![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wykorzystać tę 'okazję'?
Mam 21 lat. 2 lata temu poznałam chłopaka. Nasza znajomość po raz pierwszy zakończyła się bo ja strzeliłam focha, gdyż nie mógł do mnie przyjechać. Była to ostatnia możliwość do spotkania przed 3 tygodniami przerwy, z powodu naszych wyjazdów na wczasy. Po powrocie zaczęłam żałować że tak to się skończyło, więc spotkaliśmy się. Podczas spotkania on wyznał mi że ma dziewczynę. Nasze spotkanie skończyło się deklaracja z jego strony, że z nią zerwie. Kiedy się o tym dowiedziałam chciałam zakończyć znajomość, bo minęło ok 2 tygodni, a on wcale nie zakończył swojego związku. Nasza znajomość się urwała. I tak od tamtej pory on odzywał się średnio co 2 miesiące, spotykałam się z nim, dowiadywałam się że ma dziewczynę dalej, byłam bardzo niemiła, ku mojemu zdziwieniu on nie wiedział czemu. Nie potrafiłam zakończyć tej znajomości bo zawrócił mi w głowie i ciągle miałam nadzieję,że doczekam się aż będzie wolny. Podczas tej znajomości były między nami jakieś pieszczoty, całowanie, nic więcej. Trwa to od dwóch lat. Ok miesiąca temu znowu się odezwal, zobaczyłam się z nim, piszemy. On twierdzi że nie jest z tą dziewczyną, w co mu nie wierzę. Zaprosił mnie na domówkę, gdzie jak wiadomości liczy że wreszcie mu ulegne. Pytałam go czemu on zawraca sobie mną głowę przez tak długi okres czasu, on powiedział że to tajemnica. Tym bardziej, że były takie okresy że mam od niego 7 wiadomości pod rząd, na które nie odpisywalam, bo jestem świadoma że ta znajomość nigdy nie osiągnie takiego poziomu jakiego chcę. To on napisał 8 smsa po miesiącu i coś mnie popchnęło do tego żebym odpisala. Wracając do tej domówki. Mam ochotę tam iść, ponieważ ten chłopak jest dla mnie bardzo atrakcyjny i mam ochotę wreszcie to zrobić, zaznacza, iż byłby to mój pierwszy raz. Dlatego też nie wiem, czy powinnam zrobić to z osobą, która po fakcie pewnie już urwie kontakt. Z drugiej strony jednak nie spotkałam jeszcze nigdy w życiu,drugiego takiego mężczyzny który by mnie tak pociągał. Więc możliwe że mogę nie spotkać w najbliższym czasie albo i wcale. Boję się że jeśli stracę z nim dziewictwo, zakocham się i zranie samą siebie. Będę żałować, iż nie była to osoba która kocham, a jedynie jestem w nim zauroczona. Proszę o rady, bardziej doświadczone kobiety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wykorzystać tę 'okazję'?
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ewidentnie widać ,że coś do siebie czujecie. Ale bądź silna i mu nie ulgaj. Bo nic z tego nie wyjdzie a tylko zostaniesz zraniona..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Jasne wykorzystaj tą okazje, a potem załóż kolejny topik jak bardzo Cię skrzywdził i jest ci smutno i źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A jestescie w stanie mi wytłumaczyć, dlaczego ciągnie to przez 2 lata? Twierdzi mi, że nie jest szczęśliwy z tą dziewczyną. Mam wrażenie, że próbuje coś stworzyć ze mną, mieć mnie już za 'pewniaka' i wtedy z nią zerwać. Bo twierdzi, że on nie wie jakie mam wobec niego zamiary i żebym się określiła. ja z kolei sądzę, że jest draniem, dorabiając rogi tej dziewczynie. To prawda, że mam trudny charakter, ale gdybym wiedziała, że jest wolny byłabym chyba bardziej ciepła i miła wobec niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ale co tu tłumaczyć. Facet sprzedaje ci farmazony, że jest nieszczęśliwy ze swoją dziewczyną (i pewno ciężko mu zakończyć związek ojejciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja jestem tego wszystkiego świadoma. Mimo wszystko mam jakąś chęć to zrobić, bo przeżyłam tyle lat i nie trafiłam na drugiego, który by mnie pociągał. Koleżanki z kolei strasznie mu się dziwią, że ja mu nie odpisuje, on dalej pisze. Moja przyjaciółka ciągle mówi: ależ zawróciłas mu w głowie. On kocha swoją dziewczyne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() ![]() Podsumowując, jesteś wolnym człowiekiem, sypiaj z kim chcesz, ale przygotuj się na to, ze nic więcej między wami nie będzie, a on z dziewczyna nie zerwie. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- [1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;75370936]Ale co tu tłumaczyć. Facet sprzedaje ci farmazony, że jest nieszczęśliwy ze swoją dziewczyną (i pewno ciężko mu zakończyć związek ojejciu ![]() Już 2 lata biedny zerwać nie może, tak strasznie się meczy... myślałam, ze z dziewczyna jest łatwiej niż z żona, bo z żona trzeba się pofatygować do sądu i tak dalej, a jednak niektórym rozwód przychodzi łatwiej niż jemu powiedzenie "sorry mała, skończyło się" ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
Fajnie ci będzie, jak jakimś cudem go wyblagasz o zerwanie, on ci zrobi łaskę, a później będzie następnej pieprzył takie same farmazony jak tobie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Naprawdę facet jest w staniesz latać za dziewczyną dwa lata żeby tylko zaliczyć? Mówiłam mu wprost, że wiem że chodzi mu tylko o seks. Na co on: dziewczynę do seksu, to ja mogę mieć bez problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
Poza tym całujecie się, on pisze, ze ma nadzieje, ze wreszcie mu ulegniesz. W czym, jak nie w łóżku? A jego dziewczyny nie będzie na domówce? Edytowane przez kalor Czas edycji: 2017-07-10 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
"Pojawisz się i znikasz, i znikasz, i znikasz. Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika" - to tekst piosenki, który zawsze sobie śpiewałam, bo miałam podobne ekscesy z pewnym "kolegą" jak byłam młoda. Oj długo się pojawiał, długo. Nie przespaliśmy się, nie jesteśmy ze sobą i nigdy na poważnie na dłużej nie byliśmy. Dzisiaj już kontaktu nie utrzymujemy, choć czasami jeszcze zagada. Ale już nic mnie do niego nie ciągnie. Miłe wspomnienie i tyle. Radzę - odpuść
![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Właśnie tłumacze tę sytuację też w taki sposób, że jest tchórzem. Boi się zostać sam, ma 24 lata. Dlatego też kiedy będzie pewien, że go nie wpuszczę w maliny to zostawi tamtą. Takie płynne przejście. Bo on nie może być pewien mnie aktualnie nawet w 50%, traktuje go trochę po chamsku. Ale wiadomo, że mu sie należy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeny fucktycznie przeżyłaś tyleee lat. Skoro jesteś wszystkiego świadoma i nie przeszkadza Ci, że piep**** też inną na boku oczywiście będąc bardzo nieszczęśliwym, a dupa szaleje na jego widok, to leć do niego a co. Ciekawe co potem przyjaciółka powie jak będziesz beczeć bo mnie olał i takie tam? Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2017-07-10 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po co takie tłumaczenie? Przecież jakbyś się mu podobała i chciał stałego związku z tobą, to by tamtą zostawił. Serio, mogłabyś takie coś wybaczyć, ze koleś mówi, ze jeśli mu obiecasz, że go nie wykiwasz, to zostawi tamtą? Zjeść ciastko i mieć ciastko... Masakra. Albo facet mnie chce i robi wszystko, żeby mnie zdobyć, albo mam go gdzieś. Co do mojego poprzedniego postu, sytuacja była podobna, ale nie miał dziewczyny wtedy kiedy się ze mną kontaktował. Także, rób jak chcesz. Jak dziewczyny piszą: chcesz się z nim przespać, a potem płakać, bo czujesz się oszukana - droga wolna.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Haha, brzmi bardzo absurdalnie, ale mi równiez przeszedł taki scenariusz przez myśl. Ale skoro on zaprasza mnie tam w jednym celu, to nie wiem czy chciałby to robić przy niej. Dziwi mnie też to, że poznałam jego matkę, dwóch kolegów. On wgl nie boi się, że jego dziewczyna się o tym dowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Supcio.
Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2017-07-10 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;75371671]Jeny fucktycznie przeżyłaś tyleee lat. Skoro jesteś wszystkiego świadoma i nie przeszkadza Ci, że piep**** też inną na boku oczywiście będąc bardzo nieszczęśliwym, a dupa szaleje na jego widok, to leć do niego a co. Ciekawe co potem przyjaciółka powie jak będziesz beczeć bo mnie olał i takie tam?[/QUOTE]
Czyli pierwszy raz będzie dla mnie bardzo emocjonalnym momentem? Właśnie chciałam się poradzić, czy w sytuacji kiedy on mnie kopnie w tyłek po wszystkim (spodziewam się tego w 90%) będę zalamana. Czy raczej po części zadowolona ze zrobiłam to z takim atrakcyjnym i doświadczonym ciastkiem :p ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Z tego wynikałoby że ta dziewczyna akceptuje taki układ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() Dla mnie pierwszy raz był zupełnie taki sam jak wszystkie inne, zero znaczenia. Tylko ze osobiście nienawidzę krętaczy i zajętych ![]() Edytowane przez kalor Czas edycji: 2017-07-10 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
A mogę chociaż iść na te domówkę i trochę go pozwodzic? Po prostu sprawia mi przyjemność przebywanie z nim :p ma po mnie przyjechać. Że mu nie ulegne to wiem, jeśli nie będę chciała to tęgo nie zrobię. Bo już było wystarczająco dużo okazji i nie udało mu się mnie namówić. Jedna z nich w moim łóżku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() Może wyraź szczere zdziwienie, ze maja taki otwarty związek, ze mogą się całować z innymi, ciekawe co na to znajomi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Właśnie chodzi o to ze poznałam jego dwóch bliskich kolegów i w mieszkaniu u jednego z nich też próbował mnie zaliczyć xd, no ale niestety też mu nie wyszło. On twierdzi, że jego koledzy dziwią mu się że on ze mną utrzymuje kontakt, bo ja taka niedostępna tylko go zwodze a on traci czas.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Generalnie jest to chłopak który jako jedyny dostarcza mi emocji. A jak wiadomo, kobietom o to chodzi. Natomiast jeśli chodzi o innych to owszem, mam dosyć duże powodzenie u mężczyzn no ale niestety nie trafił się taki drugi, który by mnie równie mocno pociągał. Chyba właśnie to trzyma mnie przy tej znajomości. Czasem sobie myślę, że może nie jest mi pisane spotkać osobę, która mnie zauroczy i będzie dla mnie osiągalna. Obawiam się, że to właśnie ta nieosiągalność mnie tak pociaga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() Myślisz, ze już nikogo nie spotkasz i zostaniesz stara panna? Moim zdaniem tracisz czas, No ale młoda jesteś, możesz sobie jeszcze pomarnowac kilka lat w sumie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.