|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lancome ,Revlon , Bourjois , Guerlain , APC i perfumy czekają na inne właścicielki
Witaj moze u mnie cos cie zainteresuje
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=108471 Nie wiem czy to by cie zainteresowalo ale mam na wymianke rowniez nowy ( raz wyprobowany na rece) profesjonalny preparat nadajacy piekna opalenizne amerykanskiej firmy Sexyhair - mianowicie Sexy symbol aerotan- podaje link do stronki z tym preparatem http://www.care4yourskin.com/index.p...24&menuitem=75 |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lancome ,Revlon , Bourjois , Guerlain , APC i perfumy czekają na inne właścicielki
nadaje fajny polysk z lekka poswiata ni to oranzu z rozem cos wpadajacego w koral, jesli nie bedzie go do wyprobowania w perfumerii to jest kolorem zblizony do HR Stellar Gloss nr 28 tyle ze nie tak intensywny (bo poltransparentny)
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
fotki u mnie w watku, potem odpisze jeszcze na PW
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Interesują mnie bardzo kule Guerlain mogę zaproponowac coś z moich kosmetyków www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1717720 Pozdrawiam. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
dotti , odezwę sie wieczorem , pozdrawiam
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie cos za kule?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113537 |
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Zdjęcia planowo miały być dzisiaj ale niestety nie udało się i obawiam się, że zamieszcze je dopiero w niedzielę.
A co konkretnie by Cię interesowało za kule i jakiego są koloru? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2006-05-07 o 08:10 |
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Postaram się zamieścić zdjęcia jak najszybciej
Mam jeszcze pytanie do meterków to nie jest wersja pink ani beige?A jeśli chodzi o pojemność 23g( tyle pozostało czy jest to firmowa pojemność) i jewszcze jedno czy meteorki są w opakowaniu? Na koniec czy mogłabyś zatrzymać je do czasu aż zamieszcze zdjęcia? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Zapraszam ponownie do mojego wątku są już zdjęcia Adresik podałam wyżej Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki!!!
Poczytałam sobie troszkę i nadal jestem bardzo zainteresowana. Czy są w opakowaniu? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Mam jeszcze parę rzeczy ale nie wiem co by Cię mogło zainteresować. Może wkład do pudru Diora? Kolor naturalny nowy, ślicznie pachnie. Oprócz tego to na wymianę mam juz tylko próbki np. Oligo 25 Vichy 7 próbek po 1,5 ml, oraz zupełna nowość Declare szwajcarska firma wchodząca na nasz rynek zestaw w tubkach: maseczka 7ml, peeling 7ml, krem hydro balance 7ml, krem koloryzujacy UV control 7 ml. Niestety nie dysponuję już aparatem więc nie mogę zamieścić zdjęć. Jeśli coś Cię zainteresuje zapraszam |
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Na obecną chwilę to chyba wszystko co mogę zaproponować. Szkoda że nic Cie nie zainteresowało. Może innym razem.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki na wymianę -zapraszam
Mam na wymiankę nastepujace kosmetyki :
- Lancome Juicy Tubes Hot Framboise 051 , pełnowymiarowy (użyty dwa razy dla sprawdzenia ) , wymienię raczej tylko na inny JT , chyba że coś innego mnie bardzo zachwyci -róż Bourjois Rose Frisson 54 , zużycie 5% , widoczne pęknięcie na środku ale nie ma to żadnego wpływu na jakość użytkowania (wszystko się trzyma , pudełko plastikowe idealne ) -cienie sypkie APC -turkus , róż , zielony ,kameleon , miedziany (użyte w celach testowych , to nie moje kolory niestety ) - Guerlain Champs Elysees Perfumed Pearls , matująco - rozświetlające kule do twarzy i ciała 23 g- wymienię na coś co mnie szczególnie zainteresuje ![]() -Inglot cień pojedyńczy nr 433(różo-fiolet ) raz mażniety(gratis do wiekszej wymiany ) -Inglot mapka zieleni (khaki , groszkowa , biały ) matowe , zużycie 25 % (gratis do większej wymiany ) -błyszczyk Avon Colour Tend Watermelon Ice 7ml -tylko wypróbowany, w kartoniku - Faberlic- peeling do twarzy z granulkami wosku z jojoby do cery suchej i normalnej 40 ml nowy , kartonik -Revlon emulsja Skinlights 02 Pink Light , zostało 1/2 -Eden Cacharel 30 ml (odlewka ) , wymienię na inny zapach -Yvresse YSL 30 ml (odlewka ), chętnie wymienię na inny zapach -Cool Citrus Basil woda o ziołowo cytusowym zapachu- bardzo zbliżona do AA Guerlaina 236 ml Szukam : -MF Pan Stik 012 , 013 -kamuflaż Art Deco nr 3 -Podkład Dermablend Nude -śliwkowy tusz do rzęs -Celine Oriental Summer |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki na wymianę -zapraszam
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
blyszczyk avon i mapka inglota zielona http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107581
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Witaj moze u mnie cos ci wpadnie w oko za JT - mam blyszczyk w tubce zakonczonej pedzelkiem Estee Lauder - slicznie pachnie ,bardzo wydajny odcien u mnie w watku oraz inne kosmetyki
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113554 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.