![]() |
#5761 | |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Witam Was moje kochane
![]() Cytat:
![]() Caluski śle ![]() Mam nadzieję,ze Twoja rączka wraca do sprawnosci,być moze pisalas kochana o tym ale nie moglam czytac Waszych postów,bo mialam smutny czas w moim życiu ale juz jest lepiej i wraca mi chec do zycia. Pozdrawiam wszystkie ![]() Switezianko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5762 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie skoczę po prostu na działkę do znajomych, i może zabiorę synka w góry na jeden dzień. Mąż będzie się pilnie uczył (akurat - już widzę, jak spędza całe dnie grając w Tycoona). Cytat:
![]() Ja przyznaję, że również "nabyłam drogą kupna" trochę szmat. Poza bielizną ![]() edit: Nikuś, cieszę się... Domyślam się z Twoich słów, że mam z czego. ![]()
![]() |
#5763 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś, cieszę się, ż ejuz jesteś z nami
![]() i że jest lepiej, a będize bardoz dobrze. Lukreti, Sabbath ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5764 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath wybacz moją ignorancję,ale o czym zapomniałam napisać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5765 |
Wiedźma
|
Lukreti, tylko nie bij...
![]() Może przegapiłam opis, ale mam wrażenie, że nie napisałaś jakie te ciuszki, torebkę i kolczyki nabyłaś. Chodzi mi na przykład o kolor, długość spódnicy, rodzaj torebki. Ciekawska jestem. Szczególnie koloru i długości.
#5766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Faktycznie nie podałam żadnych szczegółów,ale teraz już wam wszystko tłumaczę. Spódniczka satynowa,czarna ciut za kolano z takim plisowanym zwiewnym udziwnieniem ![]() Jakość zdjęć daje wiele do życzenia,ale sorki Edytowane przez lukreti Czas edycji: 2007-04-27 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5767 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5768 |
Wiedźma
|
Ma to wydanie, które zawiera całą antologię, więc pewnie w trójkę.
Lukreti - zdjęcia zrób. ![]() Ja przyznaję, że lubię sukienki - ładnie się komponują, bo sylwetka z zasady nie jest pocięta kolorami, a to zaburza proporcje. Kiedy dopasowuję spódnicę do bluzki, spędzam godzinę na mierzeniu i oglądaniu, a potem noszę tylko zestawy, które uznałam za korzystne. Dziwna jestem.
#5769 |
Zakorzenienie
|
Sabbatku jaki śliczny avatarek
![]() Nikus, fajnie że już jesteś i to w dobrym nastroju ![]() Ja dziś nastrój mam dobry, ale chodzę zgięta w pół i z rozpiętymi spodniami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na codzień toleruję jedynie spódnice, nie dobieram żadnych gotowych zestawów, uwielbiam zabawę kolorem i formą i często z tym eksperymentuję. Ale i tak dżinsy rurki i rybaczki- to jest mój żywioł ![]() P.s Zamówiłam sobie na allegro buty Peep toe, czerwone na sporym obcasie, już się nie mogę doczekać ![]() Witaj NIKO ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-04-27 o 13:19 Powód: zobaczyłam Nikę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5771 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5772 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Lewku, nie chcę Cię martwić, ale dziecko niekoniecznie pomaga... ![]() Dorinko - ja też nie kupuję GOTOWYCH zestawów. Po prostu zdaję sobie sprawę z tego, że kolor i krój ubrania ma wpływ na to, jakie elementy figury wyeksponujemy. Eeee... Z resztą, co ja TOBIE będę tłumaczyć?! ![]() Peep toe z Allegro? Chyba wiem, o jakie chodzi. Takie na grubszej podeszwie? W innym kolorze? Brązowym? Szukam takich bez dziurki. Wolałabym kupić w sklepie - już raz na Allegro kupiłam piękne buty, których nie noszę, bo są drastycznie niewygodne, mimo iż obcas wcale nie jest najwyższy.
![]() |
#5773 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5774 |
Wtajemniczenie
|
Kochane moje zdjęcia edytowałam,a teraz znikam.
Wszystkim tym,którzy wybierają sie na długi weekend życzę przyjemnie spędzonych chwil i szczęśliwej podróży. |
![]() ![]() |
![]() |
#5775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Te moje buty z Allegro to takie Peep toe ale trochę oszukane bo z odkrytą pięta jeszcze, więc to raczej sandały. Ale zakupiłam je do moich rureczek dzinsowych, już widzę oczyma wyobraźni jak pięknie się będą eksponowały ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5776 |
Zakorzenienie
|
Lukreti, bluzeczkę ostatnio nabyłam bardzo podobną - tyle że srebrną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5777 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5778 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Nie wyświetliły mi się zdjęcia. Już mam. Spódnica interesująca, niesztampowa, niezwykła. Bluzeczka, jak dla dziewczynki ![]() Lukreti, będziesz wyglądała pięknie!
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-04-27 o 13:55 Powód: zmaina frontu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5779 |
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam z zakupami, żadnego ciucha, ale mam perfumy (Dalimanię w końcu), kosmetyki, bieliznę i książki
siedzę i piję piwo ![]() i się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5780 |
Zakorzenienie
|
Taka taka, cieszę się że się cieszysz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5781 |
Zakorzenienie
|
Lewku, coś w tym jest, ale ta masa rzeczy w sklepach i masa ludzi, w dodatku dziś jest tak gorąco, cieszę się, że jestem już w domu
![]() idę do parku z książką ale się cieszę ![]() i nawąchać się nie mogę Lukreti, podobają mi się Twoje nabytki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że poprawiłaś sobie nastrój ![]() Ja nie piłam piwa od lutego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5783 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Dalimania, to zaiste słodki wybór. Mmmm... ![]() Ostatnio tak się cieszyłam, jak kupiłam sobie Black Cashmere. Niestety, tego samego dnia złapał mnie katar. Wyobrażacie to sobie?! ![]()
![]() |
#5784 |
Zakorzenienie
|
Łojej, do parku z książką..... boooosko
![]() Kurczę, piszecie o tych zapachach, że i za mną od jakiegoś czasu chodzi takie pragnienie kupienia sobie czegoś nowego. Ostatnio w w-wie wąchałam Gucciego, nie wiem którego ale wszystkie mi sie podobały ![]() Sabbatku, ale z tym Twoim katarem to masakra jakaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5785 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5786 |
Zadomowienie
|
Napisalam taki dlugi post i ...w kosmos
![]() Zreszta juz w poludnie byly u mnie duble teraz zauwazylam... ![]() Jeszcze raz: Taka taka ![]() ![]() Nikus ![]() ![]() ![]() sabbath kobieto nie nadazam za toba,znow nowy avatarek i jak zwykle piekna sabbath... ![]() dorinko lewek ![]() ![]() switezianko ![]() nesko ![]() ![]() Lukreti wspaniale super dobrane kolorystycznie ciuchy,bedziesz na pewno ladnie wygladac...a torebka i kolczyki ![]() ![]() Toogra ciesze sie,ze diagnosa syna sie nie potwierdzila ![]() szpiegu wynocha do lekarza..a juz... ![]() A co u mnie?Moi rodzice sa u mnie w odwiedziny z Polski ![]() ![]() ![]() ![]() Ps.nigdzie nie wyjezdzam to bede do was zagladala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5787 |
Zakorzenienie
|
heheheheh
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5788 | ||
Zakorzenienie
|
E tam, garaż cały?
Edit: aua ;(
![]() |
#5789 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobitki!
Zaczął się weekend, słonko świeci..... a ja mam doła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.