![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki do wymiany 29.04
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Puk, puk,
pytałaś o kilka rzeczy w moim wątku, zostawiłam odpowiedź, ale widzę tu negocjacje z "moich" typów, więc nie wiem ![]() ![]() pozdrawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
18.Biotherm Magic Mix kosmetyk do sypkich cieni do powiek, miesza sie go z cieniem uzyskujac winylowy wyglad, uzyty raz 5ml
15. Biotherm Glossy Shine blyszczyk nr 160 w malej tubce- 5 ml, raz uzyty 16. Biotherm Glossy Shine blyszczyk nr 20 w malej tubce- 5 ml, raz uzyty 17. Biotherm Glossy Shine blyszczyk nr 43 w duzej tubce- 15 ml, nowy Jakie to kolory? Moja lista: -odlewka do 50 ml słoiczka kremu Avon Algi i Bambus -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu - cień podwójny Joko Virtual „lovelove” perłowy beż + jasny z drobinkami w postaci wytłoczonych 2serduszek na środku-użyty 2 razy ale nie mój kolor -1/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty -mgiełka Avon Be...Kissable, ubytek ok. 5% ![]()
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy JT daje różowy kolor,drugi jest właściwie transparentny.Biotherm jest prawie że transparentny,daje bardzo delikatny kolorek,naturalny,taki brudny róż,w kolorze ust (zależy jakie kto ma ![]() U Ciebie wstępnie interesuje mnie Biotherm Magic Mix oraz Estee Lauder Beyond Paradise.To jest EDT czy EDP?Aha.Czy błyszczyk Biotherm 43 daje na ustach jakiś kolor?I jaki jest kolor cieni Lancaster 103 Pink Laurel? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() 20 w tubce jest to blekit ze srebrzystymi i blekitnymi drobinkami, rest raczej transparentny, daje ciekawy efekt poprzez te drobinki 160 to taka fuksja z blekitna poswiata, dzieki niej na usta nie wygladaja na bardzo mocno rozowe, taki brudny roz, poltransparentny natomiast 43 to luminous crystal gloss w tubce jest pomaranczowy ![]() doszla do wnoisku ze najbardziej u ciebie interesowalby mnie: lotion lancome- to jest krem tak? blyszczyk jt candy probka live |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
niestety nic nie znalazlam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
jaki efekt daje mascara? natomiast 43 to luminous crystal gloss w tubce jest pomaranczowy ![]() beyond paradise napewno nie jest edt, na spodzie pisze ze to parfum, sa dosc geste wiec moze to i perfumy, ale podejrzewam raczej edp 103 pink laurel to brudny roz, raczej ciemniejszy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bubble Gum daje kolor bardziej jasny,ma dużo drobinek,ale dyskretnie mieniące się,według mnie efekt na ustach można uzyskać różnie,w zależności ile się go nałoży,od delikatnego do intensywnego (dla mnie,ja mam naturalne czerwone usta). Mascara daje objętość rzęsom,również je troche wydłuża. Aha.Jeśli chodzi o Biotherm Magic Mix,jaki to właściwie efekt daje?I czy nadaje się tylko do sypkich cieni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Aneto Magic Mix daje efekt winylowych powiek, ja mieszalam go z spkimi, na dloni nasypalam troche cienia kropelke magic mix i wymieszalam, potem an powieke i juz. napewno andaje sie do normalnyc cieni tylko musalabys ich troche wyskrobac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak z opisow to mnie by interesowal wobec tego tylko ten 43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
a ja myslalam ze ten lotion alncome to krem ![]() mnie wobec tego interesuje twoj blysczyk JT |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Apropos naszej rozmowy: interesuje mnie 43 i/lub 20 - jak widziałabys wymianę za rimmela?
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
czy spodoba ci sie cos u mnie za Chanel Cristalle Gloss nr 11?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki do wymiany aktualizacja z 5 maja
11. L'instant Guerlain Ambre Cristalline 50 ml EDP bez opakowania, raz prysniete 100 % oryginał.
15. Biotherm Glossy Shine blyszczyk nr 160 w malej tubce- 5 ml, raz uzyty 16. Biotherm Glossy Shine blyszczyk nr 20 w malej tubce- 5 ml, raz uzyty 18.Biotherm Magic Mix kosmetyk do sypkich cieni do powiek, miesza sie go z cieniem uzyskujac winylowy wyglad, uzyty raz 5ml znalazłabyś coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=111263 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
BAN stały
|
Cytat:
a jaki kolor? w sumie to bylabym zainteresowana 45 candy ale daj znac co z tym stellars |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
Smackers Liquid Star Shine o smaku Wild Berry Wonder, pojemność 7,4 ml, ubytek widać na foto, dla mnie za słodki ![]() błyszczyk Mary Kay Signature Gold Glitter Lip GLos, waga 7,75 g, wazny do 06.2008, ubytek ok. 20 % jest go więcej niż na foto, spłynął ze ścianek i teraz dokładnie widać ubytek Avene Cleanance K - żel do mycia twarzy 5 ml i tonik - 25 ml. i widze jeszcze cos ładnego rozowego sypkiego na zdjeciu- cio to? Smackers ma jakis kolor na sutach czy jest transparentny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi Ci o to zdjęcie, to cień Gosh Effect Powder w odcieniu FAIRY - raz użyty
Smackers jest leciutko różowy, ale naprawdę minimalnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tu link do KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=4519 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
fotek niestety nie mam, zostawilam u rodzicow w domu kabel usb do aparatu i niestety nie mam jak wrzucic tych fotek na komputer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.