![]() |
#31 |
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Gdzie te kobiety?
Ale się niektóre tutaj zacietrzewily. Aż się przykro czyta. Autor wydaje się być zupełnie normalny i z normalnymi oczekiwaniami.
wysłane telepatycznie
#32 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to obraz podstarzałego "melanżownika" który przechodzi jakiś kryzys. Anie nie jest specjalnie inteligentny (widać po chaotycznych postach), ani specjalnie skromny (chociaż nie ma się czym chwalić), brak jakichkolwiek zainteresowań. Taki co to by chciał zjeść ciastko i mieć ciastko. W dodatku "wychowany" w nieciekawym towarzystwie pewnie z masą posranych wartości w głowie napychanych przez lata. Znam ten typ i się mogę tylko uśmiechnąć jak takiego kogoś słucham.
Nie wiem gdzie tu normalność.Lista wymagań: żeby nie chodziła po klubach i nie imprezowała. I żeby go z tego wszystkiego wyciągnęła najlepiej jak sądzę. Jak on zna TYLKO takie osoby. I nawet nie wiem jak takiemu pomóc. Może jak się zwróci ku religii to mu się trochę obraz świata naprostuje. Na początek to się powinien odciąć od środowiska i znajomych. Edytowane przez aidam11 Czas edycji: 2016-12-09 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Przez detoks też rozumiem zwolnienia tempa życia. Stąd propozycja żebyś sobie normalnie pożył. Między innymi bez pracy 20 h na dobę. Bo jak kogoś poznać i podtrzymać relację kiedy ciągle pracujesz?
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie wolę szybciej się spotkac ponieważ zdecydowanie lepiej mi idzie na żywo niż w internetach, tam nie wiem po pewnym czasie o czym gadać chyba że jest wygadana dziewczyna to idzie elegancko.A na żywo dodatkowo jest kontakt fizyczny i wiadomo czy jakaś chemia jest możliwa. Taki właśnie jest plan ale jednak patrząc na swoich znajomych którzy w większości już mają dzieci to jest ciężko i niestety trochę smutna. Strasznie się cieszę że im się udało bo są rewelacyjnymi ludźmi którzy świetnie się sparowali (poza jednym dobrym kumplem ) ale efekt wywierają na mnie. Własnie dlatego założyłem wątek na forum, żeby się dowiedzieć gdzie i jak można poznać nowe osoby z innego otoczenia. DO klubów też pewnie będę chodził pomimo tego że wiele osób twierdzi że tam się nikogo nie pozna ale jak się takiej osoby pytam czy ona sama chodzi czasami i odpowiada że tak to się pytam czy sama siebie uważa za taką beznadziejną osobę skoro się tam pojawia, nie mają na to odpowiedzi ![]() Szukam, staram się ale podejrzewam że musi minąć sporo czasu zanim będę w stanie w zwykły sposób nawet się zapoznać i pogadać z jakąś nieznajomą. BTW: Ktoś pisał o seksie w toaletach, to nie mój poziom, wypraszam sobie ( jednocześnie nie potępiając nikogo ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68452521]trzydziestka to jeszcze nie starość.[/QUOTE]Nie starość, ale ciężko już naprostować niektóre sprawy. Tym bardziej jak ktoś nie wie co robił źle do tej pory. Da się, ale trzeba chcieć. Trzydziestolatek piszący o "grubych wyjazdach w góry"... To już bardzo ciężko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Proponuję poczytać ze zrozumieniem to co pisałem w swoich postach. Kurde, nawet nie spodziewałem się że z tego wyniknie z kim się wychowywałem nie wspominając już o moich wartościach. Napisałem jedynie żeby miała większe ambicje niż imprezowanie co tydzień a nie że ma nigdzie nie wychodzić ani też nie ma mnie z czego wyciągać. Wróć do pierwszego posta to się dowiesz po co założyłem wątek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
0becna 30 to dawna 20stka. Co to znaczy gruby wyjazd w góry?
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Widocznie nie widziałeś nigdy jak się bawią "wyższe" sfery. Podejrzewam że musiałbyś się spowiadać przez miesiąc gdybyś wiedział jak melanżują. To jak ja się bawiłem to jest pryszcz a z wyjazdu napisałem że zrezygnowałem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Naczelna Nastolatka
|
Autorze. Jesteś nowy na tym forum. Warto się nauczyć rozróżniać posty trolli od normalnych. Tracisz energię i czas odpowiadając na niektóre farmazony
wysłane telepatycznie
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale powinnam zapytać. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- co to jest gruby wyjazd w góry? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Jakoś ja zawsze poznawałem "normalne" dziewczyny i takie miałem w otoczeniu. Ty nie masz gdzie ich poznawać... Gdzieś popełniłeś błąd albo cię po prostu ciągnie do tych "nienormalnych".[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68453006]0becna 30 to dawna 20stka.[/QUOTE]Z tym się zgodzę. W tym wypadku to i mentalna 20stka. Ja na przykład nie chciałbym się cofać do tego co robiłem jak miałem 20 lat. Podobnie jak autor się czasem szlajałem po takich miejscach i robiłem podobne rzeczy. Na szczęście mi przeszło szybko. Siebie z tamtego okresu nazwałbym "dużym dzieciakiem".[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68453006]Co to znaczy gruby wyjazd w góry?[/QUOTE]Chlanie, ćpanie i, ewentualnie, ru****ie. Na pewno dwa pierwsze punkty do maksimum. To jest definicja "grubego wyjazdu" jaką ja znam.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | ||
High Quality Since 2007
|
Przestaję rozumieć ten wątek. Facet pisze wprost, że imprezował, co jest dość normalne. Że dużo pracował, co też jest dość normalne jak się ma swoją firmę. Chce poznać normalną laskę, bo ma więcej lat, że chce sobie zmniejszyć liczbę godzin w pracy, że chce poszukać jakichś nowych znajomości.
A tu się tworzą jakieś niezwykłe historie.
||
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- [1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68453161]ja. Skoro w preferencjach stwierdziłeś że chcesz kobiety która interesuje coś więcej niż imprezy do rana i seks z nieznajomym,pomyślałam że wiesz z autopsji. Ale powinnam zapytać. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- co to jest gruby wyjazd w góry?[/QUOTE] Organizowane wyjazdy, kilkaset osób, dużo alkoholu, dużo jeżdzenia na stokach, dużo znajomości. Sporo osób preferuje seks znajomości. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- [1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68453161]ja. Skoro w preferencjach stwierdziłeś że chcesz kobiety która interesuje coś więcej niż imprezy do rana i seks z nieznajomym,pomyślałam że wiesz z autopsji. Ale powinnam zapytać. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- [/QUOTE] Seksu w toaletach nigdy nie preferowałem, widziałem ludzi którzy tak robili ale mnie to odrzucało. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
wampirze a kobiety z Twojego imprezowego środowiska? Może niektórym z nich nie znudziło się szybkie życie i może chciałyby trochę zwolnić? Może warto się im przyjrzeć ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68454771]wampirze a kobiety z Twojego imprezowego środowiska? Może niektórym z nich nie znudziło się szybkie życie i może chciałyby trochę zwolnić? Może warto się im przyjrzeć ?[/QUOTE]
Nie utrzymuję z nimi kontaktu. Jest jedna dziewczyna z którą kiedyś miałem strasznie intensywną chemię ale była mężatką w nieszczęśliwym małżeństwie i przez to nigdzie dalej nie prowadziliśmy naszej znajomości a teraz jest po rozwodzie, ale wątpie żeby odgrzewane kotlety były nadal dobre. Co nie zmienia faktu że nadal chcę poznawać nowych ludzi i zmienić swój styl życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |||
High Quality Since 2007
|
Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz 30 lat, Twoje liczne związki trwały max pół roku... Nie sądzisz, że jest jakiś powód tej prawidłowości? I przyczyna tkwi w Tobie? Czy już to zlokalizowałeś i zmieniłeś? Liczne, krótkie związki raczej nie działają na Twoją korzyść, sądzę, że coś jest na rzeczy skoro tak Ci nie wychodziło. Może lekkoduszne podejście, może chciałeś dominować i rządzić, a może w grę wchodzi także pracoholizm... Lub wszystko na raz. Do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć, przygotować się. Czy Twoja sytuacja zawodowa sprzyja byciu w związku? Masz na to w ogóle czas? Moim zdaniem, z samych faktów które podałeś w swoich postach - relacja z Tobą jest raczej wątpliwą inwestycją. Dużo trzeba Cię nauczyć abyś sprostał trwałej relacji, liczne krótkie związki - słabiutko, nie wiadomo w jakim stopniu umiesz się obchodzić z kobietą. Czy właściwie ją traktujesz, co masz jej do zaoferowania oprócz seksu. Na razie bladziutko ta sytuacja wygląda, także ze wzgledu na wiek - 30 letniego mężczyzny nie zmienisz, na absolutnie żadnej płaszczyźnie, ponieważ jest już całkowicie ukształtowany. Moja rada na początek jest taka: pracuj krócej, bo nawet nie wiem jak miałbyś mieć czas z kimś przebywać i poznawać na co dzień kogoś... W jakim wieku szukasz kobiety? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Hmm, początkowo byłam przekonana, że ten wątek założył mężczyzna dobijający do 40-stki, skwaszony trochę dotychczasowym brakiem jakości w relacjach, które próbował budować.
Ale, na litość, Autorze, Ty masz dopiero 30 lat! W czym problem? ![]() Wolne dziewczyny w Twoim wieku i młodsze w wolnym czasie chodzą na basen, kursy językowe, robią zakupy w centrach handlowych, siedzą w bibliotekach, biegają po parku, zapisują się na kursy tańca, spotykają się z przyjaciółmi w pubach, chodzą do kin, na koncerty... Po prostu się rozejrzyj wokół siebie. (Wiem, w ogóle nie jestem odkrywcza ![]() Następnym razem zamiast iść z kimś do łóżka, pogadaj, umów się znowu, i znowu, pogłębiaj relacje zamiast skakać co pół roku gdzie indziej. |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Nie brałabym. Wolałabym raka.
Edytowane przez adeedra Czas edycji: 2016-12-10 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawdę, zaraz wyjdzie, że z niego jakaś głęboka patologia i toksyk. A co do tego, że trzeba go dużo nauczyć... No plisss. Edytowane przez malinowa87 Czas edycji: 2016-12-09 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Czytam cały wątek i jestem pod dużym wrażeniem co napisały tutaj forumowiczki sporo ciekawych spostrzeżeń. Przyszedł czas abym i ja coś napisał z wielką chęcią przeczytam wasze rady na temat mojej osoby. Mam nadzieję, że autor wątku nie będzie miał nic przeciwko.
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-12-10 o 20:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
30letniego mężczyzny nie zmienisz na żadnej płaszczyźnie? Po pierwsze nikogo nie zmienimy, to dana osoba musi chcieć zmiany. I jeśli jej chce, pracuje nad nią, to może się zmienić nawet i w starszym wieku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
On jest bardziej YOLO niż niektóre przypadki które spotkałem pracując w dwóch dużych korporacjach w stolicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
W przeciwieństwie do autora nie mam tak bogatych doświadczeń życiowych. Do tej pory uskuteczniałem portale randkowe. Z kilkoma dziewczynami umówiłem się na spotkanie ale nigdy nie były to długie znajomości. Kobiety bardzo wartościowe jednak nie było tego czegoś. Postanowiłem na jakiś czas odpuścić i skupić się na tym co mógłbym zmienić u siebie. Według mnie głównym moim problemem jest słaba umiejętność rozmawiania z kobietami. Jestem osobą aktywną mam swoje pasje którymi wypełniam swój wolny czas. Zapisałem się do amatorskiego klubu który podziela moja zainteresowania póki co czekam na informację zwrotną. Praca, zawód jaki wykonuję typowo męski. Jakiś czas temu zapisałem się na zajęcia dodatkowe na których poznałem bardzo sympatyczną panią instruktor jednak z zajęć musiałem zrezygnować ze względów finansowych. W ramach podziękowań za poświęcony mi czas chciałem zaproponować kawę/herbatę ale zabrakło mi odwagi. Wygórowanych oczekiwań do kobiet nie posiadam normalny facet pozna normalną dziewczynę
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-12-10 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
"Nie znasz nie oceniaj" to sobie dwudziestoletnie sebiksy wkleją na fejsbuka albo "klubowiczki", a nie dorosły mężczyzna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Jakiś czas temu wyszedłem z inicjatywą odnowienia znajomości, zobaczę jak się ułoży ale jestem sceptycznie nastawiony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.