Prada, Eternity Summer, Eclat D’Arpege, Juicy Rouge, JT, Lash XL i inne:) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-17, 12:11   #31
ptiszonek
Raczkowanie

Przekupka: 35 pkt / 97% pozyt.
GG do ptiszonek
Dot.: Prada, Eternity Summer, Eclat D’Arpege, Juicy Rouge, JT, Lash XL i inne:)

Cytat:
Napisane przez astronomiczna.ania
Napisz, ptiszonku, ile zostało Ci tych końcówek
A może dałabyś radę zrobić fotki?

Domyślam się, że lżejsza wersja Amorka to ta ubiegłoroczna?

Jeśli chodzi o Valentino, to mam pytanie, czy słowo "nowe" odnosi się do stopnia zużycia, czy też chodzi o najnowszy letni zapach Valentino V Ete?
Zdj będę mogła zrobić pod koniec tygodnia, ale napisz mi najpierw czy w ogóle Cie te zapachy interesują.

"Nowy" znaczy nieużywany, dostałam przy zakupach, nie korzystałam - nie znam aż tak zapachów valentino, żeby Ci odpowiedzieć, która to wersja, wklejam link - mam taką:
http://www.onlineperfume.co.uk/valen...0ml-p-534.html

Amorek eau fraiche, nie wiem któroroczna czy 2005 czy 2006....
Stary 2006-05-17, 12:25   #32
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez ptiszonek
Zdj będę mogła zrobić pod koniec tygodnia, ale napisz mi najpierw czy w ogóle Cie te zapachy interesują.

"Nowy" znaczy nieużywany, dostałam przy zakupach, nie korzystałam - nie znam aż tak zapachów valentino, żeby Ci odpowiedzieć, która to wersja, wklejam link - mam taką:
http://www.onlineperfume.co.uk/valen...0ml-p-534.html

Amorek eau fraiche, nie wiem któroroczna czy 2005 czy 2006....
Wstępnie mnie interesują

Szczególnie Amorek (jeśli buteleczka jest różowo-niebieska to edycja 2006, jeśli taka jakby pomarańczowo-czerwona - to 2005).

L'eau de Issey - nie wąchałam całe wieki, musiałabym sobie przypomnieć

Very Valentino classic - wąchałam też dość dawno, od razu po tym, jak wszedł do Sephor'y; słabo kojarzę; teżz bym musiała sobie przypomnieć
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-17, 13:20   #33
MarlaKa
Przyczajenie

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.

Ania, tak sobie pomyslalam, ze jesli chcialabys wymienic swoje probki Avene na moj puder Lancome, to ja bym chyba chciala, bo i tak nie uzywam nic poza bialym pudrem hauschki, a on sobie lezy od zimy. Pozdrawiam, m
MarlaKa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-17, 13:44   #34
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez MarlaKa
Ania, tak sobie pomyslalam, ze jesli chcialabys wymienic swoje probki Avene na moj puder Lancome, to ja bym chyba chciala, bo i tak nie uzywam nic poza bialym pudrem hauschki, a on sobie lezy od zimy. Pozdrawiam, m
A jaki kolor ma ten puder? Chodzi mi o nazwę/symbol koloru .
Stary 2006-05-17, 14:43   #35
MarlaKa
Przyczajenie

No własnie w tym sęk, że nie wiem. Tam jest z tyłu taki papierowy kwadracik, podejrzewam, ze wcześniej byla ta lancome'owa srerbna naklejka. Wiem od Calypso, że to Poudre Majeur, ale numeru nie znam, kolor jest jasny, ale raczej wpada w beż niż w róż, a ja tylko chłodne róże toleruję,a teraz hauschkę. Muiałabym porównać z perfumerii, niestety. właśnie ze względu na te jego wady za próbki chciałam go wymienić. Nie bryli się, nie śmierdzi , jest chyba świeży, aha, jednak zużycie minimalne jest, jakieś 10%
Stary 2006-05-17, 15:04   #36
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez MarlaKa
No własnie w tym sęk, że nie wiem. Tam jest z tyłu taki papierowy kwadracik, podejrzewam, ze wcześniej byla ta lancome'owa srerbna naklejka. Wiem od Calypso, że to Poudre Majeur, ale numeru nie znam, kolor jest jasny, ale raczej wpada w beż niż w róż, a ja tylko chłodne róże toleruję,a teraz hauschkę. Muiałabym porównać z perfumerii, niestety. właśnie ze względu na te jego wady za próbki chciałam go wymienić. Nie bryli się, nie śmierdzi , jest chyba świeży, aha, jednak zużycie minimalne jest, jakieś 10%
No, jak tonacja beżowa to już dobrze , bo w moim przypadku z kolei różowe odcienie odpadają.
Do perfumerii, żebyś specjalnie szła porównywać odcień pudru z testerami - to nie ma sensu absolutnie .
Marla, a które miniaturki by Cię interesowały z tego Avene'a? - to pierwsze pytanie.
I drugie - czy masz może jakieś miniaturki zapachowe, albo końcóweczki zapachów (nawet takie po parę mililitrów)?
Stary 2006-05-17, 16:22   #37
MarlaKa
Przyczajenie

Najchętniej to Ystheal, Tinted i Nutricośtam . Co do resztek, to wymieniłam z Fanką Fiorda ostatnio, miniaturki też z jedną dziewczyną. Ale powinnam mieć dużą próbkę nową Escada Magnetism i Joop, w kartonikach, tylko nie mam pojęcia gdzie, muszę poszukać . A, na pewno mam nowy balsam Ralph Cool Laurena, 50 ml, jedna kropelka rozmazana na łapie.
Stary 2006-05-17, 17:33   #38
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez MarlaKa
Najchętniej to Ystheal, Tinted i Nutricośtam . Co do resztek, to wymieniłam z Fanką Fiorda ostatnio, miniaturki też z jedną dziewczyną. Ale powinnam mieć dużą próbkę nową Escada Magnetism i Joop, w kartonikach, tylko nie mam pojęcia gdzie, muszę poszukać . A, na pewno mam nowy balsam Ralph Cool Laurena, 50 ml, jedna kropelka rozmazana na łapie.
Magnetism interesuje mnie w każdych ilościach, próbka również - zależy mi na niej bardzo .
Balsam Lauren'a na pewno nie , bo nie używam zadnego z zapachów tej marki.
Joop! - zależy który .

MarlaKa, a czy możemy zrobić tak, że podejmę decyzję dopiero po przetestowaniu pudru w perfumerii (najpóźniej w weekend)?
Pójdę i sprawdzę sobie np. dwa najjaśniejsze odcienie w beżach .
To da mi jakiś pogląd na to, czy Twój puder może być dla mnie odpowiedni.
Do tego czasu oczywiście zarezerwowałabym dla Ciebie interesujące Cię miniaturki Avene'a .
Czy tak może być?

Przepraszam, że taka niezdecydowana jestem ; zdaję sobie sprawę z faktu, że wymiana kilku aptecznych miniaturek na pełnowymiarowy puder Lancome'a z tak niewielkim stopniem zużycia to świetna oferta z Twojej strony, ale ... po prostu nie chcę wchodzić w posiadanie niczego, co faktycznie mi się nie przyda.
Buziaki
Stary 2006-05-17, 18:11   #39
MarlaKa
Przyczajenie

Jasne, że może tak być . Ten Joop to Jump!TYlko gdybyś mogła jeszcze przyrezerwować mi Pradę, byłabym wdzięczna, jakoś mi się jej zapragnęło bardzo . A, zapomniałam, że mam miniaturkę Very Irresistible Givenchy, nową w kartoniku, i wodę Bvlgari au the vert cologne, 40 ml, psiknięta raz. Bużka, m
Stary 2006-05-17, 20:27   #40
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez MarlaKa
Jasne, że może tak być . Ten Joop to Jump!TYlko gdybyś mogła jeszcze przyrezerwować mi Pradę, byłabym wdzięczna, jakoś mi się jej zapragnęło bardzo . A, zapomniałam, że mam miniaturkę Very Irresistible Givenchy, nową w kartoniku, i wodę Bvlgari au the vert cologne, 40 ml, psiknięta raz. Bużka, m
Skoro Jump - to też mnie interesuje, jak najbardziej .
Bvlgari - niestety nie .
Very Irresistible - musiałabym sobie przypomnieć Czy masz miniaturkę tej klasycznej wersji, czy którejś "wariacji" tegpo zapachu?

Pradę mogę dla Ciebie zarezerwować, jak najbardziej Wprawdzie zainteresowanie tym zapachem sygnalizowała również rybkad, ale milczy od jakiegoś czasu, co interpretuję jako brak chęci prowadzenia dalszych negocjacji .

Z tym, że - z góry uprzedzam - w przypadku Prady to będę mega-marudna i oddam ją za coś raczej extra.
Najchętniej wymieniłabym ją na Brita, Echo, Amor'a lub Magnetism .

Napisz mi jeszcze, Marla, czy rezerwację Eternity Summer 2005 też mam podtrzymać, czy tylko ta Prada ma być dla Ciebie zarezerwowana? Plus miniaturki pielęgnacyjne - to wiem
Stary 2006-05-17, 20:49   #41
MarlaKa
Przyczajenie

Gdybyś mogła, to potrzymaj na Eternity również, coś mi się widzi, ze mam nań większe szanse niż na Pradę, skoro będziesz wybredna . mam klasuczne Very Irresistible, nie mam tych zapachów, które wymieniłaś. Mam ewentualnie jeszcze do wymiany za Pradę Angel, jakieś 15 ml z 25, Champs Elysees, rawie 50 ml w kartoniku, EDT albo ewentualnie Cils Booster Lancome, też w kartoniku Aha, i Guci Eau de Parfum, 17 ml z 30 ml, w kartoniku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-17, 20:57   #42
MarlaKa
Przyczajenie

Jezu, przepraszam za literowki, co za klawiatura
Stary 2006-05-17, 22:23   #43
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez MarlaKa
Gdybyś mogła, to potrzymaj na Eternity również, coś mi się widzi, ze mam nań większe szanse niż na Pradę, skoro będziesz wybredna . mam klasuczne Very Irresistible, nie mam tych zapachów, które wymieniłaś. Mam ewentualnie jeszcze do wymiany za Pradę Angel, jakieś 15 ml z 25, Champs Elysees, rawie 50 ml w kartoniku, EDT albo ewentualnie Cils Booster Lancome, też w kartoniku Aha, i Guci Eau de Parfum, 17 ml z 30 ml, w kartoniku.
Marla, w takim razie rezerwuję obydwa zapachy
Obawiam się jednak, że ciężko nam będzie zrobić taka większą wymianę Chyba mamy odmienne gusta zapachowe: pachnidełka, które oferujesz nie bardzo w moje upodobania trafiają .
Przykro mi, bo bardzo lubię się z Tobą wymieniać .

Poza zapachami, rezerwuję miniaturki Avene (5 sztuk) - myślę, że przynajmniej tutaj jakoś uda nam się dogadać.
Aha! Mam jeszcze trzy saszetki Redermic'a LRP - swego czasu Cię interesował. Jeśli nadal Cię interesuje - daj znać .
Stary 2006-05-18, 15:33   #44
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Melduję sie po wizycie w Sephorze i zdaję relację poszczególnym zainteresowanym

Mirianko,
niestety Ireelle Ombre Sphinx jest niemalże identyczny jak jeden z aktualnie posiadanych przeze mnie, niemalże nieużywanych, cieni Diora.
W tej sytuacji raczej nie zdecyduję sie na wymianę

Ptiszonek,
Very Valentino oraz L'Eau Issey Miyake - nie .
Letnie wersja Amor'a - jak najbardziej tak .
Proszę o info, ile masz tego zapachu .

MarlaKa,
Very Irresisitible - nie .
Testerów Poudre Majeur Lancome'a - nie było żadnych (konsultantka twierdzi, że ten puder jest już wycofywany ), tak więc odnośnie pudru nadal nic nie wiem

Villemo,
przepraszam, ale dzisiaj nie dałam rady przetestować wszystkiego
Jutro idę do perfumerii na drugą turę testowania - powącham Azzarę i dam znać.

Uff... mam nadzieję, że nikogo z oczekujących na odpowiedź nie pominęłam
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
Stary 2006-05-19, 07:45   #45
MarlaKa
Przyczajenie

Hej

No to sprobuj jeszcze przetestowac Aromantic i YSL . A co do probek - moze wymienimy avene na moje zapachowe - sa duze i w kartonikach, znalazlam jeszcze klasyczny Brit (2 ml). Najbardziej zalezy mi na Ystheal i Avene tonujacym. Pozdrawiam
Stary 2006-05-19, 08:10   #46
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez MarlaKa
Hej

No to sprobuj jeszcze przetestowac Aromantic i YSL . A co do probek - moze wymienimy avene na moje zapachowe - sa duze i w kartonikach, znalazlam jeszcze klasyczny Brit (2 ml). Najbardziej zalezy mi na Ystheal i Avene tonujacym. Pozdrawiam
Z Aromantic już wiem, że mogę mieć problem, bo dzwoniłam do Marionnaud i tam mają jednak tylko kosmetyki pielęgnacyjne (przynajmniej w tej konkretnej perfumerii, do której dzwoniłam). Ale będę jeszcze szukać
YSL In Love Again oraz Lancome Poudre Majeur spróbuję przetestować dzisiaj .
Próbki Burberry Brit (masz próbkę EDT, czy EDP?), Joop! Jump, Escada Magnetism interesują mnie jak najbardziej

Dopisane po wizycie w perfumerii:
Udało mi się namierzyć tę wersję In Love Again, którą masz.
Nota bene: pierwszy raz wąchałam In Love Again w ogóle
Niestety ten zapach - w moim własnym odczuciu - nie pasuje do mnie zupełnie Może gdybym była z 10 lat młodsza ... .
Lancome Poudre Majeur, w tej perfumerii, w której byłam, były w testerze dwa najjaśniejsze dostępne kolory, ale nie sądzę, żebyś miała któryś z nich, ponieważ pierwszy (01) był prawie biały, a drugi (02) baaardzo jasny, ale utrzymany ewidentnie w tonacji różów, a nie beżów; myślę, że możesz mieć kolory 3 lub 3 1/2, ale testerów tych kolorów akurat nie było; Konsystencja tego pudru - bo to jedyne mogłam sprawdzić - bardzo mi się podobała, więc będę szukać dalej, aż znajdę te testery

Edytowane przez astronomiczna.ania
Czas edycji: 2006-05-19 o 12:45
Stary 2006-05-19, 17:43   #47
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez Villemo.
(!!!) Lanvin - Eclat D’Arpege; flakonik o pojemności 100 ml. zostało ok. 35 - 40 ml

czy zaintereswałby Cię w zamian pefumy Azzura Azzaro z 50 ml brakujeok 5 ml( mam je z wymiany z Basią39)
Villemo, mam problem z namierzeniem Azzury
W czterech dobrych sieciowych perfumeriach, w których byłam nie było ani zapachu, ani testera.
W weekend zapewne zajrzę jeszcze do jakiejś perfumerii.
Jak przetestuję zapach - dam Ci znać na niezależnie od tego, czy mi się on spodoba, czy też nie.
Tymczasem pozdrawiam
Stary 2006-05-19, 18:05   #48
MarlaKa
Przyczajenie

hej
No to ja grzecznie poczekam, a Brita mam chyba EDP, ale jeszcze sprawdzę
Stary 2006-05-20, 22:30   #49
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez MarlaKa
hej
No to ja grzecznie poczekam, a Brita mam chyba EDP, ale jeszcze sprawdzę
Posłałam Ci PW
Stary 2006-05-22, 18:52   #50
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

up!
Stary 2006-05-23, 16:13   #51
nartka24
Przyczajenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Witam,
JEstem zainteresowana tymi kosmetykami:
  • (!!!) Christian Dior – puder sypki Diorskin; nr 621; zostało około 50 % opakowania

• (!!!) Guerlain - Issima Invigorating Purifying Mask; glinkowa maseczka oczyszczająca; zostało ok. 1/3 z 75-mililitrowej tuby; zużycie zaznaczone na fotce; mam kartonik
  • Kerastase - Lumiere Nutri-Sculpt; nawilżający preparat nabłyszczający; zostało ok. 1/5 z flakonika o pojemności 50 ml; zużycie zaznaczone na fotce
Czy znalazłabyś coś u mnie? Zapraszam
Mój wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117884
nartka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-23, 16:34   #52
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez nartka24
Witam,
JEstem zainteresowana tymi kosmetykami:
  • (!!!) Christian Dior – puder sypki Diorskin; nr 621; zostało około 50 % opakowania

• (!!!) Guerlain - Issima Invigorating Purifying Mask; glinkowa maseczka oczyszczająca; zostało ok. 1/3 z 75-mililitrowej tuby; zużycie zaznaczone na fotce; mam kartonik
  • Kerastase - Lumiere Nutri-Sculpt; nawilżający preparat nabłyszczający; zostało ok. 1/5 z flakonika o pojemności 50 ml; zużycie zaznaczone na fotce
Czy znalazłabyś coś u mnie? Zapraszam
Mój wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117884
Witaj, nartka24
Diorskin jest w trakcie negocjacji z inną wizażanką, natomiast pozostałe kosmetyki są wolne

W Twoim wątku moją uwagę zwróciła miniaturka Lash XL (tak, wiem, że sama mam tę maskarę w rozmiarze sprzedażowym, ale potrzebuję dla kogoś właśnie miniaturki ).
Poza tym na fotkach podobają mi się błyszczyki EL, ale musiałabym sprawdzić w perfumerii kolor i efekt .
Rozumiem, że kremiki widoczne na fotkach, a nie wymienione w treści wątku, są nieaktualne ?
Stary 2006-05-23, 20:08   #53
ptiszonek
Raczkowanie

GG do ptiszonek

Aniu, jesli Ciebie interesuje myokine, to podam Ci, co mnie interesuje z miniaturek, może będziesz skłonna cos wymienić:
maskara l'extreme, cieniki clinique paletka gwp, amor amor 50ml....
Interesuj Cię coś takiego
Stary 2006-05-23, 22:31   #54
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez ptiszonek
Aniu, jesli Ciebie interesuje myokine, to podam Ci, co mnie interesuje z miniaturek, może będziesz skłonna cos wymienić:
maskara l'extreme, cieniki clinique paletka gwp, amor amor 50ml....
Interesuj Cię coś takiego
Cienie i balsamik są do wzięcia
Natomiast miniaturka tuszu L'Extreme jest w trakcie negocjacji większej wymiany z MarlaKa, więc z nią może być problem
Stary 2006-05-23, 23:55   #55
ptiszonek
Raczkowanie

GG do ptiszonek

Cytat:
Cienie i balsamik są do wzięcia
Natomiast miniaturka tuszu L'Extreme jest w trakcie negocjacji większej wymiany z MarlaKa, więc z nią może być problem
Aha, to zaczekam na wynik tych negocjacji, bo maskara najbardziej by mi się teraz przydała - chyba ze masz inną miniaturkę lub odpowiadałaby Ci wymiana na tę dużą, samą oczywiście... Czy nie bardzo? Czy może tak?
Stary 2006-05-24, 15:31   #56
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez ptiszonek
Aha, to zaczekam na wynik tych negocjacji, bo maskara najbardziej by mi się teraz przydała - chyba ze masz inną miniaturkę lub odpowiadałaby Ci wymiana na tę dużą, samą oczywiście... Czy nie bardzo? Czy może tak?
Ptiszonku, tej dużej to nie bardzo bym się chciała pozbywać za Myokine
Oczywiście, jeśli miniaturka L'Extreme będzie do wzięcia - dam znać niezwłocznie
Stary 2006-05-24, 21:42   #57
lalesia
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 98% pozyt.
GG do lalesia

jesli eternity summer zwolnilby sie, to ustawiam sie w kolejce w zamian mam eternity moment (ok 95ml ze 100ml) lub EA grean tea (ok 90ml ze 100ml)
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-24, 22:16   #58
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez lalesia
jesli eternity summer zwolnilby sie, to ustawiam sie w kolejce w zamian mam eternity moment (ok 95ml ze 100ml) lub EA grean tea (ok 90ml ze 100ml)
Lalesiu,
jest spora szansa, że Eternity Summer faktycznie się zwolni; myślę, że decyzja zapadnie w cigu najbliższych 2-3 dni

Z Twoich zapachów EA mnie nie interesuje , natomiast CK Eternity Moments - tak
Proszę o informację: gdzie i kiedy kupowany kupowany był zapach, mniej więcej kiedy został otwarty i czy masz do niego kartonik? Proszę też o podanie kodu z flakonika.
Czy masz możliwość zrobienia fotki?
Stary 2006-05-24, 22:56   #59
lalesia
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 98% pozyt.
GG do lalesia

Cytat:
Lalesiu,
jest spora szansa, że Eternity Summer faktycznie się zwolni; myślę, że decyzja zapadnie w cigu najbliższych 2-3 dni

Z Twoich zapachów EA mnie nie interesuje , natomiast CK Eternity Moments - tak
Proszę o informację: gdzie i kiedy kupowany kupowany był zapach, mniej więcej kiedy został otwarty i czy masz do niego kartonik? Proszę też o podanie kodu z flakonika.
Czy masz możliwość zrobienia fotki?
aniu, to jest tester bez korka (przepraszam, zapomnialam dodac wczesniej) kupowany na allegro u 100% sprawdzonego sprzedawcy jarekmiki kupilam jakos w marcu. jesli nadal jestes zainteresowna, to mozesz napisac cos wiecej o tym zapachu? czy nie jest on bezalkoholowy?

fotke moge dodac jutro

EDIT:
zauwazylam wlasnie, ze nie interesuja Cie testery ani zakupy z allegro. W takim razie przepraszam za klopot
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-25, 12:39   #60
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez lalesia
aniu, to jest tester bez korka (przepraszam, zapomnialam dodac wczesniej) kupowany na allegro u 100% sprawdzonego sprzedawcy jarekmiki kupilam jakos w marcu. jesli nadal jestes zainteresowna, to mozesz napisac cos wiecej o tym zapachu? czy nie jest on bezalkoholowy?

fotke moge dodac jutro

EDIT:
zauwazylam wlasnie, ze nie interesuja Cie testery ani zakupy z allegro. W takim razie przepraszam za klopot
Lalesiu,
no faktycznie: ani zapachy z Allegro, ani testery mnie nie interesują
A już się cieszyłam, że się wymienimy - bardzo lubię Eternity Moment.
Pozdrawiam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości