Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-05-25, 17:14   #511
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

No ja niestety palê od ponad 6 lat. Póki co nie bêdê na siebie za du¿o dowalaæ bo nie uda mi siê w koñcu nic, ale rzuciæ rzucê. Tabex - zapamiêtam.

Ja tez siê staram nie poch³aniaæ s³onecznika jak maszyna - ale dziadek mnie pociesza, mówi ¿e u niego na wsi wszystkie dzieci jad³y s³onecznik masowo i tylko plu³y pestkami na boki a nadwagi nikt nie mia³

Mia³am przepyszny obiad - kasza gryczana z pieczarkami i tunczykiem <3

Mam w ogóle do Was pytanie - gotowa³a która¶ z Was kiedy¶ rybê na parze - ale bez parowaru? Jaki to jest poziom umiejêtno¶ci kulinarnych?

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-25, 17:32   #512
Chotykczka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
No ja niestety palê od ponad 6 lat. Póki co nie bêdê na siebie za du¿o dowalaæ bo nie uda mi siê w koñcu nic, ale rzuciæ rzucê. Tabex - zapamiêtam.

Ja tez siê staram nie poch³aniaæ s³onecznika jak maszyna - ale dziadek mnie pociesza, mówi ¿e u niego na wsi wszystkie dzieci jad³y s³onecznik masowo i tylko plu³y pestkami na boki a nadwagi nikt nie mia³

Mia³am przepyszny obiad - kasza gryczana z pieczarkami i tunczykiem <3

Mam w ogóle do Was pytanie - gotowa³a która¶ z Was kiedy¶ rybê na parze - ale bez parowaru? Jaki to jest poziom umiejêtno¶ci kulinarnych?
Oj nie, ale chetnie bym siê dowiedzia³a, bo mam ochotê a parowar mi siê zapsu³

Ja w³a¶nie upiek³am ciastka ¿ytnio-owsiane ze s³onecznikiem, nawet smaczne

177cm start: 94,3 kg

~Weeping may last through the night, but joy comes with the morning
~
Psalm 30:5
Chotykczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-25, 18:04   #513
siabra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 434

hej widzê, ¿e ka¿da walczy jak mo¿e o piêkn± figurê
Ja siê dzi¶ dowarto¶ciowa³am, bo wesz³am g³adko w ma³± sukienkê (rozmiar 36!) - to jakis cuuuud, bo mam rozmiar 38, a siostra mi wmawia³a ze sie nie zmieszcze HA HA HA i mia³a zdziwko Dzi¶ zwiêkszam liczbê powtórzeñ do 320 na moim przyrzadzie, bo chyba macie racje - od razu 500 sie nie da... Ale najpierw nauka :/ jak mi sie nie chcê... buuuuuu..... No i mój przepyszny bananek czeka
Trzymajcie siê!
Stary 2014-05-25, 18:41   #514
Chotykczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez siabra Poka¿ wiadomo¶æ
hej widzê, ¿e ka¿da walczy jak mo¿e o piêkn± figurê
Ja siê dzi¶ dowarto¶ciowa³am, bo wesz³am g³adko w ma³± sukienkê (rozmiar 36!) - to jakis cuuuud, bo mam rozmiar 38, a siostra mi wmawia³a ze sie nie zmieszcze HA HA HA i mia³a zdziwko Dzi¶ zwiêkszam liczbê powtórzeñ do 320 na moim przyrzadzie, bo chyba macie racje - od razu 500 sie nie da... Ale najpierw nauka :/ jak mi sie nie chcê... buuuuuu..... No i mój przepyszny bananek czeka
Trzymajcie siê!
no to ³adnie

~
Stary 2014-05-25, 20:18   #515
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Uff ledwo nadrobi³am rozrost forum przez weekend szalejecie kobitki

Witam wszystkie nowe laseczki

aamidale tak jak LadyDagaMilonte¿ mogê poleciæ z czystym sumieniem Tabex. Pozatym masz mega oczy i buzie Anio³ka.

siabra chylê czo³a.

LadyDagaMilon ¶wietna sukienka i mega efekty-mo¿e tez kiedy¶ odwa¿ê siê na wrzucenie jaki¶ fot

donkje jak dla mnie ju¿ wygl±dasz idealnie.

Ech ja zaraz k³adê siê po szalonym weekendzie,który wydawa³ siê nie mieæ koñca. Podczas spotkania rodzinnego mê¿a pad³o has³o: POBIEROWO! szit! T¯ siê nakrêci³ na wyjazd z siostrami i ich rodzinami ,a ja my¶lê tylko o tym jak ja siê poka¿ê z takim brzuszyskiem na pla¿y?!
ech mo¿e uda siê jeszcze to jako¶ odkrêciæ...
Podsumuje krótko moje wyczyny weekendowe: ZGRZESZY£AM
I robi mi siê s³abo na samo wspomnienie oraz na my¶l pla¿ingu
Od jutra ostra praca nad sob± i wiêksza mobilizacja na odmawianie sobie drobnych przyjemno¶ci
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-25, 20:48   #516
aamidale
Rozeznanie

A dziêkujê wielce
Ja siedzê i grzeszê - suszonymi ¶liwkami i ¿urawin±, dzisiaj mam taki apetyt ze cieszê siê, ¿e nie rzuci³am siê na jakie¶ t³usto¶ci - obrzydliwo¶ci
Na spacerku by³am te¿, nawet d³ugim do¶æ. Od jutra chcê zacz±æ stacjonarny ju¿, mam nadziejê ¿e siê zmotywujê

27.02.2012
Stary 2014-05-25, 20:48   #517
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ

Ech ja zaraz k³adê siê po szalonym weekendzie,który wydawa³ siê nie mieæ koñca. Podczas spotkania rodzinnego mê¿a pad³o has³o: POBIEROWO! szit! T¯ siê nakrêci³ na wyjazd z siostrami i ich rodzinami ,a ja my¶lê tylko o tym jak ja siê poka¿ê z takim brzuszyskiem na pla¿y?!
ech mo¿e uda siê jeszcze to jako¶ odkrêciæ...
Podsumuje krótko moje wyczyny weekendowe: ZGRZESZY£AM
I robi mi siê s³abo na samo wspomnienie oraz na my¶l pla¿ingu
Od jutra ostra praca nad sob± i wiêksza mobilizacja na odmawianie sobie drobnych przyjemno¶ci
Ja jadê do Sarbinowa i podobnie mam jak Ty
A co do grzeszków to i ja mam, ale ju¿ nie takie jakie bywa³y... przypilnowa³am siê troszkê i w sumie tylko cola by³a przesadzona.

Aaa i zapomnia³am wam napisaæ, w sobotê mia³am grila - by³a te¶ciowa i jej "wspania³a" córeczka... odchudzaj± siê od tygonia bo mi pozazdro¶ci³y. Szkoda tylko, ¿e ani jedna, ani druga nie zapyta³y sk±d takie wyniki u mnie, tylko mi doradza³y jak siê odchudzaæ No my¶la³am, ¿e padnê...
Czy zawsze spotkania z nimi musz± mnie doprowadzaæ do bia³ej gor±czki

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-05-25, 21:27   #518
dom_misia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59

Hej dziewuszki! Melduje wyniki cotygodniowego mierzenia i wa¿enia. Dzi¶ waga pokaza³a 77,4 czyli kilo mniej ni¿ tydzieñ temu i 2cm mniej na brzuchu (chcia³am napisaæ brzuszku ale troszkê nie pasuje jak siê ma 100cm)! Super jestem zadowolona! Mam nadziejê, ¿e kilogram na tydzieñ to bêdzie norma i tak za 18 tygodni dojdê do celu! Zauwa¿y³am ¿e robi mi siê wiotka skóra wiêc muszê æwiczyæ ale to ju¿ sobie obiecuje przesz³o 3 tygodnie. Pozdrawiam i gratuluje wszystkich straconych kliogramów.
dom_misia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:43   #519
Chotykczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
A co do grzeszków to i ja mam, ale ju¿ nie takie jakie bywa³y... przypilnowa³am siê troszkê i w sumie tylko cola by³a przesadzona.

Aaa i zapomnia³am wam napisaæ, w sobotê mia³am grila - by³a te¶ciowa i jej "wspania³a" córeczka... odchudzaj± siê od tygonia bo mi pozazdro¶ci³y. Szkoda tylko, ¿e ani jedna, ani druga nie zapyta³y sk±d takie wyniki u mnie, tylko mi doradza³y jak siê odchudzaæ No my¶la³am, ¿e padnê...
ale paskudne babsztyle

dom_misia superr gratulacje, oby tak dalej

~
Stary 2014-05-25, 21:55   #520
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:

Nie przejmuj siê nimi
Niech Ciê to zmotywuje do dalszego dzia³ania i pracy nad sob±,a one niech maj± mega JOJO
dom_misia trzymaj tak dalej.
Stary 2014-05-25, 22:11   #521
siabra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 434

Cytat:

doradzaj± chyba tylko po to, ¿eby Ci "wbiæ szpilkê", ¿e one niby wiedz± lepiej bla bla bla... Nie rozumiem, jak mo¿na byæ tak (nie zawaham siê u¿yæ tego s³owa) pod³ym w stosunku do drugiej osoby, na dodatek dla rodziny i to prosto w oczy ehh... Pewnie nie maja co robiæ i tylko my¶l±, jak Ci dowaliæ przy najbli¿szej okazji NIE PRZEJMUJ SIE, NIE BIERZ SOBIE NICZEGO DO SERCA!! NAJWA¯NIEJSZE CO SAMA O SOBIE MY¦LISZ I CO TWÓJ UKOCHANY MY¦LI O TOBIE!
P.S. Nie udzielaj te¶ciowej i jej córeczce ¿adnych rad dot. odchudzania i æwiczeñ - jak tylko zobacz± Twoje dalsze wyniki, napewno zechc± siê dowiedzieæ, co zrobi³a¶... Niech siê pomêcz±, skoro s± takie wszechwiedz±ce he he
Trzymaj siê!
Stary 2014-05-26, 04:08   #522
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dom_misia Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewuszki! Melduje wyniki cotygodniowego mierzenia i wa¿enia. Dzi¶ waga pokaza³a 77,4 czyli kilo mniej ni¿ tydzieñ temu i 2cm mniej na brzuchu (chcia³am napisaæ brzuszku ale troszkê nie pasuje jak siê ma 100cm)! Super jestem zadowolona! Mam nadziejê, ¿e kilogram na tydzieñ to bêdzie norma i tak za 18 tygodni dojdê do celu! Zauwa¿y³am ¿e robi mi siê wiotka skóra wiêc muszê æwiczyæ ale to ju¿ sobie obiecuje przesz³o 3 tygodnie. Pozdrawiam i gratuluje wszystkich straconych kliogramów.
Gratulacje, super Ci idzie!
Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
Nie przejmuj siê nimi
Niech Ciê to zmotywuje do dalszego dzia³ania i pracy nad sob±,a one niech maj± mega JOJO
hahahha obawiam siê, ¿e bêd± go mia³y... przechodz± na dietê 1100 kalorii i nie jedzenie produktwów, które i tak bêd± kiedy¶ jad³y.

Stary 2014-05-26, 06:44   #523
klapkowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 747

Dziewczyny, ja na szybko podajê swoje wymiary do tabeli (zamiast wagi) i uciekam do pracy!
udo: 70
pupa: 112
pêpek: 104
talia: 87
ojezusie
klapkowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-26, 06:48   #524
aamidale
Rozeznanie

Dzieñ dobry wszystkim ;*

ArcymoneQ takie z³o¶liwie harpie zwykle okazuj± siê bardzo biednymi i zakompleksionymi ludzmi Mo¿e taki ich mechanizm obronny? Nie broniê ich w ¿adnym wypadku, trzeba nad sob± panowaæ, ale Tobie to mo¿e jako¶ zmieniæ ich obraz

Pora o której jeste¶ na nogach mnie przera¿a :O

27.02.2012
Stary 2014-05-26, 08:11   #525
Chotykczka
Przyczajenie

Ja wcinam owsianke z truskawkami mniam mniam

I wesz³am na wagê z ciekawo¶ci i po 2 dniach -1kg, wiem ¿e woda ale i tak siê cieszê

~

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 09:05   #526
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

TRUSKAWKI!
dzi¶ bêd± moim jedynym paliwem
a potem bêdê siê drapaæ ca³y tydzieñ

jako¶ tak nie mam weny do ruszenia dupska do æwiczeñ-rozleniwiaj± mnie te weekendy
Stary 2014-05-26, 09:57   #527
aamidale
Rozeznanie

Ja dopiero jutro pojem truskawek nie mogê siê doczekaæ!
znów siê wymordowa³am na rowerze, ale warto by³o. W po³owie drogi dopiero zauwa¿ylam ze jadê na tylnym hamulcu do pó³ wci¶niêtym i dziwiê siê co tak ciê¿ko

27.02.2012
Stary 2014-05-26, 10:41   #528
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Napisane przez dom_misia Poka¿ wiadomo¶æ

Witam kochane w ¶liczny dzionek
gratuluje oby tak dalej

Ja dzi¶ po si³owni 30minut jednynie poniewa¿ dosta³am @ po 54dniach wiec nie da³am rady d³u¿ej , dzi¶ przyglada³am siê sobie w lustrze, nie lubie tego robic ale widzê ¿e zaczyna mi sie modelowac cia³o a o nogach nie wspomne moze dopiero -4kilo ale nie tylko na wadze widac efekty cieszê siê i coraz bardziej nakreca mnie to do ciêzkiej pracy

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Ja dopiero jutro pojem truskawek nie mogê siê doczekaæ!
znów siê wymordowa³am na rowerze, ale warto by³o. W po³owie drogi dopiero zauwa¿ylam ze jadê na tylnym hamulcu do pó³ wci¶niêtym i dziwiê siê co tak ciê¿ko

201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:00   #529
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Dzieñ dobry wszystkim ;*

ArcymoneQ takie z³o¶liwie harpie zwykle okazuj± siê bardzo biednymi i zakompleksionymi ludzmi Mo¿e taki ich mechanizm obronny? Nie broniê ich w ¿adnym wypadku, trzeba nad sob± panowaæ, ale Tobie to mo¿e jako¶ zmieniæ ich obraz
One nie s± biedne, one s± wredne... nie potrafi± cieszyæ siê moim szczê¶ciem poniewa¿ uwa¿aj± mnie za gorsz±, gorzej wykszta³con±, bez pieniêdzy i og³ady. I w tym wypadku ka¿de moje zachowanie, nawet nie kierowane w ich stronê jest postrzegane jako atak, na który musz± odpowiedzieæ. Po prostu ja nie mogê byæ lepsza od nich!
Zreszt± dzi¶ znowu mi to subtelnie pokazano, dosta³am telefon od te¶ciowej, przynios³a mi takie strasznie brzydkie, wielkie spodnie po niej twierdz±c, ¿e siê zmieszczê - ewentualnie lekko zwê¿ê. Nie wziê³am ich!!! Ale szczerze mówi±c to nie pierwszy raz i zaczynam mieæ tego do¶æ.

Cytat:
Pora o której jeste¶ na nogach mnie przera¿a :O
Od trzech lat tak wstajê mniej wiêcej o 5.30 zaczynam pracê.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 11:10   #530
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
One nie s± biedne, one s± wredne... nie potrafi± cieszyæ siê moim szczê¶ciem poniewa¿ uwa¿aj± mnie za gorsz±, gorzej wykszta³con±, bez pieniêdzy i og³ady. I w tym wypadku ka¿de moje zachowanie, nawet nie kierowane w ich stronê jest postrzegane jako atak, na który musz± odpowiedzieæ. Po prostu ja nie mogê byæ lepsza od nich!
Zreszt± dzi¶ znowu mi to subtelnie pokazano, dosta³am telefon od te¶ciowej, przynios³a mi takie strasznie brzydkie, wielkie spodnie po niej twierdz±c, ¿e siê zmieszczê - ewentualnie lekko zwê¿ê. Nie wziê³am ich!!! Ale szczerze mówi±c to nie pierwszy raz i zaczynam mieæ tego do¶æ.

Tu widaæ, jak je bardzo boli Twoja osoba Smutno mi ogromnie, ¿e masz tak± sytuacjê bo wiem ¿e nie ³atwo to olaæ... Ale swoim zachowaniem tylko pokazuj±, kto tu tak naprawdê jest gorszy. Gdyby nie czu³y zagro¿enia w Twojej osobie to by Ciê nie atakowa³y, moim zdaniem. Paskudne zachowanie, ale bardzo przemawia za tym jak daleko za Tob± s± w wielu dziedzinach ¿ycia. Poza tym, mo¿e jak spróbujesz na to popatrzeæ od tej strony to bêdzie Ci mniej przykro? Sama nie utrzymujê kontaktu z rodzicami narzeczonego, on te¿ nie zreszt±. W³a¶nie dziêki takim zachowaniom, nie tylko do mnie ale i do niego przez ca³e ¿ycie

27.02.2012
Stary 2014-05-26, 11:16   #531
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wys³a³o podwójnie wiêc edytowa³am, ¿eby nie by³o to samo... ahhh ten internet!

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-05-26 o 11:50 Powód: zdublowany
Stary 2014-05-26, 11:23   #532
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:

Czasem mnie to zastanawia sk±d siê bior± tacy wredni ludzie ... ¿eby jeszcze w rodzinie takie akcje robiæ?! Te¿ mam tak± osobê w rodzinie ... Ale po prostu jestem bardzo mi³a, a jak mam okazjê unikaæ spotkañ to to robiê. Na ca³e szczê¶cie mieszkamy w innych miastach, wiêc siê czêsto nie widujemy.
Najlepsza zemsta to satysfakcja z w³asnego ¿ycia . Ty schudniesz i bêdziesz piêkna i zdrowa, a Im ta zawi¶æ zostanie i nic dobrego z tego nie wyjdzie.
A jak chodzi o te rzeczy, to nie mo¿esz powiedzieæ, ¿e nie chcesz nic od niej? Wiem, ¿e s± takie osoby, którym siê☠nie da takich rzeczy powiedzieæ, ale mo¿e da³aby siê przekonaæ, ¿e nie chcesz od Niej nic i wtedy mia³aby mniej okazji do "dopieczenia" Ci?

To Ty wstajesz chwilê po tym, jak ja idê spaæ

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:29   #533
aamidale
Rozeznanie

ArcymoneQ zdublowa³o CI posta, odpisa³am miêdzy jednym a drugim ;*

Melonade ona nawet jakby tak powiedzia³a, to nic by to nie da³o - na kim one by szlifowa³y swoje poczucie w³asnej warto¶ci? chyba ¿e by zaczê³y na sobie nawzajem. Dobrze by im zrobi³o Z takimi lud¼mi w rodzinie najlepiej postêpowaæ jak z trollami w necie - zlewaæ. Bo obcemu to jeszcze mo¿na odpowiedzieæ "ja schudnê a ty paskudnej mordy nie wypocisz"

27.02.2012

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 11:31   #534
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

ArcymoneQ a m±¿ wstawia siê za Tob±?
Z rodzina to tylko piêknie na zdjêciu siê wychodzi i to nie zawsze
najgorsze s± ¶wiête klêpy,które wredote maj± we krwi, a potem ³okciami siê rozpychaj± podczas komunii zawsze mnie to fascynujê
Stary 2014-05-26, 11:39   #535
ArcymoneQ
Rozeznanie

Sala zajêta nie moge æwiczyæ

Co¶ mi komp ¼le chodzi, niby wysy³am a nie wysy³a.

M±¿ jest za mn±, ale te¿ nie wiele mo¿e zrobiæ. Mieszkamy 5 km od rodziców - po drugiej stronie miasta, no i jeste¶my od nich troszkê zale¿ni niestety :/
Oj dobra, szkoda mówiæ o tych babsztylach, obiecujê sobie i wam, ¿e nastêpnym razem napiszê o nich dopiero jak poczujê satysfakcjê, ¿e im jako¶ dopiek³am.

Ps. Jaka pogoda u was? bo u mnie pada od rana!

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-05-26 o 11:48
Stary 2014-05-26, 12:05   #536
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

ArcymoneQ
Parno i duszno,s³onecznie i pochmurno-wszystko na raz. Wyczekuje burz ,bo zapowiadali.
Ja jednak siê zmobilizowa³am. Za mn± a6w,gacka i rower. Mo¿e jeszcze zrobiê dzi¶ uda i po¶ladki Mel b,bo po przysiadach strasznie kolana mnie bol±
Stary 2014-05-26, 12:35   #537
aamidale
Rozeznanie

Wietrznie i s³onecznie. Raczej siê nie zapowiada jaki¶ spektakularny upa³, na szczê¶cie

27.02.2012

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 12:51   #538
BlankaSz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 051

Æwiczenia z Gack± na rêce i ramiona - ju¿ za mn±
Trudno dzi¶ o mobilizacjê. Za d³ugo spa³am i ¼le siê czujê Ale trzeba byæ twardym - nie miêtkim!
cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±!
BlankaSz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-26, 13:02   #539
ArcymoneQ
Rozeznanie

Za mn± 100 powtórzeñ wio¶larza, poma³u motywujê siê ¿eby zrobiæ Chodakowsk± Jesli chodzi o pogodê to w³a¶nie siê przeja¶ni³o i jest 28 stopni, czyli dalej upa³y.

Obiad - zupa pomidorowa.

Zastanawiam siê nad drugim daniem, brak pomys³ów w mojej g³owie!

Stary 2014-05-26, 16:37   #540
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Poka¿ wiadomo¶æ
Æwiczenia z Gack± na rêce i ramiona - ju¿ za mn±
Trudno dzi¶ o mobilizacjê. Za d³ugo spa³am i ¼le siê czujê Ale trzeba byæ twardym - nie miêtkim!
To ja na odwrót, zdecydowanie za krótko spa³am ...
Cytat:
Za mn± 100 powtórzeñ wio¶larza, poma³u motywujê siê ¿eby zrobiæ Chodakowsk± Jesli chodzi o pogodê to w³a¶nie siê przeja¶ni³o i jest 28 stopni, czyli dalej upa³y.

Obiad - zupa pomidorowa.

Zastanawiam siê nad drugim daniem, brak pomys³ów w mojej g³owie!
Kurczak dobry na wszystko . Albo indyk .
Ja zjad³am kurczaka z kalafiorem na parze i sa³atk± z ogórka

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.