Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-07, 09:30   #541
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Lovically, wszystkiego naj naj najjjjlepszego
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:30   #542
TheDocha
Dossisława I

Piotruś miał zapłacić 150 000 tylko dlatego, żeby zaimponować wytrwałością? Wcale się nie dziwie, że przeprosił.

Ciekawa jestetm ile będzie w programie Top chef? Będziecie oglądały w środę?

Wawa non stop jest ciekawa. Lubię Dobrusie i tą z tym dużym biustem( zapomniałam jak ma na imie)

Edytowane przez TheDocha
Czas edycji: 2013-09-07 o 09:35
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:30   #543
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Kiedyś radzka mnie strasznie drazniła, a teraz przy tych wszystkich haulach i denkach to nawet lubie ją oglądać chyba sie starzeje ... coraz badziej
Miałam tak samo co do radzki
Stary 2013-09-07, 09:32   #544
Noely
Raczkowanie

[QUOTE=moniczorek;42678376]
Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość

a co miał się publicznie przyznawac, ze sie boi
Nie, ale nie musiał też udawać jak to go nie rusza kompletnie i jeszcze żartowanie "siemanko w mojej celi". Jakby TA firma była tak serio wkurzona za ten jego filmik to myślę, że nie spodobałoby się im, że jeszcze się z nich nabija delikatnie.
Stary 2013-09-07, 09:35   #545
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Piotruś miał zapłacić 15 000 tylko dlatego, żeby zaimponować wytrwałością? Wcale się nie dziwie, że przeprosił.

Wawa non stop jest ciekawa. Lubię Dobrusie i tą z tym dużym biustem( zapomniałam jak ma na imie)
Top chef to na jakim kanale jest ?
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:41   #546
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Top chef to na jakim kanale jest ?
Na Polsacie
Stary 2013-09-07, 09:51   #547
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neva_ Pokaż wiadomość

Jak zawsze kwestia odbioru i interpretacji. Ja odniosłam raczej wrażenie, że to Piotruś konkretnie spanikował, podkulił ogon i grzecznie przeprosił (co się też internetom nie spodobało, bo miał być męczennikiem i ostatnim sprawiedliwym głoszącym prawdę w świętej wojnie o nasze żołądki), a firma postanowiła być łaskawa i wielkoduszna i odstąpiła od żądań. I jakoś nie pomysłałam, że to ze strachu przed ludkami obiecującymi, że nigdy więcej nie kupią produktów TEJ firmy. Zwłaszcza, że pewnie większość wcina to, co im mama na talerzu pod nos podsunie. W każdym razie dla mnie bardziej ośmieszyły się internety niż Sokołów.
skoro chodziło tylko o uzyskanie przeprosin to dla mnie to jeszcze wieksza kompromitacja Sokołowa wychodzi na to że go tylko straszyli sądem.. pod względem prawnym, marketingowym (biorąc pod uwagę to ostatnie oświadczenie) - zachowują się jak dzieci - zachowanie tego Pana i internetów to osobna kwestia - oni mogą robić co chcą, od firmy ( za która myśli kilkanaście osób) wymaga się czegoś więcej.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 09:52   #548
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Piotruś miał zapłacić 150 000 tylko dlatego, żeby zaimponować wytrwałością? Wcale się nie dziwie, że przeprosił.

Oliwia
też czasem to oglądam ale w sumie tak po łebku i nie wiem o co w tym chodzi ale ta czarna co za nią tak lata ten Łukasz, to faktycznie ładna
Stary 2013-09-07, 10:09   #549
Neva_
Raczkowanie

Cytat:

Ależ ja napisałam, że zrobiłabym to samo, więc w ogóle nie dziwią mnie jego przeprosiny. Ale jednocześnie nie uważam, że to firma się ośmieszyła czy że przestraszyła się osób broniących Piotrka. I dobrze, że dogadali się przed procesem, bo gdyby do niego doszło, to pewnie zaraz nabrałoby to martyrologicznego charakteru, a Piotr byłby wielkim męczennikiem. A tak on przyznał się do błędu i grzecznie przeprosił, przyznając, że bredził w swoim teście, firma przeprosiny przyjęła i wybaczyła, sprawa rozejdzie się po kościach, a internety muszą poczekać na inną okazję, żeby wyjść na ulice w obronie uciśnionych.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
skoro chodziło tylko o uzyskanie przeprosin to dla mnie to jeszcze wieksza kompromitacja Sokołowa wychodzi na to że go tylko straszyli sądem.. pod względem prawnym, marketingowym (biorąc pod uwagę to ostatnie oświadczenie) - zachowują się jak dzieci - zachowanie tego Pana i internetów to osobna kwestia - oni mogą robić co chcą, od firmy ( za która myśli kilkanaście osób) wymaga się czegoś więcej.
No wiesz, tak do końca nie wiemy, jak się dogadali. Może w jego następnym teście kabanosy Sokołowa okażą się najlepsze. Żartuję, ale jakoś zachowanie firmy mnie nie oburza. Koniec końców nikt nie będzie pamiętał, o co chodziło.
Neva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:12   #550
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Tak. Chociaż bardziej się cieszę z dowodu niż z nich
Wszystkiego najlepszego
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:21   #551
201705250955
Konto usunięte

Cytat:

Jakoś był bardziej zacietrzewiony mijając się z faktami w teście tatara. Ale co tam, eot, co mnie jakiś tataro-nie-żerca i rzygający parówkami obchodzi Ps. ja lubię tatara, ale ze sprawdzonej firmy - niedaleko mnie jest firma Peklimar i produkty mają naprawdę super. Jak ktoś mieszka w Wawie bądź w ogóle w woj. mazowieckim to polecam spróbować, naprawdę jakość jest super.

Oglądałam wczoraj super filmik Oleski - jak byście nie wiedziały to haul. I ona coś tam wtrąciła, że jest taka zaaferowana tym wyjazdem. Naprawdę jej współczułam, myślę sobie, kurka, jaka biedna KTO NIE WIE, ile wysiłku kosztuje zorganizowanie wyjazdu, wyjechanie, spakowanie się, niech się nie wypowiada!!!!!!!!
A tu też ostatnio ktoś napisał komentarz, że współczuje Księżniczce tego zabiegania - śniadania z Jackiem, kawki z B(l)aszakową, wspólnych, bombowych nocy z literą W. Jak zwykle hejt na poziomie, ciekawe, czy chciałybyście się zamienić i np. wiedzieć, ILE PRACY kosztuje takie złożenie filmiku za psie pieniądze...

Co do filmiku nissiax - serio te szczoteczki mają wprowadzać w Polsce? Ja się poważnie zastanawiam nad jej zakupem. Niby mam peelingi, maski oczyszczające, kupiłam nawet korund, ale wolałabym raczej coś takiego uniwersalnego, a kosmetykami tylko się wspomagać. Tylko ta cena ;/ Ale jak odłożę kasę to może za 2-3 miesiące na tę najtańszą wersję.

Lovically, HBD! (ostatnio widziałam ten skrót w życzeniach do mojego kumpla, w sumie zawsze się jakoś wyróżnia z setek "100"). Wszystkiego dobrego w dorosłym życiu, a tak w sumie to najlepsze i tak przed Tobą

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2013-09-07 o 10:23
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:34   #552
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
[COLOR=Silver]
Oglądałam wczoraj super filmik Oleski - jak byście nie wiedziały to haul. I ona coś tam wtrąciła, że jest taka zaaferowana tym wyjazdem. Naprawdę jej współczułam, myślę sobie, kurka, jaka biedna KTO NIE WIE, ile wysiłku kosztuje zorganizowanie wyjazdu, wyjechanie, spakowanie się, niech się nie wypowiada!!!!!!!!
A tu też ostatnio ktoś napisał komentarz, że współczuje Księżniczce tego zabiegania - śniadania z Jackiem, kawki z B(l)aszakową, wspólnych, bombowych nocy z literą W. Jak zwykle hejt na poziomie, ciekawe, czy chciałybyście się zamienić i np. wiedzieć, ILE PRACY kosztuje takie złożenie filmiku za psie pieniądze...
oni są tacy biedni...nic tylko współczuć
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:35   #553
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Co do filmiku nissiax - serio te szczoteczki mają wprowadzać w Polsce? Ja się poważnie zastanawiam nad jej zakupem. Niby mam peelingi, maski oczyszczające, kupiłam nawet korund, ale wolałabym raczej coś takiego uniwersalnego, a kosmetykami tylko się wspomagać. Tylko ta cena ;/ Ale jak odłożę kasę to może za 2-3 miesiące na tę najtańszą wersję.

Już są w Sephorze... ja jeszcze sie zastanowię czy to kupię, póki co będę testowac szmatkę muślinową, chociaż nazwa szmatka skutecznie mnie zniechęca, btw szmatkę razem z tym żelem czy co to tam LIZ Earle, Sisi mi przyśle
Stary 2013-09-07, 10:39   #554
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Już są w Sephorze... ja jeszcze sie zastanowię czy to kupię, póki co będę testowac szmatkę muślinową, chociaż nazwa szmatka skutecznie mnie zniechęca, btw szmatkę razem z tym żelem czy co to tam LIZ Earle, Sisi mi przyśle

Wiesz ile kosztują te szczoteczki?
Stary 2013-09-07, 10:44   #555
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Tzn nie wiem jaka jest cena w S., ale widziałam na all, i powiem Wam, że miałam już jedną w koszyku, sprzedawca miał chyba z 21 na stanie, a po filmiku nisi poszły wszystkie, została jedna

tak z ciekawości to zaobserwowałam
Stary 2013-09-07, 10:44   #556
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

[QUOTE=Neva_;42678264]
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

No właśnie o to mi chodzi. I nie dziwię się, że na to poszedł, ale dla mnie wydźwięk jest taki, że internety chciały w nim widzieć Dawida walczącego z Goliatem, a tymczasem okazał się zwykłym wystraszonym chłopcem, który uciekł, widząc przeciwnika. I żeby nie było - też bym to zrobiła na jego miejscu. Ale właśnie dlatego uważam, że to porażka internetów, a nie fimy.
A co w tym dziwnego?
Logika niektórych mnie powala.
Piotrek od samego początku mówił, że chce ugody, a nie sprawy w sądzie. Tylko na początku Sokołów miał to w pompie. Dopiero kiedy przestraszyli się internetów zmienili zdanie i jednak na ugodę poszli.
Oczywistą oczywistością chyba jest, że nikt nie ma ochoty na szlajanie się po sądach, obojętnie czy trzęsie portkami czy nie - jest to niepotrzebne zamieszanie w życiu i strata czasu. Nie wiem czego tu nie rozumieć.

I znowu - ja wiem, że oceniacie swoją miarą, ale uwierzcie, nie same dzieciaki w internetach siedzą. Wręcz przeciwnie. Także twierdzenie, że tylko dzieciaki piszą, że nie kupią więcej produktów Sokoła jest śmieszne. Ja na przykład nie mam w swoim otoczeniu żadnych dzieciaków (ba, nawet studentów - mogę ich policzyć na palcach jednej ręki), za to samych dorosłych ludzi, którym mamusia obiadków pod nos nie podstawia.
I pytanie - po co dzieciaki, którym mama podstawia pod nos jedzenie miałyby w ogóle oglądać kanał Kocham Gotować? Z PRZEPISAMI jak te jedzenie właśnie zrobić?

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2013-09-07 o 10:45
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:52   #557
Julie_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
hit, hit.. to jest na faktach! narratorka (?) tego serialu została twarzą rajstop przecież
nie znacie sie nic

Wiedziałam, że jestem w tyle
ale narracja jest chociaż lepsza niż w trudnych sprawach i te napisy kto kim jest jak w fotostory z Bravo

Cytat:

Dzięki, właśnie ostatnio przesiadywałam pod lokalem Śniadaniowni, chciałam porozmawiać z Karoliną, ale była nieosiągalna. Teraz będę miała stylowy prezent, dzięki!
I możesz liczyć na to, że Twój prezent będzie w filmiku! Taki fejm!

Cytat:
Tak. Chociaż bardziej się cieszę z dowodu niż z nich
Stówka!
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:56   #558
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

A gdzie te szmatki można dostać (w jakich krajach)? Też się nimi zainteresowałam, ale widziałam tylko na allegro. W sumie przetestowałabym i to, i to.
Weszłam na allegro - ta szczoteczka kosztuje min. 400 zł Trochę za dużo jak dla mnie na razie, ale będę się interesować - jak kupię to najwcześniej na gwiazdkę...
Zauważyłaś już efekty po serum z witaminą C? Ja odstawiłam na razie, bo kupiłam sobie Acnederm (liczę, że coś pomoże z moimi małymi problemami skórnymi), a boję się stosować tego jednocześnie (nie sprawdza się u mnie to serum w ciągu dnia, nie lubię mieć uczucia lepkiej twarzy).

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
I możesz liczyć na to, że Twój prezent będzie w filmiku! Taki fejm!
Marzę o tym
Stary 2013-09-07, 11:00   #559
Neva_
Raczkowanie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4267948 9]
Cytat:
A co w tym dziwnego?
Logika niektórych mnie powala.
Piotrek od samego początku mówił, że chce ugody, a nie sprawy w sądzie. Tylko na początku Sokołów miał to w pompie. Dopiero kiedy przestraszyli się internetów zmienili zdanie i jednak na ugodę poszli.
Oczywistą oczywistością chyba jest, że nikt nie ma ochoty na szlajanie się po sądach, obojętnie czy trzęsie portkami czy nie - jest to niepotrzebne zamieszanie w życiu i strata czasu. Nie wiem czego tu nie rozumieć.

I znowu - ja wiem, że oceniacie swoją miarą, ale uwierzcie, nie same dzieciaki w internetach siedzą. Wręcz przeciwnie. Także twierdzenie, że tylko dzieciaki piszą, że nie kupią więcej produktów Sokoła jest śmieszne. Ja na przykład nie mam w swoim otoczeniu żadnych dzieciaków (ba, nawet studentów - mogę ich policzyć na palcach jednej ręki), za to samych dorosłych ludzi, którym mamusia obiadków pod nos nie podstawia.
I pytanie - po co dzieciaki, którym mama podstawia pod nos jedzenie miałyby w ogóle oglądać kanał Kocham Gotować? Z PRZEPISAMI jak te jedzenie właśnie zrobić?
Cóż, spodziewam się, że ta dorosła część widzów oglądająch kanał Kocham Gotować była dorosła na tyle, żeby mieć świadomość, jak nierzetelny był ten test. I niekoniecznie chciała ruszać na wojenkę, bo nie było czego bronić. Przepisy przepisami, dla mnie testy Piotra były zwyczajnymi zagrywkami pod publiczkę, w dodatku ze słabym aktorstwem. Tak, Sokołów zastosował metodę na straszaka, bo pewnie od początku nie zamierzali iść z tym do sądu, ale może dzięki temu niektórzy trochę bardziej się zastanowią, co i gdzie wygadują. A inni, że może nie warto tak od razu wymachiwać piąstką, bo się zostanie z tą piąstką w d... Chociaż to pewnie płonne nadzieje.
Neva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:03   #560
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie te szmatki można dostać (w jakich krajach)? Też się nimi zainteresowałam, ale widziałam tylko na allegro. W sumie przetestowałabym i to, i to.

W sklepie z pieluszkami wielorazowymi dla dzieci.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4267948 9]

Cóż, spodziewam się, że ta dorosła część widzów oglądająch kanał Kocham Gotować była dorosła na tyle, żeby mieć świadomość, jak nierzetelny był ten test. I niekoniecznie chciała ruszać na wojenkę, bo nie było czego bronić. Przepisy przepisami, dla mnie testy Piotra były zwyczajnymi zagrywkami pod publiczkę, w dodatku ze słabym aktorstwem. Tak, Sokołów zastosował metodę na straszaka, bo pewnie od początku nie zamierzali iść z tym do sądu, ale może dzięki temu niektórzy trochę bardziej się zastanowią, co i gdzie wygadują. A inni, że może nie warto tak od razu wymachiwać piąstką, bo się zostanie z tą piąstką w d... Chociaż to pewnie płonne nadzieje.
Dokładnie. Poziom kanału i testów dobry dla gimbusa a nie dorosłej osoby.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:08   #561
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:10   #562
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
W sklepie z pieluszkami wielorazowymi dla dzieci.

Dzięki.
Co do testu, na gazecie.pl dziś pojawił się test autorstwa Kuronia. Polecam obejrzeć, wg mnie tak powinny wyglądać recenzje.
Stary 2013-09-07, 11:16   #563
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Weszłam na allegro - ta szczoteczka kosztuje min. 400 zł Trochę za dużo jak dla mnie na razie, ale będę się interesować - jak kupię to najwcześniej na gwiazdkę...
Zauważyłaś już efekty po serum z witaminą C? Ja odstawiłam na razie, bo kupiłam sobie Acnederm (liczę, że coś pomoże z moimi małymi problemami skórnymi), a boję się stosować tego jednocześnie (nie sprawdza się u mnie to serum w ciągu dnia, nie lubię mieć uczucia lepkiej twarzy).
[COLOR="Silver"]

Szmatkę z żelem będę mieć z UK. A wiem, że sis tam zamawia ze strony internetowej itd. Co do serum, to ładnie napina rozjaśnia i ja wolę na dzień nakładać niż na noc jakoś , jednak jedno mi się wydaje, że bardzo wysuszyło mi buzię.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 11:21   #564
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

630 zł za Mię i ponad 900 za tą klasyczną w Sephorze... Nie wiem ile wkłady kosztują.

Edytowane przez gagateczkaaa
Czas edycji: 2013-09-07 o 11:22
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:34   #565
Patalus
Zakorzenienie

jezuuu, szajni box co chwile mizdrzy się nad nową ambasadorką...karolajną podniecają się, jakby to sama królowa, bez przesady, to nikt aż tak ważny
Stary 2013-09-07, 11:52   #566
Julie_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
jezuuu, szajni box co chwile mizdrzy się nad nową ambasadorką...karolajną podniecają się, jakby to sama królowa, bez przesady, to nikt aż tak ważny
Weszłam na ich fb dziwne, że zainwestowali swoją promocję w osobę, która nie tak dawno polecała konkurencje...
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:58   #567
Hadassah
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=D7elkw50rcg

Michelle jako Cara - podoba mi się sposób w jaki jest zrobiony ten tutorial i prezentacja kosmetyków EM, wg mnie nie nachalna
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 12:05   #568
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Weszłam na ich fb dziwne, że zainwestowali swoją promocję w osobę, która nie tak dawno polecała konkurencje...
no a teraz będzie chwalić ich box
też jestem ich ambasadorką, ale jeszcze żadne box nie był w pełni przeze mnie wychwalany i pewnie dlatego też ani jednego mojego posta nie udostępnili u siebie
Stary 2013-09-07, 12:06   #569
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Ja obejrzałam minutę- może dwie i wyłączyłam
Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Nie wiem jak mogli wypuścić taką szmirę Żenada
Przecież ten serial jest specjalnie tak kretyński. Spójrzcie, co mu daje taką oglądalność: "Ale debilizm, zobacz zobacz...", na różnych portalach wrzucane są najgłupsze cytaty - ludzie wchodzą sprawdzić co to. Potem oglądają więcej, żeby nie wiem, poczuć się mądrzejszymi od tych "aktorów". I biznes się kręci, oglądalność jest, cel osiągnięty.

Cytat:
Idę się zabawić na moją pełnoletność
Sto lat!

Cytat:
No wiesz, tak do końca nie wiemy, jak się dogadali. Może w jego następnym teście kabanosy Sokołowa okażą się najlepsze. Żartuję, ale jakoś zachowanie firmy mnie nie oburza. Koniec końców nikt nie będzie pamiętał, o co chodziło.
"Jednocześnie Sokołów zapowiedział, że planuje dyskusję z udziałem ekspertów (blogerów, vlogerów) na temat wolności w Internecie i interesów marki.
Nieoficjalnie "Presserwis" dowiedział się, że Sokołów podejmie także współpracę z blogerem Piotrem Ogińskim."

To by były jaja. Nie no, wszyscy zadowoleni. :P

Cytat:
Też się zawsze pakuję sama (zwykle w 10kg podręcznego w ryanie, po taniości), sama planuje wyjazdy, załatwiam loty, przesiadki, noclegi, trasy wycieczek... Nie uważam, że to jakiś wyczyn. Jak jest taka biedna i to takie strasznie to niech siedzi w domu.

Cytat:
Jak dostaje takie psie pieniądze i to taka praca w pocie czoła to niech to rzuci i idzie do "normalnej" roboty. Nikt jej na siłę nie trzyma, widocznie się opłaca, hajs się musi zgadzać.
Dla mnie to, w jaki sposób nasze szanowne vlogerki prezentują w filmikach swoją codzienność to jest jakieś śmieszne udawanie jakiegoś hajlajfu , dziewczynki się bawią w "Seks w wielkim mieście". Tak, wiem, że nie trzeba zapierdzielać na kasie w tesco, ani w fabryce, ani w korporacji, są też wolne zawody. Po prostu moim zdaniem te śniadanka, kawki i inne są czymś tak sztucznym i na pokaz, że szok.

Cytat:
oni są tacy biedni...nic tylko współczuć
Otóż to.

Cytat:
No bo gdzie bylo najwięcej szumu? Kwejk, sadistic, joemonster, wiocha, nie wiem co tam ejszcze jest. Nie powiesz mi, że użytkownicy tych portali są 18+. Ani 15+.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-09-07 o 12:11
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 12:11   #570
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Przecież ten serial jest specjalnie tak kretyński. Spójrzcie, co mu daje taką oglądalność: "Ale debilizm, zobacz zobacz...", na różnych portalach wrzucane są najgłupsze cytaty - ludzie wchodzą sprawdzić co to. Potem oglądają więcej, żeby nie wiem, poczuć się mądrzejszymi od tych "aktorów". I biznes się kręci, oglądalność jest, cel osiągnięty.
Ja oglądam for fun żeby się pośmiać z tych dialogów.
Ogólnie to teraz jak MTV chce jeszcze zrobić produkcje EKIPY Z WAWY to nawet sama zastanawiałam się czy się nie zgłosić
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości