![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wykorzystać tę 'okazję'?
Dziewczynooo, nie rób tego.
Przecież ty mu nie ufasz, nie jesteście parą, bawił się twoimi uczuciami. Także podejmowanie takiej decyzji aby się z nim przespać jest nieodpowiednie. Znajdź kogoś kto będzie za tobą szalał i kto będzie szalał za tobą, a to się czuje ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Tak, powinnaś dojrzeć ewentualnie wejść w związek z "łobuzem", który będzie Cię zdradzał albo traktował jak zero, wtedy Ci się odwidzi. Narazie żyjesz dziecinnymi wyobrażeniami, że "łobuz kocha najbardziej", a 21 lat to już zdecydowanie nie ten wiek. Po prostu widać, że nie jesteś zbyt doświadczona w związkach, nigdy nie byłaś po tej drugiej stronie i to wychodzi w Twoim myśleniu bardzo.
Jeśli chcesz to się prześpij, ale będziesz żałować, bo Twoje roztrząsanie dlaczego on 2 lata na Ciebie poświęca dowodzi jednego - liczysz, że nagle się coś odmieni, zostaniecie parą i będziecie żyli długo i szczęśliwie. Nie będziecie. A jak Twoje starsze, przystojne i doświadczone ciastko okaże się jeszcze egoistą w łóżku, to dopiero będzie płacz. Albo jak rozpowie wszystkim swoim kumplom jaka Ty w tym łóżku byłaś, a boginią seksu to przy pierwszym razie pewnie nie będziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Meravigliosa creatura
|
Autorko, pytasz czemu facet tak długo za Tobą "lata"? Możliwe, że tylko dlatego, że mu nie uległaś. Odmawiasz mu, więc wziął sobie za punkt honoru, że Cię zaciągnie do łóżka. A potem straci zainteresowanie. Złapany króliczek, to zeżarty króliczek. Game over. Nie polecam takiego przeżycia na pierwszy raz, ale jeśli chodzi Ci tylko o jednorazowy seks z tym facetem, droga wolna. Ale chcesz iść do łóżka z kimś, kogo uważasz za tchórza i drania, który w dodatku zdradza? Możliwe, że będziesz zadowolona, że się pierwszy raz przespałaś właśnie z nim, skoro tak Cię pociąga. Ale może też być tak, że jak już się niedługo prawdziwie zakochasz, to będzie trochę szkoda, że wcześniej sypiałaś z takim... byle kim.
Z drugiej strony, on Cię zwodzi, Ty go zwodzisz, jesteście kwita. Do tego on oszukuje dziewczynę, Ty dajesz złudną nadzieję temu dobremu chłopakowi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Dziewczyno, jestes tak naiwna,że to aż przykre.
Żal mi ciebie. Piszesz,że on lata za tobą. O jakim lataniu mówisz? To,że chłop odezwie się do ciebie raz na jakiś czas nazywasz lataniem? Dramat.,
![]() |
#35 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Zafiksowalas sie na punkcie tego faceta, wiec odradzam pierwszy (i w ogóle jakikolwiek) raz z nim - tylko ci namaci w głowie. Co innego, gdybyś umiała podejść do tego bez jakichs głębszych emocji, ale tak... Zaangazujesz sie jeszcze bardziej, a on ewidentnie nie chce z tobą być. Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk Edytowane przez 201712140912 Czas edycji: 2017-07-10 o 23:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Wyczuwam trollice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ostatnio przychodzi mi na myśl pomysł, żeby poinormowac o wszystkim jego dziewczynę. Wydaje mi się, że nie zasługuje na takie traktowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
Tylko porobilabym screeny rozmów na twoim miejscu jeśli się zdecydujesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czy to ważne, czy kocha swoją dziewczynę? Nieważne. Liczy się fakt, że ją ma. Ten gość kocha przede wszystkim siebie. Kobiety to dla niego tylko czasoumilacze i sposób na połechtanie swojego ego. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-07-11 o 13:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Gazela inteligencji
|
Doris ma racje, szczczegolnie podoba mi się ostatnia cześć wypowiedzi.
Zauważ tylko, ze plan zapewne nie wypali - on nie chce zrywać z dziewczyna, Wiec jeśli będziesz maczać w tym palce, to zapewne będzie na ciebie zły. Możesz Wiec nie osiągnąć celu. boze, te wakacje zle na mnie działają... tyle postów tutaj napieprzylam, ze aż wstyd ![]() Edytowane przez kalor Czas edycji: 2017-07-11 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Plus nawet jeżeli by zerwali, to mogą się jeszcze 2-3 takie same, jak Autorka, jego "koleżanki" ujawnić. Ach, sorry, Autorka zapewne jest jedyna, wyjątkowa i generalnie 'special'. W końcu on jest taki szczery i w ogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Gazela inteligencji
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Kurde, kurde jestem świadoma tego wszystkiego. Ale mam problem z relacjami damsko-meskimi, nie potrafię stworzyć zadnego związku. Facet który jest dla mnie dobry, ugania się za mną, jest mną zainteresowany odpycha mnie. Natomiast bohater tego wątku mnie pociąga i chcę w tym tkwić, bo bez niego w moim życiu brakuje emocji. On mi ich dostarcza,. A gdy go nie ma to nie ma też żadnego innego, który zaintrygowalby mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Powiem Ci tak: cieżko Ci bedzie zaliczyć go i olać. Po seksie jednak człowiek odczuwa emocje, a po pierwszym razie - ogromne
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Po prostu czasem myślę, że nie jestem stworzona do zdrowej relacji. Że atrakcyjny jest dla mnie tylko ktoś,kogo nigdy nie będę mogła zdobyć. Nie wiem jak opuścić to błędne koło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Gazela inteligencji
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
W sensie psycholog? Nie jestem zwolenniczką takich rozwiązań. Mam nadzieję, że przyjdzie mi to, za rok, może dwa. Bo ja tak naprawdę dopiero z 2 lata temu zaczęłam odczuwać potrzebę nawiązania jakichś relacji z mężczyzną. To też strasznie późno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
I nie do końca psycholog, terapeuta. Nie każdy psycholog będzie dobrym terapeuta. No możesz czekać, aż przejdzie, ale: 1. Możesz się władować w nieciekawe sytuacje (takie jak ta) 2. Poszłoby ci sprawniej, szybciej, a przede wszystkim z większa szansa na sukces niż jak będziesz czekać z założonymi rekami Edytowane przez kalor Czas edycji: 2017-07-11 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Dzięki Wam zniknęły sentymenty wobec niego. Nazwaliscie go po imieniu, ktoś mi wreszcie wymienił jego wady, które mam wrażenie w 80% przyćmiły jego urok w mojej głowie. Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Tylko dalej nie wiem, czy poinformować o tym jego dziewczynę? Nie czuję potrzeby zemsty..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Gazela inteligencji
|
To już zależy od ciebie. Mi jest szkoda zdradzanych osób i bym poinformowała, najlepiej mieć dowody w postaci screenow, jeśli nie uwierzy to jej sprawa. Ale nie każdemu by się chciało w to bawić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Nie, to nie jest Twoja sprawa.
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Niektóre kobiety całe życie taplają się w szambie i im nie przechodzi. Ja bym nie marnowała czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
no jego związek nie jest Twoją sprawą
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Gazela inteligencji
|
Z jakiego powodu by nie chciała, to jednak trochę jej sprawa, ja jestem za tym, żeby oszukiwane dziewczyny dowiadywały się jak najszybciej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.