|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Przyczajenie
|
Dot.: Biura Podróży
Wie ktoś coś na temat biura podróży Skipper ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam kiedy połazić po biurach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Niektóre oferty autokarowe sa tak skonstruowane, że jednego dnia sie wyjeżdża, drugiego jest się na miejscu. Na miejscu jest zwykle 9 noclegow (czasami 8). W przypadku Hiszpanii to czasem jest się na miejscu dopiero trzeciego dnia, bo dojazd jestmdługi, zwłaszcza jesli w trakcie jazdy robi sięjakies zwiedzanie. Ale Włochy czy Grecja to ok. 24-28 godzin jazdy w jedna stronę.
![]() |
#544 |
Przyczajenie
|
Czy mieliście kontakt z tą firmą Albion.. bo ja jakoś o niej nie słyszałam, ofertę mają fajną.. ale żeby eis nie okazało.. że jakieś przekręty robią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Przyczajenie
|
![]()
słuchajcie, czytam te wszystkie wypowiedzi i zastanaiwam się co możecie powiedzieć o biurze Almatur?
Chciałabym się z nimi wybrac na oboz mlodzizowy ale nie znalazlam duzo opini. Może wy mi pomożecie? ![]() z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajne biuro i pamiętam, że mieli ciekawe oferty, a ceny dość konkurencyjne. chyba jeszcze obóz do Chorwacji z nimi zaliczyłam (tego już nie jestem pewna,bo to jakiś czas temu było) ![]()
Edytowane przez palema Czas edycji: 2009-03-20 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Almaturem byłam dwukrotnie - ra na obozie studenckim we Włoszech (wybawilam się za wsze czasy) i na objazdówce po Węgrzech (bardzo przyjemny hotel, świetne jedzenie, dobrze ułożony bogaty program i fantastyczny pilot - z uprawnieniami na oprowadzanie po Buapeszcie).
![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
A może któraś z Was była na jakimkolwiek obozie młodzieżowym z biura podróży BUT?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
biura podróży / Opole i okolice / Bułgaria
Czy jest tu ktoś z Opola lub okolic i byłby chętny pojechać na kolonię bądź wyjazd młodziezowy do Bułgarii?
Najbardziej interesują mnie Złote Piaski. Wygląda na to, że tego roku będę musiała pojechać sama, a wolałabym mieć tam kogoś znajomego. Jeśli nie, to może chociaż znacie jakieś dobre, sprawdzone biura podróży w Opolu z ofertami wyjazdów do Bułgarii? Dziękuję z góry za odpowiedzi ![]() Ah.. i jeszcze jedno. Jakie hotele są w miarę fajne i wypróbowane przez Was samych? Polećcie coś. ![]() pozdrawiam ;* __Monii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Przyczajenie
|
palema i aggie dziekuje bardzo
![]() teraz juz jestem praiwe zdecydowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Rozeznanie
|
a jak sie spisuje teraz oscar??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
A weź, nawet mi o nich nie mów - byłam z nimi w zeszłym roku - chaos, dezorganizacja, niekompetentni i nieuprzejmi pracownicy.
![]()
![]() |
#553 |
Rozeznanie
|
tylko gdzie ndziej znajde Chorwacje za 1500 zl ehhh, ale ogolnie zakwaterowanie i pobyt tam tez do niczego, czy chodzi raczej o siedzenie na walizkach i rezydentow??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- rezydenci tak samo "kompetentni" - wmawiali nam np. że mamy 2 tygodnie na złożenie reklamacji (guzik prawda) i leniwi (widac było, jacy są znużeni rozmawianiem z ludźmi). - nie czytają umow - jak masz na umowie zaznaczone, że chcesz koniecznie miec pokój w sąsiedztwie np. Państwa Nowak, to równie dobrze możecie dostac pokoje na 2 róznych piętrach - powrot autokarem - miejsca nie numerowane, dzieki czemu znajomi siedzieli na końcu autokaru, a my na początku (dobrze jeszcze, że usiedlismy razem, bo dwie panieneczki jadące osobno oczywiście usiadly sobie każa na podwójnym siedzeniu. Dobrze, że jechała doświadczona i kompetentna pilotka, która zorientowawszy się w sytuacji powiedziała, że małżeństwa siadają razem, a jedna z pań ma sie przesiąśc do drugiej). - wywieszanie list z godzinami odjazdow poszczególnyc autokarów niby na 8-9 godzin przed wyjazdem (powinni wywiesić listę wtedy, kiedy autokar wraca, bo jesli ma 9 godzin przerwy to łatwo obliczyć, o której wraca do Polski) - nasza wywiesili 1,5 godziny przed odjazdem, kiedy znużeni oczekiwaniem poszlismy na miasto cos zjeść. Tak jak wszyscy sądziliśmy, że listy wywieszają w miare szybko, czyli przynajmniej na kilka godzin przed odjazdem autokaru. .............. A w kwestii ceny, w Funclubie czy krakowskim Olimpie znajdziesz równiez atrakcyjne ceny. Tylko nie Oscar, i nie mówie tego z jakichs niskich pobudek typu konkurencja zawodowa...
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-04-09 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Rozeznanie
|
Dziekuje Ci bardzo sprawdze tam oferty a od Oscara juz mnie odpycha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
a co myslicie o rainbowtours?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
Hej Porzeczko
![]() bardzo żałuję że nie mam ich w swojej ofercie. Bardzo dobre biuro. Mają w ofercie mnóstwo fajnych miejsc. Dobra organizacja. A juz rejs po Nilu-rewelka Jestem pewna ze spędzicie cudowny tydzien w fajnym hotelu jeżeli zdecydujesz sie na rainbow'owa ofertę . Buziaki Kalina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
swirrruska ja Ci mogę zaproponować żebyś sprawdziła sobie oferte OkServices. Biuro sprawdzone (moja mama w zeszłym roku była i jest super zadowolona, ja jade w tym roku od nich), a ceny mają naprawde super konkurencyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
Byłam w tunezji z Itaka bardzo fajnie,
do Egiptu w przyszlosci wybieram sie z Alfastar, bo lepsze wycieczki fakultatywne z Sharm el Sheikh , do Maroka albo z jednego albo z drugiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Przyczajenie
|
Ma ktoś jeszcze doświadczenia z rainbow tours bo mam zamiar się z nimi gdzieś wybrać w czerwcu - słyszałam, że są godni polecenia czy to prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam biuro podróży ITAKa -bylam z nimi w Hiszpanii rok temu na Costa Brava, hotel Alhambra(miejscowość Santa Susanna) za 1000zł: samolot+transfer z lotnska do hotelu+wyżywienie HB: śniadania + obiadokolacje.
Rezydent Pan Jurek jest rewelacyjny, ma ogromną wiedze i bardzo fajnie ją przekazuje. co do hotelu to jedzonko pyszne; śniadania jak to w Hiszpanii codziennie to samo, ale obiadokolacje to prawdziwe uczty: codziennie coś innego, nie ma możliwości żeby coś się powtarzalo, mnóstwo owoców: czereśnie, truskawki, abruzy, melony, brzoskwinie, nektarynki... Teraz szukam jakiegoś sprawdzonego miejsca w Chorwacji tak do 1500-2000zl -najlepiej ok. 9-12 dni.
Nie palę ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-05-26 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biuro podróży PANTUR Katowice
Widzę że nikt nie odpowiedział, a ja z chęcią bym się czegoś dowiedziała o tym biurze. Zarezerwowałam obóz do Hiszpanii z tego biura. Jeśli ktoś ma jakieś informacje na ten temat to będę bardzo wdzięczna jeśli sie nimi podzieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja przez agencje PANTUR z Katowic mam zarezerwowane dwa miejsca na wczasy do hotelu Tergui Club w Chott Meriam w biurze podrózy Selectours
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Wtajemniczenie
|
a co sądzicie o internetowych biurach podróży typu cititravel lub travel planet? ceny mają naprawdę zachęcające i oferty dobrze znanych biur... nie wiem tylko jak bardzo można im zaufać
![]() i czy oferty last minute poniżej 1000zł się sprawdzają, czy są jakieś problemy potem?? chodzi mi o hotele, jakieś dopłaty itp... niektóe oferty są tak kuszące, że aż się boję haczyków ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Wtajemniczenie
|
Czasem trzeba jeszcze do tej ceny doliczyć opłatę lotniskową i opłatę transportową, która uwzględniona jest w katalogu (Itaka), mniejszy problem jest z Alfastar.
Prosze pamiętać,że cena 1os a 2os jest inna Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
na pewno nie wybierajcie biura Pantur! 2 lata temu byłam na kolonii z tym biurem i było to jedno wielkie rozczarowanie, dużo rzeczy nie zgadzało się z tym co opisali na stronie internetowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale korzystałyście z tych biur właśnie? bo widziałam, że polecacie wakacje.pl, a o cititravel np nikt nie wspominał...
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Wtajemniczenie
|
Moja koleżanka leciała z wakacji,pl, ogólnie była zadowolona z tego wyjazdu do Tunezji. Zła natomiast była na pogodę, która się wtedy w Tunezji popsuła. Oni mają tam zbiór wszystkich ofert biur, więc zalezy na co się nastawiasz czy na sam wypoczynek, czy na wypoczynek i zwiedzanie. Prawdę powiedziawszy, nie wyobrażam sobie bym gdzieś poleciała tylko wypocząć.
Zauważyłam też ,że jak jest niewiele wycieczek fakulatat. to i wyjazd jest tani. Turcja ok. 2100zł-2300zł sam tygodniowy pobyt i ok530zł na wyc fakultat. (last) Maroko tak samo Tunezja tak samo Egipt, no tu już jest więcej wyc fakultat. i trzeba 4 tys.liczyć na 2tyg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Przyczajenie
|
A co powiecie o OK services,pierwszy raz korzystamy z ich oferty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.