![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: debiutancki Kramik u Ani:)VeroModa,DKNY,Troll, Orsay na wymiane...
virtual_reality skoro wolna to super
![]() ![]() ![]() viki123 jesli okaze sie ze bluzeczka ktora znalazlam na watku u virtual jest z jakis powodow niedobra to bylabym zainteresowana czerwona niby bokserka z dekoltem, ale takze potrzebuje jej dokladniejsze wymiary... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
tak , te obie bluzeczki o które pytałaś są aktualne
![]() ja u Ciebie nic nie znalazłam , ale jeśli moge prosić to podrzuć mi fotke i wymiarki tej spodniczki o której pisałaś ![]() a co mogłabyś jeszcze u siebie wyszperać?-hmmm... może coś z biżuterii znalazłabyś?albo czapeczki z daszkiem?albo kilka saszetek maseczki Kolastyny Clean Mask z białą glinką?kosztuje niewiele , ale w moim mieście nie ma jej w żadnych sklepach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
septymka oba twoje watki dokaldnie przeszukalam ale niestety nic nie znalazlam...ale jakbys robila dokaldke to jestem zainteresowana
![]() natee- to jesli moge poprosic o wstepna rezerwacje bluzeczek to bylabym wdzieczna. Dzisnowa spodniczke postaram sie jutro znalezc,zrobie zdjecie i podam dokaldne wymiary. Jesli chodzi o maseczke Kolastyny to takze wchodzi w gre w przypadku wymiany. bizuteri lub jakis dodatkow jeszcze poszukam. Acha, tak na szybko moglabym zaproponowac jeszcze szaro -bialy cienki sweterek z duzym golfem, rozmiar s/m. Twoje bluzeczki podobaja mi sie bardzo,bardzo wiec bede szukac i glowkowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skarbie na wszytskie pytanka odpowiem jutro ale narazie tylko powiem że białego staniczka już nie ma.
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
oczywiście rezerwuje Ci te bluzeczki , beda na Ciebie czekac
![]() golfik raczej nie , czekam na wyniki Twojego szperania ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wymiary bluzeczki (materiał, ramiączka równiez naciagliwe wiec wymiary są takie "minimalne" ):
szerokosc pod paszkami 37cm długosc licząc z ramiączkiem 45cm Dodam tylko że bluzeczka jest nowa, nie mierzona, podejrzewam ze ślicznie sie dopasuje do ciałka. Z metki doczytałam ze to wizkoza z 5% lykry ( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
cinkapooh-przepraszam kochana,absolutnie nie chcialam cie pominac...niektore twoje rzeczy to prawdzwe perelki,niestety wydaje mi sie ze jednak moga byc troche male na mnie,jesli moge dam odpowiedz jutro,moze mojej siostrze cos podpasuje
![]() tala ok,w takim razie czekam jutro, w szczegolnosci na info o zoltej bluzeczce ![]() virtual reality-dziekuje ci bardzo slonce ![]() ![]() ![]() natee- spodniczke juz znalazlam dla ciebie.Jest nowiutenka,jeszcze z metkami.Jest lekko rozciagliwa,wiec ladnie sie dopasowuje do sylwetki.Jutro dolacze zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
podoba mi się
-czarna bluzeczka z dekoltem,formy Pilot.Ma krotkie rozcinany rekawek.Na dole ozdobiona wiazaniem, dzieki czemu ladnie sie dopasowuje do figury. mój wątek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100035 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
hey podoba mi się pare bluzeczeka zapraszam do mnie wątek w podpisie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
cinkapooh-wyszukalam na jednym zdjeciu u ciebie takie wiszace kolczyki z koralikami,zdaje sie ze z h&m, czy masz jej jeszcze i bylabys zainteresowana wymiana np.za jakis paseczek?
manolita niestety jest jak myslalam-bluzeczka od ciebie bedzie na 99%za waska na mnie...moje bluzeczki maja min.37cm pod pachami ![]() iffonka nad twoja bluzeczka ciagle sie zastanawiam...mam nadzieje,ze dasz mi jeszcze troszke czasu ![]() olawejherowo-masz sliczne ciuszki,ale w 36to ja sie nie zmieszcze ![]() whitebeth-bluzeczka czarna czeka jeszcze w rezerwacji,ale jesli sie zwolni to dam znac patidj-przejrze watek wieczorem,ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
virtual_reality czy nadal interesuje Cie bluzeczka czarna z marszczeniem? bo jak mowilam tak sie wymierzylam,zebym weszla w twoja zolta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
U mnie spodobala ci sie bluzka z motylkiem h&m L a ja prosze o wymiarki:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1140960176 czarnej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1140959797 pomaranczowej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1140960574 i bialy pasek z ćwiekami bardzo mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
virtual-mam nadzieje,ze bedzie pasowac,mierzylam i wyszlo mi ze wymiary tej bluzeczki to:
-41/42cm*2pod pachami - 49-50cm dlugosc <zmierzylam dokladniej niz wczoraj ![]() a od najglebszego wciecia w dekolcie do dolu to 34cm -rekaw po zewnetrznej to 59cm, po wewnetrznej 44cm Jeszcze raz przypominam,ze bluzka nie ma metki przy szyji, jest z cienkiego,lejacego materialy,wiec ladnie sie uklada na ciele. iwona200-podam wymiarki,tylko zjem obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Iwona200: tutaj sa wymiary bluzeczek,
1)bezowa z pierwszego zdjecia:rozmiar z metki to14,a dokladne wymiary to dlugosc 51cm tyl, 45 przod-od dekoltu w dol, w najszerszym miejscu pod pachami ma 41cm*2, sklad:100%cotton 2)pomaranczowa Castro:39cm *2 to szerokosc pod pachami,dlugosc 57cm, ma leciutkie pionowe przetarcia <?>w bialych napisach,ale po zalozeniu sa one kompletnie niewidoczne. 3)jasnopomaranczowa ze smokiem, troll,z metki L,ale jak na moj gust to rozmiar z metki jest przeklamany ![]() 4)Czarna "pilot" <narazie w rezerwacji>to wymiary pod pachami 40/41cm*2,dlugosc47cm, ozdobne wiazanie pozwala ja nieco wyregulowac i sprawia ze ladniej sie uklada. 5)bluzeczka w kwatki: jest dwu warstwowa.Dolna warstwa to polyester, gorna wiskoza. Podszewka dopasowuje sie do ciala,ale dzieki gornej warstwie bluzeczka sprawia wrazenie leciutkiej i zwiewnej. Jej dlugosc w najszerszym miejscu pod pachami to40cm*2, dlugosc plecow <sa krotsze niz przod bo ciete u gory poziomo>to 36cm+ramiaczka, przod w najdluzszym miejscu lacznie z ramiaczkami to 53cm,a w najkrotszym <od wciecia w dekolcie do dolu>to39cm. Jest wogole nie zniszczona. 6)bialy paseczek z cwiekami to calkowita dlugosc 105 cm,klamra ma ok.4cm, ozdobna, niby rzezbiona klamre i zakonczenie,oraz taka sama szlufke. nosi slady uzytkowania,widoczne przy dziurkach,ale nie przeszkadzaja one kompletnie w noszeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
natee-nie zapomnialam o spodnicze dla ciebie,ale zdjecia beda dopiero wieczorem,bo aparat nie jest moj i musze poczekac na wlasciciela.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Napisaąłm Ci PW, czekam na Twój adresik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do twojej bluzeczki-ja teraz nosze takie typowe 38 i myslalam ze L to bedzie wlasnie cos w tych granicach,ale pozniej sie doczytalam,ze ona faktycznie spora jest wiec chyba bylaby na mnie przyduza.Co do paska- czekam jeszcze na odpowiedz cinkapooh,ale generalnie jutro wieczorem lub najdalej w srode poszukam u ciebie czegos drobniejszego na wymiane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Oczywiscie, mam je i bylabym zainteresowana
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Natee zalaczam zdjecia obiecanej spodniczki.
Spodniczka jest firmy RAVEL,ma typowy dzinsowy kolor ![]() dlugosc 35cm, szerokosc w pasku40cm*2 <jest to pas obnizony!!!>,spokojnie,a nawet lepiej nosic ja w okolicach bioder bo wowczas ladniej wyglada. Spodniczka jest lekko rozciagliwa,wiec dobrze dopasowuje sie i przylega do sylwetki. Zupelna nowka, ma jeszcze metki <widoczne na zdjeciu>, naprawde ladna ![]() ![]() Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-03-11 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Natee rozmawialysmy tez o dodatkach.
Udalo mi sie wyszperac kolczyki wiszace. Zrobione z imitacji srebra <chociaz co do sztyftu nie jestem pewna bo nie uczula...>,koleczka z wiszacymi zawieszkami<nie wiem jak to nazwac ![]() ![]() Czerwona bransoletka niewiadomego pochodzenia ![]() O dodatkach pisze do Natee,gdyz mam smaka na jej bluzeczki,jesli jednak nie bedzie zainteresowana to oczywiscie rzeczy te sa do wizazowej wymiany ![]() Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-03-11 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Dolaczam jeszcze jedna bluzeczke do wymiany. Jest koloru kawowo-karmelowego, z brazowym napisem Stars league i malymi gwazdkami nad nim.Bluzka tylko kilka razy zalozona,napisz zupelnie nie zniszczony, jedyny jej mankament to brak metki z firma. Jej wymairy to 43cm*2 pod pachami i 47cm dlugosc od dekoltu,lub51cm plecy,rekawek krotki. Zdjecia tej blzueczki wyszly mi dosc kiepskiej jakosci,wiec zalaczam kilka by mozna bylo cos zobaczyc
![]() Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-03-19 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
virtual-reality-kochana,odpisalam ci na PW
![]() ![]() cinkapooh-a mozesz mi je dokladniej opisac?tzn z czego sa te kolczyki i jaka maja dlugosc? zajrze tu jutro wieczorem <caly dzien na uczelni-ble>,przejrze jeszcze raz twoj watek w poszukiwaniu jeszcze jakis drobiazgow ![]() ![]() babyface-twoj watek tez przejrze juz jutro wieczorkiem,dobrze?bo po prostu padam dzis na nos i jeszcze przegapie jakis fajny ciuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.