|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkowątek w kwietniu - kosmetyki, ciuchy, inne drobne rzeczy
Puder jest taki 'normalny' nie dla bladziochow ale jak nie masz najjasniejszego podkładu to powinien być dobry
a może coś jeszcze wyparzysz za tarte i zoeva?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
coś za tarte?
pisałam już, ale nie miałam wtedy wątku kosmetycznego (: więc zapraszam raz jeszcze.
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Załączam zdjęcie pędzla (jakość zdjęcia niestety średnia, ponieważ robiłam telefonem).
Zrobiłam w wątku dokładkę. Gdybyś sobie coś dobrała za paletkę Zoeva daj znać. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2017-04-21 o 08:27 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic. Daj znać jak będziesz robić dokładkę
![]() Szukam głównie pielęgnacji - balsamów, kremów do rąk, stóp, żeli pod prysznic |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz mi jeszcze, który żel YR chciałaś - duży kokosowy czy mały peelingujący gruszka z czekoladą? W tej chwili odłożyłam dla Ciebie kokos, ale chciałabym mieć pewność
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
hej, coś u mnie za paletkę zoeva cocoa blend ?
poza wątkiem mam lakiery hybrydowe neonail: copper gold (użyty tylko do 2 paznokci), cosmopolitan (pomalowana tylko jedna dłoń) oraz neutral (użyty raz) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Kici kici miau miau
|
cos u mnie za paletke Tarte?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, może coś u mnie za pędzel i podkład tarte?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję nic
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() znajdziesz cos u mnie za: 22. Tarte, paletka amazonian clay, 6 cieni + róż, róż użyty 2 razy, wygląda jak nowa. Nie muszę oddawać, tylko za coś ekstra
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
hej pukam po coś z tych rzeczy:
1.Vanilla chai, Thebodyshop, miniaturka żelu pod prysznic, 60ml, nowa 2. Korektor, pro concealer L.A. girl, kolor porcelain, użyłam 2-3 razy. 3.szminki LASplash https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1136691 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam u siebie |
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety w tej chwili nic
|
|
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie? Oddam wiele:
21. Zoeva, cocoa blend, użyta kilkanaście razy. Nie muszę oddawać, tylko za coś ekstra 22. Tarte, paletka amazonian clay, 6 cieni + róż, róż użyty 2 razy, wygląda jak nowa. Nie muszę oddawać, tylko za coś ekstra 23. Podkład tarte, rainforest of the sea, kolor fair neutral, zostało poniżej napisu tarte, otworzony w listopadzie ubiegłego roku, najchętniej za inny jasny podkład |
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Mogłabym, zależy co mogłabyś Ty za niego oddać
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Oj to za to faktycznie nie ma szans Gdyby był cały to może by się udało. Rozumiem, że nic więcej nie widzisz u mnie?---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Hmm, a może jednak byś coś znalazła żeby dobrać do podkładu i oddać Tarte + Cocoa Blend na przykład? Przejrzyj jeszcze na spokojnie.A w zapasach możesz poszukać, ja jestem otwarta na propozycje
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: WszystkowÄ
tek w kwietniu - kosmetyki, ciuchy, inne drobne rzeczy
W sumie podoba mi siÄ jeszcze nr 17, 18,19, kosmetyczka tarte i przepisnik
moĹźe cos jeszcze u mnie widzisz? Czy mogÄ prosiÄ wiÄcej zdjÄÄ parki?
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Zainteresowały mnie buty Reebok i dwie maski do twarzy z dokładki Jaka jest długość wkładki w butach?
|
|
|
|
|
#51 |
|
kolorowa_mama
|
paletk tarte podkład
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
podoba mi się nowa kosmetyczka, legginsy z lidla, Korektor, pro concealer L.A. girl, kolor porcelain - napisz jak to tam widzisz
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- długość od ramienia ok 66 cm, szerokość od pachy do pachy ok 50 cm jeśli ok napisz mi, w którym miejscu są zmechacone legginsy i jakie wymiary ma kosmetyczka |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
No to jestem zainteresowana
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Czy buty mają jakieś wady? |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
To poproszę o zdjęcia i sama również wyślę więcej
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Buty są oczywiście oryginalne, jedyną wadą jest lekko przetarty napis z tyłu, niestety ja to zawsze gdzieś coś przytrę
|
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Omg, przepraszam, spojrzałam na inny wymiar, 15 cm! Jest używany, ale nie miałam go na sobie wiele razy. W niektórych miejscach może być trochę zmechacony, ale ogólnie jest w bardzo dobrym stanie.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś ode mnie za:
- Pędzle MUR - do różu i do bronzera - Korektor Collection Lasting Perfection - Maseczkę w płachcie Deep Sea Water? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

a może coś jeszcze wyparzysz za tarte i zoeva? 

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość