![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: używane i niemal nowe kosmetyki z wysokiej półki
YSL In Love Again EDT - ze 100 ml zostalo jakies 70%
oraz kilka innych kosmetykow mnie interesuje biorac pod uwage wymiane hurtowa.. Moge zaproponowac: -zestaw DUNHILL DESIRE- woda 50 ml oraz mleczko perfumowane- tuba 100 ml -torebke DOROTHY PERKINS-NOWA -NOWE jeansy DIVERSA roz.28 -NOWE rybaczki RESERVED roz.M -paski parciane DIVERSA-zalozone kilka razy -prostownica do wlosow ...i duuuzo innych... Mam naprawde sporo rzeczy...procz malutkich ciuszkow dla chlopca bo moj syn ma juz prawie 12 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
bardzo interesuje mnie doublewear
![]() moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116165 mam też puszek http://www.modelco.com.au/PuffBlush.asp, tusz masterpiece MF i moge jeszcze poszperac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
hej
interesuja mnie puder Terracotta Guerlaina w kolorze 10 - tylko 2 razy uzyty, widac nawet jeszcze logo na pudrze - cienie Clinique - Color Surge Eye shadow Duo - kolor z limitowanej edycji WIOSNA 2006 104 Strawberry Fudge - roz ze zloto - zielonkawym poblaskiem i ciepla czekolada z rozowym poblaskiem. Uzyte tylko kilka razy - limitowana paleta Jeans De Chanel (kilka razy uzyta) 2 sztuki podkladu Estee Lauder Double Wear w kolorze niedostepnym w Polsce (kolor Bone - znacznie jasniejszy i cieplejszy od Fresco - najjasniejszego dostepnego w Polsce) - stan zuzycia pierwszej buteleczki to niecale 10%, a drugiej to moze 1% - paleta z limitowanej edycji Dior Jewel collection 002 Amethyst Collection - stan zuzycia to moze 10-20%? W kazdyn razie cienie sa jeszcze lekko wypukle (zgubiłam do nich pacynki) najbardziej zalezało by mi na podkładzie i pudrze moze chociaz za te rzeczy cos u mnie znajdziesz; http://www.voila.pl/ab9rn/ jeszcze mam nowy podkład MF flawles perfection kolor toffe ziemie egipska i MF facenfenity |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
🦄
|
Ustawiam się do perfum i do podkładu EL
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Aha, mam jeszcze letnia bluzeczke Endo chlopieca, na 92 cm, granatowa z bazgrolem dzieciecym i napisem "Moja mama jest najpiekniejsza". Nigdy nie noszona, bo nie mialam odwagi wlozyc jej moim dzieciom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Hej hej przepraszam, dopiero do domu wrocilam :-(
Zabieram sie do czytania wszystkich postów ![]() Buziaki i jeszcze raz przepraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Farraige- mam spory karton ciuszków dla synka, prześlę Ci fotki na maila
![]() A u Ciebie podoba mi się wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Sylwia ja też bym na coś chciała się wymienić
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Wklejam fotkę cieni Chanel Vanites
![]() ![]() Bardzo interesuje mnie In Love Again YSL... Mam też bluzeczkę dla chłopca na lato-nowa z metkami, kolor khaki, firma Smyk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Ja na wymianę - poza tym, co w wątku - mogę zaproponować Ci letnią wersję CK Eternity, z tym, że jest to limitowanka ubiegłoroczna.
Mam jej prawie całe 100 ml (w kartoniku). Po dokładniejszym zapoznaniu się z listą kosmetyków z Twojego wątku zgłaszam wstępne zainteresowanie również podkładem EL. W sumie więc - wstępnie - interesują mnie: - Lancome Color Focus Duo w kolorze 103 Night and day !! - super kolory !!! Raz uzyty !!! - 2 sztuki podkladu Estee Lauder Double Wear w kolorze niedostepnym w Polsce (kolor Bone - znacznie jasniejszy i cieplejszy od Fresco - najjasniejszego dostepnego w Polsce) - stan zuzycia pierwszej buteleczki to niecale 10%, a drugiej to moze 1% - YSL In Love Again EDT - ze 100 ml zostalo jakies 70% - Gucci Envy - z 30 ml zostalo jakies 70% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie te cienie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1147377073
Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
czy za którys z zapachów
J. Del Pozo Halloween EDT - ze 100 ml zostalo jakies 60% - YSL In Love Again EDT - ze 100 ml zostalo jakies 70% znajdziesz cos u mnie??
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Hej, hej, po wnikliwej analizie postow najbardziej narazie zainteresowala mnie oferta Geoni, ktora chce wziac wszystko naraz... Dowiem sie jakie to ciuszki i cienie dla mnie przygotowala i zobaczy sie
![]() Buziaczki i zycze wszystkim Wizazankom kolorowych snow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Hej hej, no wiem, ze od jakiegos czasu dozwolona jest tylko wymiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Hej Geonio podoba mi sie Twoja oferta. Ciuszki sa super i naprawde sporo tego !!! Cienie tez mi sie spodobaly.
No i najwazniejsze: wszystko za jednym zamachem ![]() Takze wszystko powedruje do Geonii.... Przepraszam dziewczyny, mam nadzieje ze sie nie gniewacie :-( Nie mam nawet z kim synka zostawic, poniewaz chwilowo sama sie nim zajmuje i nie ma oprocz mnie nikogo w domu i kilkakrotne wyjscia na poczte przerazaja mnie, tym bardziej ze ta moja poczta bardzo powoli obsługuje klientow i zawsze tylko jedno okienko czynne :-( Mam nadzieje, ze jakos uda mi sie to zrekompensowac. Wkrotce znow wystawie jakies fajne kosmetyki. Buziaki i jeszcze raz przepraszam. Naprawde wszystkie oferty były kuszace!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.