|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII
Cytat:
a kupuje je od czasu do czasu dla zapachów np grejpfrut a do wanny wlewam z nim jeszcze oliwkę, by tak nie wysuszal skóry
|
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
A propos: czy wam te przezroczyste JDM tez przesuszaja skórę? A kremowe? Tak się właśnie zastanawiam i doszłam do wniosku ze pięknie pachnący granat sprawił że nie jestem w stanie dotknąć swoich łydek, są aż białe (nigdy wcześniej tego nie miałam)
|
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
Używałam ostatnio żelu z serii UMaJ i jest kiepsko. Po Plaisirs Nature było jeszcze gorzej, zupełnie mi wysuszyło skórę. Żałuję, bo pachną naprawdę ładnie. Póki co przerzuciłam się na żel Alterra z Rossmana i jest o wiele lepiej.
|
|
|
|
#544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi nie wysuszaja skory zele z yr. Ale z wielu innych firm mam klopot :/ nie wiem od czego to zalezy
|
|
|
|
|
#545 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Chwalicie sobie korektor rozświetlający?
![]() Doszłam do wniosku że poszaleje i zrobie większe zamówienie, z okazji wypłaty
|
|
|
|
#546 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, już kartonik mi się podoba, taki świąteczny .Cytat:
I jeszcze wyczytałam, że szamponie kremowym - jojoba jest SLS, a w pokrzywowym ALS.
|
|
#547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#549 |
|
Kokon pro
|
no mi zel granat tak wysuszyl lydki, ze masakra nigdy tak nie mam, nawet po tanich zelach. ladnie pachna, ale co z tego jak musze pozniej wsmarowywac balsamy non stop, zeby nie bac sie zalozyc czegokolwiek co odkrywa nogi.
|
|
|
|
#550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie też te żele JDM przesuszają bardzo skórę, dlatego używam tych z PN
|
|
|
#551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przejrzałam kosz zapasów: SLES: -szampon rewitalizujący -żel wanilia PN -żel malina PN -żel kokos PN -żel mohito Body Shop -żel marakuja Body Shop -żel arbuz i różowy grejfrut Grace Cole (kupione w Douglas) ALS: -szampon pokrzywa -szampon ułatwiający rozczesywanie 3w1 -szampon zwiększający objętość -szampon hamamelis -żel z drobinkami (kula) migdał limitka -żel z drobinkami (kula) czarne owoce limitka -żel bleu vegetal limitka -żel grejfrut JdM -żel karambola JdM -żel jabłko z anyżem PN limitka -żel peelingujący jabłko z anyżem PN limitka -żel peelingujący truskawka PN
Edytowane przez L0wczyni Czas edycji: 2015-07-31 o 05:51 |
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie podobnie. Kupiłam w stacji na czeki kremowe:kawa orzech i bawełna. Kiedyś używałam, nie przypominam sobie zęby mi wysuszaly. ..
|
|
|
|
#553 |
|
Konto usunięte
|
W kosmetykach YR jest SLES (sodium laureth sulfate) a nie SLS (sodium lauryl sulfate). Ponoć SLES jest łagodniejszy niż SLS.
|
|
|
|
#554 | |||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Szampon Eco Cosmetics Szampony Weleda Szampony Avebio Szampony Pat & Rub Balsam do kąpieli Babydream fur Mama Szampon Babydream HiPP Babysanft Szampon HiPP Szampon/mydło Alepia Facelle, płyn do higieny intymnej Szampon Alterra. Najlepiej w przystępnych cenach. Cytat:
Cytat:
![]() Ale żeby Was nie raziło, post poprawiłam, bo uwagi słuszne.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-07-30 o 18:55 |
|||
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła do mnie paczka. Zamówienie po kilkuletniej przerwie.
Na razie nic nie testowałam, jedynie wodę Wiśnia. Zapach średni, nie wiem czy chcę tym pachnieć. Chciałam nosić w torebce, bo nie żal byłoby mi, gdyby się stłukły. Bardzo podoba mi się otwieranie szamponów, toników. Wygodne i solidne się wydaje otwarcie. Zamówiłam 3 żele + torba. Nigdy tej torby nie widziałam. jak zrobiłam zamówienie o w ciągu 3 dni już dwie osoby ją miały. Będzie na zakupy
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
Czy przyszedł komuś mailing internetowy? Ja mam tylko tę ulotkę lipcowo-sierpniową, ale nie ukrywam, że wolałabym mieć jeszcze mailing w zanadrzu, gdybym robiła kolejne zakupy w tym miesiącu :P
|
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Kody z maila: 507392 (dostałam ostatnio) i 507390 (dostałam na początku miesiąca). Oba na lipcowe prezenty.
|
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() Niestety nic powalającego, ale może komuś się przyda .... ![]() Kod promocyjny: NOC ( -50.00 zł) Rabat obowiązuje przy zamówieniu od 149 zł i nie obejmuje produktów oznaczonych Zielonym punktem, Zestawów dla Ciebie oraz produktów stanowiących Ofertę specjalną. Produkty te nie wliczają się również do wartości zamówienia od której promocja jest aktywna. Oferty promocyjne nie łączą się. Z promocji można skorzystać tylko raz. |
|
|
|
#561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdr.
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Może chodzi o urodzinową-wysyłkową?
|
#564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie doświadczone forumowiczki! Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i bardzo mi sie podoba, więc postanowiłam się zarejestrować i zadac kilka pytań
Zamierzam skorzystać z rabatu na kosmetyki do makijażu z aplikacji mobilnej i chcę w ten sposob zakupić poczwórne cienie do powiek brąz, korektor (waham się między zero niedoskonałości a tym wygładzająco rozświetlającym) oraz ewentualnie bazę do cieni. Czy ktoś używa tych kosmetyków i może się o nich wypowiedzieć czy warto?I czy ktoś wie, czy robiąc zakupy z tym kodem mogę skorzystać z ulotki i podwoić ilość pieczątek? Z góry dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
|
#567 |
|
Przyczajenie
|
Ale jestem zla na YR. Zamowienie przyszlo szybko, tylko co z tego jak jest brak jednego produktu. Nawet nie raczyli poinformowac ani nic
Co to za nowa polityka firmy....
|
|
|
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#569 |
|
Konto usunięte
|
Czy jest info na fakturze, że produkt się wyczerpał? Jeżeli nie, to pisz/dzwoń do BOK-u i doślą na swój koszt brakujący produkt.
|
|
|
|
#570 |
|
Przyczajenie
|
Juz do nich napisalam. A na fakturze w paczce to juz w ogole cyrk - nie dostalam konturowki, a napisali,ze brak ze zelu ;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

) we wszystkich żelach Jardin de Monde. Nadal jednak nie usunięto SLS z serii Plaisirs Natur czy limitek świątecznych, dlatego ta seria bardziej wysusza skórę.
a kupuje je od czasu do czasu dla zapachów np grejpfrut a do wanny wlewam z nim jeszcze oliwkę, by tak nie wysuszal skóry 

.