|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
summer vibes;)
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Lovically, wszystkiego naj naj najjjjlepszego
|
|
|
|
#542 |
|
Dossisława I
|
Piotruś miał zapłacić 150 000 tylko dlatego, żeby zaimponować wytrwałością? Wcale się nie dziwie, że przeprosił.
Ciekawa jestetm ile będzie w programie Top chef? Będziecie oglądały w środę? Wawa non stop jest ciekawa. Lubię Dobrusie i tą z tym dużym biustem( zapomniałam jak ma na imie)
Edytowane przez TheDocha Czas edycji: 2013-09-07 o 10:35 |
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=moniczorek;42678376]Nie, ale nie musiał też udawać jak to go nie rusza kompletnie i jeszcze żartowanie "siemanko w mojej celi". Jakby TA firma była tak serio wkurzona za ten jego filmik to myślę, że nie spodobałoby się im, że jeszcze się z nich nabija delikatnie.
|
|
#545 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#546 |
|
Dossisława I
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodzi na to że go tylko straszyli sądem.. pod względem prawnym, marketingowym (biorąc pod uwagę to ostatnie oświadczenie) - zachowują się jak dzieci - zachowanie tego Pana i internetów to osobna kwestia - oni mogą robić co chcą, od firmy ( za która myśli kilkanaście osób) wymaga się czegoś więcej.
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też czasem to oglądam ale w sumie tak po łebku i nie wiem o co w tym chodzi ale ta czarna co za nią tak lata ten Łukasz, to faktycznie ładna
|
|
#549 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jednocześnie nie uważam, że to firma się ośmieszyła czy że przestraszyła się osób broniących Piotrka. I dobrze, że dogadali się przed procesem, bo gdyby do niego doszło, to pewnie zaraz nabrałoby to martyrologicznego charakteru, a Piotr byłby wielkim męczennikiem. A tak on przyznał się do błędu i grzecznie przeprosił, przyznając, że bredził w swoim teście, firma przeprosiny przyjęła i wybaczyła, sprawa rozejdzie się po kościach, a internety muszą poczekać na inną okazję, żeby wyjść na ulice w obronie uciśnionych. ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#550 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#551 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ps. ja lubię tatara, ale ze sprawdzonej firmy - niedaleko mnie jest firma Peklimar i produkty mają naprawdę super. Jak ktoś mieszka w Wawie bądź w ogóle w woj. mazowieckim to polecam spróbować, naprawdę jakość jest super.Oglądałam wczoraj super filmik Oleski - jak byście nie wiedziały to haul. I ona coś tam wtrąciła, że jest taka zaaferowana tym wyjazdem. Naprawdę jej współczułam, myślę sobie, kurka, jaka biedna KTO NIE WIE, ile wysiłku kosztuje zorganizowanie wyjazdu, wyjechanie, spakowanie się, niech się nie wypowiada!!!!!!!! ![]() A tu też ostatnio ktoś napisał komentarz, że współczuje Księżniczce tego zabiegania - śniadania z Jackiem, kawki z B(l)aszakową, wspólnych, bombowych nocy z literą W. Jak zwykle hejt na poziomie, ciekawe, czy chciałybyście się zamienić i np. wiedzieć, ILE PRACY kosztuje takie złożenie filmiku za psie pieniądze... Co do filmiku nissiax - serio te szczoteczki mają wprowadzać w Polsce? Ja się poważnie zastanawiam nad jej zakupem. Niby mam peelingi, maski oczyszczające, kupiłam nawet korund, ale wolałabym raczej coś takiego uniwersalnego, a kosmetykami tylko się wspomagać. Tylko ta cena ;/ Ale jak odłożę kasę to może za 2-3 miesiące na tę najtańszą wersję. Lovically, HBD! (ostatnio widziałam ten skrót w życzeniach do mojego kumpla, w sumie zawsze się jakoś wyróżnia z setek "100"). Wszystkiego dobrego w dorosłym życiu, a tak w sumie to najlepsze i tak przed Tobą
Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2013-09-07 o 11:23 |
|
|
|
|
#552 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już są w Sephorze... ja jeszcze sie zastanowię czy to kupię, póki co będę testowac szmatkę muślinową, chociaż nazwa szmatka skutecznie mnie zniechęca, btw szmatkę razem z tym żelem czy co to tam LIZ Earle, Sisi mi przyśle
|
|
#554 |
|
Dossisława I
|
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn nie wiem jaka jest cena w S., ale widziałam na all, i powiem Wam, że miałam już jedną w koszyku, sprzedawca miał chyba z 21 na stanie, a po filmiku nisi poszły wszystkie, została jedna ![]() tak z ciekawości to zaobserwowałam
|
#556 | |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Neva_;42678264]
Cytat:
Logika niektórych mnie powala. Piotrek od samego początku mówił, że chce ugody, a nie sprawy w sądzie. Tylko na początku Sokołów miał to w pompie. Dopiero kiedy przestraszyli się internetów zmienili zdanie i jednak na ugodę poszli. Oczywistą oczywistością chyba jest, że nikt nie ma ochoty na szlajanie się po sądach, obojętnie czy trzęsie portkami czy nie - jest to niepotrzebne zamieszanie w życiu i strata czasu. Nie wiem czego tu nie rozumieć. I znowu - ja wiem, że oceniacie swoją miarą, ale uwierzcie, nie same dzieciaki w internetach siedzą. Wręcz przeciwnie. Także twierdzenie, że tylko dzieciaki piszą, że nie kupią więcej produktów Sokoła jest śmieszne. Ja na przykład nie mam w swoim otoczeniu żadnych dzieciaków (ba, nawet studentów - mogę ich policzyć na palcach jednej ręki), za to samych dorosłych ludzi, którym mamusia obiadków pod nos nie podstawia. I pytanie - po co dzieciaki, którym mama podstawia pod nos jedzenie miałyby w ogóle oglądać kanał Kocham Gotować? Z PRZEPISAMI jak te jedzenie właśnie zrobić?
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2013-09-07 o 11:45 |
|
|
|
|
#557 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiedziałam, że jestem w tyle ale narracja jest chociaż lepsza niż w trudnych sprawach i te napisy kto kim jest jak w fotostory z Bravo Cytat:
Stówka! |
||
|
|
|
#558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Weszłam na allegro - ta szczoteczka kosztuje min. 400 zł Trochę za dużo jak dla mnie na razie, ale będę się interesować - jak kupię to najwcześniej na gwiazdkę...Zauważyłaś już efekty po serum z witaminą C? Ja odstawiłam na razie, bo kupiłam sobie Acnederm (liczę, że coś pomoże z moimi małymi problemami skórnymi), a boję się stosować tego jednocześnie (nie sprawdza się u mnie to serum w ciągu dnia, nie lubię mieć uczucia lepkiej twarzy). ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Marzę o tym |
|
|
|
|
#559 | |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4267948 9]
Cytat:
|
|
|
|
|
#560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#562 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szmatkę z żelem będę mieć z UK. A wiem, że sis tam zamawia ze strony internetowej itd. Co do serum, to ładnie napina rozjaśnia i ja wolę na dzień nakładać niż na noc jakoś , jednak jedno mi się wydaje, że bardzo wysuszyło mi buzię.
|
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
630 zł za Mię i ponad 900 za tą klasyczną w Sephorze... Nie wiem ile wkłady kosztują.
Edytowane przez gagateczkaaa Czas edycji: 2013-09-07 o 12:22 |
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
jezuuu, szajni box co chwile mizdrzy się nad nową ambasadorką...karolajną
podniecają się, jakby to sama królowa, bez przesady, to nikt aż tak ważny
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=D7elkw50rcg
Michelle jako Cara - podoba mi się sposób w jaki jest zrobiony ten tutorial i prezentacja kosmetyków EM, wg mnie nie nachalna
|
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jestem ich ambasadorką, ale jeszcze żadne box nie był w pełni przeze mnie wychwalany i pewnie dlatego też ani jednego mojego posta nie udostępnili u siebie
|
|
#569 | ||||
|
Konto usunięte
|
Przecież ten serial jest specjalnie tak kretyński. Spójrzcie, co mu daje taką oglądalność: "Ale debilizm, zobacz zobacz...", na różnych portalach wrzucane są najgłupsze cytaty - ludzie wchodzą sprawdzić co to. Potem oglądają więcej, żeby nie wiem, poczuć się mądrzejszymi od tych "aktorów".
I biznes się kręci, oglądalność jest, cel osiągnięty.Sto lat! Cytat:
Nieoficjalnie "Presserwis" dowiedział się, że Sokołów podejmie także współpracę z blogerem Piotrem Ogińskim." To by były jaja. Cytat:
Jak jest taka biedna i to takie strasznie to niech siedzi w domu. Cytat:
Nikt jej na siłę nie trzyma, widocznie się opłaca, hajs się musi zgadzać. ![]() Dla mnie to, w jaki sposób nasze szanowne vlogerki prezentują w filmikach swoją codzienność to jest jakieś śmieszne udawanie jakiegoś hajlajfu , dziewczynki się bawią w "Seks w wielkim mieście". Tak, wiem, że nie trzeba zapierdzielać na kasie w tesco, ani w fabryce, ani w korporacji, są też wolne zawody. Po prostu moim zdaniem te śniadanka, kawki i inne są czymś tak sztucznym i na pokaz, że szok. Otóż to. Cytat:
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-09-07 o 13:11 |
||||
|
|
|
#570 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Ogólnie to teraz jak MTV chce jeszcze zrobić produkcje EKIPY Z WAWY to nawet sama zastanawiałam się czy się nie zgłosić
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

chyba sie starzeje ... coraz badziej
wychodzi na to że go tylko straszyli sądem.. pod względem prawnym, marketingowym (biorąc pod uwagę to ostatnie oświadczenie) - zachowują się jak dzieci - zachowanie tego Pana i internetów to osobna kwestia - oni mogą robić co chcą, od firmy ( za która myśli kilkanaście osób) wymaga się czegoś więcej.

KTO NIE WIE, ile wysiłku kosztuje zorganizowanie wyjazdu, wyjechanie, spakowanie się, niech się nie wypowiada!!!!!!!! 

Z PRZEPISAMI jak te jedzenie właśnie zrobić?
dziwne, że zainwestowali swoją promocję w osobę, która nie tak dawno polecała konkurencje...