|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ciuszki- dużo bluzeczek na lato
hm ... no więc spudniczka biała w niebieściutkie, raczej turkusowe kwiatuszki to biodrowka i super sie prezentuje, ta rozowa to troche krotka i malutka spudniczka
ale tez fajna tak czy siak... coz moglabym zaproponowac? nie wiem czego szukasz tyle, ze wszystko mam w watku wiec jakbys nic nie znalazła to trudno , ale jednak moze się zastanowisz
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Musze zrezygnować z kurteczki, będzie mi za mała w biuście
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Hej ja jestem sklonna oddac torebke britney za kurteczke jeansowa
odp w moim watku
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
hej może znajdziesz coś u mnie za kurteczkę
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Kotka19 podoba mi się tuba-spódnica, napisz co by cię za nią interesowało
Iffonka niestety nic nie znalazłam za kurtke Mania 89 nie znalazłam nic za kurteczke, ale spodobała mi się złota koszulka na impreze, może podoba Ci sie u mnie jakaś bluzeczka?? |
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za ta dżinsową marynarke??
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, więc może podoba Ci się jakaś moja bluzeczka?Poszukam jeszcze tunik i długich kolczkow w domku
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba kurteczka jeansowa http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1147038592 zobacz czy cos u mnie znajdziesz. jesli nie to daj znac czego szukasz bo bardzo by mi zalezalo. chcialam ostatnio kupic sobie taki zakiecik
przekopie cala szafe jak nic nie znajdziesz, ale zapraszam do mojego watku. moge oddac pare rzeczy
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Zapłaciłam za niego naprawde dużo wiec ciezko jest mi cos za niego wybrac, choc przyznaje ze pare fajnych rzeczy u ciebie widzialam. OJJJ chyba musze sie przespać i oswojić z powolnym rozstanie Napewno napisze u Ciebie jak się namyśle |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
iwonko200 niestety nic.Jesli chodzi o to czego szukam to trudno powiedziec, ale mam świra na punkcie naprawde krótkich spódniczek, sukienek i spodenek, kocham też zadko spotykane torebki i wszystko co sie błyszczy, preferuje kolory, czarny, biały, złoty, niebieski, różowy |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
prosze bardzo wymiary torebeczki:
długość-30cm szerokość-12cm hmm... dołożyć mogę tusz do rzęs Avon (różowy), cien do powiek dwa odcienie rozwego albo pomadke bezbarwna
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
okej tylko szybciutko bo mam juz w sumie chetna ale moge poczekac na twoje propozycje, zrobisz dzis?? |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Tunika
Długosc w najdłuzszym miejscu 80 cm, w najkrotszym 50, rekaw 54 cm, ale to trójkat wiec sie rozkloszowuje,drugiego rekawa nie ma, jest tylko wstazeczka, szerokosc w biuscie 42 cm, troche sie rozszerza ku dolowi. Bluzka jest bardzo rozciagliwa |
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta jest ładna ale to nie moj styl, źle sie czuje w takich bluzkach na jedno ramie, moze masz cos jescze?? ja poczekam jezeli masz czas to nawet teraz
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
witam znajdziesz u mnie cos za tuniczke lub kurteczke jeansową ?? zapraszam do siebie i odpisz u mnie jak mozesz pozdrawiam
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana pierścionkiem Zapraszam do siebie
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem zainteresowana jeansowa kurteczka i pierscionkiem zajrzyj do mnie i napisz na moim watku jesli cos cie zainteresuje pozdrawiam
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Olga G niestety nic
Patinka nic ![]() Ale powiem szczerze ze nie mialam czasu wnikliwie sie przygladac, wiec moze jeszcze potem zajrze do waszych watkówMyslałam nad tym moim pierścionkiem i wymieniłabym go na jakies kosmetyki- puder, tusz, balsam, khol -no cos w tym stylu |
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
interseuje mnie dżinsowa kurteczka
![]() oto mój wątek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113446
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

ale tez fajna
tak czy siak... coz moglabym zaproponowac? nie wiem czego szukasz tyle, ze wszystko mam w watku
wiec jakbys nic nie znalazła to trudno
, ale jednak moze się zastanowisz 

) Zapłaciłam za niego naprawde dużo wiec ciezko jest mi cos za niego wybrac, choc przyznaje ze pare fajnych rzeczy u ciebie widzialam.