![]() |
#511 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Szykuje się na wieczór ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tak miałam, ale zdrowotnie nie sposób wytrzymać czegoś takiego, wzięłam tabsy, na receptę - najtrudniej, od razu piszę, było je odstawić - przedłużałam to w nieskończoność, bałam się Na widok łóżka dostawałam jakiegoś mini ataku histerii - i wiecie, powiedziałam, że się tam więcej W ŻYCIU nie położę i słowa dotrzymałam. I śpię. Bardzo, bardzo wiele niestety pachnie tanio... Znaczy przeważająca większość - jeśli nie na początku, to potem, w rozwoju. Dlatego lubię większość Lutków - bo mają w sobie (większość!) taką szlachetność - zostawiłam se 3 - Arabie, Chergui i Cedr. Doszłam do 12stu flach wszystkiego... nareszcie wszystkiego używam, uff Poszłam na ciuchy - płaszcz genialny widziałam - do kotek, wełniany, ciemny grafit, proty, nie przylegający, z kapturem i dwiema kieszeniami - ascetyczny i piękny w formie.... ale 90zł za używaną rzecz to drogawo, c'nie? Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Dzięwczęta, znów jestem w kropce z podkładami... nie chcę podkładu klasycznego, to już wiem, ale czy coś takiego jak kremopodkład, ale nie CC to istnieje? Dla staruszek? ![]()
![]() |
#512 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Staniesz koło mojego 60cm ouda ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Diorskin Nude Tan BB Cream. Używam i polecam ![]() Zawsze wiedziałam, że perfumeryjnie niszowa nie jestem, ale co wącham jakiegoś Bonda No 9, to coś mi przypomina i to bardziej niż Bi-es, La Rive czy insze "odpowiedniki" ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żart chyba jakiś ![]() U mnie na zdupiu widzialam max 40 zl w dniu dostawy , a i tak uważam że to dużo jak za uzywane ciuchy.... ..ale ja tam nigdy nie umiem nic znależć, więc jestem nie wiarygodna ![]() Za to moja ciotka i kuzynka to po prostu mistrzynie polowania ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ciuchlandach pół Ursynowa się ubiera, to i cenę dają odpowiednią ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dodam jeszcze że każdy miewa słabsze okresy, słabsze dni, ale Twój blog to jest właśnie miejsce gdzie się możesz dzielić i tym dobrym i tym złym, co więcej wiesz ze masz grono czytelników i moim zdaniem co bardzo cenne ![]() ![]() Czasami miewam przerwy w zaglądaniu, ale wtedy nadrabiam hurtowo i też jest fajnie ![]() dlatego myślę ze książkę tez bym wciągnęła z wielką radością ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeleciałam Was, ale nie pamiętam co miałam napisać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
He he
![]() U mnie akurat z wczesnym wstawaniem nie ma problemu, odkąd rano cwiczę, to tu nie było o co sie wkurzać ![]()
#519 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2.ale coś zaczęłaś temi ręcami robić znaczy pływać , więc się jakieś mięśnie pokazały , takie jakie powinny tam być przy normalnej aktywności fizycznej osobnika żeńskiego gatunku homo sapiens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.bo wąchasz w złej kolejności - nie najpierw Bi-es a potem niszę , a odwrotnie , i wtedy nisza nie jest tania , tylko jest podrabiana ![]() Cytat:
![]() nie wszędzie, ale w tych lepszych , gdzie porządne rzeczy można znaleźć to tak . macham snad pokrzywy ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-11-05 o 22:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#521 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wyprz - zgadza się, ja jeszcze jutro go obejrzę świeżym okiem, bo to nie jest zwykły płazcz - to wymarzony płaszcz. Doskonały. Ale jeśli dojrzę ślady używania takie nieprzyjemne, to dam se siana Cytat:
Mogę poczekać, aż obtanią - ryzyk fizyk. Plus były wiśniowe spodnie pumpy pięknie opasujące talię - ale się zastanawiam, czy kupowanie spodni, które były modne za czasów mojej nastoletniości nie będzie ftopą. Chociaż właciwie... nawet jeśli... to co? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Pisałam, pisałam i wcięło
![]() Parabelko, najpierwej był Janioł ![]() ![]() ![]() Ju, można go upolować w przyzwoitej cenie a starcza na 2 lata. Jeśli to Twój wymarzony płaszcz i nie ma śladów noszenia, to się nawet nie zastanawiaj. Podobnie jak i spodnie ![]() Katty, Pasaż Ursynowski 3, sklep o wszystko mówiącej nazwie "Fajne ciuchy". Ale po drugiej stronie KEN, adres to Al. KEN 88, jest outlet z rozmiarami od 42 do 60. Sklep się zwie My Size i ma swoją stronę, to możesz popatrzeć co mają. A miewają świetne ubrania i w super cenach. Jedyne spodnie na się w Polsce tam zanabyłam właśnie i to za 27,90 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Panaroja
|
Łeeee , pierwsza
![]() Cytat:
![]() ![]() Ju - a co szkodzi ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Kurna, ile może trwać awaria netu? Od tygodnia poza pracą jestem odcięta od świata ![]()
![]() |
#525 | |||
Zakorzenienie
|
ja w sumie nie wiem, ile mam, nie mierzyłam
![]() Cytat:
![]() nie dość, że mam szerokie bary, to jeszcze bicek jak facet prawie ![]() Cytat:
![]() I nie podobaja mi się umięsnione laski, nie chcę tak wygladać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Nindżopesz
|
Zaraz znikam ale zarzucę pytanie - orientuje się kto w jakich salonach optycznych jest duży wybór tanich oprawek (tak do 150-200 za oprawkę i "normalne" modele, nie że same Chanele, Dolce i Gabbany albo inne kocie w szalonych kolorach) i żeby jeszcze wzrok badali za gratisowe piniondze?
Patrzę do Paris Optique ale tam na stronie mają 5 oprawek na krzyż, w Vision Express w ogóle same soczewki... Już nie sprzedają pingli czy co? |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Fakt, ze ostatnie robiłam dwa lata temu u siebie w mieście, w całkiem niesieciowym zakładzie z przemiłą obsługą - jeszcze mi je gratis przygina jak potrzebuję.
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad ciemnoty
![]() Ju Cieszę się że już lepiej ![]() Jak płaszcz zjawiskowy jest to 90 zł jest ok ![]()
#532 |
Piers do przodu
|
Karkki
![]() ![]() Miłego piąteczku Baru ![]()
#533 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry Baru
![]() Cytat:
![]() 2. I dlatego swoich dziurawych portek, tych "śmietnikowych" nie wyrzucam, bo co dwa sezony są modne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
niecnotliwa dziewica
|
![]() Czwarta osoba z BOK T-Mobile raczyła mnie uświadomić, ze ważność netu mi wygasła i muszę doładować konto ![]() Widzę Truskawcię na belce ![]()
#535 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Co do małych salonów optycznych to entuzjazm mi opadł po tym jak w którymś trzeba było pokazywać palcem przez szybkę które okulary chce się przymierzyć. Rozmowy w stylu "te?" "nie, te obok" "te?" "nie, ten drugi obok". Pani z łaską wyciągała kolejne szuflady z okularami, albo pokazywała mi coś wiszącego na ścianie, czego jako ślepawa osoba i tak nie widziałam ![]() A po przymierzeniu dawała malutkie lusterko, w którym nie umiałam ogarnąć całości za to ciągle kazała się "pokazać" i sama oceniała w czym ładnie. To ja dziękuję, wolę intymnie stanąć przed ścianą pełną okularów i sama sobie poprzymierzać przed konkretnym lustrem. EDIT: znaczy uderzę do VE, mam nadzieję, że stacjonarnie to nie tylko soczewki ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-11-06 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Może nie tyle potrzebę rozmowy ze sprzedawcą, co zakupu ![]() A że tak niedelikatnie zapytam - jak bardzo jesteś ślepawa...?
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Mam Panienkę ![]() ![]() Jest przepiękna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
niecnotliwa dziewica
|
Jest, jest, na blogu widziałam - cudo!
![]()
#539 |
Zakorzenienie
|
Tak też uważam
![]() ![]() ![]() Aj noł ![]() ![]() ![]() Szalenie Twoja nieprawdaż? Ta intensywność i wielosć barw. ![]() ![]() W ogóle, to teraz wiem, że foty Justynowych obrazów, w porównaniu do lajfa, to je pikuś. Pan pikuś! ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-06 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. coś koło -2,5 na każde. Normalnie chodzę bez, tylko w pracy albo po domu zakładam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.