|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: KRAKÓW- może zamówimy cos razem???
musze sie rozejzec-popatrze w szkatulce.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
CO do kwoty- to skromniutko, nie poszaleje niestety....
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
dobra tak zebysmy dobily do 70;p
znajac mnie to sie zapędze....
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
kiedy chcesz zamawiać?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
tzn tak mam w koszyku w szkatułce juz za 70 zl ale z checia z tego zejde wiec mozemy razem albo zostawie 70 a zamowimy razem za jakis czas gdzie indziej bo w szkatulce maja tylko 17 par bigli
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
jedno zamowienie chce juz (w szkatulce) a jak nie bedzie wiecej bigli to niedlugo nastepne nie wiem gdzie. mozesz sie dolozyc do tego a jak nie to za jakis czas cos ustalimy
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
moge dolozyc do szkatulki ok.20PLN.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
ok tylko jest ten jeden problem mają tam tlyko 17 par bigli ( przynajmniej kilka godzin temu mieli) wiec mam nadzieje ze ich nie chcesz
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Ja sama robie bigle wiec nie ma problemu
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Ja mogę dołożyć się do szkatułki - ok 20 zł. Chętnie zamówiłabym też w qnszcie, tam to może i nawet 50 zł by mi się uzbierało.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Qnszt ja tez.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
jak to jest - zamawiacie coś z jednego konta, a potem spotykacie się na mieście gdzieś przy okazji i jedna oddaje to, co zamówiła dla drugiej?...
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Szcerze mówiąc nigdy tego jeszcze nie praktykowałam, ale z tego co wiem tak właśnie robią koleżanki z Wrcławia już od dawien dawna...
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
dobra to mozemy zamowic na kunszcie jak wolicie, chociaz nie wiem co wam sie w nim podoba
mi sie podoba jeszcze artfan ale kunszt moze byc. tylko nie wiem kiedy chcecie bo ja teraz bede zamawiala w szkatulce wiec w kunszcie moglabym gdzies za 2 tyg, moze miesiac....
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
ok szybka decyzja kto doklada sie do mnie do szkatulki a do kogo moge sie dolozyc do qnsztu? postanowilam zamoiwic troche tu, troche tu, bo jak przesylka ma bycgratis to co to za roznica
|
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
i nie wiem czy nie da sie tak zrobic, zeby zamowic osobno a zeby przyslali w 1 paczce. ja tak kiedys zrobilam u bostarbb i w swiecie koralikow2 ( bo to jedna i ta sama osoba) i napisalam maila zeby mi polaczyla zamowienia i bez problemu wszystko doszlo. tylko placilam 1 przelewem wiec nie wiem jak to zrobimy w naszym przypadku...
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Ja się pisze na tą szkatulke jak już wspomnialam ok 20 zl, qnszt tez moze byc za jakis czas. Nie wiem czy tak się da, byloby oczywiscie najwygodniej, trzeba by do nich napisac.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie z Krakowa
Poszukuję dziewczyny z Krakowa ktora robilaby na dniach zamowienie w jakims sklepie gdzie maja posrebrzany lancuszek. Chcialam znalezc jakis sklep internetowy w ktorym byloby wszystko co potrzebuje ale sie nie udalo. Bede robila zamowienie w loopik.pl tylko ze nie maja lancuszka :/ a na allegro z Krakowa tez nikogo nie ma. Jesli ktoras z was robilaby teraz zamowienie i moglaby tez domowic cos dla mnie to prosze bardzo o przysluge. Ja moge tez w loopiku zamowic cos w zamian. Pozdrawiam
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zamówienie z Krakowa
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za zainteresowanie. No rzeczywiscie juz czekam troszke az sie ktos odezwie i boje sie ze w koncu tych koralikow co sobie wybralam w koncu zabraknie
wiec pewnie zaraz zrobie zamowienie, a podobno na Gertrudy jest jakis sklep z elementami do wyrobu bizu i tam sie przejde. Ale jesli w przyszlosci bedziesz jeszcze robic zamowienie to mozesz sie odezwac na PW bo zawsze grupowo wychodzi lepiej. Ja tez kiedys robilam glownie w Qnszcie i ArtFanie zamowienia ale teraz mnie pociagnely ciekawe koraliki w loopiku. Pozdrawiam i dzieki jeszcze raz za informacje.
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Ok mysle ze odezwe sie za jakis czas
o sklepie na gertrudy nie slyszalam, ja lubie robic zakupy w pasmanterii klebuszek na karmelickiej ale tam raczej same koraliki (maja calkiem fajny wybor)chociaz widzialam jakies polfabrykaty ale w niezbyt zachecajacych cenach. Jak zwykle zawsze lepiej wychodzi w sklepach internetowych, a jak bede robila zamowienie to dam znac na PW, mysle ze to kwestia jakichs 2 no gora 3tyg
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
No ja niestety na razie żadnych zamówień nie robię...- kasa
szkoda, że nie mogę pomóc, ale mam nadzieję, że nie uciekną te koraliki ![]() pozdrawiam!
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
A na ul. Rakowickiej jest zagłębie sklepów i hurtowni jubilerskich. Polecam Rakowicką 1, od strony Lubicza. Tylko tam śmiesznie jest bo oni na moje liczne pytania "A ile to kosztuje, a ile tamto..." to odpowiadali z uśmiechem zawsze "Niedużo" albo "Mało" i jakos tak z głowy brali te ceny. Ale bywałam tam wiosna ubiegłego roku (i wychodziłam zawsze z jakimiś zakupami ), więc może od tej pory coś się u nich zmieniło. Zawsze warto zajrzeć i sprawdziś samemu, no nie?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
jak najbardziej na Gertrudy jest sklep "Szafir" jest to sklep jubilerski ale również wiele zrebrnych elementów do kolczyków i samych korali mają. Ja tam tylko w bigle na razie się zaopatrywałąm i srebrna para wychodzi 2 zł. Wiem, że Szafir jest też na Rakowickiej
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie w Szafirze na Rakowickiej zaopatrywalam sie w srebrny srut do coby sobie bigielki skrecic, ale oni z kolei maja tylko i wylacznie srebrne rzeczy, a mi zalezy na posrebrzanym lancuszku. Na srebrny mnie jeszcze nei stac :/
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Costume Jewellery zamówienie odbiór Kraków
Cześć, to mój drugi post na Biżuterii, wczesniej byłam na Decoupage ale tak naprawdę interesuję się wszystkim- szyciem, decoupagem, formowaniem mas plastycznych, art-recyklingiem, i ostatnio biżuterią. Kupowałam ostatnio produkty u CJ za 70zł i na szczęśćie przyszło wszystko, niepopekane, i postanowiłam coś u nich jeszcze zakupić. Chodzi o to byśmy mogły zaoszczędzić na kosztach przesyłki zamawiając większą ilość. Jestem z Krakowa i odbiór zamówienia byłby na ul teligi, lub na os. złotego wieku (do tych miejsc i tak dojeżdżam więc nie ma problemu). Poza tym mam nadzieję że jak zobacżą z tej firmy że jest duże zamówienie to się będą bardziej przykładać do pakowania- mają niestety dużo negatywów od ludzi którzy zamawiają raczej małe ilości. Ja będę kupować tak w okolicach Sylwestra, może tuż po. Jeśli jest ktoś zainteresowany to niech pisze na priva wiadomość z linkami do aukcji, ilością danego przedmiotu, ja sobie to zapisze i zalicytuję w odpowiednim czasie. co myślicie o tym pomyśle ??? Ewentualnie zaproponujcie innego sprzedawcę
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Costume Jewellery zamówienie odbiór Kraków
Cytat:
Jest mnóstwo innych sprzedawców, starających się, a Ty za wszelką cenę chcesz dać zarobić temu bezczelnemu i olewającemu....Wszystko stanęło na głowie :/ Edytowane przez clementinne Czas edycji: 2009-12-23 o 12:14 |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Costume Jewellery zamówienie odbiór Kraków
Masz rację, zaproponuj innego sprzedawcę
Czytałam tu na forum różne opinie o nim i pomyslałam że może by u niego kupić, ale niekoniecznie. Jestem otwarta. Idea jest taka by zrobić zakupy dzieląc się kosztami wysyłki.
Edytowane przez shaphire Czas edycji: 2009-12-23 o 12:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

wiec pewnie zaraz zrobie zamowienie, a podobno na Gertrudy jest jakis sklep z elementami do wyrobu bizu i tam sie przejde. Ale jesli w przyszlosci bedziesz jeszcze robic zamowienie to mozesz sie odezwac na PW bo zawsze grupowo wychodzi lepiej. Ja tez kiedys robilam glownie w Qnszcie i ArtFanie zamowienia ale teraz mnie pociagnely ciekawe koraliki w loopiku. Pozdrawiam i dzieki jeszcze raz za informacje.