|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Touch Eclat, Sally Hansen i reszta
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
znajdzesz u mnie cos za:
- Sephora - puder rozświetlający I 20 - różowy - ubytek minimalny - kilka razy maźnięty pędzlem |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
hej! czy za te próbki nie zainteresowała by Cię biżuteria???:
Valetino Ete - nowość - fiolka oryginalnie zapakowana, 2ml Oriflame Elvie (fiolka oryginalnie zapakowana) Dolce&Gabana Light blue (fiolka oryginalnie zapakowana, ale jest ubytek - tak było chyba od początku nalane, bo nie używałam Gaultier 2 (opakownie jak tabletka 0,5 ml) Guerlain Herba Fresca (fiolka z Sephory) Lacoste Touch of sun (fiolka z spehory, wypełniona do 3/4 wysokości) biżuteria : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120396 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Podobają mi się w drugim poście 3 i 4 (czerwono-czarne kwadraciki i czarne). Z czego są zrobione? (aha Gaultier jest nieaktualny, zapomniałam go wywalić)
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
te 3 sa własciwie pomarańczowe, tak to przynajmniej wygląda u mnie
, są posrebrzane. A 4 są wykonane ze srebra i ten duży czarny kamień to onyx
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale moze cos dorzucisz jescze do tych próbeczek??? bo onyx to dość drogi kamień:P a masz jakies inne próbki zapachów?
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Mam jeszcze - ale to naprawdę resztka w fiolce Le Jardin sur le Nil, Niestety, to wszystkie próbki jakie mam, może sobie coś z wątku dobierzesz jeszcze? Poza nim mam cień z Sephory - sypki różowy, kokosowy olejek do włosów z oriflame (tę tubeczkę, którą się rozgrzewa i zawartośc na włosy
). Ewentualnie napisz, co CIę najbardziej interesuje, może o czymś mi się przypomni, bo piszę tak z pamięci, choć zapasów niesety dużych nie mam
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
to moze do tych próbek dorzuć jeszcze olejek z oriflame i probke Le Jardin sur le Nil,?ok?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

to ja szukałam tego granatowego Manhattanu, ale okazało się, że to inny