![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prada, Eternity Summer, Eclat D’Arpege, Juicy Rouge, JT, Lash XL i inne:)
Cytat:
"Nowy" znaczy nieużywany, dostałam przy zakupach, nie korzystałam - nie znam aż tak zapachów valentino, żeby Ci odpowiedzieć, która to wersja, wklejam link - mam taką: http://www.onlineperfume.co.uk/valen...0ml-p-534.html Amorek eau fraiche, nie wiem któroroczna czy 2005 czy 2006.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szczególnie Amorek ![]() L'eau de Issey - nie wąchałam całe wieki, musiałabym sobie przypomnieć ![]() Very Valentino classic - wąchałam też dość dawno, od razu po tym, jak wszedł do Sephor'y; słabo kojarzę; teżz bym musiała sobie przypomnieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Ania, tak sobie pomyslalam, ze jesli chcialabys wymienic swoje probki Avene na moj puder Lancome, to ja bym chyba chciala, bo i tak nie uzywam nic poza bialym pudrem hauschki, a on sobie lezy od zimy. Pozdrawiam, m
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
No własnie w tym sęk, że nie wiem. Tam jest z tyłu taki papierowy kwadracik, podejrzewam, ze wcześniej byla ta lancome'owa srerbna naklejka. Wiem od Calypso, że to Poudre Majeur, ale numeru nie znam, kolor jest jasny, ale raczej wpada w beż niż w róż, a ja tylko chłodne róże toleruję,a teraz hauschkę. Muiałabym porównać z perfumerii, niestety. właśnie ze względu na te jego wady za próbki chciałam go wymienić. Nie bryli się, nie śmierdzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do perfumerii, żebyś specjalnie szła porównywać odcień pudru z testerami - to nie ma sensu absolutnie ![]() Marla, a które miniaturki by Cię interesowały z tego Avene'a? - to pierwsze pytanie. I drugie - czy masz może jakieś miniaturki zapachowe, albo końcóweczki zapachów (nawet takie po parę mililitrów)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Najchętniej to Ystheal, Tinted i Nutricośtam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Balsam Lauren'a na pewno nie ![]() Joop! - zależy który ![]() MarlaKa, a czy możemy zrobić tak, że podejmę decyzję dopiero po przetestowaniu pudru w perfumerii (najpóźniej w weekend)? Pójdę i sprawdzę sobie np. dwa najjaśniejsze odcienie w beżach ![]() To da mi jakiś pogląd na to, czy Twój puder może być dla mnie odpowiedni. Do tego czasu oczywiście zarezerwowałabym dla Ciebie interesujące Cię miniaturki Avene'a ![]() Czy tak może być? Przepraszam, że taka niezdecydowana jestem ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Jasne, że może tak być
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bvlgari - niestety nie ![]() Very Irresistible - musiałabym sobie przypomnieć ![]() Pradę mogę dla Ciebie zarezerwować, jak najbardziej ![]() ![]() Z tym, że - z góry uprzedzam - w przypadku Prady to będę mega-marudna ![]() Najchętniej wymieniłabym ją na Brita, Echo, Amor'a lub Magnetism ![]() Napisz mi jeszcze, Marla, czy rezerwację Eternity Summer 2005 też mam podtrzymać, czy tylko ta Prada ma być dla Ciebie zarezerwowana? Plus miniaturki pielęgnacyjne - to wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Gdybyś mogła, to potrzymaj na Eternity również, coś mi się widzi, ze mam nań większe szanse niż na Pradę, skoro będziesz wybredna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Jezu, przepraszam za literowki, co za klawiatura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Obawiam się jednak, że ciężko nam będzie zrobić taka większą wymianę ![]() ![]() ![]() ![]() Przykro mi, bo bardzo lubię się z Tobą wymieniać ![]() Poza zapachami, rezerwuję miniaturki Avene (5 sztuk) - myślę, że przynajmniej tutaj jakoś uda nam się dogadać. Aha! Mam jeszcze trzy saszetki Redermic'a LRP - swego czasu Cię interesował. Jeśli nadal Cię interesuje - daj znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Melduję sie po wizycie w Sephorze i zdaję relację poszczególnym zainteresowanym
![]() Mirianko, niestety Ireelle Ombre Sphinx jest niemalże identyczny jak jeden z aktualnie posiadanych przeze mnie, niemalże nieużywanych, cieni Diora. W tej sytuacji raczej nie zdecyduję sie na wymianę ![]() Ptiszonek, Very Valentino oraz L'Eau Issey Miyake - nie ![]() Letnie wersja Amor'a - jak najbardziej tak ![]() Proszę o info, ile masz tego zapachu ![]() MarlaKa, Very Irresisitible - nie ![]() Testerów Poudre Majeur Lancome'a - nie było żadnych (konsultantka twierdzi, że ten puder jest już wycofywany ![]() ![]() Villemo, przepraszam, ale dzisiaj nie dałam rady przetestować wszystkiego ![]() Jutro idę do perfumerii na drugą turę testowania - powącham Azzarę i dam znać. Uff... mam nadzieję, że nikogo z oczekujących na odpowiedź nie pominęłam ![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() No to sprobuj jeszcze przetestowac Aromantic i YSL ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() YSL In Love Again oraz Lancome Poudre Majeur spróbuję przetestować dzisiaj ![]() Próbki Burberry Brit (masz próbkę EDT, czy EDP?), Joop! Jump, Escada Magnetism interesują mnie jak najbardziej ![]() Dopisane po wizycie w perfumerii: Udało mi się namierzyć tę wersję In Love Again, którą masz. Nota bene: pierwszy raz wąchałam In Love Again w ogóle ![]() Niestety ten zapach - w moim własnym odczuciu - nie pasuje do mnie zupełnie ![]() ![]() Lancome Poudre Majeur, w tej perfumerii, w której byłam, były w testerze dwa najjaśniejsze dostępne kolory, ale nie sądzę, żebyś miała któryś z nich, ponieważ pierwszy (01) był prawie biały, a drugi (02) baaardzo jasny, ale utrzymany ewidentnie w tonacji różów, a nie beżów; myślę, że możesz mieć kolory 3 lub 3 1/2, ale testerów tych kolorów akurat nie było; Konsystencja tego pudru - bo to jedyne mogłam sprawdzić - bardzo mi się podobała, więc będę szukać dalej, aż znajdę te testery ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-05-19 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W czterech dobrych sieciowych perfumeriach, w których byłam nie było ani zapachu, ani testera. W weekend zapewne zajrzę jeszcze do jakiejś perfumerii. Jak przetestuję zapach - dam Ci znać na niezależnie od tego, czy mi się on spodoba, czy też nie. Tymczasem pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
up!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Witam,
JEstem zainteresowana tymi kosmetykami:
![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117884 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Diorskin jest w trakcie negocjacji z inną wizażanką, natomiast pozostałe kosmetyki są wolne ![]() W Twoim wątku moją uwagę zwróciła miniaturka Lash XL (tak, wiem, że sama mam tę maskarę w rozmiarze sprzedażowym, ale potrzebuję dla kogoś właśnie miniaturki ![]() Poza tym na fotkach podobają mi się błyszczyki EL, ale musiałabym sprawdzić w perfumerii kolor i efekt ![]() Rozumiem, że kremiki widoczne na fotkach, a nie wymienione w treści wątku, są nieaktualne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Aniu, jesli Ciebie interesuje myokine, to podam Ci, co mnie interesuje z miniaturek, może będziesz skłonna cos wymienić:
maskara l'extreme, cieniki clinique paletka gwp, amor amor 50ml.... Interesuj Cię coś takiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Natomiast miniaturka tuszu L'Extreme jest w trakcie negocjacji większej wymiany z MarlaKa, więc z nią może być problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, jeśli miniaturka L'Extreme będzie do wzięcia - dam znać niezwłocznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
jesli eternity summer zwolnilby sie, to ustawiam sie w kolejce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jest spora szansa, że Eternity Summer faktycznie się zwolni; myślę, że decyzja zapadnie w cigu najbliższych 2-3 dni Z Twoich zapachów EA mnie nie interesuje ![]() ![]() Proszę o informację: gdzie i kiedy kupowany kupowany był zapach, mniej więcej kiedy został otwarty i czy masz do niego kartonik? Proszę też o podanie kodu z flakonika. Czy masz możliwość zrobienia fotki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotke moge dodac jutro ![]() EDIT: zauwazylam wlasnie, ze nie interesuja Cie testery ani zakupy z allegro. W takim razie przepraszam za klopot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no faktycznie: ani zapachy z Allegro, ani testery mnie nie interesują ![]() A już się cieszyłam, że się wymienimy ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.