|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Kolejne perełki niemal nówki - super podkład i cienie :)
Hej roxi_hart, ja tez uzywam mocno kryjącego korektora, gdyz mam okrutnie mocne since pod oczami, a niewyspanie robi dodatkowo swoje :-I
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Hej ptiszonku....
Zainteresowały mnie meteoryty Pink Fresh. Czy to zdjecie w Twoim watku przedstawia pelne opakowanie czy to z 50% iloscia kulek? ![]() Buziaczki :-* |
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Może być za ciemny
ja też nieopalona, zmęczona , dlatego ten odcień jeszcze mieszam z rozświetlaczem . Zamierzałam się opalić choć troszkę, ale mi nie po drodze jakoś ostatnio Dlatego namawiać Cię nie będę ![]() ps jak znajdę coś dla Twojego chłopaka, to skrobnę na Pw, mam po swoim teraz 4 latku kupę rzeczy, ale jakoś posegregować nie mam czasu, a oddać naprawdę mogę " za jeden uśmiech" tylko
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Cześć Mariqa
To byłabym szalenie wdzięczna. Rzeczy dla synka mają najwyzszy priorytet! Buziaki dla Ciebie i Twojego synka! :-*
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Farraige,
proszę o info, czy znalazłaś u mnie w wątku coś na wymianę za cienie EL Z cieni mam jasnoróżowy opalizujący Heleny Rubinstein oraz biały delikatnie perłowy Clinique. Z pudrów - sypki Diorskin Transparent Medium. Wczoraj założyłam nowy wątek. Adres znajdziesz w podpisie
|
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Hej lola23. Dziekuje za fotki!!! ... Sluchaj odebralam tego maila a teraz nie mogę znaleźć !!!!!! Ale ze mnie gapa :-( Na ktory adres wyslalas?
buziaki :-* |
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
Hej Astronomiczna.Aniu
![]() Spodobał mi się Lancome - Lasting Juicy Shine Lip Colour Quad Czy one daja kryjace czy transparentne wykonczenie? ![]() Cmok ;-) |
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Postaram się jak najbardziej obiektywnie i rzetelnie opisać efekty, jakie daje zastosowanie poszczególnych błyszczyków z palety (dla ułatwienia - ponownie wklajam fotkę) Lewy górny - lekko opalizujący na różowo, (podkreślam to, bo ostatnio spotkałam się z efektem opalizowania na złoto, na zielono); usta w niego ubrane są jakby bledsze (ten jasny róż lekko tłumi ich naturalną różowość/czerwień) Prawy górny - daje lustrzany połysk; ponieważ kolor błyszczyka idzie w kierunku beżu - naturalna czerwień/różowość ust jest przez ten kolor neutralizowana; usta są błyszczące i naturalne Lewy dolny - niewiele o nim napiszę, ponieważ nawet nie odważyłam się go przetestować ; sądząc po wyglądzie w paletce jest to błyszczyk dający dość intensywny jasnoczerwony kolor i połysk (bez drobinek)Prawy dolny - różowy, ale ciut ciemniejszy i ciut cieplejszy niż jego sąsiad po przekątnej; ten błyszczyk zawiera maleńkie błyszczące drobinki Błyszczyki można ze sobą mieszać. Tak jak napisałam w wątku: są raczej pozbawione smaku, pachną raczej delikatnie, są - jak na błyszczyki - dość trwałe. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-05-17 o 14:02 |
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Hej, no mi zależy na takich bardziej kryjących, by uzyskac np. efekt cielistych przypudrowanych ust ;-)
Sorrki, że tak wybrzydzam :-I Cmok buziaczki :-* |
|
|
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam też kilka większych ale te rozumiem , że Cię nie interesują ? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Hej, przepraszam, ze tak wybrzydzam... Po prostu tego typu ubranek troche juz mam dzieki Wam Wizazankom
Myslalam moze o jakiejs wiosennej letniej kurteczce, bucikach, czapeczkach? ...Cos moze takiego mniej standardowego? Ale mi glupio ze tak wybrzydzam Nie chce miec za duzo jednego typu ubranek, gdyz boje sie ze synek wyrosnie i nawet nie założy... A moze jakas zabawka dla syncia? Ale te ubranka ze zdjec sa naprawde śliczne! Pozdrawiam z calego serca :-* Buziaczki :-* |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Hej Basiu39 - no kuszace sa oferowane przez Ciebie zapachy - niestety zadnego oprocz Organzy nie znam, a z czasem kiepsko i nie mam jak ich przetestować :-(((((((((((((
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Ferraige,
zatem jak sprawy stoją, bo się pogubiłam nieco...? Czy np. podkład jest aktualny czy już nie? pozdrawiam! |
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
Hej Tysiulko te cienie Diora sa troche dla mnie zbyt jasne... :-( Podkładem nie jestem zainteresowana - miałam kiedys jego probke i nie przypasował mi .... :-( Ojjjj mam nadzieję, ze nie obrazicie się na mnie że tak wybrzydzam co? ;-)
Najbardziej zalezy mi na jakis fajnych ciuszkach, ewentualnie naturalna delikatna szminka, jakis fajny kolorystycznie zestaw cieni np. Diora czy innych (najbardziej lubie kolory: metaliczne srebro, srebrzysty blekit, roz zlamany zlotem/brzoskwinia, zielenie i rozne chlodne czyste kolory)... Moze komus nie pasuja takie kolorki i chce sie wymienic ?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
mam Diorskin pure light 300 ubytek jakies 1,2 cm w buteleczce
mam tez zarabista bluze z polarku GAP koloru zielonego dla malucha ok 2 leniego,bordowy sweterek Zara na 86 moge podac dokladne wymiary, |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
oki nie ma sprawy. Chciałam tylko dodać, że te cienie Diora na powiece są całkiem inne. Jeden z nich (ten żółty) na powiece jest biały, drugi (ten niby różowy) na powiece to właśnie taki chłodny, metaliczny błękit. Oba kolorki są chłodne, "zimowe". Mogę postarać się maźnąć kolorki na ręce i pokazać fotkę gdybyś była zainteresowana
|
|
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
Hej Ptiszonek, Twoje meteoryty bardzo mnie kuszą i narazie z kosmetykow tu oferowanych stoja na 1 miejscu. Jesli nie wybiore zadnych ubranek i nic innego bardziej mi do gustu nie przypadnie to biore je
)))))))))) A dostane je w takim opakowaniu Guerlaina?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

ja też nieopalona, zmęczona , dlatego ten odcień jeszcze mieszam z rozświetlaczem . Zamierzałam się opalić choć troszkę, ale mi nie po drodze jakoś
Dlatego namawiać Cię nie będę