![]() |
#541 | |||||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
nie przesadzaj
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() U mnie dzisiaj s³oñce ¶wieci³o, a ja leni³am siê ca³y dzieñ. Dietka ok,a le cwiczeñ póki co zero. Wczoraj zrobi³am 10km na rolkach i dzisiaj te¿ siê zaraz zbieram. No i zostanie mi 250przysiadów, 250 brzuszków i 250 wyskoków i mo¿e ta Gacka na rêce i Tiffany na boczki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
hej
![]() ![]() Ma³e pytanko dla m꿱tek - czy Wy te¿ w oczach znajomych p³ci mêskiej sta³y¶cie siê sztywniarami? ja ostatnio co¶ takiego us³ysza³am :/... inny rzuca chamskie okre¶lenia dot. mojego wygladu typu "cykaj±ca seksbomba".. Jezu my¶la³am, ¿e padnê... serio wypada komu¶ co¶ takiego powiedzieæ? brrr..... p.s. niby sie snilam autorowi tekstu o seksbombie i podobno tak "zabójczo" wygl±da³am ubrana w co¶ tam... kurcze czuje sie normalnie molestowana... przez "przyjaciela", który tak bardzo chcial rozpadu mojego zwiazku... ehhh ale ludzi przyci±gam ![]()
Ksi±¿koholiczka ![]() Edytowane przez siabra Czas edycji: 2014-05-26 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() ![]() nie nazwa³abym przyjacielem faceta który chcia³ rozpady zwi±zku soryyy ![]() edit: sorki nie zauwa¿y³am codzys³owiu "przyjaciel" ![]() ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-05-26 o 19:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
U mnie dzi¶ zero æwiczeñ, brak motywacji ... pewnie spowodowany tym, ¿e dzi¶ Dzieñ Matki i trzeba by³o pojechaæ z ¿yczeniami do te¶ciowej
![]() Teraz pijê herbatkê zielon± - oczywi¶cie bez cukru, ju¿ mi nie przeszkadza taka, smaczna jest. Na drugie danie i kolacjê zjad³am jajecznicê z dwóch jajek i go³±bka + jedna kromeczka chleba. Wiêcej w siebie nie zdo³am w³o¿yæ, nie mam nastroju... nawet T¯ zauwa¿y³, ¿e jaka¶ smutna chodzê. Donkje - wspó³czujê, nie ma to jak wsparcie rodziny co nie ![]() Siabra - u mnie id± teksty nawet od kobiet z pracy, niby na ¿arty, ale mówi± mojemu mê¿owi (pracujemy razem), ¿e jeszcze trochê to go zostawiê dla jakiego¶ przystojniaka. No ale i tak czê¶ciej s³yszê s³owa typu "poka¿, ¿e Ciê staæ i zagraj rodzince na gulu". ![]() Ps. W³a¶nie u mnie leje, burza straszna, blyska siê i wali piorunami. Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-05-26 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ArcymoneQ prze¶lij mi choæ trochê b³yskawic.
![]() |
#546 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
hahahahaha
![]()
#547 |
Rozeznanie
|
Bebemwls na co Ci ³one?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Ja dzi¶ w ogóle nie g³odna, tylko popo³udniu pojad³am trochê ¶liwek. D³ugie zêby mam i tyle
![]() te¿ u mnie dzi¶ kiepsko z motywacj±, mia³am zacz±æ je¼dziæ na stacjonarnym, ale tak siê umêczy³am tym porannym rowerem i sprz±taniem ¿e nie mia³am si³y, jutro te¿ siê nie zapowiada bo od rana lekarz a popoludniu szko³a... trochê z³a na siebie jestem, ale z drugiej strony nie chcê na si³ê nic robiæ. siabra mi znajomi narzeczonego podczas opracowywania ty³ka zarzucali niewierno¶æ to tylko to zla³am. Tego typu komentarze to dno dna i nie warto siê zni¿aæ do takiego poziomu ![]()
![]() |
#549 |
Rozeznanie
|
Dobra czas na mnie, jutro mam nadziejê, ¿e bêdzie lepszy dzieñ - i do rozmowy i do æwiczeñ. A teraz lecê do córki, co¶ siê wystraszyla burzy i przysz³a do nas do ³ó¿ka.
![]() PA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
![]() ![]() ja soli w ogóle nie u¿ywam, ale to od wieeeelu lat ju¿. smak mam ca³kiem inny i dziwiê siê, ¿e mo¿na cokolwiek! soliæ ![]() ![]() ja jeste¶ napuchniêta ta bardzo mo¿liwe, ¿e od tej soli. Wielu osobom zatrzymuje siê woda w organizmie, poniewa¿...za ma³o pij±. A jakie bakalie lubisz? Ja, jakbym siê mia³a czym¶ 'na¿reæ', to w³a¶nie s³odkim, ¿adne tam t³uste czy s³one czy fast-food'owe- tylko s³odkie ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() 'Robi siê powa¿nie' - pad³am ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Rozeznanie
|
Z bakalii uwielbiam wszystko poza rodzynkami i ¶rednio lubiê wiêkszo¶æ kandyzowanych. Najlepiej podchodzi mi ¿urawina suszona i suszone ¶liwki
![]() Ja pijê mnóstwo. Kilka herbat czerwonych dziennie i ze dwa litry wody to standard. No, jest ju¿ drugi dzieñ jak nie jem soli i czujê ogromn± ró¿nicê. Ale z t± wod± gromadz±c± siê to mo¿e byæ te¿ problem z hormonami[jestem jasn± blondynk± a po rocznej kuracji hormonalnej od dwóch lat rosn± mi ciemne w³oski na twarzy :/]. Póki co by³am u tak genialnych lekarzy , ¿e odwlekam pój¶cie do kolejnego ginekologa w nieskonczono¶æ :/
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
Dziêkujê i nie dziêkujê! ![]() ![]() A z tym soleniem i s³odzeniem to prawda. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
powiedz mu, ¿e nie podoba Ci siê takie traktowanie. Chyba, ¿e ju¿ to zrobi³a¶? gratulujê zaliczeñ! ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() A w smaku du¿± ró¿nicê czujesz? ![]() Tzn, ¿e dotychczasowi lekarze Ciê zniechêcili? ;l I wróci³am do æwiczeñ! Dzi¶ ok. 40min æwiczeñ na brzuch ![]() Edytowane przez klapkowa Czas edycji: 2014-05-26 o 20:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Dobry wieczór,
Ja ma³o co pisze ale to niestety brakoczas ![]() Z odchudzaniem niezbyt ![]() ![]() Gratuluje wam wszystkich spadkow ![]() Dziewczyny bo ja jaka¶ nie ogarniêta jestem, gdzie mam w piateki wpisywaæ swoj± wagê? Bo nie widzê tej tabelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Meldujê 30 km na rowerze w 1 h i 42 min
![]() ![]() ![]() Zabieram siê za æwiczenia z Gack± na brzuch i finito z aktywno¶ci na dzi¶ ![]() ![]() I do osób które pyta³y czy widzê efekty æwiczeñ z Gack± - tak widzê. Czuæ miê¶nie r±k. Skóra jest bardziej jêdrna nie taka obwis³a jak np miesi±c temu. Je¶li chodzi o brzuch te¿ widzê progress. Dlatego codziennie z ni± æwiczê ![]()
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Cytat:
![]() Grunt ¿e diety trzymam i jestem z siebie dumna bo nie tknê³am mojego kochanego ptasiego mleczka a mia³±m tak± ochotê ¿e prawie siê z³ama³a, za to wysz³am na spacer ![]()
![]() |
#556 |
Rozeznanie
|
Te¿ ostatnie co dzi¶ zrobi³am to by³ spacer. U mnie upa³u co prawda dzisiaj nie ma, ale wyprana siê czujê zupe³nie.
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
a ja 10km na rolkach, ale to chyba koniec na dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]()
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
zjad³am pó³ s³oika mas³a orzechowego, czyli dzisiaj ³±cznie oko³o 2000kcal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Ja mam do³a i te¿ mam ochotê siê nawpierniczaæ. Kabanosy kusz±. Walczê ze sob±...
Nie chcê siê poddaæ!
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Ja w ramach przek±ski zjad³am dzisiaj 10 plasterków szynki z kurczaka ![]()
![]() |
#562 |
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() Dzi¶ ju¿ mam lepszy humor, ale du¿o pracy mnie czeka... muszê siê prac± licencjack± zaj±æ. Mam nadziejê, ¿e uda mi siê dzi¶ wiêcej poæwiczyæ, a tym czasem koñczê kanapkê z serem bia³ym i ogórkiem i zbieram siê do pracy! |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry wszystkim ![]() u mnie dzisiejszy dzien bedzie bez cwiczen ale za to ide do fryzjera wiec zrobie cos dla siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Witajcie dziewczêta!
![]() U mnie dzi¶ kolejny parny dzieñ. Czujê siê napuchniêta i wzdêta. Obieca³am sobie mocne postanowienie poprawy i zaczynam liczyæ kaloriê bo co¶ czujê, ¿e bez tego siê nie obêdzie. I jeszcze mo¿e spróbujê poæwiczyæ z Gack± ![]() Powodzenia!
#565 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Cytat:
![]() jestem z³a na siebie ... ajjjj
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam je obserwowaæ-taki ma³y fetysz
![]() Kobitki znalaz³am mega metamorfozê. Szczena opad³a mi z wra¿enia. http://zszywka.pl/p/cel-osiagniety--...n-9212602.html te¿ mi siê tak marzy ![]() u mnie deszczowo i pochmurnie zaraz zabieram siê za trening
#567 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 10plasterków z szynki kurczaka to nic przeca! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Polecam prowadzenie dzienników jedzeniowych na potreningu.pl |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No to ciekawe, pierwszy raz siê z takim czym¶ spotykam, nawet ja - zapalona fotografka, nie mam takiego parcia na b³yskawice! ![]() Cytat:
![]() U mnie rozpogodzi³o siê i jest s³onecznie, ale zapowiadaj± opady... znowu uro¶nie mi wielka trawa i bêdê kosiæ pó³ dnia. ![]() A tak w ogóle to dzi¶ zauwa¿y³am, ¿e mam pust± si³owniê i przed moimi zajêciami wskoczy³am na 5 minut ¿eby zrobiæ 130 powtórzeñ wio¶larza... ponad 200 kcl posz³o! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Rozeznanie
|
Witam was serdecznie w ten ¶wietny dzieñ. W³a¶nie wróci³am od lekarza i okaza³o siê, ¿e moja waga mnie ok³ama³a - nie wa¿e 90, ale 103 kg!!! Mam ochotê uci±æ sobie swój g³upi ³eb. Poza tym dosta³am leki na serce i zrobili mi ekg - na razie nie potrafiê sama odczytaæ wyniku, ale na do³±czonej kartce przy wieku mam napisane !22 czyli raczej dobrze nie jest
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.