Mamusie grudniowe 2015 cz.7 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-22, 10:33   #541
rudaska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

KALUSIA wczoraj korzystałam przy licytacji napownicy, ale niestety za mała kwota😊
Stary 2015-09-22, 10:36   #542
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Kalusia ale to jest program który trzeba instalować czy coś? Bo chętnie bym spróbowała jak to działa
Aha i możesz ten strzał edytować do 3 min przed końcem

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
KALUSIA wczoraj korzystałam przy licytacji napownicy, ale niestety za mała kwota😊
No niestety nie zawsze się udaje, ja szukam aukcji, gdzie nie licytuje dużo osób. Zastanawiam się, czy nie napisać do tego sprzedawcy. Jeśli jeszcze nie sprzedał, może dogadamy się poza allegro?
Stary 2015-09-22, 10:36   #543
ogolnie
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy można wypowiedzieć umowę o internet bez płacenia kary za przerwanie? Umowę mam do sierpnia przyszłego roku, a z tego internetu nie korzystam.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 10:37   #544
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, czy można wypowiedzieć umowę o internet bez płacenia kary za przerwanie? Umowę mam do sierpnia przyszłego roku, a z tego internetu nie korzystam.
Ja mogę się wypowiedzieć tylko jeśli chodzi o Orange
Stary 2015-09-22, 10:48   #545
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:

Zależy od warunków umowy. Zadzwon do BOK
Stary 2015-09-22, 10:50   #546
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Hm, a dziś mój młody działa mi na nerwy tzn... nie fika
Wrrr ;((
Może jak zjesz coś słodkiego to zacznie się ruszać? Połóż się na plecy, później poleż chwilę na prawym boku, a później się przekręć na lewy bok. Pogłaszcz brzuch i porozmawiaj trochę z młodym, może to pomoże

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
chcę spać Nienawidzę tej kanapy szczerze, wstałam i mierzyłam, czy zmieści mi się tutaj chociaż pojedynczy dmuchany materac, ale nie ma szans Jaku w tym malutkim pokoiku jak śpią 2 osoby robi się straszny zaduch, w dodatku tż urozmaica atmosferę wonnymi bąkami więc otwieram okno a temu zimno, więc zdziera ze mnie kołdrę. Więc do mega bólu pleców doszedł mi nad ranem kaszel przy którym boleśnie napina mi się brzuch.
Chcę do siebie

Licząc wczorajsze zakupy jakieś 700 zł na rzeczy dla mnie i małej. Liczę że laktator, niania, komoda, ciuszki i pierdoły pochłoną jeszcze jakieś 1500. Ale wózek, łóżeczko i sporo ciuszków przyszło do nas w darach

Nobilesem nam się świetnie malowało, dulux niezłe krycie ale w kuchni nam brakło farby na pół ściany i dokupiona puszka tego samego koloru ma już wyraźnie inny odcień, malując na biało braliśmy jedynkę (ciekawostka - jedynka i tikurilla to ten sam producent). Teraz chcieliśmy brać becersa, ale nie pasowały mi kolory, spróbujemy ceramicznego magnata.

Zastanawiam się na jaki kolor pomalować przedpokój - jest malutki i nie opłaca mi się kupować całej puszki, ostatnio mieszałam resztki i wyszedł piękny odcień kawy z mlekiem z delikatnym różowym tonem, teraz nie mam pomysłu do czego dążę

U mnie całą ciążę podwyższony - od powyżej 80 do 90 i więcej

Mogłoby. Ja biorę magne b6 max nie wiem jaką ma dawkę. 3x dziennie jedna tabletka i jest lepiej

Mnie też głównie w nocy i też sie zastanawiałam ostatnio dlaczego.
Współczuje niewyspania
Jak malutki przedpokój to najlepiej jasnym kolorem

Mnie się dziś jakieś chore koszmary śniły. O ile przed ciążą koszmary wydawały się realistyczne, tak dzisiejszej nocy przeszły same siebie Przez godzine od obudzenia sie nie mogłam zasnąć Najgorsze jest to, że najgorsze urywki dzisiejszych koszmarów pamiętam

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Frytki

Ja dzis 30 tydzień skończyłam
Miesiac pracy został

Jutro USG.. trzymajcie kciuki za te moje przepływy, żeby teraz bylo ok. Stresująca jest ta moja ciaza teraz.. mam dość tych wszystkich wizyt :/ nie mam na nie zbytnio czasu :P
!
Cytat:
No a glukoza wyszła mi w normie i prawdopodobnie z tego powodu nie będę musiała powtarzać trzeci raz
o to super !

kalusia
fajne te ubrania - najbardziej mi się podoba płaszcz
A my dziś z TŻ jedziemy popołudniu na warsztaty Mamo to ja mam nadzieję, że wysiedzę tam z tymi moimi bolącymi żebrami ....

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 11:01   #547
sylwoha
Zakorzenienie

Pytan sie tz? Czarna czy szara

A on: niebieska :p

Faceciii

A ona jest w takim ladnym szarym kolorze- wzielam ta wieksza
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-22, 11:02   #548
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Na zdjęciu wygląda jak niebieska i brązowa
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 11:26   #549
dorosea
Rozeznanie

Macie zmiar kupowac maty edukacyjne ?
dorosea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 11:29   #550
k_asienka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość

Tak zeby skorzystac z cyklu wybralam tam polazna przed pierwszymi zajeciami mowi sie poloznej ze jestes pierwszy raz ja wczesniej nie mialam zadnej swojej poloznej w krakowie wiec mi to bylo na reke zwlaszcza ze mi tam pani wpisala taka polozna ktora akurat jest z mojego "regionu" wiec bedzie do mnie przyjezdzac po porodzie
To szkoda, bo ja już mam wybraną położną i chyba nie będę już zmieniać i kombinować. A zadowolona jesteś z tych zajęć?

Kupujecie jakieś specjalne wanienki? np. http://allegro.pl/wanna-wanienka-ana...189847570.html czy jakieś zwykłe?
k_asienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 11:31   #551
sylwoha
Zakorzenienie

Ja wzielam zwykla. Ale to wedle uznania

Wiem wiem, ze wygladaja tak- ale wlasnie dlatego mu napisalam :p
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-22, 11:35   #552
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorosea Pokaż wiadomość
My na razie nie.

Cytat:
Napisane przez k_asienka Pokaż wiadomość
Kupujecie jakieś specjalne wanienki? np. http://allegro.pl/wanna-wanienka-ana...189847570.html czy jakieś zwykłe?
My kupiliśmy taką zwykłą za 18 zł

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 11:38   #553
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
To szkoda, bo ja już mam wybraną położną i chyba nie będę już zmieniać i kombinować. A zadowolona jesteś z tych zajęć?

Jak na razie jestem zadowolona u mnie akurat wyszlo tak ze planowalam isc do SR koncem wrzesnia poczatkiem pazdziernika ale akurat ta SR ktora sobie upatrzylam nie ruszyly w niej zajecia w tym terminie a tez nie chce sr zaczynac w polowie pazdziernika bo to jednak pozno bedzie a nie wiem na ile mobilna bede bo moj TZ tylko czasem moglby chodzic. A te zajecia dla mnie akurat calkiem spoko sa no moze poza tym ze tylko patrzymy jak panie pokazuja a same cwiczyc nie mozemy ale wole to niz nic

Co do wanienki my kupilismy po prostu zwykla
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 11:40   #554
k_asienka
Rozeznanie

Cytat:
Raczej nie.

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Jak na razie jestem zadowolona u mnie akurat wyszlo tak ze planowalam isc do SR koncem wrzesnia poczatkiem pazdziernika ale akurat ta SR ktora sobie upatrzylam nie ruszyly w niej zajecia w tym terminie a tez nie chce sr zaczynac w polowie pazdziernika bo to jednak pozno bedzie a nie wiem na ile mobilna bede bo moj TZ tylko czasem moglby chodzic. A te zajecia dla mnie akurat calkiem spoko sa no moze poza tym ze tylko patrzymy jak panie pokazuja a same cwiczyc nie mozemy ale wole to niz nic

Co do wanienki my kupilismy po prostu zwykla
Dziękuję
A już jesteś zdecydowana na poród w Ujastku?

Edytowane przez k_asienka
Czas edycji: 2015-09-22 o 11:44
k_asienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 11:41   #555
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Nie Dla nas mata edukacyjna to będzie koc i zabawki,no i ktoś bawiący się z małym.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-22, 12:03   #556
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna sypialnia skąd krzesło do toaletki?
Mi się zawsze marzyła jedna ściana w biało czarne-paski + pozostałe ściany w kolorze białym.
Z ikei, z działu ogrodowego: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60238179/ - strasznie mi się spodobało i kurde.. pasuje.

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Dzisiaj obudził mnie kurier z inpostu przyszły moje wylicytowane ubrania. Płaszcz jest ok, sweter również, biustonosze za ciasne w obwodzie (może sobie dokupię przedłużkę), a bluzki to różnie. Ogólnie jestem zadowolona
Ja kupiłam przedłużkę do staników i jest o wiele lepiej.

Cytat:
No a glukoza wyszła mi w normie i prawdopodobnie z tego powodu nie będę musiała powtarzać trzeci raz
Super.

Cytat:
Gryzia a jak czuć te przepowiadacze? Ja miewam chwilowe bóle jak na @, to jest to?
U mnie tak - na początku boli podbrzusze. Później to zaczyna przechodzić, a skurcz jakby zostaje i rozluźnia się jeszcze później.

Cytat:
Ja póki co nie.

Znów dzisiaj pospałam - chyba mi ta 'śpiochowość' nie przejdzie już do końca ciąży.
Na szczęście zamulenia brak, więc można dzisiaj coś sensownego porobić.

Z nowości, dzwoniła do mnie niedawno teściowa ze średnią informacją. Właśnie wracała od lekarza i.. ma półpaśca. Często się widujemy, kilka dni temu byliśmy u nich, normalnie.. aż mi się gorąco zrobiło. Ale.. cóż mogę! Chyba tylko się nawrócić i modlić by nikogo więcej, w tym mnie nie zaraziła.

Najgorsze, że Szwagierka w szpitalu (do niedzieli była w domu, mam nadzieje, że też sie nie zaraziła) i za kilka dni wróci z Małą - pewnie pod koniec tygodnia. Oby dziewczynom nic nie było.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 12:05   #557
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:

Tak ale dopiero jak maly bedzie mial ok 2 miesiecy.
Chyba ze dostanie od kogos na gwiazdke

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 12:12   #558
Koritsi_a
Zadomowienie

Ja wanienkę z Ikei planuje tym razem z córką mieliśmy dużą wanienkę. Jak zaczęła siedzieć to już i tak nie chciała w niej leżeć. Przez jej rozmiary w końcu i tak wkładaliśmy ją do wanny żeby nie dźwigać wody a później juz bezpośrednio w wannie. Dlatego wyleczyłam sie z długich wanienek
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 12:13   #559
kalusia87
Zakorzenienie

Pisałam do laski z allegro. Nie sprzedała tych ubranek.
Stary 2015-09-22, 12:15   #560
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe oj w ciaży to dużo sie człowiekowi kręci

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja tez dalam.za kocyk i podusie stowe...
Duzo ale warte ceny jak dla mnie.

Ja obcinalam przy corce a jak teraz segregowalam ubranka to szlag mnje trafial bo nie wiedzialam jaki rozmiar
No właśnie ja też uważam, że pierwszy który zamówiłam jest wart swojej ceny. Teraz czekam na drugi i liczę na to samo.

Ja ucięłam jedną, a później pomyślałam, że będzie problem jak będę chciała rozmiar sprawdzić, albo sprzedać. Póki co zostawiam jednak...

Cytat:
ANIQA ja metki ucinałam, bo mnie wkurzały a zazwyczaj mam tak, że ta z rozmiarem jest malutka i ją zostawiałam a te długie obcinałam. Chyba że była jakaś niska temperatura prania albo zakaz suszenia to zostawiałam, ale i tak obcinałam żeby nie były długie. No i te które są twarde wypruwam w całości, ale jest ich bardzo mało
W tych ubrankach z Tesco są głównie te długie metki właśnie i np. te które zamawiałam zza granicy. No nic, póki co zostawiam, jak będzie potrzeba to utnę.

Cytat:
A przed chwilą pytam się córki "kto mnie kocha?"
- "tatuś!"

Cytat:

My kupiliśmy zwykłą

Wyprasowałam wszystkie wczorajsze ubranka i mam dość
Nie nastawiałam dziś kolejnego prania. Może jutro nastawię.
Chyba, że mi się coś odwidzi do wieczora
Stary 2015-09-22, 12:15   #561
kalusia87
Zakorzenienie

Zaproponowałam jej 30 zł, co najlepsze licytowałam max 25. Ale głupio mi było mniej zaproponować bo to sporo ubranek
Stary 2015-09-22, 12:16   #562
ogolnie
Zakorzenienie

Wiecie co, dzwoniła ta babeczka z labo. Niby sprawdzała coś tam jeszcze i nie bardzo chciała gadać o co chodzi, ale stwierdziła, że badanie wykonywanie w czerwcu za pierwszym razem mogło jeszcze nie wykazać żadnych przeciwciał, a teraz już mogą wzrastać, bo np. miałam kontakt z wirusem albo zaraziłam się chwilę przed ciążą albo w bardzo wczesnej ciąży kiedy jeszcze o niej nie wiedziałam.
Szczerze, sama nie wiem co o tym myśleć. Jutro jadę zrobić badanie powtórne.
Stary 2015-09-22, 12:19   #563
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Z nowości, dzwoniła do mnie niedawno teściowa ze średnią informacją. Właśnie wracała od lekarza i.. ma półpaśca. Często się widujemy, kilka dni temu byliśmy u nich, normalnie.. aż mi się gorąco zrobiło. Ale.. cóż mogę! Chyba tylko się nawrócić i modlić by nikogo więcej, w tym mnie nie zaraziła.

Najgorsze, że Szwagierka w szpitalu (do niedzieli była w domu, mam nadzieje, że też sie nie zaraziła) i za kilka dni wróci z Małą - pewnie pod koniec tygodnia. Oby dziewczynom nic nie było.
Kurde, mam nadzieję, że nie zdążyła Cię zarazić! Niby nie tak łatwo się tym zarazić, ale dla kobiet w ciąży jest to niebezpieczne...
Pamiętam jak mój tata miał półpaśca... my się wtedy staraliśmy, więc też się bałam.

Cytat:
Pisałam do laski z allegro. Nie sprzedała tych ubranek.
Wystawi jeszcze raz czy się dogadacie i Ci sprzeda?

REKLAMA
Stary 2015-09-22, 12:24   #564
ogolnie
Zakorzenienie

Ja już nic nikomu nie będę mówić, w domu i tak tylko TŻ wie
Normalnie każdy telefon o dreszcze mnie przyprawia
Stary 2015-09-22, 12:25   #565
andriuszka77
Zadomowienie

Cześć Wam

Ale zasuwacie, nie nadążam czytać. Potem nadrobię.

Co za dzień, pomylili mi chyba paczki z Allegro, bo zamówiłam co innego a mama dzwoniła że przyszło co innego. Jeszcze głupia zamówiłam do rodziców od razu bo tu nie mam miejsca i teraz muszę jechać tam żeby to odkręcić ewentualnie i odesłać, nie wiem, babka z All nie odpisuje narazie co mam z tym zrobić. Ehhhhh

Telefon znoooowu wiesza się i mnie "wkurfffffia". Co za szajs jakiś!
Jakby tego było mało, to komputer ma jakieś ale, oj trzeba mu przeinstalować system a tak tego nie lubie, potem od nowa wszystko instalować bleeeenale musze to zrobić i to szybko.

A jak się zdenerwowałam to mała zaczęła kopać jak szalona i teraz mam wyrzuty bo ja się nakręcam a moje dziecko tam pewnie to odczuwa

Nie wiem czy to hormony czy co, ale ostatnio mam takie humorki, że bez kija nie podchodź do mnie ehhh

I na dodatek mam problem z głębszym oddechem ;/ co do licha się dzieje!
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 12:26   #566
dorosea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Tak ale dopiero jak maly bedzie mial ok 2 miesiecy.
Chyba ze dostanie od kogos na gwiazdke
Kurcze, może i mój dostanie, nie pomyślałam o tym, wstrzymam się w takim razie

A takie karuzelki na łóżeczko planujecie ?
Stary 2015-09-22, 12:28   #567
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

Wystawi jeszcze raz czy się dogadacie i Ci sprzeda?
Ja bym wolała żeby wystawiła, nawet kup teraz. Bałabym się to poza allegro załatwiać

REKLAMA
Stary 2015-09-22, 12:28   #568
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:

A takie karuzelki na łóżeczko planujecie ?
To raczej tak Ale też w późniejszym czasie, tak po 1-2 m-cach.
Stary 2015-09-22, 12:35   #569
dorosea
Rozeznanie

Cytat:
To raczej tak Ale też w późniejszym czasie, tak po 1-2 m-cach.
Ja to mam jakieś lęki, ze jak będzie dziecko to na nic nie będę miała czasu i wszystko chciałabym mieć na już
Stary 2015-09-22, 12:39   #570
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się, trzeba się ogarnąć i jadę do Kato. Do ludzi! Do miasta! Umówiłam się z koleżanką z pracy.

KALWINKA współczuję ci tego niewyspania ale już niedługo

SYLWOHA mnie kopniaki małego budzą tylko rano jak już mam słabszy sen. I chyba z moim spaniem coś jest nie tak bo zasypiam ok 1 w nocy dopiero i coraz częściej się przebudzam. Dobrze że od razu zasypiam.

ADKA też mam kolki a najgorsze że zawsze chodziłam szybko, a teraz się zapominam i co chwila ból :/ cieszę się że przynajmniej to nie upalne lato, bo chyba nawet taki ciepłolubny ktoś jak ja by nie wytrzymał
Fajnie, ze masz plany na dzisiejszy dzień, udanego spotkania

Z kopniakami też tak mam, budzę się na siku i potem zasnąć już nie mogę, bo Lila boksuje, ona w ogóle śpi? Oby nie była nocnym markiem, bo w nocy bardzo ruchliwa jest
Cytat:
Dzisiaj obudził mnie kurier z inpostu przyszły moje wylicytowane ubrania. Płaszcz jest ok, sweter również, biustonosze za ciasne w obwodzie (może sobie dokupię przedłużkę), a bluzki to różnie. Ogólnie jestem zadowolona
Super te ubrania, bardzo podoba mi się płaszczyk, to nowy czy uzywany?? I te biustonosze są fajne, u kogo je zamowilas? To takie do karmienia odpinane? Czy na teraz?

Cytat:
Mój też nie, od wczoraj wieczora mimo że zeżarłam pół tabliczki czekolady specjalnie Ale byłam u położnej na wizycie i fikał ładnie jak przykładała detektor. Także chyba jakoś kijowo leży i nie czuję albo ma kiepski czas

Rozmawiałam z położna na temat wyników na toxo, kolejna osoba która potwierdziła że konfiguracja wyników obecnych i tych z czerwca jest niemożliwa i któryś jest błędny. Pytanie tylko który? I żeby to sprawdzic, jutro jadę do innego miasta do laboratorium. Masakra dosłownie.
A druga połozna pytała czy na usg wszystko w porządku było, a że u mnie na kazdym usg wszystko dobrze i na prenatalnych też to mówiła, ze niemozliwe zebym przechodziła toxo w ciazy bo zapewne uszkodziłoby to widocznie dziecko bądż jakies parametry byłyby zaburzone.
Zamierzam też pisać wniosek do laboratorium o zwrot kosztów ponownego badania, które odbyc sie musi nie z mojej winy.
czekam jeszcze na telefon od tego babska z labo, ciekawe czy raczy sie w ogole odezwac.
Ogolnie rozumiem Twoje zdenerwowanie, bo każda z nas byłaby zła, ale postaraj się uspokoić, bo który wynik by nie był zły, to i tak nie zaszkodził Tobie i Szymkowi, wszystko jest ok ;*

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
O, to też będę trzymać kciuki za pogodę! Chyba ten weekend ma być ładny i kolejny.
Ja jak nic nie kupię to też będę miała do kolan, chociaż na chwilę na koniec ją założę. A wianek też będziesz miała?

Kupiłam dwa na 0-3m, zobaczę czy będą jej pasować Jak tak to zostanę przy tych

Fionka wszystkie ubranka piękne! i jak dużo tego

Jeden ręcznik wybrałam sobie w sklepie w ramach tej zniżki przy wózku, a drugi zamówiłam na allegro. Obydwa są fajne, miłe w dotyku no i bambus podobno lepiej chłonie niż bawełna- zobaczymy.

Niby pierwszy weekend października ma być ładny, ale jeśli (nie daj Boże) nie byłby ładny, to liczę na to, że znajoma coś wymyśli
Robiła nam sesję narzeczeńską i zdjęcia w zwykłej opuszczonej 'hurtowni' wyszły piękne. Na zwykłych schodach obok Domu Kultury też wyszły świetne, więc wiem, że gdziekolwiek by nas zabrała to będę zadowolona

Co do koloru rożka Truskawka to ten róż jest ok, jest dość spokojny. Do snu mógłby drażnić kolor minky bo jest dość intensywny i rażący. Dlatego wybrałam ten kolor na rożek, bo do snu dla Małej chciałam coś w spokojniejszych kolorach. Uważam, że przy takich się lepiej odpoczywa
A rożek i tak będzie pełnił funkcję kocyka też, więc nie ma problemu

Śliczne!

Tak, plener. Oby pogoda dopisała

Wolę nie wiedzieć. Sam wózek kosztował 2500 zł, łóżeczko 300 zł, kocyk+ rożek 150 zł, drugi kocyk 100 zł... a gdzie cała reszta

Dzień dobry
Jak ktoś ma talent, to z każdego miejsca zrobi ładne ujęcie

No właśnie, skoro mówisz, że minky w truskawek może być za jaskrawe to jak będziesz kładka w tym Inke? Bo rozumiem, że rożek kupiłaś też do spania? Czy nie?

Ja kocyk bym wzięła ten szary z roboczym minky, a rożek myślałam o truskawek, tylko ja na poczatku chcialabym ja w tym kłaść spac i nie wiem czy ten kolor nie za intenswyny... z drugiej strony chciałabym coś wesołego, bo jeden wezmę juz taki spokojniejszy.

W ogóle muszę się przyznac, ze też kupiłam ten kocyk z poduszka na Dawandzie, jak pokazałam Mężowi, od razu mu się spodobał, mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za zle, że wzięłam taki sam ;P
Cytat:
W biedronce jest Język Niemowląt za 17 zl
Kurde, byłam wczoraj i dzisiaj i nie spojrzałam na książki ;/ ciekawe czy w każdej biedronce jest, już raczej nie wydają tej książki, ciekawe skąd ja mają.

Cytat:
Frytki

Ja dzis 30 tydzień skończyłam
Miesiac pracy został

Jutro USG.. trzymajcie kciuki za te moje przepływy, żeby teraz bylo ok. Stresująca jest ta moja ciaza teraz.. mam dość tych wszystkich wizyt :/ nie mam na nie zbytnio czasu
Super Halwaya, juz niedługo wolne
Trzymam kciuki za jutrzejsze uwag, obyscie wszystko miały w normie
Cytat:
Super wiadomość, chociaż te wstrętne badanie masz z glowy

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
Sylwuska sprawdziłam z tym magnezem. Maksymalna dawka jaką brałam to 2x3 tabletki .

Ogólnie powtórz badania pewnie jakiś błąd sie gdzieś wdarł.

Ja się w końcu wzięłam poważniej za wyprawkę haha. W weekend zrobiłam małe zamówienie w smyku korzystając z obniżek. Przy okazji dla córki i kuzynów. Dla syncia w sumie 6 sztuk body.

Wczoraj z moją mamą byliśmy w sklepie i dokupiłam jeden kocyk z serii, którą miałam dla córki. Po dwóch latach wygląda jak nowy więc mam nadzieję że sie nie zepsuły. Do tego 5pak skarpetek bezuciskowych.

Pytanko mam gdzie kupowałyście ręczniki z kapturkiem? Czy jesteście zadowolone? Jak materiał po praniu? Chce dokupić jedną sztukę. Przy córce miałam w spadku i już jeden z nich jest mocno nadwyrężony hehe. W sumie to myślałam nawet mad ikea bo widziałam ze mają.
O dziękuję, to faktycznie sporo tego bralas. Widzę, że i ciuszkow trochę kupiłaś

Ja z ręcznikiem nie pomogę, bo sama jeszcze nie kupiłam ;/

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52853582]Ogolnie nie bolało mnie to. Po prostu w sekundę brzuch zrobił się na dole twardy, ale niebolesny i trzymało to przez chwilę. Później przeszło i po wszystkim.[/QUOTE]

Ja tak mam codziennie wieczorem od kilku dni już i się zastanawiam czy to te przepowiadacze, za każdym razem w nocy by mnie tak lapaly? Cały brzuch miałaś twardy? Czy tylko w określonym miejscu?

Dobra ide Was dalej nadrabiac

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości