|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielki marcowy powrót :) Wszystkowątek Szopenhaga
Hej! Mam info od Maselka, że podobają Ci się u mnie masło shea (mogę oddać 100 g) i odlewka Absolutely Blooming (czekam jeszcze na info od wizażanki, bo też jest nią zainteresowana)
Mi się podobają u Ciebie odlewki:- D&G L'imperatrice - Nina ricci Les delicies de nina
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Tak, Viva La Juicy to za mało za Chanel. Mam też dużo zapachów poza wątkiem. Np pól flakonu Mandarine Basilic AA
|
|
|
|
|
#34 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, Szop
![]() Przychodzę do Ciebie z następującą kwestią. Wypatrzyłam kilka produktów ( seche vite, zestaw Nuxa, ew. różo-rozświetlacz Collistar) a u Masełka AA Rosę, na której najbardziej mi zależy. Ona u mnie za Rosę nic nie znalazła, pogrzebałam w Waszych wishach i mam: - Down Boya; -Hot Mamę; - mogę pogrzebać w zapasach herbat i ziół ( zależy, jakie lubisz); - mogę mieć materiały do języka włoskiego ( musisz sprecyzować, czego potrzebujesz). Plus oczywiście zapachy,także z fragry za Rosę. No i teraz myśl i zrób coś
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Mogłabym nawet dużo odlać LVEBka Florale, bo mam nówkę 100ml i bez sensu żeby się marnował. Wrzucę wieczorem zdjęcia Mandarynki, mysle ze jest jej ok 1/4 flakonu może więcej.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Hej, to już nie chcecie obie tych kosmetyków Latopic? Za chusteczki mogłabym wziąć podkład, próbek nie chcę, ale to za mała wymianka, bo koleżanka też z Latopica tylko kremik chce i piankę Syoss.
|
|
#38 |
|
|
Hot mamę mam prawie nową, bo kupiłam ją ( o ile pamiętam na tagomago, no w każdym razie nie na allegro , tylko w którejś ze sprawdzonych miejscówek netowych) z miesiąc temu. Herbaty mam np. dilmah czarne owocówki typu truskawa z czymś tam, czarne tradycyjne, mam też jakąś czarną sypaną w puszeczce ładnej angielską ( może z 1-2 użytą). Ziółka typu rumianek, mięta, pokrzywa- bodajże herbapolu.
Jeśli chodzi o fiszki, to moja koleżanka uczy się od kilku lat włoskiego, ma dokładnie sprawdzić, co ma a ja ją jeszcze ukierunkuję w takim razie, że chodzi o poziomo początkowy. Jeszcze, gdyby akurat nam się tak udało, to tą paletkę balmiakową od Ciebie też mogłabym capnąć, gdybyście coś u mnie wypatrzyły -ale to już dodatkowa dodatkowość
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, korzystałam z aplikacji mobilnej i nie było widać linku do wish
Może za pędzle Zoeva spodobałoby Ci się coś z poniższych moich rzeczy spoza wątku:- olejek Khadi - paletka cieni Naked Chocolate Makeup Revolution taka - szampon Bentley Organic organiczny, bez SLS taki - maska do włosów Rene Furterer Carthame taka - maska do włosów organic shop z awokado W wątku mam jeszcze paletkę rozświetlaczy i wcierkę. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2017-03-16 o 19:10 |
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Hej! Bombek już nie mam, za Givenchy mogłabym przygarnac zegarek Swatch a MD prawdopodobnie wymienię z Maselko
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
mam paletkę na okrągłe cienie, kw hial, zmywacz, popatrz u mnie w wątku u Ciebie podoba mi sie dużo rzeczy,np seche vite, cos bym wybrała sobie z szamponów i odzywek
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze, trudno na zdjeciu uchwycic ale ok. 4/5ml z 50
kupilam i w pierwszy dzien sie wypsikalam dosc chojnie a potem odstawilam i nie uzywalam. Nie spieszy mi sie
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Maselko mnie to napuscila
mi sie podoba u Ciebie takie coś: - Beyonce pulse Dezodorant w szkle 75ml Bez psika testowego Próbki Vanilla fields 2ml odlewka Dior Midnight poison ok 1ml spray
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#52 |
|
|
Nie wiem, jak to teraz ugryźć
![]() Co do palety the balm , to nie upieram się i rozumiem, że nie oddasz jej za herbatki. Na AA mi zależało i dlatego chciałam oddać róże. Znów widzę, że zestaw miniatur Nuxa już puściłaś w świat, więc właściwie został Seche i różo-rozświetlacz. Fiszki dla początkujących koleżanka ma i może oddać- to jest jakieś pudełko z fiszkami, z jednej strony słowa/ zwroty po makarońsku, z drugiej po naszemu ![]() U masełka poza Guerlainem nic nie widzę więcej, niestety. Albo możemy sklecić jakąś niewielką wymiankę, albo odpuścić temat, moze za jakiś czas uda się coś większego dozbierać.
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
No to tak, z listy rzeczy, które Ci się podobają nie mam już maski Clarinsa i BB kremu, cała reszta jest. Z pędzli podoba mi się: 230, 228, 222, 234, 223 i 105. Szczotka też mnie interesuje. Z której serii są pędzelki? W jakim są stanie, gdzie były kupowane?
Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2017-03-21 o 17:18 |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożylam do wątku kilka rzeczy m.in. podkład Clinique, nowy zafoliowany tusz do rzęs Sexy Pulp. Z najnowszych wymian będę mieć jeszcze nowe masło do ciała TBS i nowa maseczkę do twarzy Clarins. Gdyby coś z tych rzeczy + Khadi Cię zainteresowało za pedzle Zoeva daj znać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, wiesz co myslalam ze Beyonce to perfumy a nie dezodoroant... zobacze na co innego u Ciebie i dam znać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Ja tak trochę nie wiem jak to rozegrać
Ja mam zawsze problem z wyprowadzaniem jakichś wymianowych propozycji Więc jak masz jakąś to śmiało.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

Mi się podobają u Ciebie odlewki: