![]() |
#541 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() Natomiast w życiu bym nie wpadła, żeby po domu w okularach chodzić - ale ja po domu to jestem totalna abnegatką ![]() ![]()
![]() |
#542 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Po domu są mi bardzo potrzebne, jak inaczej widziałabym paproszki na dywanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam kupowałam oprawki kilka lat temu i dałam 29 zł ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze że problem wreszcie rozwiązany Tak, jest cudna ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko ladniejsza, no ale to wiadomo, Panienka, wizja artstki ![]() Warto było ![]() Już się nie mogę doczekać kiedy obejrzę na żywo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.akurat ![]() ![]() 3.no to nie będziesz mieć siły , nie da się wyglądać bezmięśniowo i mieć siłę ![]() 4.znaczy planujesz przekształcenie jajników w jondra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.i słusznie uczynisz , ja swoje lata temu wyrzuciłam a akuratnie byłyby szczytem mody ![]() Ju , Stazja - Panienka przepiękna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ju - z pracowego kompa nie mogę dodać komentarza u Ciebie , dlatego tylko tu .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-11-06 o 12:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Za autobusami nie biegam, zawsze nadjedzie kolejny. Ale coś Wam opowiem a propos wychodzenia bez okularów. Wyciągnęła mnie latem Dorota do sklepu, prosto z balkonu. No, to skoro mam przewodnika, nie zdjęłam przeciwsłonecznych (nie-optycznych) i poszłyśmy. Co potrzebowałam przy ladzie, kupiłam. Podeszłam do półki z nabiałem i stoję i patrze i wypatrzeć nie mogę.... podchodzi obca babka, klientka i mówi do mnie "a zsiadłe mleko to tam, po lewej". Ja w szoku - a skąd pani wie, czego ja szukam? A bo stałam za panią w kolejce i widziałam, co pani kupowała i tak mi pasowało...
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mozna nie miec jajców, a testosteron ponad babską norme nie wiadomo skąd ![]() Nie ma to jak wyleźc zbalzowanym po 3 godzinach spotkań w firmie i usłyszeć "a może by tak dzisiaj jakis wypad na miasto?" Taak! jedziemy z koleżanką na balety ![]() ![]() edit: kolezanka własnie podesłała mi mój horoskop na grudzień i się brechta. Czytam, a tam: "Będziesz szukał przysłowiowej dziury w całym i mimo napomnień bliskich, nie powstrzymasz się od uciążliwego dla nich narzekania na wszystko i wszystkich" Co za bzdura! Przeciez ja mam tak zawsze ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-06 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Nindżopesz
|
Wyguglałam ale niestety najwyraźniej nie mają salonu w Warszawie :/
Ja non stop, nie lubię ściubić nosem w stercie papierów żeby znaleźć ten właściwy ![]() Natomiast w sklepach o dziwo jakoś bez problemu. Inna sprawa, że zazwyczaj nawiedzam samoobsługowe a nie takie, gdzie trzeba pokazywać palcem co się chce. Napaliłam się na lekko okrągłe czarne oprawki tego typu https://www.eyerim.pl/giorgio-armani-ar7028-5017-18177 nie mam pojęcia czy będą mi pasować. Teraz mam "babcine" jak te http://miniimg6.rightinthebox.com/im...0023031370.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#550 |
Nindżopesz
|
Hmm
![]() A tak serio chodzi o małe literki, jeśli chcę się wygodnie oprzeć o krzesło i coś działać na kompie albo czytać pisemko bez podnoszenia go do oczu, to bez okularów ciężko. |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Jeśli nie są Ci potrzebne okulary do chodzenia po ulicy a do czytania małych literek, czy w ogóle "do bliży" to zdecydowanie bardziej pasuje. Ja ze swoimi minusami na ulicę nie wyjdę (no, wyjdę jak muszę, ale nie czuję się pewnie), natomiast czytam i igły nawlekam bez ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joga, medytacja dobre przed snem ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na razie myslke nad kolejnymi kolorowymi soczewakmi, moze teraz wodniste błekitne i szare. Jak jzu wybiore kolor, który najbardziej mi pasuje, to bede kupwoac je korekcyjne na jedno oko. Na razie testuje kolory ino.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-11-06 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Nindżopesz
|
Nie, nie, zdecydowanie mam minusy i nie widzę z daleka. Tylko chodzi o to, że już mi nie przeszkadza, że nie widzę co jest napisane gdzieś tam na bilboardzie albo że nie widzę dokładnie paszcz otaczających mnie ludzi (to zresztą plus), natomiast przeszkadza mi kiedy muszę ślepić w monitor albo na kartkę papieru/książkę bo mi się obraz zamazuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to ja już wiem dlaczego chodzę bez okularów ![]() Tak myślę jaką mogę mieć wadę, na pewno miałam już - 1,5 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
tez się dziwię, jak rok temu w jednym oku miałam już 1 (a 5 lat temu było 0,5) nie pamiętam czy plus czy minus, w każdym razie dalekowzroczność mnie czeka na starośc; w drugim oku ciut mniej i absolutnie żadnych problemów, widze wszystko z bliska i daleka ostro jak zwykle, nic mnie nie boli, nie musze ślepiać
#557 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale niewykluczone, że teraz dorwę jakieś hipsterskie okulary, które mnie "stylistycznie" odmłodzą i już będę ciągle nosić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Mam bardzo podobne odczucia po zdjęciu aparatu - jaka błoga cisza...! No, chyba,ze jakieś bydło szczeka przez komórkę w takim natężeniu, ze i tak łeb pęka ![]()
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam to samo plus nieropoznawanie twarzy, w tym własnego męża. ![]() Okulary muszę do prowadzenia samochodu na nieznanej trasie - coby przeczytać dobrze zjazd etc. A tak to faktycznie, żyję w zamazanym swiecie. Świat HD ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
widziałyście jakiego premiera ma od 2 dni Kanada?
![]() http://gangstersout.blogspot.com/201...r-liberal.html http://www.canadiantimes.ca/ct2/imag...parency022.png
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-06 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
niecnotliwa dziewica
|
Jak od dwóch dni jak go chyba w zeszłym tygodniu pokazywali?
#562 |
Zakorzenienie
|
za wiki:
Premier Kanady od 4 listopada 2015 r. może wczoraj zaprzysięzony
#563 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Te zachwyty, jakie to ciacho, też ![]()
![]() |
#564 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Szczerze mówiąc ma fryzurę jak starsze panie w moim urzędzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
niecnotliwa dziewica
|
To też. Zawsze współczuję tym, którzy muszą w tym ogłupiającym hałasie pracować. Ale i w pociągach się przydaje
![]()
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i pierwszy raz optyk wykrył u mnie zeza utajonego. Lekarze kilkanaście razy badali i nie odkryli ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Katty, poka kieckę i tunikę ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tak w ogóle, w temacie perfum, kupiłam ostatnio na allegro takie prawdziwe kadzidło, chodziło to za mną od kiedy przeczytałam ten artykuł: https://intothegloss.com/2014/07/oud-wood-perfume/ . Jestem fanką kadzidlanych perfum, więc uznałam że spróbuję wzmacniać je przebywając w takim rozkadzidlonym pomieszczeniu i muszę przyznać że mają powera ![]() Pewnie brzmi to strasznie laicko ale jestem dumna ze swojego odkrycia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. Jakie?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() W ostatnią sobotę zamówiłam sobie coś w yasmeen , na stronie obiecują realizację zamówienia w trzy dni do 72 godzin , do dziś psiamać nie przyszło , w środę poszło do in postu , in post dziś wręczył doręczycielowi , doręczyciel się nie pokazał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.