doświadczenie ![]() naczytałam się o plastrowaniu głupia i teraz się boję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
![]() wlazłam na Twój profil recenzentki i mamy podobne upodobania ![]() ja tak mam z cieniami i kredkami. masa kolorow a dosłownie kilka uzywanych ![]() nawet nie wiedzialam ze tak sie moze zdarzyc... ![]()
![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Dragusia - to mam nadzieje ze i u nas to cos przejsciowego... ale dziwne ze dopiero teraz sie to okazalo. Wczesniej nikt nic nie mowil...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Ale pogoda. Zimno i deszcz. I co tu robic z dzieckiem spiacym tylko na spacerze? Moze uda sie go po poludniu uspic jego ulubiona zabawka - cycem (mam wrazenie ze piers to dla niego najpierw bliskosc i poczucie bezpieczenstwa a dopiero w dalszej kolejnosci jedzenie) Wychodzicie na spacery jak jest zimno? Pytam bo u nas wczoraj bylo ok 13 stopni ale nie padalo i po raz kokejny zauwazylam ze bardzo malo wozkow widac na osiedlu w taka pogode... tak jakby tylko na sloncu i przy 20 stopniach mozna bylo spacerowac(?) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
moni_ka.g jak kazała ci dokarmiać mm to rób tak ze najpierw jeden cyc później drugi i na koniec butelka, mi lekarz powiedział ze w takim układzie max 30 ale możesz i 60 spokojnie bo twój jest starszy od mojej i zobaczysz jak je. ale najważniejsze zawsze w karmieniu pierwsze idą cycki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laski. No z moją pamięcią nie jest najlepiej ostatnio to fakt
![]() Monia ja tam spaceruje nawet jak jest chłodno u nas wczoraj było może koło 12 stopni i Miska spała na ogródku u mamy przeszlo 3godziny, wiec chyba taka pogoda jej odpowiadała jak widac. Przykryłam tylko kocykiem. Dragusia - oby ten odruch Florka to nic groźnego. No i żeby z serduszkiem też się samo unormowalo. Pani, Nestelle - wariatki z was z tymi kosmetykami hehe. Ja mam tylko sporo cieni do powiek no i ze 4 tusze to rzęs. Fluidów tylko 3 ale 1 uzywany, 2się kurzą ![]()
![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
hej
u nas zimno, szaro, buro i leje ![]() ![]() a ja miałam obstawić ze 8 ![]() po 6 tyg jak byłaś u gina i jest ok to można ![]() ![]() ![]() a co do głupszych ludzi pomyślałam tak samo jak Despa teraz nie ważne jest twoje myślenie tylko jak pomyślał ten który układał pytanie ![]() Cytat:
![]() ja byłam ![]()
![]() |
![]() |
#570 |
Kniaginia
|
Witam
![]() Znów mam zaległości, ale przez ostatnie dni żyłam na walizkach, pudłach i reklamówkach. Po przeprowadzce pobojowisko zaczyna przypominać mieszkanie. Odnalazłam komputer nawet ![]() W międzyczasie przeszliśmy dzielnie przez szczepienia. Róża waży 5800, a ja mam nadwerężoną rękę od jej podnoszenia. Idę nadrabiać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.