|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcin Olszewski-pyszne "ciasteczko"
ja tez bardzo lubie patrzec na marcinka
. pamietam jak w II edycji tanca z gwiazdami zatanczyl passo z agnieszka rylik - bardzo mi sie podobalo .
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a maserak .... niewiem co wszyscy w nim widza jako tancerz w porzadku ale zeby odrazu taaaaki przystojny?
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda z nas ma inny gust
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę, że słodki Marcinek doczekał się własnego wątku na wizażu hmmm... zamierzam uważnie go śledzić (wątek nie Marcinka )
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem razem z AaniaA -maserakowi mowie nie
to bardzo serdecznie zapraszam na watek i piszcie wklejajcie co tylko dusza zapragnie |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie znalazłam nic wielkiego, kilka malutkich zdjątek
http://www.ons.pl/search.php?evt=1&k...z+gwiazdami%22 |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie nie podoba. Moze i jest dosc fajnie zbudowany, ladnie umiesniony, ale twarz, ze tak sie wyraze, do wymiany
no i te oczy przerazaja mnie, jakbym na szatana patrzyla odczuwam jakis podswiadomy lek przed tak jasnym kolorem teczowek, nie podobaja mi sie wcale a wcale chociaz trzeba przyznac, ze robia wrazenie i ciezko na nie nie zwrocic uwagi |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Oj mnie też ucieszył ten wątek,gdyż uważam,że Marcinek to super cukiereczek!Już myślałam,że wizazanki zachwycaja się tylko Maserakiem,ale całe szczęście zanazły się też wielbicielki mojego ideału!
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wpisy dziewczat ktore podzielaja moje zdanie podnasza mnie na duchu tak trzymac ktos wczesniej napisal "ile gustow tyle opinii"Angie144 dzieki za link ale tam chyba trzeba sie zalogowac zeby obejrzec lub powiekszyc te fotki?? no coz bede probowac Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2006-03-28 o 21:39 |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
No niestety tak
Ja też nie jestem tam zalogowana, ale pomyślałam że może będziecie chciały chociaż tak z daleka sobie na niego popatrzeć ![]() Jutro jeszcze zamieszczę kilka zdjątek, mam na kompie w pracy...
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. czy moze ktos wie ile nasz marcinek moze miec lat? |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Angie144]
a ja mówie 100 razy tak
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Maserak oprócz tego, że jest super tancerzem nie ma w sobie nic atrakcyjnego dla mnie. Za to Marcin jest bardzo przystojny, ma poczucie humoru i wydaje sie być w porządeczku facetem.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
...i jeszcze dwa, nie mam więcej
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Angie144 super zdjatka
. ja sie ciesze, ze wkleilas wlasnie fotki marcina z agnieszka rylik. uwazam, ze z nia jakos fajniej sie prezentowal, ponadto agnieszka tanczyla lepiej. za to z renata dancewicz to nie za bardzo .
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz ja na początku sobie myślałam - Renia taka zgrabna kobitka, całkiem "przystojna" pewnie lepiej mu pójdzie niż z Agnieszką i nawet się cieszyłam. Niestety nie sprawdziło się, Renata jest strasznie sztywna i o dziwo że w tą niedzielę nie odpadli, ale to chyba niestety kwestia GóRA dwóch odcinków.
Szkoda, bo Marcin jest bardzo sympatyczny. |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziekuje za zdjatka super sa
no ale reguly regulami poczekamy zobaczymy.Angie144 jeszcze raz dzieki
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
No to dziewczynki trzymajmy mocno kciuki bo po przerwie pewnie Marcin i Dancewicz, obawiam się że może to być ich ostatni występ
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przyznam szczerze renata zatanczyla ta sambe koszmarnieno ale wiecie co dziewczynki nastepnym razem obawiam sie nie beda mieli tyle szczescia
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Jak narazie szczęście im dopisuje i tylko szczęście bo na pewno nie umiejętności Reni - ta samba wyglądała tragicznie, ruszała się tak jakby ja prąd popieścił
![]() Oby w przyszłym tyg. było lepiej, może jeszcze Koroniewska odpaść zamiast nich, kiedyś byli juz gorsi... Tymczasem wklejam ponownie link do tej stronki - są nowe fotki, ale znów mozna podziwiać tylko z daleka ![]() http://www.zoomfoto.pl/home/szukaj.p...reza=373&str=2 Poszukam jeszcze, może znajdę coś nowego. ![]() Buziaki!! |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj.. nie moj typ wogole, wogole mi sie nie podoba, wiem na pewnoz e nie zwrozilabym na niego uwagi przechodzac kolo niego, wybacz Marcin
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Ach! Uch1 i Ach!
![]() Uwielbiam Marcinka !Co odcinek mole się, aby zostali, coby sobie na Marcinka popatrzec ...Bardzo przystojny, świetnie tańczy (chyba rzeczywiście lepszy w standarcie), wydaje się być sympatyczny i śmieszny. Nie to co Maserak! No dobra, moze i dobrze ańczy, urody mu też Bozia nie poskąpiła (chociaż według mnie bardziej poskąpiła niż Marcinowi !!!), ale udaje, że ma poczucie humioru, uważa się za "Gwiazdę" i sie po porstu zgrywa i wpycha do kamery :/...Acha, co do samy R.D. i kochanego M.O. , to wcale nie byla taka zła, według mnie gorzej zataczyła ją Kręglicka, teraz wyjątkowo jej się nie powiodło, bo ogólnie (moim zdaniem) tańczyła lepiej od Reni :/...Angie 144!!! Skąd teplotki, że się Dancewiczową nie lubią???
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, któraś z wizażanek wyraziła kiedyś takie swoje przypuszczenia, byłabym skłonna sie z nimi zgodzić. Czasem tak się zachowują jakby nie przypadli sobie za bardzo do gustu. Z Agą Rylik się wygłupiali, jak zdobyli sporo punktów to się przytulali, cieszyli - tutaj niby też, ale jakoś tak wieje chłodem.
To tylko domysły. |
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tego lubienia czy nie renaty z marcinem - wg mnie ona po prostu jest taka sztywna i tyle. |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Taki diabełek w nich siedzi.Nie jest do końca w moim typie, ale ma w sobie coś pociągającego, że się tak wyrażę .
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec dziewczyny dzisiaj to im sie nie uda przejsc do nastepnego odcinka napewno
ta cha-cha ktora widzialam w wykonaniu Renatki koszmarna no i niestety przez to bedziemy musialy pozegnac sie z Marcinkiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

. pamietam jak w II edycji tanca z gwiazdami zatanczyl passo z agnieszka rylik - bardzo mi sie podobalo
.

.

ale wpisy dziewczat ktore podzielaja moje zdanie podnasza mnie na duchu 

.

.