![]() |
#541 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy po 40-stce
Cytat:
Napisałam że mi test wyszedł najwcześniej 10dpo ...pozniej już były 2 mocne krechy Fakt ...nie dodałam że obecnie to już 10tc Widziałam już kruszyne tydzień temu...całe 2.5cm szczęścia z bijącym pięknie serduchem Ja trzymam kciuki za Ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
Ja mam 40 lat i jestem w 34tc.To moje pierwsze dziecko i 2 zwiazek.Z 1 mezem staralam sie przez dlugie lata i niestety nie wyszlo.Myslalam ze nigdy nie bede mama.Z drugim mezem zaskoczylo po kilku miesiacach nieuwazania.Czuje sie dobrze,caly czas aktywna jestem-pomagam teraz mezowi na budowie.Na razie na plusie jakies 8 kg.Termin na 18 kwietnia. Pozdrawiam wszystkie starajace sie i juz mamy ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Gratulacje 10tc ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie, że źle zrozumiałam cofam sie do podstawówki po podręcznik czytam ze zrozumieniem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- CzarnyElf gratuluje ![]() Dobrze się czyta że 40+ przestaje dziwić, że nie jesteśmy jakimiś odmieńcami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Wtajemniczenie
|
Zobaczymy co powie cała rodzina gdy się dowie
![]() Oj będzie się działo....ciekawa jestem strasznie Najbardziej jak zareaguja córki 12 i 15latka 😎 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ohhh jak ja to rozumiem-to taki nasz mechanizm obronny zeby sie nie rozczarowac,przygotowac na kazda ewentualnosc. Ja do tej pory nie wierze ze jestem w ciazy i ze wszystko jest ok-chyba dopiero uwierze jak zobacze dziecko po porodzie cale i zdrowe ![]() Bedzie dobrze ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
No wiec bylam dzis u lekarza i rekami wyczul ze dziecko juz w pozycji glowka w dol.Bylo sluchanie serca i mierzenie brzucha-wszystko w normie ![]() ![]() A co nowego u Ciebie? Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Napewno wszyscy sie uciesza ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za pozytywne i bardzo radosne przyjęcie, ze bedzie słychać zewsząd och i ach -tego Ci życzę. Zaplanowaliscie już kiedy wiadomosc zostanie dzieciom przekazana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
Wczoraj rano dostałam okres
![]() ![]() A tak bardziej poważnie to jeśli znów nie - to badania macicy wspomniał o prześwietleniu ale za bardzo nie słuchałam - trzymam się pierwszego zdania ze do trzech razy sztuka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz ok 22 powinnam dostać i też do roboty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Mam taką nadzieję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
A ja jestem w 34 dniu cyklu, więc co najmniej 4-5 dni po spodziewanym @ Żadnych objawów nie mam ani na @ ani na ciążę, albo raczej staram się ich nie szukać na siłę. Mam tylko taki test mniej czuły więc poczekam do soboty. Na szczęście mam taki młyn w pracy, że nie mam czasu przeżywać😀Dam znać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki Szczerze jeżeli cykle masz normalnej długości to ten test nawet mniej czuły powinien wyjść spokojnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj doleciałam do męża i wzięliśmy się juz do pracy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Sylviapl2000 trzymam mocno kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Jednak zrobiłam ten test 6 dni po terminie @ i negatywny. A okresu brak. Zawsze mam regularne @ takiego opóźnienia jeszcze nie miałam. Co tu teraz robić, do gina nie zdążę w tym tygodniu, beta też 2 dni się czeka, po niedzieli wyjeżdżam służbowo na 2 dni. Ehh, mi chyba bliżej do menopauzy niż do ciąży😀 myślicie, jak warto powtórzyć test ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Ja bym zrobiła betę bo mnie w pierwszej ciąży w 6 tyg nawet test nie wyszedł
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Sylviapl2000 czy oby na pewno 2 dni czekasz na beta? U mnie rano idę na krew i Ok 16-tej tego samego dnia mam wynik online
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Test powtarzaj nie ma co czekać , jestem dobrej myśli dla tych Twoich wyników. A odnośnie menopauzy to powiem Ci tyle : nigdy w życiu, nie teraz ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Mam jeszcze 1 test to zrobię w weekend, a po delegacji zrobię betę. Na razie to buzię mi wysyfiło jak u nastolatki, masakra, dawno tak nie miałam, na pewno coś hormonalnego się dzieje, oby po mojej myśli ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
A jednak dostałam okres, po 9 dniach opóźnienia, pierwszy raz w życiu coś takiego. W sumie to się uspokoiłam, bo już zaczęłam się bać, że to coś złego. Przydałyby się jakieś dobre wieści, może wiosna będzie nasza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
Sylviapl2000 liczyłam ze Ty juz i myślałam szczęściara. Kolejny miesiąc będzie należał do Ciebie. Ja juz wróciłam do domu i czekam na brak miesiączki. Dziś chodzę jakoś z negatywnym nastawieniem boje się ze znów nie wyszło :-( Dziś gdy rozmawiałam z mężem i powiedział kiedy zjeżdża od razu włączył ni się w głowie kalkulator by obliczyć czy podczas jego obecności w kwietniu bedą dni płodne...czy tylko ja mam taka obsesje ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie umiałam sobie wybic tego z głowy W tamtym roku 6 miesiecy zeszlo nam zanim zaszlam...niestety skonczylo sie nieszczęśliwie...w 7tc (poronienie zatrzymane) W tym roku udalo sie w 1cs.... az nie moglam uwierzyć Dzis 14tc Jestem juz po usg genetycznym ..wszystko wygląda ze dzidzia rosnie zdrowo Trzymam kciuki za wszystkie starające się |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Ja na szczęście jestem taka zalatana w pracy i w życiu - gorący okres, że nie mam czasu przeżywać. Nawet nie liczę tych dni i nie robię testów owu. Ale znam to uczucie, trzymajcie się i nie myślcie za dużo, wiosna, słońce, korzystajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Przyczajenie
|
Szukam mam grubo po 40-tce. Mam 20-letniego syna, od 15 lat nie zachodziłam w ciążę, lekarze nie wiedzieli czemu, wszytskie badania ok.więc cóz nie zabezpieczaliśmy się i czekaliśmy na cud, który nie nadchodził, w końcu pogodziłam się że więcej dzieci nie będę miała. A teraz mam 46 lat i okazuje się że będę miala dziecko, boję się jak diabli, żeby było zdrowe, czy będę miała siły na jego wychowanie, czy nie bedzie się wstydzić starych rodziców, niech się ktoś do mnie odezwie co już to przerobił
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dwie córki na stanie 12 i 15 lat. W tamtym roku miałam poronienie zatrzymane w 7tc...nie poddalam się. Obecnie 17tc i wszystko idzie dobrze. Ciążę też znoszę dobrze mimo nudności i wymiotow do 14tc...ale dałam radę chodząc do pracy cały czas. W Anglii mogę zapomnieć o L4 od tak na zawołanie Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo...dasz radę...jesteś tylko 5 lat starsza....damy radę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie zamartwiaj się, zrób testy Nifty albo amnio dla pewności że genetycznie jest wszystko ok, odradzam Ci badanie pappa bo tylko się nastresujesz niepotrzebnie. Będzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Przyczajenie
|
Czemu uważasz że nifty jest lepszy niż pappa[
QUOTE=BonaDea75;72967666]Ja mam 41 lat i córki 20 lat i 12 miesięcy ![]() ![]() ![]() Nie zamartwiaj się, zrób testy Nifty albo amnio dla pewności że genetycznie jest wszystko ok, odradzam Ci badanie pappa bo tylko się nastresujesz niepotrzebnie. Będzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.