|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienie telefon ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
narazie najbardziej jestem zainteresowana Twoją kurteczką wiec szanse duże
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
mam takie czarne spodnie0- tylko przez aparat takie usyfione wyszły- normalnie są jednolite czrne bez żadnych plam, poprostu zdjęcia z komórki robione
rozmiar 36.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
katka napisz wymiarki czarnych spodenek i czy to biodrówki ijakie nogawki i czekam na wymiarki jeansów
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
NOgawki raczej proste, na niską osobę bo były podcinane...stan 21/22 cm, takie średnie biodrówki, pas 35,5 razy 2 ale znalazłam fajną torbę reportera w stylu military kolor khaki na jedno ramię . Chcesz fotę?Aha dł spodni 92 można je nosić także jako 7/8 lub 3/4 . fajnie leżą
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc to tylko kwestia zmiany zamka. Torba- nie ma jednego spodniego zapięcia. Chodziłam w niej w tmtm roku do szkoły ale już mam nową poza tym zapięciem jej stan bardzo bardzo dobr. Wytrzymała, mieści format a4
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak się napalę to taka jestem S;D![]() a długość tamtych to: 103c. Idę zaraz się uczyć 5 stronicowego dialogu![]() ![]() więc kurcze jak?
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
powiedz mi jeszcze pas czy w nie wejde hehehehehe
i ogólnie kolorek są takie ciemne jak kórteczka tak??? Jeśli tak to jeszcze przez dwie minuty nie idź sie uczyć ![]() i apropo luzik ja też tak mam hihihihihihihihihihi
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pas to..już mierzę..już...już...36,5 -37 cm razy 2 oczywiście
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
STUK STUK STUK AUKCJE WYGRYWA PANI KATKA
Katka to ok to chcę ten komlecik i chciałabym tę torbę
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jejć superrrrrrrrrr to powiedz mi coś więcej na temacik tego telefoniku?jego stan wizualny?jak działa?czy ma jakieś bajerki ?ale się cieszę![]() ![]() chyba obudzę Marcinka żeby mu soę pochwalić aż mi się uczyć odniechciało!!hehehe to co kiedy się wymieniamy??
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
a jaki masz rozmiar nóżki??? bo mam fajne buciki. a może taką kurtkę?
http://www.voila.pl/kc8gl/index.php?get=1&f=1 nie widać na foto ale ma pełno fajnych kieszonek |
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko tak jak w opisie jest tak jak tam zapisałam dodatkowo karta jak dokupi sobie kabelek to można wgrać dodatkowe oprogramowanie jest word do pisania masa różnych rzeczy fotki można wgrywać filmiki różne rzeczy arkusz kalkulacyjny itd
Można maile odbierać w środku jest duży ekranik
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, szkoda.
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o co chodzi z tym że tam z jednej strony coś się oderwało?hmm?nie bedzie można tak postawić pionowo klapki?? da się z tym coś zrobić?jakoś naprawić??
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

czekam na wymiarki spodenek i jak bedziesz mieć chwile wklej fotke indiańskich )

jejć superrrrrrrrrr