![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cześć dziewczyny
![]() Ewulka brawa ogromne dla Ciebie za wagę ![]() ![]() Mika no to sobie odpoczniecie ![]() ![]() Pstryczku nie wydaje mi się, żeby to mogła być grzybica, bo niby skąd by ją Kubuś złapał ![]() Bokeh, Silver ja też już padam z tego upału. Ale pal licho ja, martwię się tylko o naszego psa, bo on już nie jest młodym szczeniaczkiem i lekarz zakazał mu nawet wychodzić w takie upały. Biduś strasznie źle znosi taką pogodę, czekam na ochłodzenie głównie, żeby jemu ulżyło ![]() A Ewa kończy dziś 18 miesięcy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam 11 km
![]() ![]() ![]() Meneq nie, firma to kalenji, model ekiden ![]() ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#543 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Daria już śpi od 20.30. Ja lecę spać bo dziś miałam pobudkę do pracy o 5.00, a na dodatek Daria się co chwilę w nocy budziła. Padam ze zmęczenia.
Jutro wolne mam ![]() Buziaki Dobranoc. Do jutra.
#545 | |||||||
Zakorzenienie
|
U nas dzis popołudnie z atrakcjami: o 16 zrobiło sie ciemno wszędzie. głucho wszędzie i nagle jak nie pierdutło jakis kilometr dalej to jeden dym
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale zaiwaniacie z budową ![]() Cytat:
![]() nocka marzenie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziekuje za troske, trzymam poziom i czujnosc ![]() Aaaaa, witam sie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma sprawy, skojarzyło mi się to podpowiedziałam. Daj znać jak dojdzie czy fajna ![]() I trzymam kciuki za bloga! ja przede wszystkim czekam na te elementy kulinarne, choć o życiu rodzinnym też z przyjemnością poczytam ![]() Deli, ja mam płytę indukcyjną i właśnie miałam pisać to co Neti, że tu za to jak nie ma prądu to jest problem ![]() Z mojego doświadczenia na gazie się gotuje fajniej, zwłaszcza żeby coś mocniej przysmażyć, przypiec trzeba się nauczyć na indukcji bo ona trochę inaczej grzeje. Ale ja i tak jestem zadowolona z wyboru, jest bezpieczniejsza bo grzeje się tyle co miejsce grzewcze od garnka, jak cos wykipi to sama się wyłącza więc nie boję się zostawić zupy i wyjść z Julką na dwór no i utrzymanie w czystości regularnie jest duuużo łatwiejsze. No i woda i inne rzeczy gotują się mega szybko, my zrezygnowaliśmy z czajnika elektrycznego tylko kupiliśmy taki na indukcję, jak teraz jeździmy gdzieś gdzie jest tylko gaz to zawsze mnie denerwuje że tak długo się czeka aż woda się zagotuje np na makaron czy coś innego, tu czekasz chwileczkę ![]() Więc ja sumarycznie i tak polecam ale wiedz o wadach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez wole czike niz zimno czy deszcz ![]() Cytat:
![]() młody tez zdaniami nie leci ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak coś, to od jutra jest miesięczne wyzwanie z chodakowską, zamierzam skorzystać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a powiem ci, że mi mimo wszystko się lepiej gotuje na indukcji ![]() piję właśnie czerwone winko z mężem, może uda mi się go zbałamucić ![]() ![]() dobranoc!
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MARSI co do pytania -zamierzam iść na wychowawczy niedługo. Więcej publicznie nie napiszę bo mnie z b..r. .lu wywala i co- ulica mi zostanie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no już się doczekać nie mogę tej książeczki, a Ty coś wcześinej czytałaś o niej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O tak, czyszczenie absolutnie bez porównania lepsze przy indukcji! A z wygodą mi też się wygodnie gotuje na indukcji ale dla mnie gaz jest lepszy do takich rzeczy jak zrumienienie czegoś, musiałam nad tym popracować żeby mi wychodziło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Zasnal, losie, masakra, skad on czerpie sile??? Ale obstawiam kolejne zeby, przy czworkach to samo bylo
Meneq jak Yae to zrobila??? Ciezko mi sobie to nawet wyobrazic ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#553 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj mieliśmy pierwsze oblanie herbatą a dziś pierwsze w życiu rzygańsko
![]() Zdążyłam go uśpić,obrócił się na bok i chlusnął wymiocinami,później drugi raz zdążył usnąć i to samo,z wycieńczenia po drugim razie usnął mężowi na rękach jak ja sprzątałam. Teraz śpi już dłuższą chwilę ale widzę że to chyba jeszcze nie koniec bo kręci się strasznie między nami. A dziś w południe zmieniłam pościel na nową ![]() ![]() Biedulek mój mały,cały dzień biegał,był wesoły aż tu nagle jak usnął go wzięło. Nie usne teraz za cholerę bo się boję że znowu go ruszy.
#554 |
Zakorzenienie
|
Ejjj, no wkurzyłam sie
![]() ![]() ![]() LADY, spokojnej nocy ![]() ![]() MARSI, mam podobne odczucia ![]() ![]() ![]() uciekam , juto rano tatus wizytuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boje się trójek ![]()
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
bokeh u nas 1,2 i 4 wyszly bezobjawowo niemal, co sie dzieje przy dolnych trojkach, to nie chcesz wiedziec ;-) lady wracalysmy do domu, Yae trzymalam za reke i jakos tak zaczela sie potykac, zataczac, az po chwili zrobila sie bezwladna, nogami powloczyla, glowa jej zwisala, oczy zamkniete, miarowo oddychala i uwieszona na mnie spi. marsi nie umiem czarowac! Noc tragedyja!! Jedyny plus, ze zasnela po 20 a wstala dopiero o 6.45, ale na to, co sie w miedzy czasie dzialo lepiej opusic zaslone milczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Dziewczyny wczoraj pracowałam u mamy na podwórku, w pełnym słońcu i chyba dostałam lekkiego udaru. Całe popołudnie bolała mnie głową, potem doszły mdłości i wymioty a na koniec gorączka I dreszcze. ![]() Moje dziecko, dla którego naturalną godziną wstawiania jest 5, maks 6, jeszcze śpi ![]() Sylwia też już myślę o pożegnaniu smoczka. Nie wiem jak to zrobić. Spokojnego spotkania. Ewulka ogromnie gratuluję efektów! Jesteś Wielka! Szklanko buziaki dla Ewy! Deli idziecie jak burza z budową! Co do infekcji nie pomogę bo ja nam płytę gazową. Lady jesteś mega z tym bieganiem ![]() Pstryczku nie sądzę aby to była grzybica. Może po prostu sucha skóra albo odparzona? Dziewczyny a Hje pokazała się od tego smutnego wpisu? ![]() Marsi jak się czujesz??? Mika jak fajnie że udało się dostać paszport! Musicie odpocząć ![]() Dziękuję Wam za komentarze w klubie, ale chyba troszkę przesadzacie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady.
![]() Kurde, nie moglam spac w nocy, mucha przed 6 nas obudzila;/ ech..kawy;/ ale zaraz A. bedzie imec drzemke to musze pocwiczyc.. Na dodatek ma nie być od 8 prądu do 14... młoda wstanie to wybywam na działkę. O już 8 haha ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-08-01 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ktorej Amelka ma drzemke? U nas pobudka o 6.45, dzien bardzo aktywnie spedzony, najpierw w przychodni na szczepieniu, poznej u mechanika, jest po 15 a drzemki ani widu ani slychu. Ona naprawde rezygnuje ze spania w dzien - wykoncze sie |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój dziś tylko w pampersie i zupełni odkryty i spał znowu idealnie a może to zęby? bo u nas też się tak ostatnio zbiegało ![]() Cytat:
a ja dobrze, czika odeszła i żyć mi chce ![]() ![]() Mala ojej, melduj co u Was . Co do poparzenia, ostatnio jak jechaliśmy nad jezioro, zatrzymaliśmy się na stacji po kawę, odłożyłam ją w specjalny uchwy i chciałam zapiąc Leosia a on w tym czasie coś upuścił, schyliłam się a on wylał sobie kawę na nozki ![]() Dziewczyny, ale mam w brzuchu dyskotekę, każdy kopniak przyprawia mnie o dreszcze, nie mogę jeszcze uwierzyć,że będę mieć dzidziusia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Dzis mialam przygode; pierwszy raz jak blondynka sie czulam (bez obrazy oczywiscie nikogo; ja tu i tak jestem za platyno blond brana - kto widzial zdjecie w k. ten rozumie ;-)
![]() Jechalam samochodem na szczepienie i na ruchliwym skrzyzowaniu z ciezarowki jadacej przede mna wielki arkusz folii plastikowej spadl: ani tego ominac, ani wyhamowac, wiec jade. Czesc sie odczepila od razu, ale kawalek przywarl, stopil sie i smierdzial niemozliwie. Zatem telefon do serwisu (mna sie opiekuje taki chlopaczyna, co dopiero od kwietnia zaczal prace, on 20 lat moze nie miec), przez telefon bardziej przerazony niz ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Hej. U nas spoko nocka. Obudziła się o 7.30 (szok!!) , ale od 00.30 z nami spała.
Całą noc lało I bardzo dobrze bo przynajmniej tej duchoty nie ma. Mam pytanko. Czy Wy ćwiczycie tylko jak dzieci śpią? Nie wiem jak sie dzis zabrać za te ćwiczenia. Czy dam radę ćwiczyć przy Darii? ![]() A z drugiej strony, jak wiecie, mamy jeden pokój, więc jak zaśnie to będę musiala bardzo bardzo cicho ćwiczyć.
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dworze w nocy 30 w dzien i do 40 dochodzi, plus wilgotnosc w granicach 70-100%. W domu klimatyzacja ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- marsi u nas fatalne noce sa od 13 miesiecy przeszlo, noc udana to taka z 5 pobudkami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Hania zaczęła gorączkować ![]() ![]() a jutro do Rodziców jedziemy i w poniedziałek nad morze:/ pstryczku pojęcia nie mam od czego może schodzić. ale dla spokoju poszłabym do lekarza ![]() ewulka pokłony i wielkie brawa dla Ciebie! ![]() u brawo dla Ani ![]() silver ja oglądałam czas honoru, ale o ostatnim sezonie zapomniałam;p muszę nadrobić ![]() a jak skóra po tych skarpetkach? Deli ja mam indukcję i jestem w sumie zadowolona. nie zamieniłabym na gaz, właśnie ze względu na wygodę. sprząta się w minutę, nawet jak coś wykipi. no i szybkość gotowania też na plus szklanko buziak dla Ewy na 1,5 roczku ![]() Hania dzisiaj kończy 18 miesięcy ![]()
#565 |
Zakorzenienie
|
Silver, tylko jak amelka spi .. ja tez musze cicho bo tu podlogi baaaardzo skrzypia. Meneq- AMelka ma drzemke o 9 llub 10 pozniej o 15
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ja ćwiczę zawsze podczas drzemki bo niestety przy małym nie da rady bo się chichra ze mnie i przeszkadza. Musisz spróbować przy Darii. Może zajmie się czymś i Ci da. My też many jeden pokój. Ale mam trochę miejsca w kuchni i tam ćwiczę jak maly śpi. Mamy dechy w pokoju na podłodze wiec za długo by nie pospal przy moich ćwiczeniach. Dlatego w kuchni. .. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-08-01 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio miala jedna drzrmke rano i wtedy szla spac na nc juz po 18 dla mnie ti masakra bo c chwila sie wybudzala... wole jak chodzi spac o 20.- 20.30
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano o ktorej wstaje? Dla mnie to i tak luksus: u nas od dwoch tygodni pobudka o 5.50, drzemka 20 min max lub jej brak, na noc zasypia po 22 i w nocy pobudki co pol do godziny. ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Yae nauczyla sie robic pierdziochy i teraz "pierdzi" caly czas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.