![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Słuchawka bluetooth, Hauscka, Effaclar, Clinique oddam za coś z mojej listy pot
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Słuchawka bluetooth, Hauscka, Effaclar, Clinique oddam za coś z mojej listy pot
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
błyszczyk ostatnio polecial jako gratis -poszperam moze jakis znajde jeszcze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dot.: Słuchawka bluetooth, Hauscka, Effaclar, Clinique oddam za coś z mojej listy potrzeb
Hej,
Tym razem nie zakładam nowego wątku, rozglądam się co kto ma i czego potrzebuje - nowa taktyka wymianowa ![]() Jestem zainteresowana dwoma rzeczami : - Effaclar K zostało ok.35-40% z oryginalnej polejmności; - Effaclar żel-7ml..za płyn micelarny oddam więcej. W zamian mogę zaoferować: - Garnier Ambre Solaire, Express bronzeur, zostało około 40% ze 150 ml, brakuje zatyczki, data ważn. 11.2006; - Neutrogena, Formuła Norweska, sztyft ochronny do ust, zostało ponad 60%; - odlewkę płynu micelarnego do oczyszczania twarzy i zmywania makijażu, Sensibio H2O, BioDermy - właśnie zakupiłam w aptece, jeszcze nie zdążyłam uzyć nawet raz, więc ważność to 12 miesięcy od dnia nadania ewentualnej paczki, ilość do uzgodnienia w zależności od żelu Effaclar. Oczywiście mogę wkleić fotki tych rzeczy ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() aga
![]() |
#37 |
🦄
|
Oj, kilka rzeczy mi u Ciebie wpadło w oko. Zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc wstepnie jestem zainteresowana płynem Sensibio...pertraktować będę mogła dopiero w weekend-jeśli byłabyś skłonna poczekać to super.Jedna z wizażanek zaoferowała ten sam płyn-i mamy się dogadać właśnie w weekend Z kolei uprzedzam że effaklar mam w rezerwacji-co z tego wyjdzie mam nadzieję że się już wkrótce dowiem. Mam nadzieję-do przeczytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostaniesz i odlewkę(hmm musze tylko pomyslec nad opakowaniem) i lakier(oczywiście używany) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Słuchawka bluetooth, Hauscka, Effaclar, Clinique oddam za coś z mojej listy potrzeb
Przejrzałam na spokojnie Twój kramik (wyjazd się jednak ciut przesunął) i nic mi nie wpadło w oko. No moooże ewentualnie balsam z jemiołą z Ori, ale to i tak za mało. Zreszta nie wiem czy będzie mi jego zapach odpowiadał o tej porze roku, bo on raczej taki zimowy jest. A znów czekać z nim do zimy... Do kiedy on ma w ogóle termin ważności? Bo pewnie nie za dlugi
![]() Moooże też Effaclar K, ale sama nie wiem czy chcę go stosować teraz jak słoneczko działa. Powiedz, kiedy był otwarty, do kiedy jest ważny i jak możesz podrzuć fotkę. No a najlepiej poszukaj czegoś jeszcze w swoich skarbach. I jeszcze najlepiej podrzuć na PW, to wtedy na pewno nie przeoczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
🦄
|
Przedw wszyskim odlewka Haushki, nawet nie wielka i maska Avonu do twarzy
![]() Przeglądaj sobie, przeglądaj ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No mam nadzieję, że innym razem nam się uda i że puder będzie na mnie czekał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem że micerala nie chcesz sie wyzbywać-trudno więc. aha-effaclar K sie zwolnił jakby co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A swoja droga, szkoda, ze samoopalacz nie przypadł Ci do gustu, ja juz go raczej nie zuzyję, więc jeśli zdecyduje sie na kramik, to pewnie go tam wystawię. ![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak od siebie-nie mysl ze namawiam po prostu smiem radzić-jesli używasz filtrów to sam miceral jest niewystarczajacy do oczyszczania..jesli bedziesz miala okazję spraw sobie próbkę zelu effaclara. Dobrej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Mam próbeczkę 7 ml, ale to za mało, żeby stwierdzic, czy będzie dla mnie dobry (mam bardzo wrażliwą cerę). Ale dzięki za radę
![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
hej wyczytałam gdzies ze szukasz odżywki do paznokci i szarego cienia
Mam odżywke Joko "odbudowa i wzrost", zostało 50% ale jest nadal swieza i mokra (chociaz nie jest wystawiona w wątku) w wątku mam szary cien, zużyty troche, zreszta widac na zdj. moglabym ci to dac za jakas jedną rzecz najbardziej chciałabym Nawilżający podkład NAtural Beige Oriflame-zostało ok połowy LUB tusz do oczu wrażliwych oriflame- użyty na próbę ok.stycznia/lutego użyty i od tamtej pory zamknięty i nieotwierany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
podnosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
może jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.