![]() |
#541 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
są wyniki. ja się nie dostałam... jestem 50 na rezerwowej. jest szansa ze się dostanę? składałam na gegre/
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
Eh znowu ja.. i znowu rozterki..
sytucja wyglada tak wynik internetowej rekrutacji na UWr,UP w Krk mam jutro czyli 10 lipca, zaś na UJ 14 lipca czy zatem skladajac dokumenty przed wynikami na UJ np do Wroclawia,czy na UP jest to juz jednoznaczne z przyjeciem na studia,czy moge np zlozyc na UWR dokumenty,potem gdy okaze sie ze sie dostalam na Uj rowniez tam i ew. zrezygnowac z poprzednio wybranego kierunku i zabrac dokumenty? |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
nomileczka, to są TWOJE papiery. odebrać je możesz zawsze- to Twoja właśność, nie mogą Ci jej zabrać. Każdy ma prawo wyboru studiów. A na wszelki wypadek.. nie masz może dwóch egzemplarzy świadectwa maturalnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
Mam. Skoro tak to co ostatecznie decyduje,ze zostane studentka? Bo juz calkowicie sie gubie.. myslalam,ze zlozenie oryginalnych papierow po udanej rekrutacji internetowej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
No to złóż 1 świadectwo tam, gdzie sie juz dostalas, a drugie tam gdzie sie dostaniesz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
No to jest dla mnie naprawde duzy problem, moje zycie sie pokomplikowalo i jestem wewnetrznie rozadarta.. nie wiem co ze soba zrobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
jaki stres... lol2 o matko ja chce do krakoooooooowa ;( z Wami chce z wami o . :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
Ja też chce z wami do Krakowaaaa...nie chce na ten brudny, zadymiony śląsk...
Wogóle to UŚ były dziś pierwsze listy i wiecie co? Na geologie ponoć mieli 120 osób przyjąć a przyjęli ponad 200 czyli wszystkich ![]() moje wyniki i tak 13 tam dopiero
#551 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Och, ja jakbym złożyła na fil. polską, to bym chyba skazała siebie na śmierć ze śmiechu xD Po mojej nawiedzonej polonistce z LO (wielka wiedza, no ale niestety tak to jest jak ludzie nie znają umiaru i widzą tylko 'swoje' ![]() ![]() ![]() Anyone22 podniosłaś mnie na duchu, dziękuję ![]() ![]() Pozdróweczka^^ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
IteSai, wiesz co? Ty narazie wyciągnij i czekaj na mnie^^ Bo jak na mój gust Ty dostaniesz się na 90% a ja tak po cichu liczę, że też się dostanę... więc najwyżej się do Ciebie przyłącze jak się szczęście do mnie uśmiechnie
![]() Chociaż sama nie wiem co wybrać w wypadku gdybym się dostała.. AWF mam już pewny.. z tym, że specjalności na UP bardziej mnie ciekawią- ale jak wiadomo- AWF to prestiż. Ale jeśli sie dostane chyba wybiore UP ![]() No i składałam jeszcze na pedagogike. W zeszłym roku sie dostalam, wiec mam nadzieje, że teraz też się uda ![]() ![]() Do jutra do 15 musze potwierdzić chęć studiowania na AWFie więc liczę, że wyniki bedą przed 13... jeśli się nie dostanę to będę biegiem leciała na AWF ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
O mamo, wyniki z TiR już są - dostałam się
![]() ![]() ![]() Jej, ale fajnie, jestem studentką (szybko mi się odwidzi ![]() ![]() Edit, edit ! Emmm, szczerze, to w lodówce mam tylko winko Porto, więc jeśli dalej są chętni to idę po kieliszki :p Edytowane przez iteSai Czas edycji: 2009-07-09 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
myślicie , że teraz będą przyjmowali wszystkich tak do 180 pkt ? IDZCIE NA UJ .. <prosi> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Gratuluje, IteSai
![]() ja jestem 20 na liscie rezerwowej wiec mysle ze sie tez dostane.. ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak sie okaże, że dostalam się w drugiej rekrutacji to rezygnuje z AWFu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
A u mnei wyników nie ma..
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Hmm, ja naprawdę nie wiem co wybiorę jeśli dostanę się na pedagogikę... To będzie spory dylemat. A jaką Ty specjalizację wybrałaś z pedag.? Społeczno-opiekuńczą chyba pisałaś, ale nie jestem pewna
![]() 20 os. to raczej niezbyt dużo więc prawdopodobnie się dostaniesz. A jeśli to co wybierzesz? TiR czy pedag ^__^? Edytowane przez iteSai Czas edycji: 2009-07-09 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
no spoleczno-opiekuncza..
![]() ogolnie plan mam taki: Jesli nie dostane sie na nic na UP zostaje na AWFie. Jesli dostane sie jutro na pedagogike- skladam na pedagogike, olewam AWF. czekam na wyniki z TiR na UP. Jesli bede na pedagogice i dostane sie na w koncu na ta TiR na UP... hmm nie wiem, od poczatku bylam raczej za pedagogika.. moja mama jest nauczycielem wiec ma spore znajomsoci w tej branży ![]() ![]() Skladalam jeszcze na informacje naukowa i bibliotekoznastwo... to by mi pasowalo do pedagogiki.. mama namawia mnie zeby studiowac to i pedagogike.. ![]() ![]() Zobaczymy ![]() Chyba najbardziej czuje sie przeznaczona do pedagogiki jednak.. ![]() A tak apropos.. na pedagogike tez sie dostaniesz ![]() Edytowane przez anyone22 Czas edycji: 2009-07-09 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
a myślicie jakie będą progi na adm albo stosunkach... bo mam normalnie coraz mniej wiary w tą moją połowę punktów :|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
Ja mam tylko 167 na SM
![]()
#562 |
Raczkowanie
|
no to i tak masz wiecej niz ja .. ;/ mam nadzieję, że te co mają tylko po 290 sobie pojda na uj czy tam indziej gdzies ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Ja mam na adm. i Sm 177.5 pkt ale slabo to widze dziewczyny;/ na TiR bylam 400 ktoras<lol2> zal i bol mam nadzieje ze chociaz na UR mnie przyjmia;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Przyczajenie
|
a ja miedzy wami 163.5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
łałl.. widzę że zaczyna się szaleństwo pt. " W oczekiwaniu na wyniki"
![]() Ciekawe która z nas ma najmocniejsze nerwy ? ![]() Też się już 'troszkę' niecierpliwię ;p
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
Ja mam chyba najsłabsze nerwy, bo już świruje
![]() ![]()
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
oj, ja też mam słabe
![]() gdyby nie to że martwie się też innymi sprawami i nie myśle aż tak intensywnie o studiach, chybabym już całe moje paznokcie obgryzła (a zapuszczam już dość długo ![]()
![]() |
#570 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.