|
|
#31 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Narzeczony dla mamony"
Juz naprawde niemają czego wymyśleć ;/
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam,ale tajemnic nie zdradze
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Rodzina tej panienki która brała udział w programie "Narzeczony dla mamony" niezły popłoch zrobili na końcu
Wkurzali mnie bo byli bufonowami i mieli siebie za super nieskazitelną i doskonałą rodzine i nie chcieli przyjąc tego faceta do swej rodziny :/
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
zaczyna się! Na Polsacie!
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do fotek,ktore Shem umiescilas,to widac jak dziewczyna jest rozentuzjowana .Nie ma co jest cala w skowronkach |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#38 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
A mnie nie jest jej żal. Ani trochę. Dziewczyna robi to dla pieniędzy, więc jak miałabym jej żałować? Nikt jej nie każe przecież. Trzyma ją tam jedynie własna chciwość.
Lovisa, świetny podpis
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oglądałam ostatnio jakiś film z Sherlockiem Holmesem i tam padło "Boże, jeśli istniejesz, ocal moją duszę, jeśli ją mam"
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#41 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
![]() Straszny, nadęty dupek, nie znoszę takich Ciekawe, czy ta "przygoda" go trochę utemperowała ![]() "Narzeczony dla mamony" - oglądam, kiedy w czasie "Rodziny Soprano" lecą reklamy. Trochę nudnawe, może się rozkręci. "Mój wstrętny, tłusty szef" (jak zwykle piękne tłumaczenie) - to już jest lepsze, zawsze mnie ciekawi, jakie zadanie dostaną i co wymyślą. Tylko TŻ co odcinek mi marudzi, żebym zdradziła, kto jest szefem A "Kawaler do wzięcia"? Boże, jakie to było żenujące!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na stałę w USA[nie udzielam się już na forum, więc proszę do mnie nie pisać, opcja pw została wyłączona.] Edytowane przez Lovisa Czas edycji: 2006-03-10 o 10:57 |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raróg
|
Lubię te ich burze mózgów
![]() Ale zobacz, bierzesz stary sedes, trochę pokombinujesz i sprzedasz za niezłą kasę jako dzieło sztuki. Aż się chce otworzyć własny interes
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#45 | |
|
Raróg
|
Rozejrzałam się po moim i już mam parę pomysłów.
Chyba pora posprzątać
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak na polsacie to moze czasem sobie obejrze... ![]() tvn4 nie mam wiec by bylo mi przykro ... bo moga byc niezle jaja
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Kto oglądał wczoraj?
Żal mi było trochę tej Randi, jak jej "narzeczony" dokazywał na tym polu golfowym, a ona o niczym nie wiedziała. Ale jej rodzina robiła fajne miny jak widać, już lepiej zarobić ten milion, niż tak się dla niego poświęcać
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie tego aktora i postać jaką przybrał
Pewnie dlatego ,ze nie mam cierpliwosci do takich nadętych rodzin jak rodzinka Rendi ,które niby zadnych wad nie mają :/ Najlepsze , jak wczoraj "narzeczony" wyznawal ojcu Rendi ,ze seksu jeszcze nie uprawiali <lol>
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
to juz lecialo kiedys. Ale ostatnio ogladalam jakas powtorke, i akcja jak rodzinka bekala przy stole po prostu powalila mnie na kolana
ale to jest tak przerazliwie glupie, mysle, ze ta panna mloda od samego poczatu wiedziala o co w tym wszystkim come on, bo inaczej uciekla by gdzie pieprz rosnie ![]() ![]()
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten tekst z klocem był niezły
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
A powie mi któraś z Was jak to wszystko się skończyło?
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz ot: Moniczko, czemu nie masz avatarka?
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w takie programy nie wierzę.
Wcale a wcale. Ale - narzeczony jest niezły P.S. Bo Monyczkaaa na pewno znowu coś kombinuje - i oszukuje
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Aeterna... ty brzmisz jak rasowy PRL-owiec.
Wszędzie wietrzysz spisek Jak myślisz, czy to już mania prześladowcza jakaś? Jako staruszka pewnie będziesz na podwórku wyzywać sasiadów od Ubeków.
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Shem, Ty tu nie pitol tylko mów mi jak to się skończyło
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to chyba koleżanka Monyczkaaa Ci pomogła, nie..? Kłamsierki dwie..! Trzy nawet A kto to będzie pamiętał, co to UBek..?! Prędzej - KN (kaczer niuser )No bo jasna sprawa, że jak się ktoś wycina, to się ukrywa i ma coś na sumieniu, coś przeskrobał Haaaa..! Ma się tę łepetynę..! A tak serio - nie wierzę w takie programy. Kiedyś widziałam scenę, jak Rhandi wzięła na stronę tego swojego Adonisa - by mu tam napsiapsiać na ucho, jak to się on ma zacząć zachowywać. I ida, idą, niby sami - a za nimi lezie kamera. Wielkie mi intymnie. Aha. Jak za stiekłom... .Ja nie wierzę w ''prawdę'' rijalityszołów. Wierzę dosyć w nieustraszonych - że jedzą prawdziwe krowie oczy i nurzają się w krowiej krwi. Bo w kretynizm wierzę. Podobnie jak w chciwośc i pazerność. Ale nie w to, że taka rodzina - nie wie - co jest grane. Że córka nagle wychodzi za jakiegoś Oblesia - i nikt nic nie rozumi. I robi taaakie oczy My też mieliśmy. Bartka. Kawalera do wzięcia.
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
A ty leniuchu w google nie chcesz szukać?
![]() No dobra.. ja poszperałam i znalazłam cos takiego na forum gazety.pl: Tak więc wszyscy przyszli na ślub mimo protestów,odbywała się ceremonia,nikt nie zaprostestował,a w momencie,gdy Pan młody miał powiedzieć 'tak',zaczął się cyrk ,bo Pan młody powiedział,że nie może![]() Mama wybiegła,za nią cała rodzina,ale producent programu poprosił ich o powrót na miejsca.Gdy wrócili, fałszywi 'Młodzi' zaczęli tłumaczyć,że to był taki program etc.Panna,że zrobiła to dla pieniędzy,że nie wiedziała,że rodzina będzie tak cierpieć.Tatuś Panny skwitował to 'pieniądze nie są najważniejsze'.Po całej tej pięknej scenie Steve wyjawił prawdę i dał popisową mowę na temat więzi rodzinnych i miłości tej rodziny.Panna nie dostała 250tys dla siebie i 250tys dla rodziny,ale zgarnęła równy $1mln Tatuś młodej był przeszczęśliwy ipowiedział,że robiła to z dobrych pobudek ))i żyłi długo i bogato the end
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż Cię za to nakarmię. będę mogła spać spokojnie!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

Wkurzali mnie bo byli bufonowami i mieli siebie za super nieskazitelną i doskonałą rodzine i nie chcieli przyjąc tego faceta do swej rodziny :/

Żal mi było trochę tej Randi, jak jej "narzeczony" dokazywał na tym polu golfowym, a ona o niczym nie wiedziała. Ale jej rodzina robiła fajne miny
ale to jest tak przerazliwie glupie, mysle, ze ta panna mloda od samego poczatu wiedziala o co w tym wszystkim come on, bo inaczej uciekla by gdzie pieprz rosnie 

)