|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: debiutancki Kramik u Ani:)VeroModa,DKNY,Troll, Orsay na wymiane...
virtual_reality skoro wolna to super
jesli mozesz podaj mi jej wymiary i material? jutro sie dokladnie wymierze i bede mogla od razu dac odpowiedz czy nadal mozliwa jest wymiana ale czarna bluzke z marszczeniem wstepnie rezewuje bo ta zolta bluzeczka jest jedna z rzeczy ktorych szukam w pierwszej kolejnosci![]() viki123 jesli okaze sie ze bluzeczka ktora znalazlam na watku u virtual jest z jakis powodow niedobra to bylabym zainteresowana czerwona niby bokserka z dekoltem, ale takze potrzebuje jej dokladniejsze wymiary... |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
tak , te obie bluzeczki o które pytałaś są aktualne
![]() ja u Ciebie nic nie znalazłam , ale jeśli moge prosić to podrzuć mi fotke i wymiarki tej spodniczki o której pisałaś ![]() a co mogłabyś jeszcze u siebie wyszperać?-hmmm... może coś z biżuterii znalazłabyś?albo czapeczki z daszkiem?albo kilka saszetek maseczki Kolastyny Clean Mask z białą glinką?kosztuje niewiele , ale w moim mieście nie ma jej w żadnych sklepach nom nie wiem ... poszperaj i daj znać co znalazłaś
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
septymka oba twoje watki dokaldnie przeszukalam ale niestety nic nie znalazlam...ale jakbys robila dokaldke to jestem zainteresowana
![]() natee- to jesli moge poprosic o wstepna rezerwacje bluzeczek to bylabym wdzieczna. Dzisnowa spodniczke postaram sie jutro znalezc,zrobie zdjecie i podam dokaldne wymiary. Jesli chodzi o maseczke Kolastyny to takze wchodzi w gre w przypadku wymiany. bizuteri lub jakis dodatkow jeszcze poszukam. Acha, tak na szybko moglabym zaproponowac jeszcze szaro -bialy cienki sweterek z duzym golfem, rozmiar s/m. Twoje bluzeczki podobaja mi sie bardzo,bardzo wiec bede szukac i glowkowac
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skarbie na wszytskie pytanka odpowiem jutro ale narazie tylko powiem że białego staniczka już nie ma.
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście rezerwuje Ci te bluzeczki , beda na Ciebie czekac
![]() golfik raczej nie , czekam na wyniki Twojego szperania ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#37 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wymiary bluzeczki (materiał, ramiączka równiez naciagliwe wiec wymiary są takie "minimalne" ):
szerokosc pod paszkami 37cm długosc licząc z ramiączkiem 45cm Dodam tylko że bluzeczka jest nowa, nie mierzona, podejrzewam ze ślicznie sie dopasuje do ciałka. Z metki doczytałam ze to wizkoza z 5% lykry ( głowe bym dała uciąc ze to bawełna, bo jest taka milusia w dotyku). No to czekam az sie pomierzysz u dasz znac |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
cinkapooh-przepraszam kochana,absolutnie nie chcialam cie pominac...niektore twoje rzeczy to prawdzwe perelki,niestety wydaje mi sie ze jednak moga byc troche male na mnie,jesli moge dam odpowiedz jutro,moze mojej siostrze cos podpasuje
mam nadzieje,ze mozemy sie tak umowic...tala ok,w takim razie czekam jutro, w szczegolnosci na info o zoltej bluzeczce ![]() virtual reality-dziekuje ci bardzo slonce jutro sie mierze i pewnie bede to robic tak zebym sie w te bluzeczke zmiescila a wiskoza z lycra to nawet lepiej bo ja potrzebuje czegos na aerobik,a takie mieszanki sie niezle wowczas sprawdzaja![]() natee- spodniczke juz znalazlam dla ciebie.Jest nowiutenka,jeszcze z metkami.Jest lekko rozciagliwa,wiec ladnie sie dopasowuje do sylwetki.Jutro dolacze zdjecia z dodatkow wygrzebalam z moich skarbow kolczyki wiszace, czerwona migoczaca bransoletke na reke zrobiona z wielu sznureczkow blyszczacych koralikow-patyczkow i jeszcze spinke do wlosow. Zdjecia takze jutro. Moze cos dla siebie wyszperasz.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi się
-czarna bluzeczka z dekoltem,formy Pilot.Ma krotkie rozcinany rekawek.Na dole ozdobiona wiazaniem, dzieki czemu ladnie sie dopasowuje do figury. mój wątek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100035 |
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo u Ciebie zakochalam sie w bluzkach i paskach pozdrawiam i nic nie szkodzi, tu tak duzo osob, ze czasami mozna kogos pominac ![]() ![]()
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
hey podoba mi się pare bluzeczeka zapraszam do mnie wątek w podpisie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
cinkapooh-wyszukalam na jednym zdjeciu u ciebie takie wiszace kolczyki z koralikami,zdaje sie ze z h&m, czy masz jej jeszcze i bylabys zainteresowana wymiana np.za jakis paseczek?
manolita niestety jest jak myslalam-bluzeczka od ciebie bedzie na 99%za waska na mnie...moje bluzeczki maja min.37cm pod pachami wiec przperaszam cie bardzo za zamieszanie,ale musze niestety ci za nia podziekowac...iffonka nad twoja bluzeczka ciagle sie zastanawiam...mam nadzieje,ze dasz mi jeszcze troszke czasu ![]() olawejherowo-masz sliczne ciuszki,ale w 36to ja sie nie zmieszcze ![]() whitebeth-bluzeczka czarna czeka jeszcze w rezerwacji,ale jesli sie zwolni to dam znac patidj-przejrze watek wieczorem,ok? |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
virtual_reality czy nadal interesuje Cie bluzeczka czarna z marszczeniem? bo jak mowilam tak sie wymierzylam,zebym weszla w twoja zolta
i chetnie dokonalabym wymiany jesli nadal jestes zainteresowana...gdybys potrzebowala wiecej informacji o niej to pisz-napewno odpowiem
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie spodobala ci sie bluzka z motylkiem h&m L a ja prosze o wymiarki:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1140960176 czarnej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1140959797 pomaranczowej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1140960574 i bialy pasek z ćwiekami bardzo mi sie podoba
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
virtual-mam nadzieje,ze bedzie pasowac,mierzylam i wyszlo mi ze wymiary tej bluzeczki to:
-41/42cm*2pod pachami - 49-50cm dlugosc <zmierzylam dokladniej niz wczoraj >a od najglebszego wciecia w dekolcie do dolu to 34cm -rekaw po zewnetrznej to 59cm, po wewnetrznej 44cm Jeszcze raz przypominam,ze bluzka nie ma metki przy szyji, jest z cienkiego,lejacego materialy,wiec ladnie sie uklada na ciele. iwona200-podam wymiarki,tylko zjem obiad
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona200: tutaj sa wymiary bluzeczek,
1)bezowa z pierwszego zdjecia:rozmiar z metki to14,a dokladne wymiary to dlugosc 51cm tyl, 45 przod-od dekoltu w dol, w najszerszym miejscu pod pachami ma 41cm*2, sklad:100%cotton 2)pomaranczowa Castro:39cm *2 to szerokosc pod pachami,dlugosc 57cm, ma leciutkie pionowe przetarcia <?>w bialych napisach,ale po zalozeniu sa one kompletnie niewidoczne. 3)jasnopomaranczowa ze smokiem, troll,z metki L,ale jak na moj gust to rozmiar z metki jest przeklamany wymiary40cm*2 najszersze miejsce pod pachami,51cm dlugosc. wydaje mi sie ze najlepiej bedzie wygladala na kims kto nosi rozmiar M bo wowczas smok bedzie sie ladnie prezentowal.4)Czarna "pilot" <narazie w rezerwacji>to wymiary pod pachami 40/41cm*2,dlugosc47cm, ozdobne wiazanie pozwala ja nieco wyregulowac i sprawia ze ladniej sie uklada. 5)bluzeczka w kwatki: jest dwu warstwowa.Dolna warstwa to polyester, gorna wiskoza. Podszewka dopasowuje sie do ciala,ale dzieki gornej warstwie bluzeczka sprawia wrazenie leciutkiej i zwiewnej. Jej dlugosc w najszerszym miejscu pod pachami to40cm*2, dlugosc plecow <sa krotsze niz przod bo ciete u gory poziomo>to 36cm+ramiaczka, przod w najdluzszym miejscu lacznie z ramiaczkami to 53cm,a w najkrotszym <od wciecia w dekolcie do dolu>to39cm. Jest wogole nie zniszczona. 6)bialy paseczek z cwiekami to calkowita dlugosc 105 cm,klamra ma ok.4cm, ozdobna, niby rzezbiona klamre i zakonczenie,oraz taka sama szlufke. nosi slady uzytkowania,widoczne przy dziurkach,ale nie przeszkadzaja one kompletnie w noszeniu. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
natee-nie zapomnialam o spodnicze dla ciebie,ale zdjecia beda dopiero wieczorem,bo aparat nie jest moj i musze poczekac na wlasciciela.
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Napisaąłm Ci PW, czekam na Twój adresik
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze wyszperasz jeszcze cos malego? a ty nosiszz wieksze rozmiary? bo ta bluzka moja to L-ka
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,stad moga byc przyduze.Ale moze sa dziewczyny ktorym beda pasowac-taka mam nadzieje najbardziej dopasowujaca sie do ciala jest ta bluzeczka w kwiatki bo dolna warstwa chetnie sie"przyklei"i do mniejszej figury a co do twojej bluzeczki-ja teraz nosze takie typowe 38 i myslalam ze L to bedzie wlasnie cos w tych granicach,ale pozniej sie doczytalam,ze ona faktycznie spora jest wiec chyba bylaby na mnie przyduza.Co do paska- czekam jeszcze na odpowiedz cinkapooh,ale generalnie jutro wieczorem lub najdalej w srode poszukam u ciebie czegos drobniejszego na wymiane. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
witaj
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiscie, mam je i bylabym zainteresowana
a nie chcialabys wiecej jakiejs bizuteri lub czegos za paseczki i choc jedna bluzeczke?? zeby paczuszka nie byla za licha? jezeli nie to wysle kolczyki za paseczek, i cos dodam zeby bardziej Ci sie oplacalo
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Natee zalaczam zdjecia obiecanej spodniczki.
Spodniczka jest firmy RAVEL,ma typowy dzinsowy kolor -tzn jest niebieska,troche jasniejsza niz na zdjeciu,z lekkimi jasniejszymi pionowymi niby-przetarciami dzieki czemu ladnie wyszczupla sylwetke. Na metce ma rozmiar L,ale jest to rozmiar zdecydowanie zawyzony<wiem, bo na mnie jest przymala>.Jej wymiary to:dlugosc 35cm, szerokosc w pasku40cm*2 <jest to pas obnizony!!!>,spokojnie,a nawet lepiej nosic ja w okolicach bioder bo wowczas ladniej wyglada. Spodniczka jest lekko rozciagliwa,wiec dobrze dopasowuje sie i przylega do sylwetki. Zupelna nowka, ma jeszcze metki <widoczne na zdjeciu>, naprawde ladna Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-03-11 o 19:42 |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Natee rozmawialysmy tez o dodatkach.
Udalo mi sie wyszperac kolczyki wiszace. Zrobione z imitacji srebra <chociaz co do sztyftu nie jestem pewna bo nie uczula...>,koleczka z wiszacymi zawieszkami<nie wiem jak to nazwac > ozdobionymi karmelowymi paciorkami,a na koncu ciemnobrazowymi kamyczkami. Dwa ciemnobrazowe kamyczki zdobia tez srodek koleczka. moim zdaniem nie sa ciezkie,ladnie,cichutko pobrzekuja przy noszeniu i ladnie wygladaja na uchu. Jeszcze raz przypominam nie sa koloru zlotego a srebrnego!/NateeCzerwona bransoletka niewiadomego pochodzenia zrobiona z kilkunastu sznureczkow na ktore nawleczone sa pieknie mieniace sie patyczki.Z wygodnym zapieciem.Rozmiar bransoletki uniwersalny,zapinana na rodzaj fatko-haczyka,nie spadnie nawet ze szczuplej reki. Ladnie sie blyszczy,szczegolnie w sloncu,lub sztucznym swietle.O dodatkach pisze do Natee,gdyz mam smaka na jej bluzeczki,jesli jednak nie bedzie zainteresowana to oczywiscie rzeczy te sa do wizazowej wymiany
Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-03-11 o 19:43 |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Dolaczam jeszcze jedna bluzeczke do wymiany. Jest koloru kawowo-karmelowego, z brazowym napisem Stars league i malymi gwazdkami nad nim.Bluzka tylko kilka razy zalozona,napisz zupelnie nie zniszczony, jedyny jej mankament to brak metki z firma. Jej wymairy to 43cm*2 pod pachami i 47cm dlugosc od dekoltu,lub51cm plecy,rekawek krotki. Zdjecia tej blzueczki wyszly mi dosc kiepskiej jakosci,wiec zalaczam kilka by mozna bylo cos zobaczyc
Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-03-19 o 20:57 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
virtual-reality-kochana,odpisalam ci na PW
juz sie ciesze na mysl o zoltej blzueczce![]() cinkapooh-a mozesz mi je dokladniej opisac?tzn z czego sa te kolczyki i jaka maja dlugosc? zajrze tu jutro wieczorem <caly dzien na uczelni-ble>,przejrze jeszcze raz twoj watek w poszukiwaniu jeszcze jakis drobiazgow aha ktory pasek interesowal by cie bardziej?babyface-twoj watek tez przejrze juz jutro wieczorkiem,dobrze?bo po prostu padam dzis na nos i jeszcze przegapie jakis fajny ciuszek
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

jesli mozesz podaj mi jej wymiary i material? jutro sie dokladnie wymierze i bede mogla od razu dac odpowiedz czy nadal mozliwa jest wymiana

nom nie wiem ... poszperaj i daj znać co znalazłaś

głowe bym dała uciąc ze to bawełna, bo jest taka milusia w dotyku). No to czekam az sie pomierzysz u dasz znac 

pozdrawiam i nic nie szkodzi, tu tak duzo osob, ze czasami mozna kogos pominac