Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV ! - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-03, 19:10   #541
dariah4
Raczkowanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Ja też robię sobie wolne od słodyczy od jutra. Postanowiłam, że do świąt żadnych słodyczy. Muszę schudnąć kilka kilogramów, więc dobrze sie składa. Obym w tym postanowieniu wytrzymała. Poza tym mam zamiar przestawić się na jakieś zdrowe jedzenie i przeprowadzić u siebie taki detoks żywieniowy.
Jakoś ostatnio przestałam czuć klimat świąt, może przez tą pogodę. W ogóle zawsze w niedzielę mam strasznego doła.
dariah4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:01   #542
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość
Spoko gatki. Mi osobiście podobają się te czerwone z potworkiem..
Zwierzak mnie też się podobają

a, i widziałam reklamę orange
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni

Edytowane przez Martita 88
Czas edycji: 2013-11-03 o 20:02
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:26   #543
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dariah4 Pokaż wiadomość
Ja też robię sobie wolne od słodyczy od jutra. Postanowiłam, że do świąt żadnych słodyczy. Muszę schudnąć kilka kilogramów, więc dobrze sie składa. Obym w tym postanowieniu wytrzymała. Poza tym mam zamiar przestawić się na jakieś zdrowe jedzenie i przeprowadzić u siebie taki detoks żywieniowy.
Jakoś ostatnio przestałam czuć klimat świąt, może przez tą pogodę. W ogóle zawsze w niedzielę mam strasznego doła.
Ja dzisiaj wyjątkowo nie mam niedzielnej depresji, bo wzięłam na jutro urlop

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:36   #544
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Też dzisiaj widziałam
Wiedziałam, że w tym sklepie mają baaardzo drogie rzeczy więc sobie myślę, że choinka pewnie z 300zł bedzie kosztować Podeszłam sie zapytać, a Pani mówi, że 2 900zł [COLOR="Silver"]
Ja tam w sumie nie wchodzę, bo nie widzę sensu wydawania astronomicznych kwot na bombki czy inne dekoracje. Za niewielkie pieniądze można znaleźć naprawdę super rzeczy. Wiem chyba nawet o której mówisz, kto to widział, żeby choinka 2 900zł kosztowała
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:36   #545
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość
Ja jeśli chodzi o sylwestra to uważam, że to dzień jak każdy inny. Jeśli mam ochotę się wtedy bawić, wyjechać gdzieś czy jeszcze coś to to robię, jak nie to nie widzę problemu by zaszyć się w domu. I tak samo mam z innymi, ktoś chce się bawić to ok, nie chce to nie, żaden problem. Może ktoś ma ochotę np. na imprezę kilkanaście dni przed sylwestrem a w ten dzień akurat nie i jeśli nie to po co się zmuszać. Jestem bardzo tolernacyjna w tym temacie i u uważam, że niech każdy robi jak chce.
A funkcjonuje takie podejście w społeczeństwie, zwłaszcza wśród młodzieży, że jak się nie bawisz, nie masz planów to jakimś odmieńcem jest bo jak to tak

Byłam w tesco, naoglądałam się tych świątecznych rzeczy, słodyczy ale jeszcze nic nie kupiłam
Ja mam podobne zdanie Za czasów nastoletnich czułam ciśnienie, aby sylwestra koniecznie spędzić na jakiejś imprezie czy domówce - zostanie tego dnia w domu wydawało mi się niemal dramatem Od kilku lat nie czuję jakichś większych emocji w związku z sylwestrem i nie mam nic przeciwko spędzeniu go tylko z mężem (i psem )

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
ja planów na sylwestra nie mam xD wiem tylko tyle, że spędzam je w Polsce a co dokładnie to się okaże rano na pewno będę leciała samolotem i potem będę musiała się dostać do mieszkania z lotniska

Nimfa ile już u Ciebie ozdób w sklepach

ja jeszcze niczego świątecznego nie spotkałam

też muszę pomyśleć co z prezentami xD bo totalnie nie mam weny...
Ja też W zeszłym roku o tej porze miałam już skompletowaną większość prezentów, a w tym? Dramat
Cytat:
Napisane przez feather Pokaż wiadomość
Przedwczoraj śniło mi się, że spadł śnieg i wszędzie było pięknie biało Ale potem się budziłam, spojrzałam w okno, a tam szaro, drzewa bez liści i zero śniegu, więc znowu poszłam spać i znowu śnił mi się padający śnieg

A co do sylwestra to ja mam nadzieję na wyjazd w góry w tym roku, ale nie wiem jak wyjdzie, bo kolega tylko o tym wspomniał, Jak się w tym roku nie uda to może w następnym, albo jeszcze następnym...

O, a te majciochy -> http://www.ffmoda.com/pl/products/zi...na/ia32634653/ to kupię na prezent dla znajomej, która wiecznie narzeka, że święta to tylko kupa roboty
Ja dziś też śniłam o śniegu
Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość
Zwierzak mnie też się podobają

a, i widziałam reklamę orange
Ja w końcu też

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:56   #546
Emocja20
Zadomowienie

Moja mama zainwestowała w trzy świąteczne rzeczy z home&you: czerwoną pościel (będę zazdrościć jak nie wiem, ale nam by były potrzebne dwa komplety, co daje kwotę ok. 300zł także się powstrzymam), bieżnik happy deers2 no i za 10zł fartuch holly.

TŻ nie kazał nikomu mówić, ale piliśmy dziś rano herbatę w świątecznych kubkach - no nie mogliśmy się powstrzymać

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Czy pieczenie muffinów i ich próbowanie (no bo muszę zobaczyć czy na święta się będą nadawać ) wchodzi w zakaz słodyczowy?
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:57   #547
Jelizawieta
Rozeznanie

Cytat:
Ja też się od jutra odchudzam ale tym razem naprawdę, bo w styczniu wybywamy na narty i nie zmieszczę się w swoje (już w tym roku ciasne) spodnie narciarskie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Ja mam podobne zdanie Za czasów nastoletnich czułam ciśnienie, aby sylwestra koniecznie spędzić na jakiejś imprezie czy domówce - zostanie tego dnia w domu wydawało mi się niemal dramatem Od kilku lat nie czuję jakichś większych emocji w związku z sylwestrem i nie mam nic przeciwko spędzeniu go tylko z mężem (i psem )
A ja akurat sylwestra MUSZĘ spędzić gdzieś na sali bo jak idę na salę się bawić to nadchodzący rok jest dla mnie wyjątkowo dobry, a jak jestem na domówce to jakiś taki nijaki... Hehehe dobrze sobie to wytłumaczyłam, ale naprawdę tak się dzieje w moim życiu

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
TŻ nie kazał nikomu mówić, ale piliśmy dziś rano herbatę w świątecznych kubkach - no nie mogliśmy się powstrzymać
Mój przedwczoraj i wczoraj sam od siebie zaproponował, żebyśmy obejrzeli świąteczny film Fajne te nasze chłopy są
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-03, 21:13   #548
dariah4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj wyjątkowo nie mam niedzielnej depresji, bo wzięłam na jutro urlop
Fajnie masz. Ja jutro mam 2 wykłady, wprawdzie dopiero na 14.30, ale co z tego jak i tak żeby na nie zdażyć muszę jechać do Poznania już 0 8.00 rano.

Ja dzisiaj piekłam muffinki z budyniem. Tak się ich najadłam, że czuje się o kolejne kilogramy cięższa. Już się nie moge doczekać robienia pierników przy słuchaniu świątecznych piosenek i patrzeniu z kuchni na śnieg, ktoy leży za oknem (albo i nie leży, bo wiadomo z tym śniegiem to różniew bywa) Wtedy czuję ten klimat i zapach świąt.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
Ja też się od jutra odchudzam ale tym razem naprawdę, bo w styczniu wybywamy na narty i nie zmieszczę się w swoje (już w tym roku ciasne) spodnie narciarskie
O to masz jakąś motywację. Ja bym chciała się zmieścić w moje stare jeansy, które jakiś czas temu były na mnie dobre a teraz są trochę za ciasne i leżą w szafie i czekają aż schudnę.
dariah4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 22:00   #549
wioleta20
Zakorzenienie

Hej wam, juz do was powrocilam mam nadzieje ze skonczymy ten watek do swiat...
Dzis w tesco tylko slodycze widzialam swiateczne;p
Jakos jeszcze nie czuje tej atmosfery swiatecznej
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 23:34   #550
Niambie
Zadomowienie

Wszystkie na diecie? od razu mi łatwiej ;D

Nie zrobilam nic. Moje tworzenie choinki zatrzymało się na przygotowaniu wszystkich narzędzi... I dostałam okropnego bólu głowy ;P czułam, że nadchodzi ale mialam nadzieję, że jeszcze nie bedzie tak źle. Było/jest źle, a dzisiaj mam nocke i jeszcze 7 godzin przede mną. Ehh...

Zastanawiam się nad świąteczną pościelą. Widziałam w Primarku ale na razie jeszcze myślę. Obawiam się, że mąż nie będzie chciał spać w reniferkach i przeniesie się na kanapę ;P
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 23:39   #551
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Wczoraj przyszła do mnie gazetka z Selgrosa i mają tam fajne sztuczne choinki które wyglądaja jak żywe będą dostępne od 5listopada

tu masz link do gazetki http://www.selgros.pl/gazetki-promocyjne/nastepne choinki są w gazetce z ofertą przemysłową
Dzięki Ja chyba popatrzę w sklepach na żywo, bo na zdjęciu wszystko ładne. Boję się, że na żywo będzie drapak a nie choinka
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-04, 00:24   #552
Jelizawieta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość

Nie zrobilam nic. Moje tworzenie choinki zatrzymało się na przygotowaniu wszystkich narzędzi... I dostałam okropnego bólu głowy ;P czułam, że nadchodzi ale mialam nadzieję, że jeszcze nie bedzie tak źle. Było/jest źle, a dzisiaj mam nocke i jeszcze 7 godzin przede mną. Ehh...

Zastanawiam się nad świąteczną pościelą. Widziałam w Primarku ale na razie jeszcze myślę. Obawiam się, że mąż nie będzie chciał spać w reniferkach i przeniesie się na kanapę ;P
Zawsze jak się robi chłodniej to mam motywacje do odchudzania, bo na pół roku chowam się pod ciuchami a na wiosnę mogę zrobić wielki come back szkoda tylko, ze moja motywacja wytrzyuje max tydzien a koncek pościeli w reniferki możesz wysłać

Cytat:
Fajnie masz. Ja jutro mam 2 wykłady, wprawdzie dopiero na 14.30, ale co z tego jak i tak żeby na nie zdażyć muszę jechać do Poznania już 0 8.00 rano.

Ja dzisiaj piekłam muffinki z budyniem. Tak się ich najadłam, że czuje się o kolejne kilogramy cięższa. Już się nie moge doczekać robienia pierników przy słuchaniu świątecznych piosenek i patrzeniu z kuchni na śnieg, ktoy leży za oknem (albo i nie leży, bo wiadomo z tym śniegiem to różniew bywa) Wtedy czuję ten klimat i zapach świąt.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

O to masz jakąś motywację. Ja bym chciała się zmieścić w moje stare jeansy, które jakiś czas temu były na mnie dobre a teraz są trochę za ciasne i leżą w szafie i czekają aż schudnę.
A co do pieczeniu ciasteczek,wśród świątecznych piosenek nawet nie mów

O ciuchach w które się nie mieszczę, ale trzymam na czas "jak już schudnę" nie wspomnę, bo na razie stanowią 2/3 moich wszystkich ubrań
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 00:58   #553
Niambie
Zadomowienie

Ja dzisiaj przegladalam szafe i schowalam typowo letnie sukienki. Zostało jeszcze to, co musze wystawić na ebayu albo oddac do... Brakuje mi słowa... Angielskiego PCK ;D ten no, British Red Cross ;D a muszę oddać, bo się nie mieszcze. Ze strachem zauważyłam, że nie mam nic na zimę oprócz ostatnio zakupionego sweterka i "świątecznej" spódnicy ;D
Muszę iść na zakupy ;( tak nie lubie kupować ubrań! Ozdoby to co innego, albo kosmetyki, albo gary, miski, blaszki ;D
Stary 2013-11-04, 04:02   #554
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Tadam

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-...04454,1,0.html
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 04:57   #555
olanna
Zakorzenienie

Cytat:

A ja akurat sylwestra MUSZĘ spędzić gdzieś na sali bo jak idę na salę się bawić to nadchodzący rok jest dla mnie wyjątkowo dobry, a jak jestem na domówce to jakiś taki nijaki... Hehehe dobrze sobie to wytłumaczyłam, ale naprawdę tak się dzieje w moim życiu

Mój przedwczoraj i wczoraj sam od siebie zaproponował, żebyśmy obejrzeli świąteczny film Fajne te nasze chłopy są
To niezła ekipa się tu tworzy.

Cytat:

O, taaaak! Też to kocham! I jak tu nie lubić świątecznych przygotowań? Nawet sprzątanie nie jest wtedy takie straszne.

Cytat:
Napisane przez wioleta20 Pokaż wiadomość
Hej wam, juz do was powrocilam mam nadzieje ze skonczymy ten watek do swiat...
Dzis w tesco tylko slodycze widzialam swiateczne;p
Jakos jeszcze nie czuje tej atmosfery swiatecznej
Cytat:

Najważniejsze to zacząć, a jakby nie było- trochę czasu jeszcze zostało.

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość

Oby się sprawdziło. Ale jako że jestem odmieńcem lubiącym deszcz i niebo zasnute chmurami, to obecna pogoda też mi nie przeszkadza.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 06:13   #556
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:

Ja nie chodzę na "salowe" sylwestry, bo to po prostu nie moje klimaty Z chęcią wybrałabym się na jakąś imprezę w cięższych klimatach muzycznych, ale niestety w moim mieście nie ma co na to liczyć

Cytat:

Pamiętasz może ile kosztuje ta pościel?

Wczoraj mężu próbował razem ze mną wymyślić prezent dla taty - jeżeli on udziela się w tej kwestii bez jęczenia, że jeszcze przecież tyyyyyle czasu, to oznacza to, że święta idą wielkimi krokami

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 06:20   #557
tinekk
Zadomowienie

Widzę, że większość z nas ma ochotę na małe odstępstwo od słodyczy i dobrze, zawsze to w grupie raźniej Nie zrezygnuje z nich jednak całkowicie bo wiem, że któregoś dnia mogę się po prostu na nie rzucić, ale mam zamiar przerzucić się na gorzką czeko lub capuccino jako rarytasik mam jeszcze jakieś zapasy batoników zbożowych, więc to ewentualnie czasem może być jakiś wyjściem podczas głodu słodyczowego
Ale obiecuję sobie nie kupować żadnych słodyczy

Ja też nie chodzę na salowe imprezy, ani bale. Najlepiej spędzam sylwka w towarzystwie TŻ np w Zakopcu, na nartach lub pod kocem. Na razie myślę mimo wszystko o Świętach a nie Sylwestrze

Zmykam do pracy, miłego dnia dziewuszki

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 06:25   #558
Niambie
Zadomowienie

Szczerze to nie spojrzałam na cenę, bo byłam "przelotem". Primark na Oxford Street do mnie nie przemawia, za duzo ludzi. Poszłam tylko spotkac się z dziewczyną z wizażu, która tam pracuje. Przez te tlumy jej nie znalazłam ;p któregoś dnia wybiorę się do mniej zaludnionego, na mojej wiosce to zerkne
Stary 2013-11-04, 07:05   #559
paulinusia180
Raczkowanie

49 dni do Wigilii
paulinusia180 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-04, 07:56   #560
aamajka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinusia180 Pokaż wiadomość
49 dni do Wigilii

I mamy czwóreczkę z przodu!!!!

Mam mnóstwo motywacji, żeby schudnąć do Świąt.
Wczorajszy odwyk słodyczowy w pełni udany
Dzisiaj kolejny dzień. Z Wami na pewno się uda
aamajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 08:12   #561
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość
Ja jeśli chodzi o sylwestra to uważam, że to dzień jak każdy inny. Jeśli mam ochotę się wtedy bawić, wyjechać gdzieś czy jeszcze coś to to robię, jak nie to nie widzę problemu by zaszyć się w domu. I tak samo mam z innymi, ktoś chce się bawić to ok, nie chce to nie, żaden problem. Może ktoś ma ochotę np. na imprezę kilkanaście dni przed sylwestrem a w ten dzień akurat nie i jeśli nie to po co się zmuszać. Jestem bardzo tolernacyjna w tym temacie i u uważam, że niech każdy robi jak chce.
A funkcjonuje takie podejście w społeczeństwie, zwłaszcza wśród młodzieży, że jak się nie bawisz, nie masz planów to jakimś odmieńcem jest bo jak to tak

Byłam w tesco, naoglądałam się tych świątecznych rzeczy, słodyczy ale jeszcze nic nie kupiłam
Dla mnie też Sylwek nie jest jakimś bardzo szczególnym dniem i zawsze tak było. Choć w Sylwestra poznałam mojego przyszłego męża więc jednak powinien mieć jakieś szczególne znaczenie Czasami wybieramy się na jakaś domówkę, czasami my coś robimy i do nas goście wpadają. Nie lubię bali sylwestrowych za to bardzo

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
Serio? a ja słyszałam, że nie ma się co spodziewać wcześniej, niż za miesiąc...
Cytat:
Cóż, może za niedługo Twój sen się spełni, bo wstępnie ok. 20 zapowiadają pierwszy śnieg
Wczoraj chyba czytałam na wp, że w tym roku ma nie być prawie wcale zimy. W styczniu 10 stopni na plusie aż i dopiero w lutym małe przymrozki. Ciekawe czy się to sprawdzi. Podobno i naukowcy z Rosji i ze Stanów się z tym zgadzają.

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Ja też W zeszłym roku o tej porze miałam już skompletowaną większość prezentów, a w tym? Dramat

Ja dziś też śniłam o śniegu

Ja w końcu też
Ja na szczęście kupuję tylko prezenty dla męża, bo teściowie i moi rodzice od kilku lat już nie chcą prezentów na Wigilię, bo jest bardzo dużo ludzi i byśmy zbankrutowali, a dzieciaków żadnych małych w rodzinach nie mamy jeszcze. My sobie sami po powrocie z Wigilii kładziemy prezenty pod choinkę i odpakowujemy i jest ogromna frajda Mam już pomysły na prezenty i na Mikołaja dla niego i pod choinkę też więc mogę spać spokojnie.
Cytat:
Napisane przez paulinusia180 Pokaż wiadomość
49 dni do Wigilii
Jupiiii W końcu czwórka z przodu

Cytat:
Napisane przez aamajka Pokaż wiadomość
I mamy czwóreczkę z przodu!!!!

Mam mnóstwo motywacji, żeby schudnąć do Świąt.
Wczorajszy odwyk słodyczowy w pełni udany
Dzisiaj kolejny dzień. Z Wami na pewno się uda
Moja motywacja wyparowała. Wczoraj był teść u nas i zjadłam bardzo dużo pączków i rolady drożdżowej z truskawkami i do tego popiłam domowym winkiem bardzo słodkim O i chipsy i popcorn wieczorem do filmu oczywiście musiał mąż otworzyć
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 08:23   #562
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, ja właśnie szukam świątecznej pościeli. Home&you jak zwykle nic fajnego nie zaproponowali Jakie są rozmiary pościeli w primarku? Poszukuję 160x200

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Wczoraj chyba czytałam na wp, że w tym roku ma nie być prawie wcale zimy. W styczniu 10 stopni na plusie aż i dopiero w lutym małe przymrozki. Ciekawe czy się to sprawdzi. Podobno i naukowcy z Rosji i ze Stanów się z tym zgadzają.
Ja czytałam, że się właśnie nie zgadzają. Ci z Rosji twierdzą, że będzie zima stulecia, a ze Stanów, że będzie bardzo łagodna.
Stary 2013-11-04, 08:41   #563
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:

Ja nie na diecie i nie zamierzam :P ale nie będę Was denerwować pisząc dlaczego :p

Cytat:
Ja dzisiaj przegladalam szafe i schowalam typowo letnie sukienki. Zostało jeszcze to, co musze wystawić na ebayu albo oddac do... Brakuje mi słowa... Angielskiego PCK ;D ten no, British Red Cross ;D a muszę oddać, bo się nie mieszcze. Ze strachem zauważyłam, że nie mam nic na zimę oprócz ostatnio zakupionego sweterka i "świątecznej" spódnicy ;D
Muszę iść na zakupy ;( tak nie lubie kupować ubrań! Ozdoby to co innego, albo kosmetyki, albo gary, miski, blaszki ;D

Mam tak samo! Nie lubie zakupów ciuchowych, za to kosmetyczne, domowe

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Dla mnie też Sylwek nie jest jakimś bardzo szczególnym dniem i zawsze tak było. Choć w Sylwestra poznałam mojego przyszłego męża więc jednak powinien mieć jakieś szczególne znaczenie Czasami wybieramy się na jakaś domówkę, czasami my coś robimy i do nas goście wpadają. Nie lubię bali sylwestrowych za to bardzo

Ja na szczęście kupuję tylko prezenty dla męża, bo teściowie i moi rodzice od kilku lat już nie chcą prezentów na Wigilię, bo jest bardzo dużo ludzi i byśmy zbankrutowali, a dzieciaków żadnych małych w rodzinach nie mamy jeszcze. My sobie sami po powrocie z Wigilii kładziemy prezenty pod choinkę i odpakowujemy i jest ogromna frajda Mam już pomysły na prezenty i na Mikołaja dla niego i pod choinkę też więc mogę spać spokojnie.

Jupiiii W końcu czwórka z przodu

Moja motywacja wyparowała. Wczoraj był teść u nas i zjadłam bardzo dużo pączków i rolady drożdżowej z truskawkami i do tego popiłam domowym winkiem bardzo słodkim O i chipsy i popcorn wieczorem do filmu oczywiście musiał mąż otworzyć
Też poznałam męża w Sylwestra w tym roku minie już 7 lat...

Z racji wolnego wstałam po 7 jak mąż wychodził do pracy. Posprzątałam już i zrobiłam pranie. Teraz pije kawę a jak skończę jadę kupić mamie woski

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 08:44   #564
Niambie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Kurcze, ja właśnie szukam świątecznej pościeli. Home&you jak zwykle nic fajnego nie zaproponowali Jakie są rozmiary pościeli w primarku? Poszukuję 160x200

Ja czytałam, że się właśnie nie zgadzają. Ci z Rosji twierdzą, że będzie zima stulecia, a ze Stanów, że będzie bardzo łagodna.
Hmm rozmiary poscieli... Ja się nie znam jak mialam małe łóżko dla siebie to kupowałam single. Mąż sam na duże miał double. Jak ja mu się do łóżka wprowadzilam to kupiliśmy king size ;D generalnie to te trzy "rozmiary" w Primarku są ;D

http://www.cologneandcotton.com/SIZE-CHART
O tak chyba to idzie taki standard

Edytowane przez Niambie
Czas edycji: 2013-11-04 o 08:47
Stary 2013-11-04, 08:55   #565
Nicole`_
Zakorzenienie

Dzięki

Czyli nijak ma się to do naszych polskich wymiarów

Dziewczyny pomocy, gdzie jest fajna świąteczna/zimowa pościel?
Stary 2013-11-04, 09:19   #566
Flashdance
Zadomowienie

Niestety 160x200 zdarza się bardzo rzadko, albo w ogóle. Najczęściej komplet 2 części (poduszka 80x80 i kołdra 135x200) lub 4 części. Ja kupiłam 4 częściowy i przerobiłam na 160x 200. Wyszło świetnie, więc jeśli ktoś ma możliwość to polecam. Właśnie znalazłam świetną pościel na bon prix. Mam tą która kupiłam w zeszłym roku, i tym miałam nie kupować, ale ta bardzo mnie kusi.

http://www.bonprix.pl/produkt/poscie...age&return=ref

http://www.bonprix.pl/produkt/poscie...age&return=ref

Tej drugiej nie kupię za drogo wychodzi (musiałaby zamówić 2 komplety po 140zł każdy), ale jest śliczna. Za to pierwsza w fajnej cenie (50zł za komplet 2 części), ale nie flanela.

Edytowane przez Flashdance
Czas edycji: 2013-11-04 o 09:24
Flashdance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 09:25   #567
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
NNO! Bo już miałam narzekać, że jest za ciepło jak na listopad

Jak ja nie znoszę poniedziałków ;(

Pościel też bym chętnie kupiła...Boję się wchodzić do Home & You :P

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 09:27   #568
wioleta20
Zakorzenienie

ta 1 jest cudowna, zastanawiam sie czy jej nie kupic;p
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 09:33   #569
Flashdance
Zadomowienie

Szkoda że nie flanela, ale i tak kusi. I po co ja wchodziłam na te pościele. Miałam mocne postanowienie że w tym roku nie kupuje.

Filmy świąteczne już oglądam, z piosenkami czekam. Z prezentami też, bo my w grudniu piszemy zawsze listy do mikołaja (każdy pisze kilka rzeczy które by chciał dostać) i przy ich pomocy kupujemy prezenty. Dzięki temu nie ma nie trafionych upominków. Dekoracje powoli planuję. Także świąteczny nastrój powoli się pojawia.

Edytowane przez Flashdance
Czas edycji: 2013-11-04 o 09:38
Stary 2013-11-04, 09:43   #570
Flashdance
Zadomowienie

A to mój kot w świątecznej scenerii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00302.jpg (128,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00328.jpg (111,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00279.jpg (131,7 KB, 36 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości